Íme A Dal 2018 győztese: AWS
2018. február 26. 10:13
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Én a yesyes-nek drukkoltam végig. Számomra ez az AWS dal nem szimpi lehet a metál miatt is de nekem nem jön be de meg látjuk milyen lesz majd májusban.
2018. február 26. 14:55
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
A tavalyi dalból ítélve azt gondoltam idén is jó nagy csalódás lesz hogy ki megy képviselni minket de halistennek nem így lett! Nem kedvelem én se a metált az életbe nem hallgattam magamtól sose én eléggé pop és rap mániás vagyok de a maga műfajában ez a dal fantasztikus! Ez méltóan fogja képviselni Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon! Végre az győzött akit mindenki akart és nem az akit a zsűri! Mondjuk én sajnáltam hogy Tolvai Renit olyan hamar kiejtették azért én még adtam volna neki esélyt másodjára már biztos jobb lett volna a produkciója minden tekintetben szóval emiatt még kicsit haragszom a zsűrire de örülök hogy végül az AWS nyert...
2018. február 26. 18:05
Ez mindent elmond rólunk magyarokrol, h egy ilyen dallal vagyunk kepesek kiállni, istenem miert nem lehet kikuldeni a király Viktort, ja várj eszembe jutott mert amerikai és zsido na, ha ezt megtudja a közönség o btos nem megy sehova helyette kiküldunk egy magyar szoveggel ismetlem magyar szöveggel egy metál zenekart és azt várjuk, h azért mert metal az egyedi, emberek egy kis felvilagositas nem egy hard rock vagy metál banda volt már az eurovizion, ez a dal egyetlen egy dologra jo kiadni vele a feszültséget, nah de ezt kuldeni ezzel kepviseltetni megunkat mindenki előtt taps taps taps
2018. február 26. 18:59
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Kedves IstenKirály nevű felhasználó!
Mit számít az, hogy zsidó? Bár nem hinném, hogy zsidó lenne, na mindegy, mit számít a vallása vagy a származása? Pápai Jocit is kiküldték, pedig roma, és Kállay Saunders Andrást is, pedig félig afroamerikai. Király Viktornak a dala szerintem borzasztó gyenge volt, egy ilyen előadónak azért jobb dalt is lehetett volna adni. Nyilván, nem szeretheti mindenki ugyanazt. Nekem pl. A Pápai Joci dala nem tetszett tavaly, és hidd el, nem azért, mert roma.
Mit számít az, hogy zsidó? Bár nem hinném, hogy zsidó lenne, na mindegy, mit számít a vallása vagy a származása? Pápai Jocit is kiküldték, pedig roma, és Kállay Saunders Andrást is, pedig félig afroamerikai. Király Viktornak a dala szerintem borzasztó gyenge volt, egy ilyen előadónak azért jobb dalt is lehetett volna adni. Nyilván, nem szeretheti mindenki ugyanazt. Nekem pl. A Pápai Joci dala nem tetszett tavaly, és hidd el, nem azért, mert roma.
2018. február 27. 14:23
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
A dalszöveg jó, de az előadás szerintem borzalmas.Én Horváth Tominak és a Yesyes-nek drukkoltam.
Ráadásul még érteni sem fogják. Nem mintha a kedvesemet értették volna lol (de az legalább egy fokkal jobb volt, de csak egyel.)
Ráadásul még érteni sem fogják. Nem mintha a kedvesemet értették volna lol (de az legalább egy fokkal jobb volt, de csak egyel.)
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.