Van-e élet a halál után?
2011. november 05. 15:24
Hiszek a halál utáni életben ! mért ne lehetne utána is valami??
2011. november 05. 15:27
Hát én inkább a tudományos felében hiszen inkább. amugy jó cikk.
2011. november 05. 15:32
A szellemekben hiszek valamennyire, és félek is tőlük
Szerintem van valamiféle élet a halál után, csak azt nem tudom milyen
Szerintem van valamiféle élet a halál után, csak azt nem tudom milyen
2011. november 05. 15:35
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Köszönöm a cikket 
Nagyon érdekes,és szerintem igen is van
élet a halál után
Nagyon érdekes,és szerintem igen is van
élet a halál után
2011. november 05. 15:39
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
nem tudom, de én mindig is féltem a haláltól, most is. :$
2011. november 05. 15:50
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
juj de régen írtam ezt a cikket
örülök, hogy kirakták.
én személy szerint a Mennyországban hiszek. a múlt héten voltam templomban, és a pap sokat beszélt arról, amit a Biblia ír a Mennyországról. Hát nem mondom hogy "meggyőzött", ez furcsa szó, mert mióta élek vallásos suliba járok, még oviban is volt hittan óránk. egyszerűen csak megnyugodtam, hogyha hiszek Istenben, akkor a Mennyországba kerülök
de ezt tényleg mindenki csak akkor tudja meg, amikor már meghal. vagy nem tudja meg, mert egyszerűen nem fog létezni utána...
én személy szerint a Mennyországban hiszek. a múlt héten voltam templomban, és a pap sokat beszélt arról, amit a Biblia ír a Mennyországról. Hát nem mondom hogy "meggyőzött", ez furcsa szó, mert mióta élek vallásos suliba járok, még oviban is volt hittan óránk. egyszerűen csak megnyugodtam, hogyha hiszek Istenben, akkor a Mennyországba kerülök
de ezt tényleg mindenki csak akkor tudja meg, amikor már meghal. vagy nem tudja meg, mert egyszerűen nem fog létezni utána...
2011. november 05. 15:51
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Ez egy olyan dolog, mellyel nem lehetünk tisztában. Igazából az élet definíciójával sincs senki teljesen tisztában, még hogy a halál... Személyes véleményem az, hogy az ember nagyon sokszor meg akar magyarázni természetes dolgokat, gondoljatok az ősi teremtéstörténetekre. Lehet, hogy pár évtized múlva ezek a feltételezések is olyan bugyutának fognak tűnni az embereknek, mint most nekünk például a kalevala.
Fene tudja, hogy van-e valami a halál után, de az ilyesféle beszámolóknak nincs sok alapja. Vannak kivételek, amúgy engem is nagyon érdekel a téma és akadnak érdekes esetek (ajánlom A fényen túl c. könyvet), de a legtöbb egyszerű humbug és szenzációhajhászás.
Fene tudja, hogy van-e valami a halál után, de az ilyesféle beszámolóknak nincs sok alapja. Vannak kivételek, amúgy engem is nagyon érdekel a téma és akadnak érdekes esetek (ajánlom A fényen túl c. könyvet), de a legtöbb egyszerű humbug és szenzációhajhászás.
2011. november 05. 15:52
Én teljes mértékben hívő ember vagyok. Hiszek Istenben, a feltámadásban, és hiszem, hogy a halál csak a hitetlenek számára jelenti a véget. Azt gondolom, hogy az élet egy nagyon kemény "előkészítő", ha fogalmazhatok így... Csak azok számíthatnak az örök életre, akik átmennek ezen a-nagyon sokszor-kegyetlen vizsgán, ami voltaképpen maga az élet.
2011. november 05. 15:53
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
én hiszek benne- mellesleg, jó a cikk
2011. november 05. 15:53
|
|
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline
|
_ToTO_-val nem értek egyet, mert épp hogy a régi pogány kultuszokban is hittek valami halál utáni életben és ez nincs másként a ma élő elzárt közösségben is. Igen, ott kezdetleges, de ez belevan írva minden ember tudatába, hogy több van a halál után mint a mai "tanított" nagy SEMMI. Több tőrzsnek a fák, víz stb. mint istenség, vagy épp az állatok. Az istenhit pedig társul a halál utáni élettel általában.
Az ember test, lélek, szellem hármasából álló élőlény. Ebből a szellem és a lélek amit nem látunk, az agy pedig nem más mint egy a lélek által küldött jelek feldolgozója a test számára. Semmi több. Az érzések, gondolatok stb. mint lélektani dolgok és ezeket a test számára az agy teszi értelmezhetővé. De persze ez szubjektív, ki ebben ki abban hisz.
Az ember test, lélek, szellem hármasából álló élőlény. Ebből a szellem és a lélek amit nem látunk, az agy pedig nem más mint egy a lélek által küldött jelek feldolgozója a test számára. Semmi több. Az érzések, gondolatok stb. mint lélektani dolgok és ezeket a test számára az agy teszi értelmezhetővé. De persze ez szubjektív, ki ebben ki abban hisz.
1 felhasználónak tetszik:
Mary Westmacott
2011. november 05. 15:56
Hát persze hogy van. Petőfi meg Kossuth is meghalt mi meg élünk.
Na de viccet félre téve. Szerintem van. Ahogy egyszer apa mondta nem hiszi h tudnánk pl horrorfilmeket meg ilyeneket kitalálni ha nem léteznének ezek a dolgok.
Tejcike ez egy sztárokkal foglalkozó oldal.
Na de viccet félre téve. Szerintem van. Ahogy egyszer apa mondta nem hiszi h tudnánk pl horrorfilmeket meg ilyeneket kitalálni ha nem léteznének ezek a dolgok.
Tejcike ez egy sztárokkal foglalkozó oldal.
2011. november 05. 15:57
Régóta foglalkoztat a kérdés, de valószínűleg nem fogok választ kapni rá egyhamar. Én hiszek is benne meg nem is. Elvégre senki sem tudhatja, hogy tényleg létezik-e még élet a halál után. Más dolog az, ha valaki az újjászületésben hisz. Foglalkoztat a kérdés, viszont még azt is nehéz megérteni, hogy miért is van élet, hogy keletkezett a Föld, és hogy kerültünk mi ide. Igen, hallottam már templomban erről, de őszintén szólva kicsit bizonytalan vagyok ebben. Bár valószínűleg sosem fogjuk megtudni, de én abban hiszek, hogy aki megszületik, annak nagyon fontos dolga van az életben, amiért voltaképpen megszületett.
2011. november 05. 15:58
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Tejcike @ 2011.11.05. 15:54)
Ez nem egy stárokkal foglalkozó oldal???
Figyelj, ha zavar, akkor ezeket hagyd figyelmen kívül. Én örülök neki, hogy nem kell folyamatosan a primitív sztárocskák akcióiról olvasnom.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.