Döbbenet! Kim Kardashian hároméves lánya már festi magát
2016. október 23. 14:37
Én ezerszer rosszabbul néztem ki, mikor megkaptam életem első gyereksminkkészletét.
Na, meg kivel nem szórakoztak még így kiskorában a nagyobb testvérei, rokonai? Ha utcán vonultak volna végig kihúzott szemmel meg műszempillákkal, azt mondom, oké, de így kicsit sarkításnak érzem...
2016. október 23. 14:46
Háát én ilyenekbe nem szólok bele,de ne is saját magát festette ki hanem csak játék.Amúgy gonosz vagyok de a világ egyik leghülyébb nevét kapta szegény gyerek.
2016. október 23. 17:13
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
szerencsétlen..............pláza cica lesz
2016. október 23. 23:15
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
Na jó!Azért ez a cikk sem festi le teljesen a valóságot.
Látszik mind a videókon, mind a képen, hogy az egész csak egy kis játék volt.( ne mondjátok azt, hogy ti kiskorotokban titokban nem próbáltátok ki anyukátok sminkjeit, vagy próbáltátok fel ruhái)
Nem kell ezt annyira felfújni. Fogadjunk, hogy ha egy átlag ember tette volna ezt ki az instagramjára akkor most nem lenne ekkora a felháborodás, ja és cikket se írtak volna róla. Persze megértem, hogy ők híresek meg vigyázhatnának mit posztolnak, de ez akkor is csak egy játék, amit "jó" szokásához híven a média felfúj, az emberek meg vevők rá.
Látszik mind a videókon, mind a képen, hogy az egész csak egy kis játék volt.( ne mondjátok azt, hogy ti kiskorotokban titokban nem próbáltátok ki anyukátok sminkjeit, vagy próbáltátok fel ruhái)
Nem kell ezt annyira felfújni. Fogadjunk, hogy ha egy átlag ember tette volna ezt ki az instagramjára akkor most nem lenne ekkora a felháborodás, ja és cikket se írtak volna róla. Persze megértem, hogy ők híresek meg vigyázhatnának mit posztolnak, de ez akkor is csak egy játék, amit "jó" szokásához híven a média felfúj, az emberek meg vevők rá.
2016. október 24. 13:14
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
sz.csenge ez így igaz én is így gondolom, tuti minden lány csinált ilyet kiskorában és nem kell ezt úgy felfújni.
2016. október 24. 16:25
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Dehogy sminkel
Csak hülyéskedtek
Csak hülyéskedtek
2016. október 30. 12:53
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
A cím láttán teljesen felháborodtam. Majd elolvastam a teljes cikket,és mit ne mondjak...röhögtem! Nagyon!
A cikk címe teljesen félrevezető. A cím mintha azt akarná hangsúlyoztatni,hogy minden áldott napon sminkeli magát a kislány,azonban egyáltalán nem erről van szó. Egyszer történt meg.
Őszintén: ki az,aki kislány korában nem tartott sminkkészletet? Nekem volt 3 db szemhéjra felkenhető,meg 2 rúzs volt (az már más kérdés,hogy magamat sose festettem,hanem vagy anyut,vagy a póniaimat vagy a babáimat,meg hogy mű volt az egész)
Nyilván ez a család megteheti,hogy igazi sminkkel csinálják...DE
Kileynek azért enedélyt kellettt volna kérnie Kimtől,hogy kisminkelhesse a lányOKAT, és fel is rakhassa
PLUSZ Kim lányának a barátnője is ott volt...az ő szüleitől is engedélyt kellett volna kérnie,mert a szülők akár be is perelhetik Kileykét
De egyébként ezt leszámítva,meg azt hogy fel is töltötte Kiley,semmi nagy hűhó nem történt
A cikk címe teljesen félrevezető. A cím mintha azt akarná hangsúlyoztatni,hogy minden áldott napon sminkeli magát a kislány,azonban egyáltalán nem erről van szó. Egyszer történt meg.
Őszintén: ki az,aki kislány korában nem tartott sminkkészletet? Nekem volt 3 db szemhéjra felkenhető,meg 2 rúzs volt (az már más kérdés,hogy magamat sose festettem,hanem vagy anyut,vagy a póniaimat vagy a babáimat,meg hogy mű volt az egész)
Nyilván ez a család megteheti,hogy igazi sminkkel csinálják...DE
Kileynek azért enedélyt kellettt volna kérnie Kimtől,hogy kisminkelhesse a lányOKAT, és fel is rakhassa
PLUSZ Kim lányának a barátnője is ott volt...az ő szüleitől is engedélyt kellett volna kérnie,mert a szülők akár be is perelhetik Kileykét
De egyébként ezt leszámítva,meg azt hogy fel is töltötte Kiley,semmi nagy hűhó nem történt
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: