Íme A Dal 2018 győztese: AWS
2018. február 25. 12:35
|
|
ImagineDragonsGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 264400 offline
|
Komolyan nem értem mi bajuk van egyeseknek... Én nem vagyok egy nagy metál fan az "ordítozás" miatt, viszont a rockot nagyon szeretem és ez a dal engem még meggyőzött. Dallama van, ráadásul fülbemászó , ami egy pozitiv dolog. Szerintem mondanivalója is igenis van, szóval aki ezt leszólja azt sem értem teljesen
....
1 felhasználónak tetszik:
Narrybitch
2018. február 25. 12:45
Idézet (Jenny Lawliet @ 2018.02.25. 02:12)
Furcsa lenne, ha neked valami tetszene. Még egyik cikkhez se tudtál pozitívan, érdemben hozzászólni.
Hát ha nincs olyan cikk ami normális hírt közvetít amiről pozitív véleményem lenne, az ne az én hibám legyen már
Egyébként meg. Nekem speciel nem a műfajjal van bajom. De ahhoz hogy ezt a számot metálnak nevezhessük ahhoz hangot kéne adni a kiskölyöknek.
2018. február 25. 12:46
|
|
iwaanaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.30. Hozzászólás: 55 Csatolások: 8 Azonosító: 267100 offline
|
Szerintem ők is ugyanúgy meglepődtek mint mi
Mondjuk a döntőbe eleve nem jutottak be (szerintem) nagyon jók mint pl Bence vagy a Ham Ko Ham ennek ellenére nekem nagyon tetszett az előadásuk és a dal is (igaz a hörgés nélkül jobban tetszene na de ez a műfajhoz tartozik) ... Én személy szerint Hortváth Tamásnak szurkoltam (aki a zsűritől számomra érthetetlen módon pontot sem kapott), mert az ő dala nagyon fülbemászó és kétség kívül magyaros hangzású, ennek ellenére nem hiszem, hogy ennyire le kéne őket szólni, hanem megnézni hogyan fognak helytállni.. egyébként meg az Eurovízió már sajnos rég nem a zenéről szól, sokkal inkább politika
2018. február 25. 12:52
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Nagyon jó a szám és az előadás is.Én szeretem a metált és szurkoltam is nekik.Végre nem egy tucat zene jutott ki,ami elveszik a többi között.És igenis van mondani valója.
És ne mondjátok azt,hogy rossz meg,hogy nem ér semmit,mert igenis valamiért valakik megszavazták.És ők voltak többen.
Hisz ők nyertek.
Gratulálok nekik!
Sok sikert!
És ne mondjátok azt,hogy rossz meg,hogy nem ér semmit,mert igenis valamiért valakik megszavazták.És ők voltak többen.
Hisz ők nyertek.
Gratulálok nekik!
Sok sikert!
2018. február 25. 13:18
|
|
Butteflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.26. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 268840 offline
|
Az egész Dal 2018 egyetlen pozitívuma nekem az, hogy az AWS megy ki Lisszabonba.
Az zsűri nekem teljesen nevetséges volt. Szerintem egy dalversenyre, ne színészeket rakjanak be, hanem rakjanak egy énekest, egy dalszerzőt, egy koreográfust (a színpadkép és egyéb okok miatt) illetve egy embert aki már részt vett ESC-n. Nem pedig színészeket és egyéb olyan embereket, akiknek a zenéje oké jó, de bizonyos más korosztályhoz tartozik illetve mást, akiről én ergo soha életemben nem hallottam.
A műsorvezetésről pedig annyit, hogy én személy szerint nagyon megsajnáltam Freddiet. Egyszerűen olyan nevetségesen nézett ki abban az öltönyben és a nyakkendőben, hogy az nem igaz. A másik csajról pedig én még életemben nem hallottam. Freddie még talán oké volt, de szerintem neki annyira mégsem való a műsorvezetés. Tényleg az összes műsorvezető otthagyta a közmédiát?
A zsűri véleményezésérők még annyit, hogy én néhány produkciónak még annak a pontnak a felét sem adtam volna, meg amennyit ők adtak.
Az meg szerintem tök hülyeség volt, hogy a zsűri döntötte el, hogy melyik négy jut be a szuperfináléba. Ez ég pont olyan volt, amibe igenis a nézőknek is bele kéne szólnia. Mert én például nem értem, hogy Horváth Tamás, akinek az egyik legjobb dala volt a mezőnyben egy pontot se kapott.
Na de a TOP4
Én csak reménykedni tudtam, hogy tényleg az AWS jutott ki, mert azért lássuk be. Ők voltak ott az egyetlenek akik érnének el eredményt Portugáliában.
A yesyes száma viszonylag jó, de tucatpop és valószínűleg lesz még rengeteg ilyen szám. Király Viktor száma nekem abszolút hallgathatatlan és nem tudom elhinni, hogy egy ilyen énekes, hogy kaphatott egy ilyen számot.
Dánielfy Gergely még csak-csak jó volt, de egyes magyar fórumokon Salvador Sobralhoz hasonlították (amit ne kövezzetek meg de én még mindig nem vágom, hogy hogyan) ezért gondoltam, hogy a nézők nem ezt fogják küldeni.
Így maradt az AWS és én tényleg nagyon örülök nekik, hogy ők jutottak ki, mert tényleg nagyon megérdemlik.
Azon kedves embereknek pedig, akik csupán üvöltözős borzalomnak nevezik, azoknak üzenném, hogy ez a dal nem csak az üvöltözésről szólt. Ebben a dalban rengeteg érzelem volt, főleg az énekes részéről. És azért egy ilyen dalt sokkal több energiával, érzelemmel és erővel kell előadni, mint a tucatpop előadóknak.
Arra azért nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a 2018-as ESC-n...
Az zsűri nekem teljesen nevetséges volt. Szerintem egy dalversenyre, ne színészeket rakjanak be, hanem rakjanak egy énekest, egy dalszerzőt, egy koreográfust (a színpadkép és egyéb okok miatt) illetve egy embert aki már részt vett ESC-n. Nem pedig színészeket és egyéb olyan embereket, akiknek a zenéje oké jó, de bizonyos más korosztályhoz tartozik illetve mást, akiről én ergo soha életemben nem hallottam.
A műsorvezetésről pedig annyit, hogy én személy szerint nagyon megsajnáltam Freddiet. Egyszerűen olyan nevetségesen nézett ki abban az öltönyben és a nyakkendőben, hogy az nem igaz. A másik csajról pedig én még életemben nem hallottam. Freddie még talán oké volt, de szerintem neki annyira mégsem való a műsorvezetés. Tényleg az összes műsorvezető otthagyta a közmédiát?
A zsűri véleményezésérők még annyit, hogy én néhány produkciónak még annak a pontnak a felét sem adtam volna, meg amennyit ők adtak.
Az meg szerintem tök hülyeség volt, hogy a zsűri döntötte el, hogy melyik négy jut be a szuperfináléba. Ez ég pont olyan volt, amibe igenis a nézőknek is bele kéne szólnia. Mert én például nem értem, hogy Horváth Tamás, akinek az egyik legjobb dala volt a mezőnyben egy pontot se kapott.
Na de a TOP4
Én csak reménykedni tudtam, hogy tényleg az AWS jutott ki, mert azért lássuk be. Ők voltak ott az egyetlenek akik érnének el eredményt Portugáliában.
A yesyes száma viszonylag jó, de tucatpop és valószínűleg lesz még rengeteg ilyen szám. Király Viktor száma nekem abszolút hallgathatatlan és nem tudom elhinni, hogy egy ilyen énekes, hogy kaphatott egy ilyen számot.
Dánielfy Gergely még csak-csak jó volt, de egyes magyar fórumokon Salvador Sobralhoz hasonlították (amit ne kövezzetek meg de én még mindig nem vágom, hogy hogyan) ezért gondoltam, hogy a nézők nem ezt fogják küldeni.
Így maradt az AWS és én tényleg nagyon örülök nekik, hogy ők jutottak ki, mert tényleg nagyon megérdemlik.
Azon kedves embereknek pedig, akik csupán üvöltözős borzalomnak nevezik, azoknak üzenném, hogy ez a dal nem csak az üvöltözésről szólt. Ebben a dalban rengeteg érzelem volt, főleg az énekes részéről. És azért egy ilyen dalt sokkal több energiával, érzelemmel és erővel kell előadni, mint a tucatpop előadóknak.
Arra azért nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a 2018-as ESC-n...
2018. február 25. 13:36
|
|
Luca Fordúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.29. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 263343 offline
|
Őszintén sajnálom hogy nem a Leander Kills megy. A zsűri már az elején kiakarta őket zárni amit nem is értek! Szerintem nagyon szép magyaros daluk volt! Persze azért az AWS se rossz. Remélem felrobbantják a Lisszaboni szinpadot !
2018. február 25. 14:16
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Kicsit se áll közel a szívemhez a magyar dalok többsége,főleg a rock.Üvölteni én is tudok ha kel,de hogy pozitív legyek 1-2 AC/DC vagy Green Day számot elviselek, a többi felejtős.Viszont ez baromi jó,nagyon ott van.Szó szerint eszméletlen(mármint az a része ahol normálisan énekel a srác.Valahogy éreztem nem Viktor fog nyerni,mivel Tipikus Király féle a szám.Igaz sokan szeretik,jó a hangja,de úgy látszik most valami mást akartak a szavazók.Hát tessék itt van!Aztán majd megint meglátjuk mi lesz belőle.
2018. február 25. 14:54
|
MatlukaMarcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 269232 offline
|
Legjobbak! <3
2018. február 25. 16:37
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Háát nem örülök neki annyira, de ha már így lett akkor ez van... Nem tudtam, hogy ennyire szereti a közönség a metál zenét...
Pedig a Yesyes, Biga vagy Gergő esélyesebb lenne Lisszabonban, de mindegy.
Szerintem csak azért nem tetszik, mert a műfaj nem jön be...
amúgy az AWS énekese, Örs rettenetesen hasonlít Lackfi Jánosra.
Pedig a Yesyes, Biga vagy Gergő esélyesebb lenne Lisszabonban, de mindegy.
Szerintem csak azért nem tetszik, mert a műfaj nem jön be...
amúgy az AWS énekese, Örs rettenetesen hasonlít Lackfi Jánosra.
2018. február 25. 17:06
|
|
Raven007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.07. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 268997 offline
|
Kezdettől a Leander Kills volt a kedvencem, de miután a zsűri által választott 4 döntős közül szívből örülök hogy az AWS jutott ki. Nekem tetszett, hogy nem olyan sablon zenét adtak elő amit szinte mindenki szokott ezeken a versenyeken.
2018. február 25. 17:10
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Végig olvasva a kommenteket azt vettem észre, hogy sokan szeretik ezt a dalt. Nem néztem a Dalt (sosem néztem) mindig olyan meglepetésként ér, hogy ki fog majd minket képviselni. (igazából, mindegy kit küldünk esélyünk akkor sincs sok), de ez most valahogy nem nyerte el a tetszésem. Ehhez az is hozzá tartozik, hogy ez a stílus nekem nagyon nem...Ezért nem is mondok rá semmilyen negatív kritikát. Akik benne vannak a metál zenében biztos jobban megtudják ítélni, hogy milyen, de visszatérve a véleményemre nekem személy szerint nem tetszik, de majd meglátjuk, mit produkálnak élesbe....
2018. február 25. 17:54
Akárki akármit mond, én nagyon büszke vagyok rájuk és örülök, hogy ők nyertek.
Erre mondjuk számítani lehetett, miután bekerültek a top 4-be. A rockereknek mindegy, csak rockzenekar nyerjen, mivel Leanderék nem kerültek be, az ő táboruk is az AWS-re szavazott. A többieknek esélyük sem volt ekkora összefogással szemben szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
TarjaNightwish
2018. február 25. 18:35
|
|
Chatrine29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 249510 offline
|
Az én reakciom körülbelül olyan volt mint Örsé. Nem hittem el hogy sikerült. Nem sokkal azelőtt ismertem meg őket hogy megtudtam indulnak a Dalban és nagyon megszerettem a számaikat. Sőt ez a kedvencem. Nagyon szeretem Leanderéket talán még jobban is náluk de nekem a Nem szól harang nem lett kedvencem, tudnak ők jobbat is.Nagyon örülök hogy legalább az AWS-nek sikerült amikor a zsüri választotta a top4-et nekem nagyon elment a kedvem főképp mert Király Viktor számát hallgathatatlannak minőséteném, a YesYes és Dánielfy produkcioja ha nem is lett kedvencem de legalább kellemes volt. Horváth Tamást is sajnáltam, a sok rajongoja biztos elintézte volna hogy ő nyerjen de én nem hiszem hogy ez azt jelentené hogy ő a legjobb. Nekem az AWS sokkal jobban tetszik és sokkal tehetségesebbnek tartom őket(sok évig voltam Horváth Tamás rajongó én is emiatt érzem úgy hogy összetudom őket hasonlítani). Őt sokkal többen ismerik ami alapból előny és a metál iránt is sajnos kevesen vannak oda. Persze ez most szubjektiv ugyebár , nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Király Viktor helyett inkább neki lett volna helye a top4-be ha már rangsoroljuk őket, és a Leander Killst is kicserélném Dánielfy-vel .Az én ízlésem szerint így lenne a top4. Az AWS-nek gratulálni szeretnék, kezdettől fogva őket szerettem volna nyerni látni és most nagyon boldoggá tettek,percekig el sem hittem mi történik. Még mindig úgy gondolom hogy előre megvan sok minden tervezve amit elhitetnek velünk de ez a szavazás a top4-ben ez reális volt, ha szétnézünk a közösségi oldalakon az AWS-nek volt a legnagyobb rajongotábora a négy produkció közül. Hajrá AWS!!!!
2018. február 25. 18:44
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ez mi? Szörnyű.
2018. február 25. 20:03
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Minél többször hallgatom meg, annál jobban tetszik. Nem értem, mi ez a szörnyülködés, engem nagyon megérintett ez a dal.
2018. február 25. 21:03
Nagyon jo dal volt nekem tetszett a zenéjük ügyesek voltak ❤ szinte gondoltam hogy ők fogják megnyerni
2018. február 25. 21:50
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
A legjobb dalt keresték és megtalálták, nincs ezen mit firtatni!! Teljes mértékben megérdemelték a győzelmet!
A másik meg: az, amit bizonyos személyek ordibálásnak neveznek, azt szaknyelven hörgésnek hívják és ami azt illeti én végig kísértem az előző adásokat is és azt kell mondjam, hogy Örs tegnap volt a legjobb formában és a hangja is jobban ütött a hörgéssel egyetemben, egyszerűen fantasztikus volt. :3
2018. február 26. 09:04
Nem szeretem a metált, de örülök, hogy ők fogják képviselni Magyarországot Lisszabonban, kíváncsi vagyok ott majd mit fognak szólni ehhez a dalhoz! :-)
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.