12 etikett baki, amit érdemes elkerülni
2017. május 08. 16:14
Nem mindegy, hogy ülök? Én amúgy se szeretek törökülésben ülni... És most őszintén, mondja már meg valaki, hogy miért nem lehetek pizsamában otthon, ha akarok?
2017. május 08. 17:13
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Etikett ide vagy oda, ha még használni akarja valaki azt az esernyőt egy kiadós zuhé után,, akkor nyissa ki, mert különben beposhad.
Azt pedig senki se mondja meg, hogy töltsem OTTHON a szabadidőmet. Kényelmes, komfortos ruha, de nem a pizsama. Nem az angol királynő vagyok, de még csak vacsorára sem várom.
Azt pedig senki se mondja meg, hogy töltsem OTTHON a szabadidőmet. Kényelmes, komfortos ruha, de nem a pizsama. Nem az angol királynő vagyok, de még csak vacsorára sem várom.
2017. május 08. 17:14
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Ennek a fele szőrszálhasogatós bullsh*t szvsz...az esernyő gyorsabban szárad, ha nyitva van, higénikusabb is, csak ne legyen senkinek az útjában, nadrágban úgy ülök, ahogy akarok, cipelje egy srác a táskámat ha akarja, és hordjak már azt, amit akarok otthon, mért zavar az mást?
a kopogós teljesen jogos, a telefonálás meg 1.: nem csak randin, de bármi privátabb baráti találkozón, 2.: a folyamatos csetelés is idetartozik
a kopogós teljesen jogos, a telefonálás meg 1.: nem csak randin, de bármi privátabb baráti találkozón, 2.: a folyamatos csetelés is idetartozik
2017. május 08. 17:15
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
A cikkben vannak persze alapvető dolgok, amiket mindenkinek be kéne tartania, de 1-2 igazán fölösleges és szürreális. Pl. miért ne vihetné egy férfi a táskámat? Rengetegszer előfordult már, túl nehézvol, sok dolog volt egyszere nálam, vagy csak vásároltam és átadtam a táskámat,hogy könnyebben tudjak nézelődni. Nem gondolom,hogy ez bárkinek is fájna vagy másoka zavarnék vele, nekem viszont nagy segítség! A törökülés is mára teljesen hétköznapivá vált, már senki sem botránkozik meg azon, ha egy lány így ül le és ez tök klassz
Illetve az otthoni viseletet is el tudjuk dönteni saját magunk, főleg úgy,hogy aztán ezt senki sem látja
2017. május 08. 17:34
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Mazúristen?!
Ezeken jót röhögtem.
Egy, az szerintem tök alapvető, hogy mondjuk egy étteremben nem ordítozok, valamint hogy leveszem a sapkát. Kettő, nem rohadtul mindegy, mibe vagyok otthon?
Ezen röhögtem a legnagyobbat. Meg az evőeszközös, a pincér szerintem tök lefogja szarni, hogy vannak a villák meg a kések, amint elviszi, megy a mosogatóba. A legutolsónál megint jót mosolyogtam, akárkinek van becsukva az ajtaja, mindenkinél kopogok. Legalább is én, a családom nem tartja be a szabályaimat.
Némelyik tényleg nagyon nevetséges.
2017. május 08. 18:43
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Nelli00 nem szarja le a pincér, ha egy kulturált helyen vagy ,ezzel jelzed, hogy kész vagy. Ha máshogy van, és elviszi, az meg tőle nem illik. Szerintem érdekes cikk lett.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. május 08. 19:22
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
És ahol nincs esernyőtartó?
Amúgy én eleve oda se adom a pasinak a táskát, ha kéri se, sőt még a bevásárlószatyrokat is én cipelem, amiket én vettem, ő pedig a sajátjait. Sose szerettem, ha kinyalják a seggem
Amúgy én eleve oda se adom a pasinak a táskát, ha kéri se, sőt még a bevásárlószatyrokat is én cipelem, amiket én vettem, ő pedig a sajátjait. Sose szerettem, ha kinyalják a seggem
2017. május 08. 19:39
Az éttermi harsogás nagyon közönséges dolog. Egyszer a mellettünk lévő asztalnál két párocska ült és azt beszélték ki, hogy hányszor élnek nemi életet egy héten. Nem vagyok prűd, de ez tényleg az a téma, ami nem tartozik a nyilvánosságra.
2017. május 08. 20:58
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Midnegyiket ismertem szóval nem volt a nevelésemmel gond
2017. május 08. 21:00
Dolgok, amiket senki sem csinál, de megvetik érte a másikat.
2017. május 08. 21:01
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
uccsó az tetszik
de az esernyős mekkora baromság úgy őszintén. a "helytelen" elhelyezésnek az az értelme, hogy úgy hamarabb megszárad. a tartóban össze van csukva, nem éri levegő, oszt marad ugyanolyan vizes... fuck logic
na meg ez az otthoni viselet. haggyuk már, pizsamában törökülésben írom a kommentet, nehogy már egy ostoba etikett mondja meg ó, hogy legyen otthon XD
kész röhej némely pontja
de az esernyős mekkora baromság úgy őszintén. a "helytelen" elhelyezésnek az az értelme, hogy úgy hamarabb megszárad. a tartóban össze van csukva, nem éri levegő, oszt marad ugyanolyan vizes... fuck logic
na meg ez az otthoni viselet. haggyuk már, pizsamában törökülésben írom a kommentet, nehogy már egy ostoba etikett mondja meg ó, hogy legyen otthon XD
kész röhej némely pontja
2017. május 08. 21:33
Huhh, az esernyős cucc, hát azzal nem értek egyet. Azt, hogy otthon mibe vagyok, szerintem én döntöm el.Erre nincs illemszabály. Ülni törökülésben? Haggy már, szinte mindig úgy ülök.
D Vannak alap dolgok is benne persze...
2017. május 08. 21:34
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
nem értek egyet azzal, hogy nem illik törökülésben ülni és a fiúnak vinni kedvese táskáját, szerintem előbbi teljesen természetes, pláne, hogy nadrágról beszélünk, a másik pedig egy kedves, udvarias, figyelmes gesztus
2017. május 08. 22:31
Na jó, ahogy olvastam a törökülésest, egyből valami perverz hidegség futott át rajtam.
2017. május 09. 10:16
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Vannak köztük teljesen alap dolgok, amelyeket mégse tart be az emberek többsége. Az esernyős dolog azért furcsa számomra, mert esernyő tartóval nem nagyon találkoztam még, így ez inkább annak a számlájára írható, aki nem rak ki ilyesmit (mint én
) az otthonában.
2017. május 09. 11:24
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
Ah, az utolsó nálunk bárcsak helytelenül folyna xd Apu úgy szokott kopogni az ajtómon, hogy majd' kiugrik a szívem és sosem érti meg, hogy inkább akkor ne kopogjon, mert szívrohamot kapok xd
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.