Selena és Justin: feszültség és féltékenység?
2011. július 31. 19:32
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.07.31. 19:16)
Azt nem értem, hogy mégis mi a jó égnek kell ebből cikket írni? Ezek miatt a sztárpalántácskák miatt, akikről naponta 2 cikk van kiadva, ezek miatt vannak elnyomva az igazi tehetségek (itt természetesen nem Májlira meg Gagára gondolok). Oké, azért elismerésem, hogy legalább nem egy 4 mondatos cikk, akit skerült 2 bekezdésre nyújtani, de azért álljon már meg a menet.
Komolyan idáig süllyedtünk, hogy már azt is meg kell írni, hogy VAJON Selena Gomez és Justin Bieber féltékenyek-e egymásra? Nem mondom, hogy Lady Suzy az a megszállott csillag-gyűjtő (bár őszintén szólva nem nagyon ismerem), de ennek olyan szaga van, mintha csak azért írta volna a cikket, hogy közelebb legyen a következ csillag megszerzéséhez. Mert hogy ennek a cikknek semmi haszna, vagy hírértéke nincs, az szent. Szerintem ez még a rajongókat sem köti le nagyon...
Teljesen egyetértek veled!!
2011. július 31. 19:38
hát ha ennyire féltékenyek egymásra,nem is értem miért vannak még együtt?
2011. július 31. 19:45
az nem jó.
és ezért nagyon rossz h féltékenyek egymásra akkor igazán nem szeretik egymást.
2011. július 31. 19:46
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
ha tényleg szeretnék egymást akkor nem lennének féltékenyek, hanem örülnének egymás sikereinek
2011. július 31. 19:47
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Mint mondtátok, szerintem sincs értelme ennek a cikknek de azért leírom a véleményem.
Ha a tehetséget nézem és a zenei iparban való tevékenységet(tudom, ezzel nem sokan értetek együtt), Justint sokkal tehetségesebbnek tartom, az utálók húzzák csak le, a színtiszta rosszindulat. Benne látok valamit, Selenába még egy csepp tehetséget nem találtam. Azt nem kell kifejtenem, miért nem tartom nagyna az éneklésben, a színészkedésben meg csak a száját tudja biggyeszteni és flegmán pofázni(már bocsánat). Ezt énis megtudom csinálni, a színészi játékát meg egyátalán nem tartom érdekesnek, egyszerűen sz*r abba is. Csak egy túlsztárolt Disney-csitri, Justinnak nem volt ott a Disney, ergo magától érte el azt amit. És az nem kevés, akárki akármit mond. Selena NEM CSINÁLT AZ ÉGVILÁGON SEMMIT. Egyszerűen szánalmas, hogy így, hogy énekelni színészkedni nem tud, akkora hírneve van, hogy csak na... Szereplet 3 kislányoknak való filmben és máris 'Hollywood egyik legtehetségesebb színésznője'. Kész röhej.
Nemértem, hogy az a parfümös dolog miről is szól. Mert Justinnak van parfümje amit vesznek, mint a cukrot, Selenának meg divatkollekciója. Ez van, nem úgyanaz.
Justin nem színész, Selena nem énekes. Az egész egy érdekkapcsolat amit egyikük rajongója sem néz jó szemmel. Szerintem ezzel csak lehúzzák egymást.
Ha a tehetséget nézem és a zenei iparban való tevékenységet(tudom, ezzel nem sokan értetek együtt), Justint sokkal tehetségesebbnek tartom, az utálók húzzák csak le, a színtiszta rosszindulat. Benne látok valamit, Selenába még egy csepp tehetséget nem találtam. Azt nem kell kifejtenem, miért nem tartom nagyna az éneklésben, a színészkedésben meg csak a száját tudja biggyeszteni és flegmán pofázni(már bocsánat). Ezt énis megtudom csinálni, a színészi játékát meg egyátalán nem tartom érdekesnek, egyszerűen sz*r abba is. Csak egy túlsztárolt Disney-csitri, Justinnak nem volt ott a Disney, ergo magától érte el azt amit. És az nem kevés, akárki akármit mond. Selena NEM CSINÁLT AZ ÉGVILÁGON SEMMIT. Egyszerűen szánalmas, hogy így, hogy énekelni színészkedni nem tud, akkora hírneve van, hogy csak na... Szereplet 3 kislányoknak való filmben és máris 'Hollywood egyik legtehetségesebb színésznője'. Kész röhej.
Nemértem, hogy az a parfümös dolog miről is szól. Mert Justinnak van parfümje amit vesznek, mint a cukrot, Selenának meg divatkollekciója. Ez van, nem úgyanaz.
Justin nem színész, Selena nem énekes. Az egész egy érdekkapcsolat amit egyikük rajongója sem néz jó szemmel. Szerintem ezzel csak lehúzzák egymást.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. július 31. 19:56
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
ennek nem lesz jó vége
2011. július 31. 20:05
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Teljesen egyetértek a cikkel!!! Nincs mit hozzáfűzni, ha egy szerelmespár, márha egyáltalán ők szerelmesek, ugyanabban a szakmában dolgozik, ráadásul sikeresek mindketten, előbb-utóbb úgyis lesz köztük versengés és feszültség!
2011. július 31. 20:21
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Rekahhh: nagyjából egyet értünk 
Bár én Justint is utálom
Selena tényleg csak a kamaszok miatt olyan 'sztárolt' ember. Én már csak tudom. A sajtónak sokkal több bevételt hoznak a tinimagazinok, ahol persze ezerrel nyomatják őt. Én is havonta 3-4 újságot-magazint vettem, hogy megtudjam, mi történik velük. Mázlimra leálltam vele még időben. Az idősebbeket nem érdekli, h mi van a Disney sztárokkal, ők csak az igazi tehetségeket veszik figyelembe, nem a felsztárolt idiótákat.Nem véletlenül Selena itt az első kedvenc, mert az öregebb korosztály nem igazán néz errefelé. :$
Ami meg a cikkhez kapcsolódik, csak annyi, hogy lehet, hogy ez is közre fog játszani a szakításukban, de az is lehet, hogy ez jó indok lesz Selenának, hogy otthagyja Justint, és ha valakit időközbe felfedeznek, akkor annak a legjobb barátja, vagy a barátnője legyen ...:$
Bár én Justint is utálom
Selena tényleg csak a kamaszok miatt olyan 'sztárolt' ember. Én már csak tudom. A sajtónak sokkal több bevételt hoznak a tinimagazinok, ahol persze ezerrel nyomatják őt. Én is havonta 3-4 újságot-magazint vettem, hogy megtudjam, mi történik velük. Mázlimra leálltam vele még időben. Az idősebbeket nem érdekli, h mi van a Disney sztárokkal, ők csak az igazi tehetségeket veszik figyelembe, nem a felsztárolt idiótákat.Nem véletlenül Selena itt az első kedvenc, mert az öregebb korosztály nem igazán néz errefelé. :$
Ami meg a cikkhez kapcsolódik, csak annyi, hogy lehet, hogy ez is közre fog játszani a szakításukban, de az is lehet, hogy ez jó indok lesz Selenának, hogy otthagyja Justint, és ha valakit időközbe felfedeznek, akkor annak a legjobb barátja, vagy a barátnője legyen ...:$
2011. július 31. 20:30
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Jaj, de nem izgatnak!
2011. július 31. 20:37
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Nekem mindegy. Selena az egyik kedvencem, Justint utálom. Csak Selena legyen jól. Oldják meg ink a problémát.
2011. július 31. 20:44
|
|
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline
|
Ez hülyeség szerintem..-.-" Meg amugy Justin nemhiszem hogy azért sétált fel a színpadra hogy Selena rajongóinak "dicsekedjen" a tehetségével -.-"
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.