Mondd meg milyen zenét hallgatsz, megmondom ki vagy!
2012. május 12. 12:33
Nagyon jó cikk! Én az első négyet szoktam vegyesen hallgatni....
2012. május 12. 12:34
Én Pop zenét hallgatok többnyire és teljesen illik rám
Egyébként jó lett a cikk
2012. május 12. 12:40
hip-hop-ot és Rap-et soha nem a szövegek miatt kezdtem el hallgatni hanem a beatek és az instrumentálok miatt! mivel amikor az első rap lemezt megvettem egy kukkot sem értettem belőle hogy miről szólnak a szövegek és még klipet is csak néha napján lehetett látni már akinek volt műholdvevője. nahh erről ennyit! ez csak egy spekuláció mindenki más másért hallgat egy adott zenei irányzatot vagy éppen többet! és az hogy ebből valaki megmondja hogy milyen személyiség hát ez egy f*szság!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 12. 12:42
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Rock & Dubstep: rám többnyire igaz, amiket leírtak, de a szerelmes részeket én nem így élem meg.
2012. május 12. 12:43
hozzám legjobban a reggae illik , pedig nem is bírom annyira
2012. május 12. 12:46
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
ez mind általánosítás. ráadásul a metál nem rock, még mindig. igaz, hogy a metálosokhoz közelebb áll a rock, mint a pop, de van egy csomó metálos ismerősöm, aki kifejezetten nem szereti a pop-ot.
osztálytársaim, akik kifejezetten csak ilyen mosógép zenét hallgatnak, kifejezetten rühellik az olvasást. és az indie mióta emo???!!!
nemtudom honnét származnak a források, de totál nem értek egyet.
osztálytársaim, akik kifejezetten csak ilyen mosógép zenét hallgatnak, kifejezetten rühellik az olvasást. és az indie mióta emo???!!!
nemtudom honnét származnak a források, de totál nem értek egyet.
2012. május 12. 12:49
Én válogatós vagyok a zenével kapcsolatban, de én inkább Pop-ot hallgatok (nem, nem azokat, akik a Vivából áradnak).
2012. május 12. 12:50
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Én mindenféle zene kedvelő vagyok bármit meghallgatok...
2012. május 12. 12:51
Én is több stílust hallgatok habár a kedvencem az indie, de a leírás abszolút nem igaz rám. Az ilyen általánosítások annyira gázosak, egy embert nem attól fogsz megismerni hogy milyen zenét hallgat, mi a kedvenc színe, vagy hanyadikán született
2012. május 12. 12:57
ez majdnem olyan mint a Puzsér egykori műsora hogy mondj 3 filmet amit szeretsz és ő megmondja kivagy!
ppfff Puzsér fő suttyósága!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.