Az anorexia
2011. szeptember 14. 21:01
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Idézet (Melindalol @ 2011.09.14. 16:40)
Eszter655
Az én osztályomban (is) van egy csaj,aki már most 40-50kg között van és állandóan azt mondogatja,h fogyni akar.
Már annyira idegesítő... ha nem olyan magas mondjuk 150-160 az normális én magas vagyok és végony és imádom a csokit nem bírnám elengedni XD nah jó pár napot élek nélkülde de aztán nem
Az én osztályomban (is) van egy csaj,aki már most 40-50kg között van és állandóan azt mondogatja,h fogyni akar.
Már annyira idegesítő... ha nem olyan magas mondjuk 150-160 az normális én magas vagyok és végony és imádom a csokit nem bírnám elengedni XD nah jó pár napot élek nélkülde de aztán nem
Én azt nem mondtam,h nem normális,de egyébként elírtam,mert 38kg és 168cm magas.
Hát szerintem egy 14éves gyereknek nem ideális.
2011. szeptember 14. 21:07
igazából én is szívesen fogynék mondjuk egy 5 kilót de azért túl sovány sem akarok lenni mert sztem az se jó...nem egészséges és nem is szép szerintem ha valaki túl sovány...
2011. szeptember 14. 21:58
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Én mindig is kövérnek tartottam magam, és most vettem rá magam - na jó kb. 1 éve, de most már biztosan - hogy minden nap kicsit Rubint Rékázok, meg normálisan eszem. Nagyon nehéz, de én szebb alakot szeretnék, nem vékonyat, de azért kicsit legyek erősebb. Szóval a célom a nem vékony, de nem is annyira kövér, hanem a kettő között, és kicsit izmosodni is szeretnék, mert szerintem nagyon szép ha valaki izmos. De hogy így lefogyni, ez tényleg betegség, nagyon szörnyű. És tényleg ki is a hibás? Akik a modelleket foglalkoztatják. Csontsoványan, majd összeesnek a kifutón szegények. Az oké, hogy ha valakinek olyan az alkata, de szerintem a vékonyság inkább ciki, mint menő. Bárcsak egy kis tolerancia lenne az emberekben a pici túlsúlyt illetően, persze mások felé. Nem kell elítélni senkit. Úgy, ahogy az anorexiásokat sem.
2011. szeptember 14. 22:00
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
én pont hogy vékony vagyok és nem tetszik ez nekem, pedig sokan akarnak olyan testalkatot mint amilyen nekem van...
kövér akarok lenni
2011. szeptember 14. 22:04
|
|
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 offline
|
én 165 xm magas vagyok 46 kilo és vékony vagyok
jó néha gondolok rá h még egy kicsit lehetnék vékonyabb, csak az a baj h imádok enni
és nem akarom abbahagyni :DDDDDD mert a kaja jó dolog !
2011. szeptember 14. 22:06
Idézet (Hannahmile @ 2011.09.14. 15:29)
hát ne csodálkozzanak, hisz ha valaki kövér azért megszólják

Igen, én kiskoromban ezt nagyon nehezen viseltem, volt amikor alig bírtam abba hagyni miatta a sírást, de ma már nem érdekel ki mit mond, csak azok szólják meg a másikat, akik nem elégedettek magukkal, vagy támaszra, és helyeslésre várnak, hogy ők jobbak ennél.
Velem ma történt meg hogy a nyáron - 10 kilótól szabadultam meg -de még így is kellene ugyanennyi -, és az egyik iskolatársam megjegyezte hogy nagyon sokat fogytam, és nagyon jó érzés volt ezt hallani mástól.
2011. szeptember 14. 22:59
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
csak azok anorexiásak,akik nem bírnak saját magukkal,a saját önképükkel nincsenek megelégedve!! szánalmas h azért lesznek kórosan soványak,mert nem tetszik,amit a tükörben látnak!!!
Én kiborul ezektől,mert sztem mindenki úgy jó ahogy van,ha kövér,akkor kövér,ha vékonyabb,akkor vékonyabb,de ne tegyünk már mások kedvéért olyat h lefogyunk csontig,aztán megbánjuk,mert jaj,de gáz h most ilyen csontkollekció vagyok...szánalom az egész!!
Én kiborul ezektől,mert sztem mindenki úgy jó ahogy van,ha kövér,akkor kövér,ha vékonyabb,akkor vékonyabb,de ne tegyünk már mások kedvéért olyat h lefogyunk csontig,aztán megbánjuk,mert jaj,de gáz h most ilyen csontkollekció vagyok...szánalom az egész!!
2011. szeptember 15. 09:16
Hát most én is gondolkoztam azon hogy pár kilót lefogyok inkább nekem a hasam az a hely ahol sokat lekéne fogynom de aronexiás nem akarok lenni.
2011. szeptember 15. 10:49
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Nagyon sajnálom az anorkxiás lányokat...néztem is róla dokumentumfilmet és szinte csak csont és bőr volt a csaj.Az szerintem elmegy ha valaki karcsú,de az hogy ennyire túlzásba vinni az már sok!
2011. szeptember 15. 15:11
|
|
Vecyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 497 Csatolások: 47 Azonosító: 125651 offline
|
ez így igaz olyan rossz hogy mindenki kövérnek hiszi magát pl.: Van egy osztálytársam aki egyben nagyon jó barátnőm is nem anorexiás de vékony. szép lapos hasa van és azt hiszi magáról hogy kövér ezért folyoton fut edz stb..
2011. szeptember 15. 16:33
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
hát ez elhatározás kérdése ez nem betegség énis azvoltam és ebből egyáltalán enm lehet kilábalni hiába nézel ki normálisan még mindig ugyanazt gondolod h nem akarsz enni..
2011. szeptember 15. 17:04
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Nagyon örülök a cikknek, mert szinte mindenhol szembesülnöm kell azzal, hogy egyes embereknek fogalmuk sincs az anorexia valódi 'jelentéséről' mégis szemrebbenés nélkül anorexiáznak le pl. egy lányt az utcán. Anorexia nélkül is lehet valaki vékony. Sosem tudhatjuk, hogy a másik ember mit gondol magáról, avagy kövérnek érzi-e magát. Visszatérve a tényleges anorexiára, szerintem igen is ki lehet belőle lábalni, ha van valaki, aki szembesít a dolgokkal. Sajnos igen, a fiatal kori anorexia (a legtöbb esetben) kiváltó oka a rengeteg csont sovány modell, színésznő, és azok az emberek, akik 'testépítő'-nek nevezve magukat milliókat keresnek azon, hogy bebeszélik az embereknek, hogy kövérek, és csakis vékonyan érezhetik majd jól magukat. Pedig ez nem így van.
Nem utolsó sorban pedig igazán elgondolkozhatna itt "pár", mert ezzel a hozzáállással pontosan olyanok, mint azok az emberek, akik anorexiássá tesznek egy lányt
Nem utolsó sorban pedig igazán elgondolkozhatna itt "pár", mert ezzel a hozzáállással pontosan olyanok, mint azok az emberek, akik anorexiássá tesznek egy lányt
2011. szeptember 15. 17:05
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
jó a cikk
2011. szeptember 15. 17:49
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Orvosi segítség nélkül nem lehet átlépni ezen a problémán.Én két lánnyal találkoztam akiknek ez volt a problémája.A beszélgetés után írtam egy szakirányú házi dolgozatot.De nem lett volna elég utána olvasni.Csak az érti meg igazán őket,aki már hallotta a kétségeiket,zavarukat.Vagy átélte.Addig csak együtt érezni tudunk.
2011. szeptember 15. 20:02
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
Idézet (LadyRainbow @ 2011.09.15. 17:04)
Nagyon örülök a cikknek, mert szinte mindenhol szembesülnöm kell azzal, hogy egyes embereknek fogalmuk sincs az anorexia valódi 'jelentéséről' mégis szemrebbenés nélkül anorexiáznak le pl. egy lányt az utcán. Anorexia nélkül is lehet valaki vékony. Sosem tudhatjuk, hogy a másik ember mit gondol magáról, avagy kövérnek érzi-e magát. Visszatérve a tényleges anorexiára, szerintem igen is ki lehet belőle lábalni, ha van valaki, aki szembesít a dolgokkal. Sajnos igen, a fiatal kori anorexia (a legtöbb esetben) kiváltó oka a rengeteg csont sovány modell, színésznő, és azok az emberek, akik 'testépítő'-nek nevezve magukat milliókat keresnek azon, hogy bebeszélik az embereknek, hogy kövérek, és csakis vékonyan érezhetik majd jól magukat. Pedig ez nem így van.

én is elég sokszor megkapom a megjegyzést hogy anorexiás vagyok. meg hogy csontkollekció vagyok.. pedig arra nem is gondolnak hogy pl. valaki csak a genetika miatt vékony és nem kéne egy betegséggel dobálózni ha egyszer azt sem tudod mit jelent az hogy "anorexia"
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: