Van-e élet a halál után?
2011. november 07. 11:44
Érdekes...Bár az én nézetem még mindig az, hogy az életet minél jobban ki kell használni, ha meghalunk, nos...ennyi.
Születünk, meghalunk, pont.
2011. november 07. 17:07
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
"Ember küzdj és bízva bízzál!"
Szerintem amúgy nem különbözünk az állatoktól, ez is csupán egy egoista emberi felsőbbrendűségkeltő tévhit. Miért lenne rosszabb egy hangya, őz, kígyó, cica, kutya, hörcsög, vagy bármi más, mint egy ember??
-.-"
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. november 07. 17:19
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
AryaXD egyetértek.
egyébként én az újjászületésben hiszek, de persze ezt az életet kell úgy kihasználni, amennyire lehet, mert semmi sem biztos, csak a halál.
2011. november 07. 18:01
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
AryaXD szerintem is teljesen igazad van.
És a cikk is remek szerintem.
Én abban hiszek, hogy jó helyre kerülöm, és mindaddig míg be nem következik a 'rejtélyes' halál, boldog életet akarok élni.
Hiszen: "Egyszer élünk."
És a cikk is remek szerintem.
Én abban hiszek, hogy jó helyre kerülöm, és mindaddig míg be nem következik a 'rejtélyes' halál, boldog életet akarok élni.
Hiszen: "Egyszer élünk."
2011. november 07. 19:21
|
anna22088új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 163499 offline
|
nem biztos hogy ezen kéne gondolkodni... jó persze fontos, de ha a mának élsz és azt tartod szem előtt ami kézzel fogható, ha más életed lesz is vagy nem is lesz, akkor legalább annyi vigaszod lesz, hogy előző életedben úgy éltél ahogy akartál
2011. november 08. 14:34
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Engem érdekel ez a témakör, szerintem halálunk után egy másik testben élünk tovább. Én magam is sokszor gondolkozom azon, hogy mi lesz velünk miután meghalunk? Ááá, engem nagyon érdekel
2011. november 08. 14:49
biztosan van élet a halál után is...most engem kifejezetten foglakoztat a téma,hiszen sajnálatos módon a múlthéten elvesztettem a nagytatámat.Nagyon szomorú vagyok miatta,de tudom,hogy most egy olyan helyen van,ahol nincs kín és szenvedés...neki ez egy igazi megváltás volt,hiszen szegény nagyon beteg volt...már nagyon hiányzik a nagytatám,de az Isten így akarta és el kell,hogy fogadjuk a döntését.
2011. november 09. 15:01
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Biztos hogy van élet a halál után!!
Mi a magyarázat a szellemekre!!
Sokan el hiszik hogy én találkoztam már szellemmel!
ami egyébként igaz!
ugyhogy sokan hiszik h van élet a halál után!!
Mi a magyarázat a szellemekre!!
Sokan el hiszik hogy én találkoztam már szellemmel!
ami egyébként igaz!
ugyhogy sokan hiszik h van élet a halál után!!
2011. november 09. 23:04
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
mivel hiszek Istenben ezért teljes mértékben hiszem hogy van menny és pokol is. de igazából mindenkinek joga van eldönteni hogy miben hisz..
2011. november 12. 10:09
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Tudtommal van az agyhalál, és a szívhalál. A szívhalálból hozták vissza ezeket az embereket, akiket a cikkíró leírt, de még egy olyan emberről sem hallottam, aki az agyhalálból jött volna vissza.
Na mármost az agyhalál az igazi halál
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.