Van-e élet a halál után?
2011. november 06. 13:50
Én hiszek Istenben
És én hiszek abban hogy vagy a Menyországba erülünk vagy a Pokolba...Engem már születésem óta hitre nevelnek, a Bibliát is szoktam olvasni...
Dehát...mindenki abban hisz amiben akar...
2011. november 06. 14:36
|
|
Orsy0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 573 Csatolások: 28 Azonosító: 132119 offline
|
Ezen már én is sokat gondolkodtam,de minden olyan hihetetlen hogy azt sem tudom miben higgyek.Leginkább Istenben hiszek és ezt is remélem a legjoban,hogy a mennyországba jut fel minden ember,ahol találkozhatunk azokkal akik már meghaltak és föntről figyelhetjük a földi életet.
Viszont az is igaz,hogy a túlvilágra nincsen semmi tárgyi bizonyíték,én nem igazán hiszem el,hogy bármelyik ember is visszatért már a halálból inkább csak álmodták.Ez a névtelen fiú,aki itt a cikkben szerepel azt mondta,hogy el kezdett közeledni a plafonhoz,majd visszatért a testébe.Akkor az orvosok valami lélekvisszafogót használtak vagy mi?
Viszont az is igaz,hogy a túlvilágra nincsen semmi tárgyi bizonyíték,én nem igazán hiszem el,hogy bármelyik ember is visszatért már a halálból inkább csak álmodták.Ez a névtelen fiú,aki itt a cikkben szerepel azt mondta,hogy el kezdett közeledni a plafonhoz,majd visszatért a testébe.Akkor az orvosok valami lélekvisszafogót használtak vagy mi?
2011. november 06. 14:57
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
egyetértek én is hiszek Istenben a Mennyországban és a pokolban is jó lenne őrangyalnak lenni
2011. november 06. 15:37
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Szerintem is van
....
2011. november 06. 15:45
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Szerintem is van...
2011. november 06. 16:24
Szerintem van...és kérlek ne nevessen ki senki de én azt hiszem emlékszem az előző életemre...Komolyan
2011. november 06. 17:59
|
|
Betty953visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 379 Csatolások: 31 Azonosító: 152953 offline
|
Érdekes, szerintem ez igaz van élet a halál után, de az lehethogy nem is olyan mint ez az élet. Nembiztos, hogy autókkal teli világ következik újra, hacsak nem születünk újjá. Bármi meglehet szerintem, hiszen én pl. még ilyet nem éltem át, hogy valamilyen halál körüli élményem lett volna. De nagyon kíváncsi vagyok, hogy van -e élet a halál után, de számításaim, gondolataim és elméleteim szerint van
2011. november 06. 18:22
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Idézet (Nilla001 @ 2011.11.06. 18:12)
hát nem tudom... mindig is érdekelt ez a dolog és persze az is, hogy mi van születésünk előtt. én pl. a lélekvándorlásban hiszek..:/
fura én is hiszek benne.
2011. november 06. 18:32
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
egyáltalán nem vagyok vallásos, hidegen hagy az egész. nem is neveltek vallásosan, szóval véleményem szerint nincs pokol és nincs menny sem. és nincs élet halál után szerintem...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: