Starity

Íme A Dal 2018 győztese: AWS

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. február 26. 10:13 #61
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.

StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 666
Azonosító: 218747
Én a yesyes-nek drukkoltam végig. Számomra ez az AWS dal nem szimpi lehet a metál miatt is de nekem nem jön be de meg látjuk milyen lesz majd májusban.
2018. február 26. 14:55 #62
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
A tavalyi dalból ítélve azt gondoltam idén is jó nagy csalódás lesz hogy ki megy képviselni minket de halistennek nem így lett! Nem kedvelem én se a metált az életbe nem hallgattam magamtól sose én eléggé pop és rap mániás vagyok de a maga műfajában ez a dal fantasztikus! Ez méltóan fogja képviselni Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon! Végre az győzött akit mindenki akart és nem az akit a zsűri! Mondjuk én sajnáltam hogy Tolvai Renit olyan hamar kiejtették azért én még adtam volna neki esélyt másodjára már biztos jobb lett volna a produkciója minden tekintetben szóval emiatt még kicsit haragszom a zsűrire de örülök hogy végül az AWS nyert...
2018. február 26. 18:05 #63
- törölt felhasználó -    
Ez mindent elmond rólunk magyarokrol, h egy ilyen dallal vagyunk kepesek kiállni, istenem miert nem lehet kikuldeni a király Viktort, ja várj eszembe jutott mert amerikai és zsido na, ha ezt megtudja a közönség o btos nem megy sehova helyette kiküldunk egy magyar szoveggel ismetlem magyar szöveggel egy metál zenekart és azt várjuk, h azért mert metal az egyedi, emberek egy kis felvilagositas nem egy hard rock vagy metál banda volt már az eurovizion, ez a dal egyetlen egy dologra jo kiadni vele a feszültséget, nah de ezt kuldeni ezzel kepviseltetni megunkat mindenki előtt taps taps taps
2018. február 26. 18:59 #64
Lysandranevra
Lysandranevra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 261023
Kedves IstenKirály nevű felhasználó!

Mit számít az, hogy zsidó? Bár nem hinném, hogy zsidó lenne, na mindegy, mit számít a vallása vagy a származása? Pápai Jocit is kiküldték, pedig roma, és Kállay Saunders Andrást is, pedig félig afroamerikai. Király Viktornak a dala szerintem borzasztó gyenge volt, egy ilyen előadónak azért jobb dalt is lehetett volna adni. Nyilván, nem szeretheti mindenki ugyanazt. Nekem pl. A Pápai Joci dala nem tetszett tavaly, és hidd el, nem azért, mert roma.
3 felhasználónak tetszik: Maiko, iwaanax, Narrybitch
2018. február 27. 14:23 #65
Dreamchibi
Dreamchibi

StátuszHate, is a feeling Miss Addams
Hozzászólás: 784
Azonosító: 193823
A dalszöveg jó, de az előadás szerintem borzalmas.Én Horváth Tominak és a Yesyes-nek drukkoltam. smileeee.gif
Ráadásul még érteni sem fogják. Nem mintha a kedvesemet értették volna lol (de az legalább egy fokkal jobb volt, de csak egyel.)
1 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6
2018. február 27. 18:30 #66
Sarha H.
Sarha H.
új tag
Hozzászólás: 28
Azonosító: 266404
Pápai Jocinál minden jobb, az valami szörnyű volt XDD
2018. március 02. 22:05 #67
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Nem szeretem a metált, de azt kell hogy mondjam ennek a számnak van tartalma szóval sok sikert nekik! smileeee.gif
2018. március 10. 12:03 #68
Gina99
Gina99

StátuszNem mérheted időben az örökkévalóságot. /American Horror Story/
Hozzászólás: 773
Azonosító: 155603
Nekem nem igazán tetszik, ha más előadásban, más hangszínben lenne, akkor jobban tetszene...
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!