Starity

Selena és Justin: feszültség és féltékenység?

15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 02. 18:03 #241
ewi496
ewi496
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9
Csatolások: 0
Azonosító: 151442
Shelby, egyet értek!
2011. augusztus 02. 18:04 #242
ewi496
ewi496
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 151442
RiriAvrilfan nagyonis egyetértek veled!!
2011. augusztus 02. 18:54 #243
- törölt felhasználó -    
Egyetértek Raimbow-butterfly
2011. augusztus 02. 19:01 #244
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
hahaha! biggrin.gif ez már durva,ami itt megy.biggrin.gif csókolózós képek egyáltalán nem jelentek meg róluk,csak egy sima szájrapuszi,enyi az egész.a képek több,mint 90 százaléka pedig a vásárlásukat mutatja be.a hawaii-on készült képek előzményét pedig ha tudnátok,erősen meglepődne pár elfogult fan..biggrin.gif legyen elég annyi,hogy olyan üveges tekintettel bámulta az egyikőjük a napi ebédjét,a másik pedig az asztalon lévő dolgokat,hogy az nem igaz.viszont abban a szent pillanatban,amint kiléptek a nyilvánosság elé,elővették a ˝szerelmetes énjüket˝.valamint azt észrevettétek,hogy selena mikor kezdett el arról beszélni,hogy justin hogyan csókol/bármit csinál/járnak,amikor vége lett a varázslók forgatásának és megjelent az új album?ennyi véletlen nincs,már bocsi.az újságoknak viszont hatalmas bevétel,hihetetlenül jó menedzserük van,meg kell hagyni.csókolózni nem láthatta őket senki az ég világon,mivel a legnagyobb szerelmi megnyilvánulás egy szájrapuszi volt tőlük.tényleges,érzelmi megnyilvánulást nem.aki szerelmes nem így viselkedik,akárki akármit mond.
és mégvalami:én nem kedvelem egyikőjüket sem,viszont azt látom,hogy csakazért csinálják,hogy a köztudatban maradjanak.nem kívánok észt osztani,leírtam a véleményemet.nem utálat,bármelyik kedvencemről megmondanám,hogy ilyeneket csinál.
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, janet7
2011. augusztus 02. 19:36 #245
- törölt felhasználó -    
Idézet (An_d_a @ 2011.08.02. 19:01)
hahaha! biggrin.gif ez már durva,ami itt megy.biggrin.gif csókolózós képek egyáltalán nem jelentek meg róluk,csak egy sima szájrapuszi,enyi az egész.a képek több,mint 90 százaléka pedig a vásárlásukat mutatja be.a hawaii-on készült képek előzményét pedig ha tudnátok,erősen meglepődne pár elfogult fan..biggrin.gif legyen elég annyi,hogy olyan üveges tekintettel bámulta az egyikőjük a napi ebédjét,a másik pedig az asztalon lévő dolgokat,hogy az nem igaz.viszont abban a szent pillanatban,amint kiléptek a nyilvánosság elé,elővették a ˝szerelmetes énjüket˝.valamint azt észrevettétek,hogy selena mikor kezdett el arról beszélni,hogy justin hogyan csókol/bármit csinál/járnak,amikor vége lett a varázslók forgatásának és megjelent az új album?ennyi véletlen nincs,már bocsi.az újságoknak viszont hatalmas bevétel,hihetetlenül jó menedzserük van,meg kell hagyni.csókolózni nem láthatta őket senki az ég világon,mivel a legnagyobb szerelmi megnyilvánulás egy szájrapuszi volt tőlük.tényleges,érzelmi megnyilvánulást nem.aki szerelmes nem így viselkedik,akárki akármit mond.
és mégvalami:én nem kedvelem egyikőjüket sem,viszont azt látom,hogy csakazért csinálják,hogy a köztudatban maradjanak.nem kívánok észt osztani,leírtam a véleményemet.nem utálat,bármelyik kedvencemről megmondanám,hogy ilyeneket csinál.

Különben én is csak nézek, mint maci a málnásban. Sőt napok óta hanyagoltam is a fórumozást, mert meguntam, hogy valamit leírok magyarul és az adott fiatal tag levon belőle egy olyan következtetést, ami még hagyján, hogy nem is igaz, és nem is úgy gondolom, de szöveget sem tud értelmezni a saját anyanyelvén. Bár aktív vagyok mostanában itt, képeket folyamatosan rakok fel és aktívan szerkesztem a sztáradatlapjaimat is. Elég csak visszaolvasgatni a hozzászólásokat és már rájön az ember arra, hogy semmi értelme leírni a véleményét, mert legalább húszan ugranak neki. Én is marhára beleuntam abba, hogy egy mai menő sztárra sem lehet egy kis negatívot írni, mert rögtön mindenki az illető nyakának ugrik. Most megtörtem a hallgatásomat és úgy gondoltam, hogy leírom a véleményemet, hiszen ez egy fórum és azért vagyunk itt. An_d_a-val pedig tökéletesen egyetértek. Csak tudjátok egy 10-12 évesnek nem fog feltűnni az, hogy az egész egy felfestett cukormáz, ami egyébiránt már kezd leolvadni, hiszen vagyunk egy páran itt is, akik átlátnak a szitán és tudják, hogy ez az egész egy gusztustalan reklámfogás. De persze miért magyarázzak egy 12 évesnek egy olyat, hogy mi a valódi szerelem? Fel sem fogja, meg sem érti. Pontosan ebből kifolyólag vannak azok a hozzászólások, hogy "Jajj, de cukik együtt.", "Olyan aranyosak!", "Remélem nagyon boldogok!" stb. Nem látják át azt, hogy ez az egész egy reklám, úgy, ahogy Demi Lovato és Joe Jonas esetében, akik a Camp rock 2 promotálása érdekében "összejöttek". Holott arról is már az elején virított az, hogy egy megrendezett kapcsolat az egész. Ez is ugyanaz a kaptafa. Úgy, ahogy An_d_a írta egy ebéd alkalmával undorral teli arccal néztek unottan a másik fejére. Gyerekek, ha én elmegyek a párommal enni valahova, azért nem unott fejjel nézek rá, hanem örülök annak, hogy együtt lehetünk. Sőt olyan is előfordult, hogy egymás szájából ettük ki a kaját. Lehet ez bármilyen undorító neked, ahogy is olvasod, de, ha életed párjával étkezel együtt, hát hidd el, az minden, csak nem éppen undi és gusztustalan. Ráadásul szelike mindenáron azon erőlködik, hogy bebizonyítsa azt, hogy együtt van bíbőrkével. Mert azokkal a fantasztikus intim kijelentéseivel ő pontosan ezt szeretné bizonygatni. Hiszen egyéb paparazzi képeket nem látunk. Csupán egy 20 képet dobtak elé, hogy "Nesze, itt a bizonyíték, hogy mi együtt vagyunk.". Nekem amúgy ez kevés volt. Smárolgattak, fogták egymás kezét. És? Tavaly én is ugyanezt csináltam a párommal a strandon, bár egy kicsit visszafogottabb verzióba. Nem kezdte el a fenekemet taperolgatni mindenki szeme láttára, holott ők mintha direkt arra játszottak volna Hawaii-on. Mű az egész, és ezt írhatja nektek bárki, akkor sem fogjátok elhinni, mert ugyanúgy áldozatai vagytok ennek a remek világ médiának. Azt nézitek, hallgatjátok, sőt még a véleményetek is az, amit a média elétek tol. Tény, valóban jó a menedzserük, de ezt szerintem nem tudják sokáig játszani. Nekem legalábbis nem menne. Nem tudnék egy olyannal egy párt alkotni, akit nem csak, hogy nem szeretek, de még utálom is. Meg alapból, akit nem szeretek, azzal nem érzem jól magamat. Igaz, ezt biztos, hogy nem ők találták ki, de úgy gondolom, hogy egy 17-19 éves lány/fiú lazán meg tudja mondani, hogy ő már pedig nem fog egy párt alkotni egy olyan emberrel, akit egyszerűen utál. Marketing. Gyerekek, ez az egész erről szól és, ahogy látom a kicsik előszeretettel bekajálták. A szerelmesek valóban nem így viselkednek. Ettől a két emberkétől marha messze áll a szerelem fogalma, csak megjegyzem. Ezzel véleményem szerint az életük egy részét tolják el. Bocsesz, de 20 évesen tényleg azzal az emberrel akarok járni, akit szeretek. Lehet szelikének vagy bíbőrnek akármennyi pénze, játszhatják azt, hogy ők mennyire szeretik egymást, de csak saját magukat csapják be és az életük egy olyan szakaszát tolják el, amire más mosolyogva gondol vissza. Ő pedig 30 év múlva csak annyira fog emlékezni a fiatal korából, hogy egy olyan emberrel kellett járnia, akit utál. Őszintén? Én egyiket sem sajnálom, mert megérdemlik. Egy majdnem felnőtt emberke simán tehet a jövőjéért, és úgy gondolom, hogy a saját életébe igen is van valamennyi beleszólása. Ha nekem közölnék azt, hogy a pénz miatt járnom kell xy-nal, akkor közölném, hogy arra az ajtó, köszönöm szépen, de én nem kérek belőle. A cikkben elmondott ok, hogy ők ketten miért is lehetnek féltékenyek, nekem nonszensz. Sőt, erre megint csak a saját példámat tudom felhozni. A párom az érettségi után elment egy OKJ-s szakképzésre, nem tanult felsőoktatásban tovább. Hiszen az általa hőn áhított szakmát nem tanítják sem főiskolán, sem egyetemen. Én speciel főiskolára szeretnék menni jövőre, nem csak, hogy támogat ebben, de azt akarja, hogy az orvosit pályázzam meg. Nem is én akarom, hanem ő. Nem pont ugyanaz, de nagyon hasonló kis szituáció és úgy gondolom, hogy a párom tényleg szeret engem, mert nem arra akar rábeszélni, hogy menjek egy OKJ-s szakképzésre, hanem hogy igen is szerezzek magamnak egy diplomát. Aki pedig szereti a másikat valóban, az örül a sikernek, nem kezd el féltékenykedni. Meg van még egy csomó olyan dolog, ami megcáfolja azt, hogy köztük dúl a "lámúr". És én sem utálatból írtam azt, amit írtam, sőt, mert nem is objektívan fogalmaztam meg a véleményemet. Csak felvázoltam pár dolgot, aminek következtében az ember azt mondja, hogy az egész úgy kamu, ahogy van. Számomra inkább nevetségesek, mert brutálisan átlátszó a színjátékuk. Legalább úgy csinálnák, hogy tényleg hihető legyen, ha már ilyen szánalmas klisével kell próbálkozniuk. Ha pedig ettől a klisétől vannak köztudatban, akkor még max fél év és mind a ketten mennek le a süllyesztőbe.
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, janet7
2011. augusztus 02. 23:05 #246
clauhh33
clauhh33

Státuszfuck off . !
Hozzászólás: 564
Azonosító: 125625
nem tudom hogy ezek ketten most komolyan járnak, vagycsak a hirnév miatt csinálják, de azt sem tudom, hogy a sajto ezt honnan szedte le hogy féltékenyek egymásra...
amugy egyiköjüket sem birom, de szerintem ez az egész hülyeség...
2011. augusztus 03. 14:25 #247
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Ezt úgy hívják: ÉRDEKKAPCSOLAT. biggrin.gif
2011. augusztus 03. 14:52 #248
ádámka_
ádámka_
visszatérő vendég

StátuszSzerkesztő
Hozzászólás: 110
Azonosító: 156635
Én még mindig nem értem hogy Selena hogy tud Bieberrel egygüt is lenni,lehet már csak azért van vele hogy figyeljenek rá is mert már ős sem olan híres mint volt.XD
2011. augusztus 03. 15:01 #249
- törölt felhasználó -    
Remélem Justin és Selena megoldják a gondjaikat! smileeee.gif ♥♥♥
2011. augusztus 03. 18:00 #250
Dorina6
Dorina6

StátuszBárki bármit tehet én szeretni fogom Justin <3
Hozzászólás: 757
Csatolások: 16
Azonosító: 126336
Szerintem ezzen nem kéne féltékenynek lenniük egymásra . Inkább örülniük kéne egymás sikerének . Tudom mondani könnyű .
De remélem minden rendben lesz is megoldják a gondokat és mind a ketten boldogak lesznek.
2011. augusztus 03. 19:26 #251
wiwid
wiwid
új tag

Státusza tánc az életem, nélküle nem tudok élni
Hozzászólás: 98
Azonosító: 155753
igazad van DORINA6
2011. augusztus 03. 19:44 #252
joly87
joly87
Shadowhunters

StátuszMindenkinek szép napot!!!
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 361
Azonosító: 146147
szerintem mindketten a másik sikereire féltékenyek milyen szánalmas
2011. augusztus 03. 22:34 #253
bernadett99
bernadett99
új tag

StátuszAZ AVATAROM - by Selena Fans ( New friends and old friends)
Hozzászólás: 58
Azonosító: 154330
renelem kibekulnek!!! sad.gif(
sad.gif
2011. augusztus 04. 08:24 #254
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
remélem nem békülnek ki
2011. augusztus 04. 08:24 #255
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
smileeee.gif
2011. augusztus 04. 11:04 #256
Paul imádók   RebFan
Paul imádók RebFan
visszatérő vendég

StátuszAz embert nem a fájdalom öli meg hanem a remény amiben csalódott...
Hozzászólás: 158
Azonosító: 156439
Elég gázos, hogy felsétált a színpadra és előadott egy számot!Ez elég gyerekes!És mi az, hogy féltékenyek egymásra?! Ha szeretik egymást, akkor örülni kellene egymás sikereinek, nem rossz szemmel nézni azokat!!!
2011. augusztus 04. 11:13 #257
Raindrops
Raindrops

StátuszOh she want's me... overdose
Hozzászólás: 804
Csatolások: 33
Azonosító: 137983
Dorina6 egyetértek
2011. augusztus 04. 12:13 #258
PankaaFruit
PankaaFruit

StátuszÚj adatlap,kis változás de annál jobb:)
Hozzászólás: 525
Csatolások: 94
Azonosító: 138629
Azt eltudom képzelni,hogy Justin féltékeny de Selena biztos nem!!Selena nem olyan ember de abban biztos vagyok,hogy Selena nem szereti 100%-an Biebert..
2011. augusztus 04. 15:17 #259
Domcsilolly
Domcsilolly
új tag

StátuszHa kéz van az asztalon zombi jött be az ablakon..
Hozzászólás: 57
Azonosító: 155303
Szerintem Justin biztosan féltékeny Selenára,de Selena ne szereti Biebert teljes szivéből.....
2011. augusztus 04. 15:23 #260
Demiley00
Demiley00
visszatérő vendég

StátuszKeep calm and wear mustache ...! (y) :D
Hozzászólás: 280
Azonosító: 150025
SZerintem, mint ketten teljes szívükből szeretik egymást...Meglehet h féltékenyek, de ez más!Szerintem a kapcsolatuknak az őrült Belieberek vetnek majd véget!
15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok