Az anorexia
2011. szeptember 14. 16:46
Annyira elegem van az olyan (hering méretű) lányokból,akik fél órán keresztül azon panaszkodnak hogy nekik milyen nagy a fenekük,a hasuk és milyen vastagok a végtagjaik.Annyira szánalmasak.
2011. szeptember 14. 16:49
WTF wtf ..hfgrgrgtn3jhrnhnmrkdfghwdwz6wjsvgdbdev bxd yvbcevxcnhfsvbvANNADBS SGBnM,DNSHNH
2011. szeptember 14. 16:49
Engem mindig is zavart a sulyom de hala Demi L. nek mar en is meg vagyok bekelve vele (mar amenyire..)
2011. szeptember 14. 17:07
|
|
Rami499visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 149902 offline
|
hát a mi osztályunk ban van egy duci lány (nagyon duci de azért szertjük´) és mindig hozzá hasonlityuk magunkat ezért nálunk nincs olyan ha fogyni akarok ...stb. csak ő szokta mondani
2011. szeptember 14. 17:19
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
én nem vagyok egy nádszálvékony csaj, fogyókúrázom jelenleg is, értem el szép sikereket, de sosem mennék alá a 65nek. az a magasságomhoz is pont jó, arányos, és jó az, ha igenis van popsi meg mell. ha meg nem tetszik valakinek, az tehet egy szívességet
2011. szeptember 14. 17:35
|
|
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline
|
Én fogyozom mert kövér vagyok de soha nem lennék anorexiás mert az nálam alapból lehetetlen
és aki az azt sajnálom mert bele örül :/
2011. szeptember 14. 17:43
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
Sztem nem kellene az ilyen embereket mindennek elhordani, mert bárkivel történhetnek olyan dolgok, amik felőrlik és túllép azon a bizonyos határon emiatt. A legfontosabb dolog, h nem érdemes senkire sem hallgatni, magyarul sz*rni kell a sok idióta fejére, aki azt élvezi, h a másik életét tönkre teheti a különböző beszólogatásaival. Egyetlen 1 dolog fontos csak, h jól érezd magad a bőrödben és akkor minden probléma idézőjelben megoldódik ezen a téren
.
2011. szeptember 14. 17:45
Igen,ez sajnos nagyon súlyos betegség és elég sűrű is.Nem egy,nem kettő ismerősöm van,aki sajnos ebben a betegségben küzd.De nem önszántából csinálja,annyira akarja hogy hízzon,de nem mindig sikerül neki.Annak is örül ha fél vagy 1 kg sikerül felszednie.Sajnos az ilyen embereknek nagyon rossz lehet,hiszen nagyon sokan külső alapján ítélnek,és az ilyen lányokkal általában nem foglalkoznak,sőt úgy néznek rájuk mintha valamilyen más lények lennének.Nagyon sajnálom őket.
Amikor látok az utcán egy anorexiás lányt,akkor inkább elkerülöm a tekintettemmel hogy nehogy megsértsem.Mert elég rossz érzés lehet neki.
Én azt mondom inkább legyen duci,minthogy anorexiás!!!
Amikor látok az utcán egy anorexiás lányt,akkor inkább elkerülöm a tekintettemmel hogy nehogy megsértsem.Mert elég rossz érzés lehet neki.
Én azt mondom inkább legyen duci,minthogy anorexiás!!!
2011. szeptember 14. 17:52
Én nem vagyok valami vékony.. Eleve magas is vagyok és ez is besegít abban hogy annyi kiló vagyok amennyi. De szerintem azért nem lépek át a súlyommal egy durva határt, szóval nem panaszkodok annyira:D Kb. egy 7 kilót kéne ledobnom és akkor teljesen elégedett lennék magammal. Hát mit tehetek, szeretek enni és utána meg henyélni az ágyban xDD
De mostanában erőm se lenne sportolni mert iszonyat fárasztó a 8. osztály.. A 7. meg a 8. óra után tudjátok mikor lenne kedvem edzeni..
Képtelen lennék koplalni is. Tőlem ez annyira távol áll.. Ha nem eszek aznap szinte semmit (mert próbáltam már:S) akkor rosszul leszek. Rám jön az ideg szó szerint, ingerlékeny leszek és belehasít a fejembe a fájdalom..
De mostanában erőm se lenne sportolni mert iszonyat fárasztó a 8. osztály.. A 7. meg a 8. óra után tudjátok mikor lenne kedvem edzeni..
Képtelen lennék koplalni is. Tőlem ez annyira távol áll.. Ha nem eszek aznap szinte semmit (mert próbáltam már:S) akkor rosszul leszek. Rám jön az ideg szó szerint, ingerlékeny leszek és belehasít a fejembe a fájdalom..
2011. szeptember 14. 18:10
Én vékony vagyok, de rengeteget eszek. Sose éheztetném magam azért, hogy jobb alakom legyen. Az már nem normális. Nem mondom, hogy hízzon el mindenki, de találjuk már meg az arany középutat.
2011. szeptember 14. 18:32
Véleményem szerint az anorexia nagyon súlyos dolog.Van egy haverom akivel már óvoda óta ismerjük egymást és ő is kezdett ennek a tüneteknek megfelelően magára tekinteni.Rengeteget fogyott.De sikerült vissza terelnem a helyes útra
Én sem vagyok amolyan topmodell alkat.És nem is akarok csont sovány lenni.De ha egyik ismerősünk ebben a betegségben szenved,segíteni kell neki,mielőtt még túl késő lenne...
2011. szeptember 14. 18:32
szintén vékony vagyok...és szint zabálok megállás nélkül az utobbi időben még híztam is aminek annyira örülök:DD mindig mindenki a fejemhez vágja hogy milyen vékony vagy..és ezt annyira utálom.hiába mondom nekik hogy fogják be a pofájuklat mert elegem van h. mindenki azt mondja nekem jajj milyen vékony vgay.és mindenki azt hiszi hogy alig eszek...pedig ez nem igaz életemben sosem koplaltam és nem is fogok kaja függő vgayok
2011. szeptember 14. 18:50
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát igen...a tv és a Média az oka..:S
2011. szeptember 14. 19:04
Láttam filmet erről, és már azt is szörnyű volt végignézni! Pláne annak, aki átéli!
Az anorexia tényleg nagyon súlyos betegség. Főleg, ha az előítéletekkel állunk vagy állítnak szembe...
Az anorexia tényleg nagyon súlyos betegség. Főleg, ha az előítéletekkel állunk vagy állítnak szembe...
2011. szeptember 14. 19:26
Én elég messze vagyok az anorexiától szerencsére.Nagyon sajnálom azokat,akik ezt átélték (még,ha csak egy közeli barátjukkal történt is meg),mert biztosan szörnyű lehet ezt megélni.
2011. szeptember 14. 19:58
juj...az anorexia tényleg komoly, és hát igen, a tv az oka...Ahogyan nézem, én is kicsit duci vagyok, de nem fogyózom, egyrészt nincs kedvem(XD), másrészt, nem akarok így járni...nem izgat, hogy kicsit ducibb vagyok, inkább leszek kövér, mint beteg!
2011. szeptember 14. 20:01
ez egy szörnyű betegség! egyetértek! és nem kívánom ezt senkinek h ilyen beteg legyen!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: