12 etikett baki, amit érdemes elkerülni
2017. május 09. 12:27
A többség szerintem felesleges, mint ahogy ez az egész etikettesdi, már nem a 19. században vagyunk és minden embernek van annyi esze, hogy tudja, pl. egy büfében vagy étteremben nem normális dolog hangosan röhincsélni vagy kiabálni, mert zavar vele másokat.
Én 90%-ban a buszon csinálom meg a sminkemet és ott igazítom meg, ahol csak kedvem van hozzá, otthon azt viselek, amit akarok, a sapkát csak akkor veszem le, ha van a helyiségben, ahol bemegyek olyan mértékű fűtés, hogy ne fázzon a fejem (a fogorvosi rendelőket nem igen akaródznak normálisan felfűteni). A szobám ajtaját mindig nyitva hagyom, mert nincs semmi rejtegetnivalóm, felesleges így kopogni is. Törökülésbe helyezkedni én nem tudok, de ha valakinek úgy kényelmes, akkor szerintem nem történik semmi tragédia, ha úgy ül le.
Az esernyőshöz meg annyit fűznék hozzá, hogy manapság nem igazán gyakran található meg a helyiségekben ilyen, a magam részéről még sehol se láttam ilyet. Az iskolában a tanárok is mindig szétnyitva tették le a tanáriban a sajátjukat vagy az előtte lévő csarnokban, ha már bent nem fértek el.
Én 90%-ban a buszon csinálom meg a sminkemet és ott igazítom meg, ahol csak kedvem van hozzá, otthon azt viselek, amit akarok, a sapkát csak akkor veszem le, ha van a helyiségben, ahol bemegyek olyan mértékű fűtés, hogy ne fázzon a fejem (a fogorvosi rendelőket nem igen akaródznak normálisan felfűteni). A szobám ajtaját mindig nyitva hagyom, mert nincs semmi rejtegetnivalóm, felesleges így kopogni is. Törökülésbe helyezkedni én nem tudok, de ha valakinek úgy kényelmes, akkor szerintem nem történik semmi tragédia, ha úgy ül le.
Az esernyőshöz meg annyit fűznék hozzá, hogy manapság nem igazán gyakran található meg a helyiségekben ilyen, a magam részéről még sehol se láttam ilyet. Az iskolában a tanárok is mindig szétnyitva tették le a tanáriban a sajátjukat vagy az előtte lévő csarnokban, ha már bent nem fértek el.
2017. május 09. 16:02
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1474 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 online
|
Az esernyőt az nem szoktam szétnyitva szárítani. Mi ez a hülyeség hogy a nő táskáját a férfi nem viheti? Ha a nő meg engedi neki akkor miért is ne vihetné
Otthoni viselet!
Már bocsi de sokszor kényelmesebb pizsiben lenni mint egy szabadidő ruciban. Főleg ha úgysem fogsz be engedni senkit bárki csenget hozzád
Sapkát nem mindig szoktam hordani. De ha éppen van rajtam akkor szoktam levenni ha tudom hogy meleg van bent és nem fázik meg a buksim
Sminkelni nem szoktam társaságban vagy nyilvános helyen. De a frizurámat azt szoktam meg igazitani.
Még szép hogy nem ülök török ülésben főleg ha pl szoknya van rajtam. "Mindig az fizet, aki meghívta a másikat.,, Hát sajnos nem mindenkinél így van. Mivel nem mindenki tartja be vagy nem is tudja az etikettet
Ha randin vagy olyan helyen vagyok ahol nem illik telefonálgatni még szép hogy nem teszem. Nyilvános helyen még szép hogy alapszabály hogy nem illik hangosan cseverészni. Evőeszközök elhelyezése étkezés után már rég tudtam
Ki ne tudná
Most komolyan van olyan ember aki be vársárló táskával szokott flangálni minden hova.
A kopogás az ajtón már szerintem egy alap illem.
Ez saját vélemény volt!
Ne kövezzen meg senki
2017. május 10. 00:55
+ Mivel lejárt az előző hozzászólásom szerkeszthetőségi kerete csak így külön tudok hozzáfűzni valamit, ami most beugrott a telefonálós résszel kapcsolatban, amikor véletlenül rákattintottam a cikkre:
Honnan tudja valaki, hogy fontos-e vagy nem fontos az adott hívás, mielőtt felveszi?
Mármint nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni, de pl. azért is rád csöröghet előre nem tervezetten egy ismerősöd, mert baleset érte vagy ilyesmi. Amikor csak meglátod a nevét a kijelzőn, abból honnan lehet megfejteni, hogy csak csevegni akar vagy valami ilyesmi van a háttérben?
Honnan tudja valaki, hogy fontos-e vagy nem fontos az adott hívás, mielőtt felveszi?
2017. május 10. 09:33
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Érdekes,hogy nem illendő a rúzsodat megigazítani nyilvánosan,de az nem került bele,hogy a pasid ne nyalja le rólad mindenki lőtt
Néha jobban örülnék,ha a lányok sminket igazítanának,mint hogy kb előjátékoznak a buszmegállóban a pasijukkal.
2017. május 10. 09:35
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
mekkora hülyeségek, van olyan rokonom, aki ezekbe bele szokott kötni, hogy nem igy csináljuk. Az utolsó röhejes... mert egy felnőtt vagy egy kisgyerek szobájába be lehet törni kopogás nélkül? Mert itt csak a tiniket emelte ki...nem is értem ezt, nem sok értelme van a cikknek. Ha én bevásárló szatyorral akarok járni akkor ahhoz senkinek semmi köze. Meg otthon mindenki abban van, amiben akar, bár én sem szoktam pizsamában lenni napközben de otthon nem mindegy? Esernyőket meg mindenki szétnyitva tette le, mármint azokon a helyeken ahol eddig megfordultam, mert ha nem nyitom ki, hanem csak becsukva leteszem úgy nem szárad ám meg.
2017. május 10. 12:36
Vannak persze nagyon alapvető dolgok, de nem értem, hogy mi azzal a baj, ha esetleg valaki egyszer megenged magának egy pizsis, lustálkodós napot otthon, mikor egyébként nem vár vendéget vagy ha valakinek a barátja felajánlja, hogy segít vinni a táskát, amennyiben tényleg nehéz és van az embernél más holmi is. A törökülés pedig szerintem még nem akkora probléma, a nagyterpesz már az.
2017. május 10. 20:40
mekkora idióta cikk ez. meg se lep ki írta, lol. ez a pizsamás dolog is, nehogy már valaki megszabja, hogy mit viselj otthon. meg hogy hogy ülsz? meg a táskás dolog?
2017. május 11. 18:41
Ezekből az etiketti szabályokból vannak olyanok amik szerintem baromságok
Először is,én olyan embert láttam bevásárló szatyorral/táskával mászkálni aki 60-80 év közötti,és az nyilván annak kényelmesebb ilyet cipelni mint egy kis válltáskát.Törökülésben meg miért is nem lehet ülni nadrágban?Mert,itthon senkit sem érdekel egyrészt másrészt,ha az utcán leülsz egy padra vagy valahová akkor meg nem törökülésben fogsz ott ne adj isten várakozni.Pizsamában én nem szoktam ugyan akkor sem lenni,ha egész nem megyek sehová,ha meg abban vagyok akkor általában az sem érdekel senkit.Az esernyő meg soha az életben nem szárad úgy,hogy összecsukod. Lehet én vagyok csak ennyire etikátlan vagy nem tudom ezeket amúgy sem nagyon tartja be senki.
Először is,én olyan embert láttam bevásárló szatyorral/táskával mászkálni aki 60-80 év közötti,és az nyilván annak kényelmesebb ilyet cipelni mint egy kis válltáskát.Törökülésben meg miért is nem lehet ülni nadrágban?Mert,itthon senkit sem érdekel egyrészt másrészt,ha az utcán leülsz egy padra vagy valahová akkor meg nem törökülésben fogsz ott ne adj isten várakozni.Pizsamában én nem szoktam ugyan akkor sem lenni,ha egész nem megyek sehová,ha meg abban vagyok akkor általában az sem érdekel senkit.Az esernyő meg soha az életben nem szárad úgy,hogy összecsukod. Lehet én vagyok csak ennyire etikátlan vagy nem tudom ezeket amúgy sem nagyon tartja be senki.
2017. május 12. 18:50
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Értem, szóval mindig ügyeljek rá, hogy ülésnél a lábaimat szorosan összezárjam, különben erkölcstelen leszek, ne adj isten azt gondolják majd hogy azért nyitottam szét a lábaimat hogy meg*****sam magam...
2017. május 13. 19:19
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
lol a törökülésest meg a pizsiset néha nem tartom be de amúgy minddel egyetértek, az utolsóról pl nem győzőm tudatni a drága rokonaimat de azt pl mindenki leszarja, na nem baj xDDDD
2017. május 13. 19:20
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Idézet (Azim @ 2017.05.12. 18:50)
Értem, szóval mindig ügyeljek rá, hogy ülésnél a lábaimat szorosan összezárjam, különben erkölcstelen leszek, ne adj isten azt gondolják majd hogy azért nyitottam szét a lábaimat hogy meg*****sam magam...
grat ha az egész cikkből ezt szűrted le, jó vagy
2017. május 14. 18:24
Van egy néhány baromság ezek között, az tuti
1. A magyar lakásoknak szerintem a 90%-ban nincs esernyőtartó. Ilyenkor mi van?
Nálunk is a fogason vannak, szárítani meg jó a fürdőkád
2. Szerintem a 2-est ne próbáljátok ki a péntekre hullára fáradt, 45 kiló cuccot hazafelé cipelő kolis barátnőtökkel, fiúk! Én ezt az illemszabályt eddig, kövezzetek meg, de teljesen fordítva tudtam. Jó, nyilván nem egy cicatáskára kell érteni, de akkor is!
3. Most úgy őszintén, ha egyedül, vagy a családoddal vagy otthon, ki nem tesz magasról arra, hogy mi van rajtad? Én nem vagyok a pizsamás típus, de nekem ne szabja meg senki, miben vagyok itthon, ha nem fogadok vendéget!
4. Én a nadrágomban úgy ülök, ahogy nem zsibbad el a lábam, köszöntem szépen!
Egyébként nem szoktam farmerben törökülésben ülni, mert rohadtul kényelmetlen, de akkor is (csak mert a fényképen farmerben van a csaj
)
A többivel nincs gáz
1. A magyar lakásoknak szerintem a 90%-ban nincs esernyőtartó. Ilyenkor mi van?
2. Szerintem a 2-est ne próbáljátok ki a péntekre hullára fáradt, 45 kiló cuccot hazafelé cipelő kolis barátnőtökkel, fiúk! Én ezt az illemszabályt eddig, kövezzetek meg, de teljesen fordítva tudtam. Jó, nyilván nem egy cicatáskára kell érteni, de akkor is!
3. Most úgy őszintén, ha egyedül, vagy a családoddal vagy otthon, ki nem tesz magasról arra, hogy mi van rajtad? Én nem vagyok a pizsamás típus, de nekem ne szabja meg senki, miben vagyok itthon, ha nem fogadok vendéget!
4. Én a nadrágomban úgy ülök, ahogy nem zsibbad el a lábam, köszöntem szépen!
A többivel nincs gáz
2017. május 14. 18:31
Néhányat eléggé erőltetettnek, nevetségesnek találok...
2017. május 19. 17:35
|
|
Wiictoryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.08. Hozzászólás: 136 Csatolások: 66 Azonosító: 260804 offline
|
Esernyőtartó? Kezdjük ott, hogy azon a képen láttam elsőnek.
És aki a pizsamájában szeret lenni? Miért ne lehetne? Senki nem szabhatja meg.
Okéééééééééé, és ezeket ki az, aki MINDET betartja? Ne mondja nekem senki, hogy sose ült törökülésben :'D
És aki a pizsamájában szeret lenni? Miért ne lehetne? Senki nem szabhatja meg.
Okéééééééééé, és ezeket ki az, aki MINDET betartja? Ne mondja nekem senki, hogy sose ült törökülésben :'D
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: