Selena és Justin: feszültség és féltékenység?
2011. július 31. 18:07
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
Justin Bieber nem ér fel Selenához!
2011. július 31. 18:11
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
hát nem tudom, hogy féltékenyek-e egymásra nem vagyok sem a rokonuk sem a barátjuk, de azért én ebből még nem szűrném le, hogy féltékenyek egymásra, habár a végén az, hogy Justin csak úgy minden előzmény nélkül felmegy a színpadra az azért már....
2011. július 31. 18:14
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
xd Hát sztem ebből nem jön le , h féltékenyek. nah m1 az ő dolguk:)És ez engem külömben nem is érdekel.
2011. július 31. 18:21
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
H...Ezt én nem nevezném féltékenységnek!!!Az egy dolog,hogy a cikk verseny szerűen lett leírva,de nem hiszem,mert pont ennek az ellenkezőjét olvastam az újságomban
2011. július 31. 18:33
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Egyik sem a szívem csücske,de még mindig azt mondom,hogy Justinba több tehetség szorult a színpadon mert Selena csak suttog,de ő ezt éneklésnek nevezi.Különösebben nem érdekel a kapcsolatuk,de eléggé éretlenek,ha emiatt fognak szakítani.
2011. július 31. 18:40
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Lehet hogy kívülről vetélytársaknak tűnnek, de mi azt nem tudhatjuk hogy ezt ők ketten hogyan élik meg...
2011. július 31. 18:49
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
miért lennének féltékenyek egymásra?
egyik se fog tönkremenni ha valamelyik próbálkozása nem úgy fog elsülni mint ahogy szeretné.
aki a szakításukat akarja annak lesz valami haszna ha szétmennek?
meg különben is. Örüljön, hogy az egyik kedvence(ha nem is mindkettő) boldog.
egyik se fog tönkremenni ha valamelyik próbálkozása nem úgy fog elsülni mint ahogy szeretné.
aki a szakításukat akarja annak lesz valami haszna ha szétmennek?
meg különben is. Örüljön, hogy az egyik kedvence(ha nem is mindkettő) boldog.
2011. július 31. 19:04
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Szánalmas!
2011. július 31. 19:16
Azt nem értem, hogy mégis mi a jó égnek kell ebből cikket írni? Ezek miatt a sztárpalántácskák miatt, akikről naponta 2 cikk van kiadva, ezek miatt vannak elnyomva az igazi tehetségek (itt természetesen nem Májlira meg Gagára gondolok). Oké, azért elismerésem, hogy legalább nem egy 4 mondatos cikk, akit skerült 2 bekezdésre nyújtani, de azért álljon már meg a menet.
Komolyan idáig süllyedtünk, hogy már azt is meg kell írni, hogy VAJON Selena Gomez és Justin Bieber féltékenyek-e egymásra? Nem mondom, hogy Lady Suzy az a megszállott csillag-gyűjtő (bár őszintén szólva nem nagyon ismerem), de ennek olyan szaga van, mintha csak azért írta volna a cikket, hogy közelebb legyen a következ csillag megszerzéséhez. Mert hogy ennek a cikknek semmi haszna, vagy hírértéke nincs, az szent. Szerintem ez még a rajongókat sem köti le nagyon...
2011. július 31. 19:26
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.07.31. 19:16)
Azt nem értem, hogy mégis mi a jó égnek kell ebből cikket írni? Ezek miatt a sztárpalántácskák miatt, akikről naponta 2 cikk van kiadva, ezek miatt vannak elnyomva az igazi tehetségek (itt természetesen nem Májlira meg Gagára gondolok). Oké, azért elismerésem, hogy legalább nem egy 4 mondatos cikk, akit skerült 2 bekezdésre nyújtani, de azért álljon már meg a menet.
Komolyan idáig süllyedtünk, hogy már azt is meg kell írni, hogy VAJON Selena Gomez és Justin Bieber féltékenyek-e egymásra? Nem mondom, hogy Lady Suzy az a megszállott csillag-gyűjtő (bár őszintén szólva nem nagyon ismerem), de ennek olyan szaga van, mintha csak azért írta volna a cikket, hogy közelebb legyen a következ csillag megszerzéséhez. Mert hogy ennek a cikknek semmi haszna, vagy hírértéke nincs, az szent. Szerintem ez még a rajongókat sem köti le nagyon...
Totally agree. Menjenek párterápiára, ha féltékenyek, vagy hagyják egymást a francba. Már nem lehet kibírni, hogy szelike és a kis pussy akármit csinál, az az újságba kerül. Legközelebb megtudhatjuk milyen WC papírt használnak. Mer' az minket ugye annyira érdekel. Erre meg jön majd a sok "nem kell elolvasni" válasz. Ez érhető, de akkor meg ne ők legyenek már mindenütt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: