Selena és Justin: feszültség és féltékenység?
2011. augusztus 04. 17:06
|
MammaMia19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 132532 offline
|
AZ ELNÖKNEK ÉNEKELT!!!-NEM AZ ELNÖKKEL!!!!!LOL...OBAMA NEM ÉNEKEL-_-...CSAK VOLT EGY FELLÉPÉSE A FEHÉR HÁZI KARÁCSONYON AHOL AZ ELNÖKI CSALÁD IS JELEN VOLT...NA MIND1, CSAK ÚGY MONDOM...
2011. augusztus 05. 00:40
|
|
ZsRekusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 153267 offline
|
Az ilyen sztárkapcsolatoknak általában nincs nagy jövőjük,bár lehet hogy pár évig kitart de egyszer úgy is vége szakad(főleg ha más utakon járnak).Amúgy szerintem ezt már mind tudtuk hogy egyszer úgy is szakítanak hiszen még fiatalok előttük van még az élet a sikerek,az élmények,románcok és nem hiszem hogy 17 és 19 évesen összeházasodnának.kedvelem mindkettőt de szerintem nem egymáshoz valók. Tartsák szem előtt a jövőjüket,tombolják ki magukat élvezzék hogy híresek mert semmi sem tart örökké, és ne bánkodjanak,veszekedjenek keressenek új szerelmeket egyszer úgy is meglesz az igazi!
2011. augusztus 05. 08:04
Hát, szerintem tuti, hogy nem bírják sokáig, ők még szinte gyerekek és nem tudják majd összeegyeztetni a hírnevet a magánélettel.
2011. augusztus 05. 11:02
Annyira bírom mikor valaki írja.:Ha nem szereted minek olvasod el a cikket?-Most miért nem lehet elolvasni?Elvégre úgy tudom ez egy szabad fórum és egy szabad ország akárki hozzászólhat akármihez,senki sem mondhatja meg,hogy ne olvassak el erről a sztárról egy cikket sem.És annak is örülni,tudok,hogy megcáfolják a véleményem,hogy ez igaz szerelem meg az,hogy nyelves csókolóztak már.Láttatok már embereket nyelves csókolózni?
Az olyan mikor a másiknak a nyelve,a másik szájába van és elnézést az undorító kifejezésért,de már máshogy nem bírtam leírni.Úgymond te is meg tudod csókolni a tükröt berúzsozod a szát és rácuppogz az egyáltalán nem csók,csak puszi.Ők csak megpuszilták egymás száját,gyengébbek esetéért.
Amúgy oké,kézen fogva még eltudom őket képzelni sétálni,azt akárki megteheti akárkivel.De őszintén ki nyilatkozna olyat,hogy a párja jól csókol?Ez csak egy reklámfogás,akármilyen nehéz is felfogni,hogy nem szeretik egymást ez az igazság ez van.
Én a helyetekbe Szelena fanok,úgy megutálnám a csajt,hogy csak na.Jolánkáról nem is bezsélve,bár őt most különösen nem bántom mivel semmit sem nyilatkozott erről a szerelemről.
Nos hiába is jártatom itt a csőröm úgy sem értitek meg az egészet
Én a helyetekbe Szelena fanok,úgy megutálnám a csajt,hogy csak na.Jolánkáról nem is bezsélve,bár őt most különösen nem bántom mivel semmit sem nyilatkozott erről a szerelemről.
Nos hiába is jártatom itt a csőröm úgy sem értitek meg az egészet
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. augusztus 05. 17:18
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Justinnak és Selenának is vannak sikerei, és amint a cikk leírta, nem sokáig tarthat a kapcsolat, ha féltékenykednek. Ha vége is lesz a kapcsolatuknak legalább már tudják mi az igazán komoly kapcsolat.
2011. augusztus 05. 18:07
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
nah, no comment!!
2011. augusztus 05. 19:24
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
hát féltékenykedéssel nem mennek sokra az biztos...
2011. augusztus 05. 22:11
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
remélem ez vet véget kapcsolatuknak xdd utálom selenát, imádom biebert, és teljesen már illik hozzájuk :S kicsit se passzolnak egymáshoz, ahamrosan szakítanak, de ameddig szeretik egymást, adig ez van :S
2011. augusztus 05. 22:27
|
|
Szimikelolúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 153669 offline
|
Sztem tökéletesek
2011. augusztus 06. 13:15
Szerintem minden kapcsolatban van akár egy kicsi féltékenység is. Mind ketten tehetségesek. Szerintem mivel Justin nemrég futott be, és több 10 ezer tini futkos utána, ezért "felkapottabb".
Akinek meg nem tetszik a véleményem azt csak sajnálni tudom!
Akinek meg nem tetszik a véleményem azt csak sajnálni tudom!
2011. augusztus 06. 13:51
Serintem ez csak pletyka e valojaban boldogok
De ha igaz remelem nem lesz vege es kibekulnek
2011. augusztus 06. 14:11
|
|
mileysellyfan22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 157573 offline
|
hát szerintem Justin nem érdemli meg selt!!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.