Az etikett szabályai világosak és egyszerűek, de vajon te is tisztában vagy vele, mikor mit illik? Cikkünkben elhoztunk 12 bakit, amit érdemes elkerülni, és azt is eláruljuk, hogyan kell.
A teljes cikkhez kattints ide!
12 etikett baki, amit érdemes elkerülni
2017. május 08. 12:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. május 08. 13:01
Jesszusom, néhány mennyire béna.
Nem is értem, hogy miért tartozna az etikett közé az, hogy otthon, a saját lakásomban a 4 fal között én mit viselek? Ez úgy baromság, ahogy van. A másik meg, hogy miért lenne baki, ha egy lány nadrágban törökülésben ül? Egyszerűen nem értem a logikáját.
2017. május 08. 13:04
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Egyetértek a többségével. De azért otthon a 4 fal között hadd döntsem én el, miben flangálok.
Persze, bármikor becsengethet valaki, de akkor is.
Többször is előkerülnek nálam a bevásárlótáskák, amik jól néznek ki, mert jobb mint egy béna szatyor. És én igenis tudok kulturáltan széttett lábbal nadrágban ülni
Persze ez hely és társaságfüggő is, ami itt a cikkben nem volt kiemelve.
Többször is előkerülnek nálam a bevásárlótáskák, amik jól néznek ki, mert jobb mint egy béna szatyor. És én igenis tudok kulturáltan széttett lábbal nadrágban ülni
2017. május 08. 13:05
A legtöbbnél az illetlen verzió igaz rám. Nem, nem tartom gáznak.
2017. május 08. 13:09
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Az esernyőz akkor is kinyitom mert berohad
2017. május 08. 13:32
Az utolsót anyám sose tartja be. Tiszta a lelkiismeretem, de akkor is esetem 70%-ában megugrok.
2017. május 08. 14:11
oké, ki az az elvetemült, aki bevásárlótáskával szaladgálna az utcán, csak azért, mert a színe passzol a ruhájához?:'D Vannak itt azért elég meredek állítások (pl. nem illendő törökülésben ülni), a többség pedig szerintem alap dolog.
2017. május 08. 14:17
"Bár lehet, hogy törökülésben a legkényelmesebb ülni, egy nő mindig lábait összezárva üljön."
olvasom mindezt farmerban és törökülésben
2017. május 08. 14:26
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
őszintén szólva nem vagyok nagy jártas az illemben, egyszerűen nem érzem szükségét, erre felénk szerintem még hülyének is néznének. én mindig mindent úgy csinálok, ahogy nekem jólesik/kényelmes és kész xd soha életemben nem láttam még esernyőtartót. most komolyan, nem rohadt mindegy, hogy ülünk? én speciel mondjuk nem tudok törökülésben ülni mert kitörne a lábam, de na...és azt is kétlem, hogy bárki azt figyelné egy étkezés után, hogy hagyom ott az evőeszközöket a tányéron xd
az viszont nem lenne rossz, ha kopognának, mielőtt betörnek az ajtómon csak úgy random.
az viszont nem lenne rossz, ha kopognának, mielőtt betörnek az ajtómon csak úgy random.
2017. május 08. 14:49
Idézet (JustMe18 @ 2017.05.08. 14:17)
Ugyanez
2017. május 08. 14:53
|
|
Gyllenhaalantichrist superstar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.05. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 238625 offline
|
Valamelyik teljesen egyértelmű, de otthon például miért foglalkoznék az etikett-szabályokkal? Ha akarok, akkor pizsamában fogok törökülésben ülni.
2017. május 08. 15:25
Valamik igazak,de azért pár elég nagy hülyeség.Nem mindegy ,hogy van a villa?
2017. május 08. 15:31
Idézet (Elody @ 2017.05.08. 14:26)
őszintén szólva nem vagyok nagy jártas az illemben, egyszerűen nem érzem szükségét, erre felénk szerintem még hülyének is néznének. én mindig mindent úgy csinálok, ahogy nekem jólesik/kényelmes és kész xd soha életemben nem láttam még esernyőtartót. most komolyan, nem rohadt mindegy, hogy ülünk? én speciel mondjuk nem tudok törökülésben ülni mert kitörne a lábam, de na...és azt is kétlem, hogy bárki azt figyelné egy étkezés után, hogy hagyom ott az evőeszközöket a tányéron xd
Én mondjuk a helyedben eléggé elszégyellném magam, hogy nagyban teszek ezekre.
Mint ahogy te is elvárod, hogy ne törjék rád az ajtót, úgy neked is, ha a szükség úgy hozza, be kellene tartani az ilyeneket, mert ezzel az embertársaidnak adod meg a tiszteletet. De nem feltétlen a cikkből kell kiindulni, viszont ez az általános műveltség része. Sajnos manapság kiveszett már a fiatalokból, de attól még nem menő nem tudni, hogy mit mikor hol kell...
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. május 08. 15:52
Van, amivel én is egyetértek, pl. a hangoskodás. de a legtöbb dolog szőrszálhasogatás, amit mostanában aligha vesz észre bárki, mert nincs olyan nagy szerepe már az illemnek.
De mi az hogy megmondják hogy hogy ülhetek? Ez olyan szexista. Csakazért is törökülésben fogok ülni
De mi az hogy megmondják hogy hogy ülhetek? Ez olyan szexista. Csakazért is törökülésben fogok ülni
2017. május 08. 16:00
Nekem amióta a szüleim megtanították, hogy étkezés után a kést és a villát mindig szépen egymás mellé tesszük, azóta úgy csinálom. Mindig, nem csak étteremben.
Az otthoni viseletes tényleg hülyeség, mindenki azt viseli otthon, amit kényelmesnek tart.
Vannak olyanok is, amik nekem pl. evidens dolgok, mondjuk az utolsó (bár mindenkihez illik bekopogni, mielőtt benyitsz), meg a sapkás/kalapos is.
Az otthoni viseletes tényleg hülyeség, mindenki azt viseli otthon, amit kényelmesnek tart.
Vannak olyanok is, amik nekem pl. evidens dolgok, mondjuk az utolsó (bár mindenkihez illik bekopogni, mielőtt benyitsz), meg a sapkás/kalapos is.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.