Szombat este derült ki, hogy feltörekvő modern-metal banda fogja képviselni Magyarországot Lisszabonban, május 10-én.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme A Dal 2018 győztese: AWS
2018. február 24. 23:17
|
|
VivienneHaleHoodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.19. Hozzászólás: 49 Csatolások: 6 Azonosító: 255771 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
TarjaNightwish
2018. február 24. 23:22
|
|
Chinamiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.26. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 266415 offline
|
Ezaaz :3. Ők meg a Leander volt az én szívem csücske és nagyon bíztam benne hogy valamelyik dal jut ki a kettő közül. Most megint megpróbálkozunk egy más fajta zenével, miért ne. Mindegy hogy van-e győzelem, tudjuk hogy ez hogy megy kint de ezért a dalért be fogom majd kapcsolni hogy halljam
. Nagyon ütős lett, a srácok nagyon jól tolták adásról adásra.
Az egyetlen amivel nem értettem egyet hogy a Leandert a top 4-be se engedte a zsűri, de helyette kaptunk egy Király Viktort akinek az egyik legfelejthetőbb dala volt a mezőnyben(legalábbis nekem tuti)
. Meg engem a Dánielfy Gergely dala se fogott meg de az már nem lényeges.
Yesyes nem volt rossz, csak élőben gyengébbnek éreztem őket a stúdió felvételhez képest.
Az egyetlen amivel nem értettem egyet hogy a Leandert a top 4-be se engedte a zsűri, de helyette kaptunk egy Király Viktort akinek az egyik legfelejthetőbb dala volt a mezőnyben(legalábbis nekem tuti)
Yesyes nem volt rossz, csak élőben gyengébbnek éreztem őket a stúdió felvételhez képest.
Jenny Lawliet
2018. február 24. 23:31
|
|
Qweertyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 259127 offline
|
Igen, igen, IGEN!
Jenny Lawliet
2018. február 24. 23:36
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Ez kell a magyar zenekultúrának,végre egy szám amit jó hallgatni,nem egy erőltetett,amerikai hangzásra gyúró semmilyen szenvedés vagy egy magyar népzenei motívumokkal megtűzdelt nyálas kínlódás a szerelemről,kiálltak,beletették mindenüket,újat,érdekeset hoztak,megérdemelték! Szép volt fiúk!
Jenny Lawliet
2018. február 24. 23:45
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Rég elfelejtették úgy látszik miről is kellene szólnia a versenynek. Ez képvisel minket, hát ez igazán nevetséges. Semmi köze a magyar kulturához. Nyilván a saját körükbe jók csak ezt nem egy eurovision kellene meg mutatni mert ennek nem erről kellene szólnia.
2018. február 25. 02:01
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Igeeen.
Őszintén, nem gondoltam volna, hogy nyerhetnek, ismerve a magyar embereket... Nagyon-nagyon örülök a győzelmüknek, méltán megérdemlik és remélem ezek után nagyobb hírnévre tesznek szert. Mióta megalakultak azóta ismerem őket, nagyon sokat fejlődtek. Sosem értettem miért nincsenek elismerve, most remélem megkapják.
2018. február 25. 02:12
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2018.02.24. 23:29)
Ez. Iszonyat. Gáz.
Furcsa lenne, ha neked valami tetszene. Még egyik cikkhez se tudtál pozitívan, érdemben hozzászólni.
2018. február 25. 08:14
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Nem értem, miért mondja mindenki, hogy ez most aztán mekkora újítás. Ha jól emlékszem, sokan vettek már részt metállal az ESC-n, és egyik sem végezte az élvonalban. Ha máshogy van, világosítsatok fel kérlek, de nem gondolnám, hogy a metál ennyire nagy durranás lenne odakint, ahogy itthon beállítjuk. Ez max a magyar nép tökösségét bizonyíthatja.
Én Dánielfy Gergőnek szurkoltam, de mivel az a vád érte, hogy túlságosan hasonlít az előző győztesre, várható volt, hogy nem ő jut ki. Érdekes, tavaly Sapszon Orsi elég hamar kiesett, pedig a Hunyd le szemed című dala egy az egyben Salvadoré, még esélye is lett volna kint, dehát mi túl chillesnek tituláltuk. Ezen kívül a Zöld a május című dal tetszett még nagyon, azt meg a közönség nem szerette, szóval duplán bukta.
Az a baj, hogy nagyon nem lehet megjósolni, hogy idén éppen milyen kedve lesz a szavazó bizottságnak, a népnek, milyen politikai helyzet köszönt be, stb. A tavalyi győztes nekem is a kedvencem lett, ugyanakkor ha kiküldjük Sapszon Orsit, Salvador vetélytársra talál... Meglátjuk még ezt az aws-t, én látom a minőséget, mégis nagyon távol áll tőlem ez a dal.
Én Dánielfy Gergőnek szurkoltam, de mivel az a vád érte, hogy túlságosan hasonlít az előző győztesre, várható volt, hogy nem ő jut ki. Érdekes, tavaly Sapszon Orsi elég hamar kiesett, pedig a Hunyd le szemed című dala egy az egyben Salvadoré, még esélye is lett volna kint, dehát mi túl chillesnek tituláltuk. Ezen kívül a Zöld a május című dal tetszett még nagyon, azt meg a közönség nem szerette, szóval duplán bukta.
Az a baj, hogy nagyon nem lehet megjósolni, hogy idén éppen milyen kedve lesz a szavazó bizottságnak, a népnek, milyen politikai helyzet köszönt be, stb. A tavalyi győztes nekem is a kedvencem lett, ugyanakkor ha kiküldjük Sapszon Orsit, Salvador vetélytársra talál... Meglátjuk még ezt az aws-t, én látom a minőséget, mégis nagyon távol áll tőlem ez a dal.
2018. február 25. 08:49
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Végül is a finn Lordi se pop dallal nyert eurovíziót 2006-ban. Nekem jobban bejön ez, mint pl: ByeAlex kedvesemje...
2018. február 25. 08:51
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én nem értem a magyar népet...
A top négyben benne volt mind a három kedvencem, és pont az Aws nyerte...még mindig nem tudom felfogni. Bár a youtube kommenteket olvasgatva hétről hétre lehetett rá számítani.
Nem sokszor szoktam a zsűrivel egyetérteni, de ezúttal úgy vettem észre,ők is a kedvenceimet pártolták: az aws éppenhogy negyedik lett.
Azt el kell ismernem,hogy egy nagyon jól kidolgozott, színpadi technikával (talán túlságosan is) túlfűtött produkcióról van szó, az ének és zenélési tudásról nem is beszélve. Én nagyon szeretem az érzelmes,megindító dalokat, de a metál.,,na,ott énekelhetnek bármiről, számomra olyan szinten nem jön át a dal a túlságos beleélés és az erős hangok miatt,hogy 10 másodpercet se tudok belőle meghallgatni,a vakító fényekről nem is beszélve.
És ha már metál/rock: 2016-ban két ország is indított ilyen típusú előadást: Ciprus és Grúzia. Engem olyan szinten irritált meg vakított,hogy inkább kimentem vizet inni, pedig ott is volt tudás meg profizmus felső fokon. Ja,abban az évben pld annyira nem jött be a többi népnek se,hogy tovább se jutottak.
És a lényeg itt van: fogalmunk sincs,mi lesz idén a nyerő. Minden évben minden féle zene megtalálható,bármelyik lehetne nyertes. Én tavaly Dániának és Bulgáriának szurkoltam,mégse nyertek. Pedig nagyon jó dalok voltak. 2016-ban felőlem nyerhetett volna Azerbajdzsán is,nekem nagyon bejött az a zene, mégsem volt benne a top 5ben sem. (Viszont Jamala győzelmének nagyon örültem) Mi is vittünk már ki minden műfajból zenét, mégsem nyertünk még sosem. És miért? Nincs szerencsénk. Az egész a szerencsén múlik,hogy vagy eltalálod a divatot,vagy nagyon mellé fogsz. Freddie, sőt, Joci is lehetett volna már győztes a kiemelkedő stílusa miatt, Kállayról nem is beszélve,szerintem eddig az volt a legjobb,amit kiküldtünk,és mégsem,mert vagy a zsűrinek,vagy a népnek nem tetszett.
Nem várok el sok mindent tőlük,eléggé érdekes lesz olyannak szurkolni,akit igazából nem is kedvelek.
Egyébként én még most is úgy vagyok vele,a yesyesnek kellett volna kimennie,mert divattól független az ilyen produkciók mindig benne vannak a top ötben. Én még Király Viktort, Dánielfy Gergőt,sőt,Horváth Tamást is jobban támogattam volna az ESCre,mint az aws-t. Bár ez az új metálőrület miatt szinte biztos voltam,hogy valamelyik heavyt fogják küldeni. Egyébként azt csak csendesen súgom,hogy a rockos metálosok,akik az ESCn szerepelni szoktak, szinte mindegyik angol nyelvvel indít,ennyit erről...
A top négyben benne volt mind a három kedvencem, és pont az Aws nyerte...még mindig nem tudom felfogni. Bár a youtube kommenteket olvasgatva hétről hétre lehetett rá számítani.
Nem sokszor szoktam a zsűrivel egyetérteni, de ezúttal úgy vettem észre,ők is a kedvenceimet pártolták: az aws éppenhogy negyedik lett.
Azt el kell ismernem,hogy egy nagyon jól kidolgozott, színpadi technikával (talán túlságosan is) túlfűtött produkcióról van szó, az ének és zenélési tudásról nem is beszélve. Én nagyon szeretem az érzelmes,megindító dalokat, de a metál.,,na,ott énekelhetnek bármiről, számomra olyan szinten nem jön át a dal a túlságos beleélés és az erős hangok miatt,hogy 10 másodpercet se tudok belőle meghallgatni,a vakító fényekről nem is beszélve.
És ha már metál/rock: 2016-ban két ország is indított ilyen típusú előadást: Ciprus és Grúzia. Engem olyan szinten irritált meg vakított,hogy inkább kimentem vizet inni, pedig ott is volt tudás meg profizmus felső fokon. Ja,abban az évben pld annyira nem jött be a többi népnek se,hogy tovább se jutottak.
És a lényeg itt van: fogalmunk sincs,mi lesz idén a nyerő. Minden évben minden féle zene megtalálható,bármelyik lehetne nyertes. Én tavaly Dániának és Bulgáriának szurkoltam,mégse nyertek. Pedig nagyon jó dalok voltak. 2016-ban felőlem nyerhetett volna Azerbajdzsán is,nekem nagyon bejött az a zene, mégsem volt benne a top 5ben sem. (Viszont Jamala győzelmének nagyon örültem) Mi is vittünk már ki minden műfajból zenét, mégsem nyertünk még sosem. És miért? Nincs szerencsénk. Az egész a szerencsén múlik,hogy vagy eltalálod a divatot,vagy nagyon mellé fogsz. Freddie, sőt, Joci is lehetett volna már győztes a kiemelkedő stílusa miatt, Kállayról nem is beszélve,szerintem eddig az volt a legjobb,amit kiküldtünk,és mégsem,mert vagy a zsűrinek,vagy a népnek nem tetszett.
Nem várok el sok mindent tőlük,eléggé érdekes lesz olyannak szurkolni,akit igazából nem is kedvelek.
Egyébként én még most is úgy vagyok vele,a yesyesnek kellett volna kimennie,mert divattól független az ilyen produkciók mindig benne vannak a top ötben. Én még Király Viktort, Dánielfy Gergőt,sőt,Horváth Tamást is jobban támogattam volna az ESCre,mint az aws-t. Bár ez az új metálőrület miatt szinte biztos voltam,hogy valamelyik heavyt fogják küldeni. Egyébként azt csak csendesen súgom,hogy a rockos metálosok,akik az ESCn szerepelni szoktak, szinte mindegyik angol nyelvvel indít,ennyit erről...
2018. február 25. 09:00
Az elmúlt években mindig pozitívan álltam a magyar eurovíziós indulókhoz, de ez... komolyan ilyen dal fogja képviselni az országunkat? Értem én, hogy már ezer éve nem az a lényeg, hogy az adott ország ténylegesen a saját "stílusát" képviselje (bár Pápai Jocinak tavaly sikerült, és látjátok is meddig jutott), hiszen már mindenhol a politikai befolyásoltság számít. Ezek után ez a dal a 10-es toplistába se fog bejutni
2018. február 25. 09:00
|
|
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline
|
Hát én aztán nem akarok egy Tamás fanatikust megbántani , de örülök , hogy nem ő nyert . Nekem kicsit elegem volt abból , hogy a Facebookon kérte a rajongóit , hogy szavazzanak rá . Minden héten , és nem csak A Dalban , hanem a Sztárban Sztár-ban is ! Ez nekem úgy esett le , hogy nem tud énekleni . Tudom , hogy jó hangja van , de egy csomó banda és énekes nem kérte , hogy szavazzanak rá ( vagy lehet , de nyilván nem a közösségi oldalon ) . Meg szerintem az is gáz , hogy Szavazz rám ! Ez micsoda , kérlek? Amerikai elnökválasztás ? De amúgy őszintén gratulálok a nyerteseknek !
2018. február 25. 09:19
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Nagyjából három oldalon keresztül tudnám minősíteni a zsűrit meg a műsor szerkesztőit, akik eldöntötték ki nyer...de inkább csak nemtetszésemet fejezném ki a legapróbb hibáért, amit sokan nem fedeztek fel, vagy csak túlzottan el voltak halva a "csodától"...a srác olyan hamis, mint annak a rendje. A refrénnél ezt nem hallod, mert csak ordibál, viszont a lassabb részeknél csak a süket nem hallja.
Jó...persze majd én is szurkolok, de ez a dal közel sem lesz benne az első tízbe...márha a döntőig eljutunk. Az előzőeknek igaza volt...nem ez az első metál banda az Eurovízión és egyik sem végzett az élmezőnyben.
Lordi pedig nem metál volt, hanem hard-rock és nem csoda, hogy nyertek, hiszen abban az évben nem volt megfelelő dal, amelyik elorozhatta volna előle a győzelmet. Azért azóta eltelt 12 év, nem ezért fognak hátast dobni a nézők.
Jó...persze majd én is szurkolok, de ez a dal közel sem lesz benne az első tízbe...márha a döntőig eljutunk. Az előzőeknek igaza volt...nem ez az első metál banda az Eurovízión és egyik sem végzett az élmezőnyben.
Lordi pedig nem metál volt, hanem hard-rock és nem csoda, hogy nyertek, hiszen abban az évben nem volt megfelelő dal, amelyik elorozhatta volna előle a győzelmet. Azért azóta eltelt 12 év, nem ezért fognak hátast dobni a nézők.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.