Szeresd magad!
2011. november 28. 18:22
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Ebben a cikkben főleg az fogott meg, hogy amit adsz másoknak azt kapod vissza. Ez nagyon igaz, mert amikor boldog voltam, és tudtam másoknak adni egy kis boldogságot, akkor barátnőim is jobban keresték a társaságomat. De amióta kb egy hónapja mindig magamba fordulok, és nem tudok másokkal együtt nevetni(pedig nagyon életvidám ember vagyok), vagy nem érdekel semmi, amiről beszélgetnek azóta szellemnek érzem magam. Persze mondják, hogy szeretnek,és hogy kicsit én is tegyek valamit a barátságért. ez igaz is. Mindig azt mondom magamnak, hogy áhh minek foglalkozzak vele, úgysem éri meg, de most egy kicsit azért elgondolkodtam, és változtatni fogok ezen. Attól, hogy depis vagyok még nem kell másoknak is érezniük. Önbizalmam az sosem volt, pedig sokszor mondták, hogy szép vagyok/ szép a szemem(kékeszöld) de én mindig kiakadtam ezen, vagy csak hülyeségnek sőt bántásnak vettem, vagy azon panaszkodtam, hogy túl magas vagyok (176cm). Sajnos sehogy sem tudom magamról azt képzelni, hogy idősebb, vagy "népszerűbb" emberek szeressenek, csak magamért. A belsőmön kell főleg változtatnom, nem a külsőmön. Nem szabad, hogy az emberek ennyire kiolvashassák a szememből a gondolataimat!
2011. december 11. 18:19
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Imádom ezt a cikket, nagyon hálás vagyok az írónak! Ezután már nem fogom annyit festeni magamat, és azon is elgondolkodok, hogy majd, ha nagy leszek, megfestem-e a hajamat feketére, vagy mindent hagyok így, természetesen.
Úgyis mindenki azt mondja nekem, hogy nagyon szép vagyok, (családom, osztálytársaim, stb.), amit eddig mindig csak viccnek vettem, de mostmár elhiszem, hogy igenis szép vagyok, mert annak születtem! És nem a szájfényeimtől, vagy a körömlakkjaimtól vagyok szép, hanem a természetességemtől. És te is szép vagy, sőt gyönyörű, akárcsak én. Mindenki úgy szép, ahogy Isten teremtette, szerintem senkire nem lehet azt mondani, hogy csúnya, nem is értem ennek a szónak az értelmét. És teljesen egyetértek a cikkel, mindenki a külső és belső tulajdonságaival együtt szép, és szerintem mindenki meg kellene legyen elégedve azzal, ahogy Isten megalkotta, mert egyedi vagy, sose feledd el, hogy még egy olyan ember a világon, mint te vagy, nincs. És örülj ennek, ez a legfontosabb, hogy soha ne próbálj más ember lenni, mert az sose fog sikerülni! Pl. az osztályomból én vagyok mindenkinek a példaképe. Felnéznek rám, ezért én is közvetlen, aranyos, visszafogott kell legyek velük, mert akkor nagyon fognak szeretni.
2012. január 25. 20:18
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Én meg vagyok magammal elégedve.Persze egyáltalán nem avgyok tökéletes, tele vagyok kisebb nagyobb hibákkal de tudom, hogy ezen természetes módon nem nagyon tudok változtatni.A hajam nekem kincset ér, azt ha fegyverrel fenyegetnének se festeném be.
A sminkelés kizárva na a plasztika meg menjen a búsba, 50 év múlva se.Elfogadom magam így..
2012. január 25. 20:21
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Én nem szeretem magam.xDD Csak néha..
2012. március 24. 18:41
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Én eddig se szerettem magam, most se fogom.
2012. március 26. 16:35
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Az életben sok dolog tud derűs lenni, amiknek eleinte nem örülünk, sok változás következik be, ami miatt kockáztatnuk kell és az eredmény, nem mindig pozitív, mert semmi sem hullik az ölünkbe, akik érzékenyebbek azokat ez megviseli, maga alá temeti a dolgokat.Mondom aranyos cikk és a cikk írója és sokat munkálkodhatott rajta, de túl naiv, mert szeretni magunkat nem olyan könnyű, vagyis annak akinek nincs egója.Számtalannyi dologgal próbáltam, de nekem egy negatív dolog miatt sikerült legbelül megtalálni ki vagyok, a külsőségekkel kissé még küszködök, de pozitív irányba haladok, mert valamilyen szinten érzem ki vagyok és tudom lehetek több az átlagnál, a főkulcs nem az, hogy meseszépen lásd magad, mert ha legbelül nem biztos, hogy minden a helyén van, annak vagyok a híve belül legyen először is rend, majd haladjak ki, úgy lehet igazán erős és boldog a kisugárzás és úgy is tudom a külvilággal megszerettetni az énem.
UI: bocsi, hogy itt a második hozzászólásom, de most fogtam fel a szavak értelmét.
UI: bocsi, hogy itt a második hozzászólásom, de most fogtam fel a szavak értelmét.
2012. március 27. 21:25
jól hangzik, de aki már belemagyarázta az agyába, hogy ő béna, szerencsétlen meg ilyenek, azoknak nem könnyű egyik pillanatról a másikra szeretni magukat. mindenesetre egyetértek, hogy az embere tisztelje magát.
2012. április 21. 15:47
Jó,Jó! De ha valki belegondol ebbe a cikbe beképzelté válhat.
2012. május 01. 20:17
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Visszaszólás: pipa
Olyanokat szólogatok vissza annak aki piszkál, hogy néz mint a Jenő a moziba
2012. október 21. 19:53
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Az ember nem tudja magát szeretni, ha szekálják a többiek, nem érzi szépnek magát, nem tud felmutatni egy normális srácot, nem jók a jegyei ráadásul nem népszerű.
2012. november 07. 13:05
Az olyan ember ássa el magát, aki csak másnak akar megfelelni és tökéletes lenni. Hol itt az egyéniség?
2013. július 13. 16:55
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Önbizalmat építeni borzasztóan nehéz. Idő kell ahhoz hogy megszeresd magad, főleg ha nem vagy elégedett. Én sem voltam, de mióta teszek azért hogy úgy nézzek ki ahogy szeretnék sokkal jobban érzem magam, boldogabb vagyok.
2013. augusztus 29. 21:27
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Nos, nekem nincs annyira hatalmas önbizalmam, viszont legalább van. Jó cikk lett, az egyetlen bajom vele az, hogy aki például így született, és így hirtelen megváltozik, lehetséges, hogy rossz irányba. Már eleve a képen kiakadtam, hogy 'I love Myself' felirat van a képen, ami eléggé egocentrikus megszólalás, ha engem kérdeztek. Én csakis azokkal barátkozom, akikkel megéri, nem olyanokkal, akikkel egyszer nevetek egy jót, majd a sz*rban otthagynak
2015. augusztus 06. 18:29
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
nagyon jó cikk, gratulálok!
2022. január 10. 12:26
|
|
Mary 23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.07.26. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 279551 offline
|
ezek teljesen jogosak
igazuk van akik engem fel húztak azok jól le osztottam
mondtak kamu fészes vok én mondom na mi az nem láttál még ilyen szépséget mint én ??
nem vagyok nagyképű csak ne írjon már akkor kegyetlen tudok lenni ha fel ki hoz sodrobbból
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.

0 felhasználónak tetszik: