Mondd meg milyen zenét hallgatsz, megmondom ki vagy!
2012. május 12. 12:57
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
am sztem az elektronikus zenét hallgató emberek egyáltalán nem olyanok, mint ahogy azt itt leírták XD : PPP -.- csomó ismerősöm hallgat ilyen zenét, és ők nem szeretik a könyveket, és egyáltalán nem zárkózottak, sőt!
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2012. május 12. 13:06
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
A Jazz hol marad?!Vagy csak én vagyok olyan ember,aki ezeken a stílusokon kívúl mást is hallgat?A rockhoz hogyan megy hozzá a heavy metal?Azért van különbség a kettő között.....
2012. május 12. 13:06
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Elég furcsa nekem, hogy zene alapján akarja valaki megmondani nekem, hogy milyen vagyok, mert szerintem ez nem mind igaz, de ettől függetlenül jó cikk lett és érdekes. Meglepett, hogy a dubstep meg az ilyesfajta zenék hallgatói ennyire érzelmesek lennének és ennyire nagy hangulatingadozásaik vannak...ez mind rám is igaz és mégis olyan messziről kerülöm az ilyesfajta zenét amilyen messziről csak tudom.
Általában (azaz szinte mindig) rockot hallgatok és azért annak is nagy része igaz rám, bár lehet, hogy ez csak véletlen. Az is érdekes, hogy általában ha valaki azt mondja, hogy rockot hallgat, akkor az emberek arra kezdenek el asszociálni, hogy akkor úgy is öltözködik, stb. De mikor kicsit utánanéztem, meglepett, hogy milyen sok fajta rock műfaj létezik
Szerintem ha valaki rám néz, nem is feltételezné, hogy ilyet hallgatok 
Ezen kívül persze szoktam mást is, de meglepett, hogy az nincs nagyon itt, illetve előfordulhat, hogy az egyikbe beletartozik, csak nincs odaírva.
Általában (azaz szinte mindig) rockot hallgatok és azért annak is nagy része igaz rám, bár lehet, hogy ez csak véletlen. Az is érdekes, hogy általában ha valaki azt mondja, hogy rockot hallgat, akkor az emberek arra kezdenek el asszociálni, hogy akkor úgy is öltözködik, stb. De mikor kicsit utánanéztem, meglepett, hogy milyen sok fajta rock műfaj létezik
Ezen kívül persze szoktam mást is, de meglepett, hogy az nincs nagyon itt, illetve előfordulhat, hogy az egyikbe beletartozik, csak nincs odaírva.
2012. május 12. 13:07
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Rock és Indie. Az egyik része nagyon ellentmondó. Leginkább a kettőből összeállított valami illene rám. Egy kis szintipop is befigyel néha olyanoktól mint a Hurts vagy a Depeche Mode.
Egyébként pedig nyilván ezeknek van valami alapja de ilyen szinten sosem lehet megmondani egy ember tulajdonságait. Csak azért mert ilyen meg olyan zenét hallgat valaki, attól még nem kell feltétlenül olyannak beállítani mint amilyennek itt leírták. Szerintem ez alap.
Egyébként pedig nyilván ezeknek van valami alapja de ilyen szinten sosem lehet megmondani egy ember tulajdonságait. Csak azért mert ilyen meg olyan zenét hallgat valaki, attól még nem kell feltétlenül olyannak beállítani mint amilyennek itt leírták. Szerintem ez alap.
2012. május 12. 13:08
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
punk, alter és pop-rock, illetve klasszikus... na erre mit mondanak?
:DD
2012. május 12. 13:12
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Pop és Indie
2012. május 12. 13:13
Idézet
"Általában az emberek azt hiszik, hogy akik [a rockot] hallgatják, sötétek és mélyek, de valójában nagyon érzékenyek és törékenyek. Könnyen elrejtik, ha fáj nekik valami. Ritkán lesznek szerelmesek. Képesek egész életen át szerelmesek lenni egy emberbe, még ha viszonzatlanul is."
Ámen.
Bár ettől függetlenül szerintem nem lehet a zenei ízlése alapján megmondani, hogy valaki milyen, bekategorizálni mint valami tárgyat. Tipikus sztereotipizálás.
2012. május 12. 13:14
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Én pop-ot és néha-néha rockot szoktam hallgatni
2012. május 12. 13:14
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én a pop zenét hallgató táborát erősitem
2012. május 12. 13:25
Manson bácsit imádom pl, de hoppá Rihanna is a kedvencem :3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.