Íme A Dal 2018 győztese: AWS
2018. február 25. 09:25
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Nem rossz, de a Leander Killsnek jobban örültem volna.
2018. február 25. 09:29
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Érdemes megnézni a kommenteket az Eurovision Song Contest által felrakott videó alatt.:/
2018. február 25. 09:52
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Sajnos a külföldiek ebből csak valami ordibálást fognak hallani, anno Lordi legalább angolul énekelt meg különlegesen néztek ki. Leander Kills vagy Horvárth Tamás kellett volna...
2018. február 25. 09:55
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Idézet (Bertina @ 2018.02.25. 09:52)
Sajnos a külföldiek ebből csak valami ordibálást fognak hallani, anno Lordi legalább angolul énekelt meg különlegesen néztek ki. Leander Kills vagy Horvárth Tamás kellett volna...
mert a Leander vagy Tamás dalából többet értettek volna
2018. február 25. 10:00
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
hát akkor majd helyettük szégyenlem magam...
2018. február 25. 10:08
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Sajnos a Lender Kills-nek sose ad esélyt a zsűri a döntőben, hogy bekerüljön a top 4-be...El tudom képzelni, hogy ők nyerték volna meg, hisz az akusztikon is rájuk szavaztak a legtöbben.
Nem utálom az AWS dalát sem, de jobban örültem volna Leanderéknek.
Nem utálom az AWS dalát sem, de jobban örültem volna Leanderéknek.
2018. február 25. 10:28
Idézet (Pepka73 @ 2018.02.25. 10:06)
Ezzel a számmal sajnos nem jutunk túl sokág , de ne legyen igazam 
Sajnos amúgy sem hiszem, hogy sokáig jutnánk. Az Eurovisio már régóta nem a tehetségek felkutatásáról, hanem a politikáról szól. Magyarország akár az elsō utcán szembejövō embert is kiküldhetné, ugyan ott tartanánk. Lengyelország ugyan úgy magas pontokat adna, meg még páran, a többiek meg minōsíthetetlenül alacsonyakat. Legalábbis én ezt tapasztaltam az elmúlt pár évben, nyerni, de még az elsō háromba is bekerülni magyarként...esélytelen, legalábbis most. A maximum az elsō 10. De remélem, idén nem így lesz (naivitás...).
2018. február 25. 10:33
|
|
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline
|
Ebben a kategóriában inkább Leanderéket küldtem volna, nagyon kár hogy nem ők mennek...Nekem nem tetszik a dal, egyszerűen semmi különlegest nem érzek benne.Ki tudja lehet bennem van a baj.
2018. február 25. 10:51
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
2:03-tól a legjobb én még ő róluk soha nem hallottam de ez a számuk szerintem kicseszett jó csak hát igen sokan nem szeretik ezt a stilust..szóval nem hinném hogy tizen valahányadikak lennénk
2018. február 25. 10:59
Kíváncsi vagyok, hogy milyen eredményt érnek majd el. Évekig teljesen más stílusú dalok kaptak esélyt, így különösen érdekesnek tartom, hogy egy metál zenekar milyen fogadtatásban részesül Lisszabonban. Szurkolok nekik, gratulálok a győzelemhez!
2018. február 25. 11:12
Gratulálok a nagy semmihez ha a dalt megnyered attól még nem leszel ismert ez majdnem olyan sz@r mint az xfaktor, pár hét vagy hónap alatt mindenki elfelejt s megint leszel egy nagy senki, a magyarok minek rendezik meg ezeket a színjátékokat itt is biztos már az első perctől lehet tudni ki nyeri meg.
2018. február 25. 11:25
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Idézet (botond96 @ 2018.02.25. 09:55)
mert a Leander vagy Tamás dalából többet értettek volna 
Igen, mivel azoknak legalább volt valami dallamuk is, nem csak ordibálás.
2018. február 25. 11:28
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Hát amikor kiderült, ki a top 4, én úgy voltam vele, hogy nekem igazából teljesen mindegy, hogy melyikőjük nyeri, kivétel Király Viktor - az ő dala dögunalmas volt.
Nem kimondottan a favoritom ez a műfaj, de nekem valahogy mégis tetszik ez a szám, tehát nem bánom, hogy végül ők mennek Lisszabonba. Szurkolni fogok nekik.
Nem kimondottan a favoritom ez a műfaj, de nekem valahogy mégis tetszik ez a szám, tehát nem bánom, hogy végül ők mennek Lisszabonba. Szurkolni fogok nekik.
2018. február 25. 11:42
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nekem tetszik a dal ,de elég szélsőséges műfaj. Vagy utálják vagy szeretik az emberek, más nagyon nem lehetséges.
Tavaly Pápai Joci dalát is amúgy esélytelennek tituláltuk, mégis benne volt a top 10-be, szóval azért nem kell előre temetni őket.
Tavaly Pápai Joci dalát is amúgy esélytelennek tituláltuk, mégis benne volt a top 10-be, szóval azért nem kell előre temetni őket.
2018. február 25. 11:46
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Tudtam, hogy ők nyernek.
Végig nekik szúrkoltam, én nagyon el tudtam őket képzelni az Euróvízión, sőt még azt is, hogy meg is nyerik. Hajrá AWS! Amúgy Örs reakciója nagyon aranyos volt, amikor kimondták a nyertesekként a nevüket.
2018. február 25. 11:54
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
még soha sem hallottam erről a bandáról, bár nagyon nem vagyok otthon a hazai zenében, bandákban meg pláne nem. szerény véleményem szerint édes mindegy, hogy kit küldünk, tehetséges, látványos, vagy éppen egyik sem, ugyanis Magyarország diplomáciája, gazdasági és politikai helyzete hagy némi kívánnivalót maga után az EU-ban hosszú évek óta. meghallgattam a fellépést, mivel nem szerettem volna vakon véleményt írni. rossznak nem rossz, sőt, én időnként egészen élvezem a metált, mint műfajt. az énekes karaktere és előadása azonban nem fogott meg különösebben, bár sajnálom az őt ért veszteségért. mindenesetre sok sikert nekik a versenyen.
2018. február 25. 12:09
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Nem értem az utálkozókat! Remélem akkor is így tudnának beszélni, ha ők ennyit elérnének az életben. Nem csak a dalról beszélek, akármi másról.
Már a TOP 30-ba nagyon nehéz bekerülni, és nagyon örültem már annak mikor abba bekerültek!
Tudtommal itt még ez senkinek nem sikerült. Annyira sajnálom, hogy Magyarországon szinte mindenkit csak ítélkezni látok. Már konkrétan csak röhögni tudok azon, hogy mindenki kritizál.
Ez a szám megérdemelte a győzelmet! Dallamos, értelmes a szövege, lehet énekelni, értékelhető. Annak is örülök, hogy végre nem egy tucat pop-dal került ki, ami egyből felejthető lenne. Ez legalább megmarad az emberekben.
Hajrá AWS !
Már a TOP 30-ba nagyon nehéz bekerülni, és nagyon örültem már annak mikor abba bekerültek!
Tudtommal itt még ez senkinek nem sikerült. Annyira sajnálom, hogy Magyarországon szinte mindenkit csak ítélkezni látok. Már konkrétan csak röhögni tudok azon, hogy mindenki kritizál.
Ez a szám megérdemelte a győzelmet! Dallamos, értelmes a szövege, lehet énekelni, értékelhető. Annak is örülök, hogy végre nem egy tucat pop-dal került ki, ami egyből felejthető lenne. Ez legalább megmarad az emberekben.
Hajrá AWS !
2018. február 25. 12:30
|
|
Baarby105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 144364 offline
|
Én nagyon drukkoltam Horvàth Tamàsnak és a Meggyfànak:( egyszerre a "fülembe lopta magàt". De idén is azt csinàlta a zsűri, mint tavaly...nem juttatta be a közönség kedvencét, mert tudta, h akkor az menne:/ nemtudom miért jó ez nekik..tavaly Tóth Gabit, idén Horvàth Tamàst...
De igazàból úgy vagyok vele màr néhàny éve, hogy teljesen mindegy ki megy, mert úgyis a politika az Úr..
Sok sikert a fiúknak!
De igazàból úgy vagyok vele màr néhàny éve, hogy teljesen mindegy ki megy, mert úgyis a politika az Úr..
Sok sikert a fiúknak!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: