Starity

Az anorexia

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 14. 20:54 #41
naomi92
naomi92
visszatérő vendég

Státusz"Most múlik pontosan, engedem hadd menjen.... "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 366
Csatolások: 1
Azonosító: 92358
Én is vékony akarok lenni, oylan gyönyörű darázsderékkal..... hüm sad.gif Basszus...
2011. szeptember 14. 21:01 #42
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Idézet (Melindalol @ 2011.09.14. 16:40)
Eszter655 

Az én osztályomban (is) van egy csaj,aki már most 40-50kg között van és állandóan azt mondogatja,h fogyni akar. 
Már annyira idegesítő...  ha nem olyan magas mondjuk 150-160 az normális én magas vagyok és végony és imádom a csokit nem bírnám elengedni XD nah jó pár napot élek nélkülde de aztán nem

Én azt nem mondtam,h nem normális,de egyébként elírtam,mert 38kg és 168cm magas.
Hát szerintem egy 14éves gyereknek nem ideális. dry.gif
2011. szeptember 14. 21:07 #43
- törölt felhasználó -    
igazából én is szívesen fogynék mondjuk egy 5 kilót de azért túl sovány sem akarok lenni mert sztem az se jó...nem egészséges és nem is szép szerintem ha valaki túl sovány... mellow.gif
2011. szeptember 14. 21:58 #44
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Én mindig is kövérnek tartottam magam, és most vettem rá magam - na jó kb. 1 éve, de most már biztosan - hogy minden nap kicsit Rubint Rékázok, meg normálisan eszem. Nagyon nehéz, de én szebb alakot szeretnék, nem vékonyat, de azért kicsit legyek erősebb. Szóval a célom a nem vékony, de nem is annyira kövér, hanem a kettő között, és kicsit izmosodni is szeretnék, mert szerintem nagyon szép ha valaki izmos. De hogy így lefogyni, ez tényleg betegség, nagyon szörnyű. És tényleg ki is a hibás? Akik a modelleket foglalkoztatják. Csontsoványan, majd összeesnek a kifutón szegények. Az oké, hogy ha valakinek olyan az alkata, de szerintem a vékonyság inkább ciki, mint menő. Bárcsak egy kis tolerancia lenne az emberekben a pici túlsúlyt illetően, persze mások felé. Nem kell elítélni senkit. Úgy, ahogy az anorexiásokat sem.
2011. szeptember 14. 21:58 #45
olívia005
olívia005

StátuszStay TRUE! Stay YOU! ♥
Hozzászólás: 1390
Csatolások: 215
Azonosító: 155353
Az igaz hogy én is szeretnék fogyni, de azért mert láthatólag van rajtam +kiló! De azért sosem amortizálnám le magam annyira hogy anorexiás legyek....
2011. szeptember 14. 22:00 #46
Blondie.Star
Blondie.Star
visszatérő vendég

StátuszMindenki egyszer lehet igazán szerelmes!
Hozzászólás: 185
Csatolások: 0
Azonosító: 141807
én pont hogy vékony vagyok és nem tetszik ez nekem, pedig sokan akarnak olyan testalkatot mint amilyen nekem van...biggrin.gif kövér akarok lenni biggrin.gif
2011. szeptember 14. 22:04 #47
Zsófii_ka
Zsófii_ka
visszatérő vendég

StátuszAnd please don't be afraid of what your soul is really thinking - Tyler Joseph
Hozzászólás: 317
Azonosító: 141910
én 165 xm magas vagyok 46 kilo és vékony vagyok biggrin.gif jó néha gondolok rá h még egy kicsit lehetnék vékonyabb, csak az a baj h imádok enni biggrin.gif és nem akarom abbahagyni :DDDDDD mert a kaja jó dolog !
2011. szeptember 14. 22:06 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hannahmile @ 2011.09.14. 15:29)
hát ne csodálkozzanak, hisz ha valaki kövér azért megszólják pardon.gif  dry.gif

Igen, én kiskoromban ezt nagyon nehezen viseltem, volt amikor alig bírtam abba hagyni miatta a sírást, de ma már nem érdekel ki mit mond, csak azok szólják meg a másikat, akik nem elégedettek magukkal, vagy támaszra, és helyeslésre várnak, hogy ők jobbak ennél. wink.gif Undorító.
Velem ma történt meg hogy a nyáron - 10 kilótól szabadultam meg -de még így is kellene ugyanennyi -, és az egyik iskolatársam megjegyezte hogy nagyon sokat fogytam, és nagyon jó érzés volt ezt hallani mástól. laugh.gif bár viszonylag magas vagyok 168 centi körül, mégsem mondhatom magam vékonynak, ráadásul a csontjaim is erősebbek. hát ez van. laugh.gif anorexiás ugyan nem leszek, de nem szeretem hogy így nézek ki, mert marhára nem az jön le az embereknek, és olyankor nekem sem ha kicsit dundibb lányra vagy fiúra ránézek, hogy egészséges, emellett ha valaki könnyű, sokkal könnyebben jár-kel, mit egy túlsúlyos ember - értelemszerűen. nem ítélek el senkit méret alapján, de szerintem annyi kijár mindenkinek hogy jól érezze magát a bőrében.
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, Black Hearth2
2011. szeptember 14. 22:59 #49
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
csak azok anorexiásak,akik nem bírnak saját magukkal,a saját önképükkel nincsenek megelégedve!! szánalmas h azért lesznek kórosan soványak,mert nem tetszik,amit a tükörben látnak!!!
Én kiborul ezektől,mert sztem mindenki úgy jó ahogy van,ha kövér,akkor kövér,ha vékonyabb,akkor vékonyabb,de ne tegyünk már mások kedvéért olyat h lefogyunk csontig,aztán megbánjuk,mert jaj,de gáz h most ilyen csontkollekció vagyok...szánalom az egész!!
2011. szeptember 15. 09:16 #50
- törölt felhasználó -    
Hát most én is gondolkoztam azon hogy pár kilót lefogyok inkább nekem a hasam az a hely ahol sokat lekéne fogynom de aronexiás nem akarok lenni.
2011. szeptember 15. 10:49 #51
Selena Gomez 20
Selena Gomez 20
visszatérő vendég

StátuszAnd I'll think of you,just like I have every day. ๑ஐ๑ Tamani
Hozzászólás: 256
Csatolások: 11
Azonosító: 153878
Nagyon sajnálom az anorkxiás lányokat...néztem is róla dokumentumfilmet és szinte csak csont és bőr volt a csaj.Az szerintem elmegy ha valaki karcsú,de az hogy ennyire túlzásba vinni az már sok!
2011. szeptember 15. 15:11 #52
Vecy
Vecy
visszatérő vendég

StátuszHa tudsz fájdalmat érezni, tudsz szeretni.
Hozzászólás: 497
Csatolások: 47
Azonosító: 125651
ez így igaz olyan rossz hogy mindenki kövérnek hiszi magát pl.: Van egy osztálytársam aki egyben nagyon jó barátnőm is nem anorexiás de vékony. szép lapos hasa van és azt hiszi magáról hogy kövér ezért folyoton fut edz stb..
2011. szeptember 15. 15:50 #53
- törölt felhasználó -    
jó cikk lett, köszi
2011. szeptember 15. 16:33 #54
iwantscream
iwantscream
visszatérő vendég

StátuszDrink my soul.
Hozzászólás: 450
Csatolások: 13
Azonosító: 123792
hát ez elhatározás kérdése ez nem betegség énis azvoltam és ebből egyáltalán enm lehet kilábalni hiába nézel ki normálisan még mindig ugyanazt gondolod h nem akarsz enni..
2011. szeptember 15. 16:38 #55
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
köszi a cikket!
2011. szeptember 15. 17:04 #56
LadyRainbow
LadyRainbow
visszatérő vendég

Státusz"What's your plane, fighter princess?"
Hozzászólás: 443
Csatolások: 4
Azonosító: 158368
Nagyon örülök a cikknek, mert szinte mindenhol szembesülnöm kell azzal, hogy egyes embereknek fogalmuk sincs az anorexia valódi 'jelentéséről' mégis szemrebbenés nélkül anorexiáznak le pl. egy lányt az utcán. Anorexia nélkül is lehet valaki vékony. Sosem tudhatjuk, hogy a másik ember mit gondol magáról, avagy kövérnek érzi-e magát. Visszatérve a tényleges anorexiára, szerintem igen is ki lehet belőle lábalni, ha van valaki, aki szembesít a dolgokkal. Sajnos igen, a fiatal kori anorexia (a legtöbb esetben) kiváltó oka a rengeteg csont sovány modell, színésznő, és azok az emberek, akik 'testépítő'-nek nevezve magukat milliókat keresnek azon, hogy bebeszélik az embereknek, hogy kövérek, és csakis vékonyan érezhetik majd jól magukat. Pedig ez nem így van.
Nem utolsó sorban pedig igazán elgondolkozhatna itt "pár", mert ezzel a hozzáállással pontosan olyanok, mint azok az emberek, akik anorexiássá tesznek egy lányt pardon.gif sleep.gif
2 felhasználónak tetszik: MenőManóMenü, Black Hearth2
2011. szeptember 15. 17:05 #57
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
jó a cikk thumbsup.gif
2011. szeptember 15. 17:49 #58
AMaya
AMaya
Átérző *-*

StátuszKit szeretünk igazán? Akiben az álmunk és a valóságunk egybeesik.
Hozzászólás: 2108
Csatolások: 755
Azonosító: 43838
Orvosi segítség nélkül nem lehet átlépni ezen a problémán.Én két lánnyal találkoztam akiknek ez volt a problémája.A beszélgetés után írtam egy szakirányú házi dolgozatot.De nem lett volna elég utána olvasni.Csak az érti meg igazán őket,aki már hallotta a kétségeiket,zavarukat.Vagy átélte.Addig csak együtt érezni tudunk.
2011. szeptember 15. 19:49 #59
- törölt felhasználó -    
nagyon jó cikk thumbsup.gif biggrin.gif
2011. szeptember 15. 20:02 #60
MenőManóMenü
MenőManóMenü

Státusza real life superhero
Hozzászólás: 562
Csatolások: 18
Azonosító: 124874
Idézet (LadyRainbow @ 2011.09.15. 17:04)
Nagyon örülök a cikknek, mert szinte mindenhol szembesülnöm kell azzal, hogy egyes embereknek fogalmuk sincs az anorexia valódi 'jelentéséről' mégis szemrebbenés nélkül anorexiáznak le pl. egy lányt az utcán. Anorexia nélkül is lehet valaki vékony. Sosem tudhatjuk, hogy a másik ember mit gondol magáról, avagy kövérnek érzi-e magát. Visszatérve a tényleges anorexiára, szerintem igen is ki lehet belőle lábalni, ha van valaki, aki szembesít a dolgokkal. Sajnos igen, a fiatal kori anorexia (a legtöbb esetben) kiváltó oka a rengeteg csont sovány modell, színésznő, és azok az emberek, akik 'testépítő'-nek nevezve magukat milliókat keresnek azon, hogy bebeszélik az embereknek, hogy kövérek, és csakis vékonyan érezhetik majd jól magukat. Pedig ez nem így van. 
Nem utolsó sorban pedig igazán elgondolkozhatna itt "pár", mert ezzel a hozzáállással pontosan olyanok, mint azok az emberek, akik anorexiássá tesznek egy lányt pardon.gif sleep.gif

meghajolo.gif smileeee.gif

én is elég sokszor megkapom a megjegyzést hogy anorexiás vagyok. meg hogy csontkollekció vagyok.. pedig arra nem is gondolnak hogy pl. valaki csak a genetika miatt vékony és nem kéne egy betegséggel dobálózni ha egyszer azt sem tudod mit jelent az hogy "anorexia" dry.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!