Teen Choice Awards: a legjobb és legrosszabb ruhák
2012. július 23. 14:43
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
szerintem Selena Gomezé lett a legjobb ruha*-*
2012. július 23. 14:43
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem Rebecca Black ruhája nem tetszett, viszont a 'legrosszabb ruhák' között voltak olyanok, amiket én a jó ruhákhoz soroltam volna.
2012. július 23. 14:44
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
lehet velem van a baj,de selena ruhájától falramászom.
túl kislányos,nem tudom,nekem valahogy nem jön be.
taylor és lea viszont gyönyörűen fest,ninával együtt

szerintem egyedül kevin szerelése az,ami nagyon érdekesen fest a "rossz ruhák kategóriában".a többi ha nem is annyira van eltalálva,nem mondom egyikre se azt,h "úristen"
Justin szerelésével nekem nincs semmi bajom.mindig így öltözködött,és ígyis fog.nem értem ezzel mi a probléma.
taylor és lea viszont gyönyörűen fest,ninával együtt
szerintem egyedül kevin szerelése az,ami nagyon érdekesen fest a "rossz ruhák kategóriában".a többi ha nem is annyira van eltalálva,nem mondom egyikre se azt,h "úristen"
Justin szerelésével nekem nincs semmi bajom.mindig így öltözködött,és ígyis fog.nem értem ezzel mi a probléma.
2012. július 23. 14:45
Nekem Jordin ruhája kifejezetten tetszett, és nem csak azért, mert kedvencem, hanem mert szerintem nagyon csinos volt. És csoda, hogy ilyet mondok... de Bieber öltözékével sem volt nagy baj. Míg a "jó ruhák" között volt pár borzalmas...
2012. július 23. 14:45
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Kevinnek az este folyamán sokkal jobb ruhái voltak, ez viszont egyenesen borzalmas. Taylor már nagyon unalmas: mindig ugyan az a stílus, pasztell színűk ruhák. Számomra a befutó Lea
Versace ruha, Versace cipő
2012. július 23. 14:47
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Victoria ruhája tetszik a legjobban
2012. július 23. 14:47
Miranda ruhája pedig nagyon jó. Selenáé túl egyszerű
2012. július 23. 14:48
Pontosítanék: Demi hajából NEM tűnt el a kék szín. A műsor közben kiengedték a haját, és ott már látható volt...
2012. július 23. 14:48
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Lea ruhája nagyon tetszik
2012. július 23. 14:49
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
a legrosszabb ruhákba egyet értek meg a legjobb ruhákban is egyrészt de a legjobb ruhákban valami rohadt f*sok is vannak .. xDD
Szerintem nem olyan borzalmas Miranda Cosgrove ruhája!
Am szerintem Szalonítájé elég kislányosra sikeredett!(na most már lehet szidni)
|
Sophie04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 181187 offline
|
A legjobb ruhákba max. annyiban tudok belekötni, hogy Taylor minden díjátadón ugyanazt a sémát vonultatja fel, és már elég unalmas, illetve Rebecca cipője sem nyerte el a tetszésemet, mondjuk a jelenléte sem, de ez most mellékes. Az abszolút befutó Victoria és Lea szerelése. Tökéletes.
Kat ruhája volt szerintem az egyik legszebb és nem is állt rosszul neki. Nem tartom jogosnak, hogy a legrosszabb ruhák kategóriába került.
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hááát nagyon nem értek egyet
Kat és Holland szerintem nagyon szuperül nézett ki, viszont Demi ruhája ocsmány volt, az agyonszolizott bőre meg hihetetlen gáz. Ez a Rebecca is rémesen nézett ki szerintem. Taylor Swiften meg úgy lógott a ruha mint tehénen a gatya. Nikki Reednek a cipője nem tetszett de a ruhával szerintem nem volt baj.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: