Starity

Szeresd magad!

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 28. 18:22 #81
LeslieLora
LeslieLora
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 441
Csatolások: 0
Azonosító: 138039
Ebben a cikkben főleg az fogott meg, hogy amit adsz másoknak azt kapod vissza. Ez nagyon igaz, mert amikor boldog voltam, és tudtam másoknak adni egy kis boldogságot, akkor barátnőim is jobban keresték a társaságomat. De amióta kb egy hónapja mindig magamba fordulok, és nem tudok másokkal együtt nevetni(pedig nagyon életvidám ember vagyok), vagy nem érdekel semmi, amiről beszélgetnek azóta szellemnek érzem magam. Persze mondják, hogy szeretnek,és hogy kicsit én is tegyek valamit a barátságért. ez igaz is. Mindig azt mondom magamnak, hogy áhh minek foglalkozzak vele, úgysem éri meg, de most egy kicsit azért elgondolkodtam, és változtatni fogok ezen. Attól, hogy depis vagyok még nem kell másoknak is érezniük. Önbizalmam az sosem volt, pedig sokszor mondták, hogy szép vagyok/ szép a szemem(kékeszöld) de én mindig kiakadtam ezen, vagy csak hülyeségnek sőt bántásnak vettem, vagy azon panaszkodtam, hogy túl magas vagyok (176cm). Sajnos sehogy sem tudom magamról azt képzelni, hogy idősebb, vagy "népszerűbb" emberek szeressenek, csak magamért. A belsőmön kell főleg változtatnom, nem a külsőmön. Nem szabad, hogy az emberek ennyire kiolvashassák a szememből a gondolataimat! smileeee.gif
2011. december 11. 18:19 #82
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1159
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
Imádom ezt a cikket, nagyon hálás vagyok az írónak! Ezután már nem fogom annyit festeni magamat, és azon is elgondolkodok, hogy majd, ha nagy leszek, megfestem-e a hajamat feketére, vagy mindent hagyok így, természetesen. rolleyes.gif Úgyis mindenki azt mondja nekem, hogy nagyon szép vagyok, (családom, osztálytársaim, stb.), amit eddig mindig csak viccnek vettem, de mostmár elhiszem, hogy igenis szép vagyok, mert annak születtem! És nem a szájfényeimtől, vagy a körömlakkjaimtól vagyok szép, hanem a természetességemtől. És te is szép vagy, sőt gyönyörű, akárcsak én. Mindenki úgy szép, ahogy Isten teremtette, szerintem senkire nem lehet azt mondani, hogy csúnya, nem is értem ennek a szónak az értelmét. És teljesen egyetértek a cikkel, mindenki a külső és belső tulajdonságaival együtt szép, és szerintem mindenki meg kellene legyen elégedve azzal, ahogy Isten megalkotta, mert egyedi vagy, sose feledd el, hogy még egy olyan ember a világon, mint te vagy, nincs. És örülj ennek, ez a legfontosabb, hogy soha ne próbálj más ember lenni, mert az sose fog sikerülni! Pl. az osztályomból én vagyok mindenkinek a példaképe. Felnéznek rám, ezért én is közvetlen, aranyos, visszafogott kell legyek velük, mert akkor nagyon fognak szeretni.
2012. január 25. 20:18 #83
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2106
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
Én meg vagyok magammal elégedve.Persze egyáltalán nem avgyok tökéletes, tele vagyok kisebb nagyobb hibákkal de tudom, hogy ezen természetes módon nem nagyon tudok változtatni.A hajam nekem kincset ér, azt ha fegyverrel fenyegetnének se festeném be.biggrin.gif A sminkelés kizárva na a plasztika meg menjen a búsba, 50 év múlva se.Elfogadom magam így..rolleyes.gif
2012. január 25. 20:21 #84
Az egyetlen
Az egyetlen
★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺

StátuszEgy idézettel nem magyarázhatod meg a világ hibás működését.
Hozzászólás: 1323
Azonosító: 152355
Én nem szeretem magam.xDD Csak néha.. unsure.gif
2012. március 24. 18:41 #85
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Én eddig se szerettem magam, most se fogom. unsure.gif mellow.gif
2012. március 26. 16:35 #86
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Az életben sok dolog tud derűs lenni, amiknek eleinte nem örülünk, sok változás következik be, ami miatt kockáztatnuk kell és az eredmény, nem mindig pozitív, mert semmi sem hullik az ölünkbe, akik érzékenyebbek azokat ez megviseli, maga alá temeti a dolgokat.Mondom aranyos cikk és a cikk írója és sokat munkálkodhatott rajta, de túl naiv, mert szeretni magunkat nem olyan könnyű, vagyis annak akinek nincs egója.Számtalannyi dologgal próbáltam, de nekem egy negatív dolog miatt sikerült legbelül megtalálni ki vagyok, a külsőségekkel kissé még küszködök, de pozitív irányba haladok, mert valamilyen szinten érzem ki vagyok és tudom lehetek több az átlagnál, a főkulcs nem az, hogy meseszépen lásd magad, mert ha legbelül nem biztos, hogy minden a helyén van, annak vagyok a híve belül legyen először is rend, majd haladjak ki, úgy lehet igazán erős és boldog a kisugárzás és úgy is tudom a külvilággal megszerettetni az énem.
UI: bocsi, hogy itt a második hozzászólásom, de most fogtam fel a szavak értelmét.
2012. március 27. 21:25 #87
- törölt felhasználó -    
jól hangzik, de aki már belemagyarázta az agyába, hogy ő béna, szerencsétlen meg ilyenek, azoknak nem könnyű egyik pillanatról a másikra szeretni magukat. mindenesetre egyetértek, hogy az embere tisztelje magát.
2012. április 21. 15:47 #88
- törölt felhasználó -    
Jó,Jó! De ha valki belegondol ebbe a cikbe beképzelté válhat.
2012. május 01. 20:17 #89
Draweraptor
Draweraptor
visszatérő vendég

StátuszSurrounded by problems...
Hozzászólás: 435
Azonosító: 165623
Visszaszólás: pipa biggrin.gif Olyanokat szólogatok vissza annak aki piszkál, hogy néz mint a Jenő a moziba laugh.gif
2012. október 12. 20:25 #90
Ellie
Ellie
új tag

StátuszZzzZZzz..♥
Hozzászólás: 86
Csatolások: 6
Azonosító: 185702
Nagyon jó cikk lett, remélem én is tudom magam egy kicsit önbizalmilag fejleszteni. smileeee.gif
2012. október 21. 19:53 #91
Misiss_Candy
Misiss_Candy
visszatérő vendég

Státuszhttp://onlyyouexist.blog.neon.hu/ NÉZZETEK BE ÉS PONTOZZATOK! :))))
Hozzászólás: 140
Azonosító: 178749
Az ember nem tudja magát szeretni, ha szekálják a többiek, nem érzi szépnek magát, nem tud felmutatni egy normális srácot, nem jók a jegyei ráadásul nem népszerű.
2012. november 07. 13:05 #92
- törölt felhasználó -    
Az olyan ember ássa el magát, aki csak másnak akar megfelelni és tökéletes lenni. Hol itt az egyéniség?
2013. július 13. 16:41 #93
- törölt felhasználó -    
Én már kezdek megbarátkozni magammal. smileeee.gif
2013. július 13. 16:55 #94
Brie
Brie
Hozzászólás: 854
Csatolások: 820
Azonosító: 201479
Önbizalmat építeni borzasztóan nehéz. Idő kell ahhoz hogy megszeresd magad, főleg ha nem vagy elégedett. Én sem voltam, de mióta teszek azért hogy úgy nézzek ki ahogy szeretnék sokkal jobban érzem magam, boldogabb vagyok. smileeee.gif
2013. augusztus 29. 21:27 #95
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Nos, nekem nincs annyira hatalmas önbizalmam, viszont legalább van. Jó cikk lett, az egyetlen bajom vele az, hogy aki például így született, és így hirtelen megváltozik, lehetséges, hogy rossz irányba. Már eleve a képen kiakadtam, hogy 'I love Myself' felirat van a képen, ami eléggé egocentrikus megszólalás, ha engem kérdeztek. Én csakis azokkal barátkozom, akikkel megéri, nem olyanokkal, akikkel egyszer nevetek egy jót, majd a sz*rban otthagynak smileeee.gif
2013. november 06. 17:24 #96
viki1995
viki1995

StátuszHa valakit meg akarsz jó erősen pofozni,tedd meg nyugodtan és mondd azt hogy pók
Hozzászólás: 1966
Azonosító: 191436
Engem általában sosem érdekel ki mit gondol rólam. Csak akkor szoktam begurulni,ha valaki beletolja a pofáját a dolgomba. sad.gif
2015. június 29. 18:51 #97
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Én nem szeretem magam :'D
2015. június 29. 18:55 #98
Evelin1D
Evelin1D
ღ Forever Young ღ
Hozzászólás: 1424
Csatolások: 7
Azonosító: 211179
Nagyon jó cikk ok.gif
2015. augusztus 06. 18:29 #99
ArianaGrandeforever
ArianaGrandeforever
Potterhead (͡° ͜ʖ ͡°)

Státusz2 0 1 9
Hozzászólás: 987
Csatolások: 42
Azonosító: 246896
nagyon jó cikk, gratulálok!
2022. január 10. 12:26 #100
Mary  23
Mary 23
új tag

Státuszfiuk a klubbol zenét hallgatom
Hozzászólás: 57
Azonosító: 279551
ezek teljesen jogosak smileeee.gif igazuk van akik engem fel húztak azok jól le osztottam biggrin.gif mondtak kamu fészes vok én mondom na mi az nem láttál még ilyen szépséget mint én ?? biggrin.gif nem vagyok nagyképű csak ne írjon már akkor kegyetlen tudok lenni ha fel ki hoz sodrobbból biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!