Van-e élet a halál után?
2013. augusztus 02. 20:05
|
|
ticimicivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 207706 offline
|
jó cikk lett,elgondolkodtató.mikor ezen gondolkozok,hogy mi lehet a halál után,annyi minden felmerül bennem.és mikor oda jutok hogy csak egy nagy sötét semmi (nem igazán tudom megfogalmazni de szerintem értitek:D) na ott abba hagyom.kiborító.
2013. augusztus 25. 11:37
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Nagyon elgondolkodtató cikk!! Én is néha elgondolkozok rajta, és egyszer az ugrik be, hogy fényesség minden szép, máskor pedig egy nagy sötétség és ilyenkor abbahagyom!!Nem bírom tovább!!De néha az is eszembe jut hogy lentmaradok az élők között, szellemként, és úgy "élek" tovább!! De van úgy hogy ujjászületünk, a külsőnk majdnem ugyanaz de a személyiségünk más!! Én kicsit hiszek benne!!!
2013. augusztus 29. 21:31
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Jó cikk lett, én például emlékszem arra, amikor három évesen elkezdtem azon hisztizni a nagymamámnak, hogy nem akarok meghalni, ő meg azzal vígasztalt, hogy az még nagyon messze van. Nem tudom miért, egyszer csak felhoztam ezt a témát, de azelőtt még nem is nagyon tudtam, mi az a halál, most így visszagondolva nagyon ráijeszthettem a nagymamámra
2013. november 06. 17:28
|
|
viki1995 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.12. Hozzászólás: 1966 Csatolások: 0 Azonosító: 191436 offline
|
Ez igaz történet! A mi közelünkben meghalt kb. 7-8 éve egy 8 éves kislány. Barátnők voltunk,én 2-3 évvel idősebb voltam akkor. Nagyon kedves volt. Egyszer mondta hogy ilyen angyalokat látott.Nevettem,de egy idő után ezen elgondolkodtam. Utána 4-5 nappal meghalt. :'( Ami eléggé megviselt
2014. március 29. 19:40
Nem tudom,hogy igaz-e mert még nem voltak ilyen élményeim.De ha lesz megmondom,hogy láttam-e angyalt vagy nem.
2014. május 22. 14:12
Ha én meghalok abban a világban akarok újjászületni amilyet én elképzeltem . Amiben ott van egy bizonyos személy .
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: