Selena és Justin: feszültség és féltékenység?
2011. augusztus 01. 07:21
|
|
Millzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 105 Csatolások: 151 Azonosító: 135527 offline
|
nemértem minek "mászott" bele Selena koncertjébe.. nem birom Selenát de szerintem a ez Biebertől már sok és pofátlanság volt... Amgy bieber se a kedvencem..
2011. augusztus 01. 09:46
|
|
Tatiana8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 139909 offline
|
Na jó ez már kész nevetség. -.-" két híres ember nem lesz túl jó viszonyba, még akk se, ha együtt maradnak, merthát.. ez lesz. féltékenyek lesznek egymásra. :/ Én még mindig azt mondom, h keressenek mást, egy "átlagos" embert. ez eleve halálra van ítélve. :/
2011. augusztus 01. 09:51
|
|
BiankaBiebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 18 Azonosító: 140992 offline
|
nemhiszem h szakítanának emiatt.
2011. augusztus 01. 09:58
hát nem hiszem, hogy féltékenyek lennének egymás sikereire. ha pedig igen akkor előbb vagy utóbb szakítás lesz a vége!
2011. augusztus 01. 10:55
|
|
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline
|
Eleve sztem hülyeség volt összeállniuk..-.-"
Nem Justin mit képzelt egy 19 éves nő..összeállna egy 17 sráccal??..Justin elvan tévedve...persze,hogy féltékenyek egymásra hisz sztárok meg minden...
D Hamar tönkre fog menni ez nekik..főleg,hogy most álíítólag párkapcsolatban élnek.pfff.. -.- Na mind1
Attól függ..
Bieberfeverforever..
D <3
Nem Justin mit képzelt egy 19 éves nő..összeállna egy 17 sráccal??..Justin elvan tévedve...persze,hogy féltékenyek egymásra hisz sztárok meg minden...
Attól függ..
2011. augusztus 01. 12:20
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Ha tényleg szeretik egymást, akkor ez nem akadály!
2011. augusztus 01. 12:49
Idézet (L.A. SzaSzy @ 2011.08.01. 10:55)
Eleve sztem hülyeség volt összeállniuk..-.-"
Nem Justin mit képzelt egy 19 éves nő..
Nem Justin mit képzelt egy 19 éves nő..
Szerintem 19 évesen még senki sem nő. Hiába érett Selena, akkor is csak 19 éves, még az Amerikai korlátok szerint nem is felnőtt. Szóval számomra nem 'nő', hanem egy tinilány.
Nekem sosem tetszett egy a JusztinSzelena kapcsolat, mindkettőjüket rühellem.. de mostanság nagyon beindult az újságoknak a biznisz, ha már van Justin&Selena, akkor van bevétel is.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: