Starity

Döbbenet! Kim Kardashian hároméves lánya már festi magát

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 23. 14:37 #81
- törölt felhasználó -    
Én ezerszer rosszabbul néztem ki, mikor megkaptam életem első gyereksminkkészletét. rohog.gif Na, meg kivel nem szórakoztak még így kiskorában a nagyobb testvérei, rokonai? Ha utcán vonultak volna végig kihúzott szemmel meg műszempillákkal, azt mondom, oké, de így kicsit sarkításnak érzem... rolleyes.gif
2016. október 23. 14:46 #82
- törölt felhasználó -    
Háát én ilyenekbe nem szólok bele,de ne is saját magát festette ki hanem csak játék.Amúgy gonosz vagyok de a világ egyik leghülyébb nevét kapta szegény gyerek.
2016. október 23. 17:13 #83
Maja Mohácsi
Maja Mohácsi
visszatérő vendég

StátuszI want to be a unicorn
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 247
Csatolások: 0
Azonosító: 250281
szerencsétlen..............pláza cica lesz
2016. október 23. 23:15 #84
sz.csenge
sz.csenge
visszatérő vendég

StátuszEurovision Song Contest <3
Hozzászólás: 379
Azonosító: 214123
Na jó!Azért ez a cikk sem festi le teljesen a valóságot.
Látszik mind a videókon, mind a képen, hogy az egész csak egy kis játék volt.( ne mondjátok azt, hogy ti kiskorotokban titokban nem próbáltátok ki anyukátok sminkjeit, vagy próbáltátok fel ruhái)
Nem kell ezt annyira felfújni. Fogadjunk, hogy ha egy átlag ember tette volna ezt ki az instagramjára akkor most nem lenne ekkora a felháborodás, ja és cikket se írtak volna róla. Persze megértem, hogy ők híresek meg vigyázhatnának mit posztolnak, de ez akkor is csak egy játék, amit "jó" szokásához híven a média felfúj, az emberek meg vevők rá.
2016. október 24. 13:14 #85
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
sz.csenge ez így igaz én is így gondolom, tuti minden lány csinált ilyet kiskorában és nem kell ezt úgy felfújni.
2016. október 24. 16:25 #86
BeckyGforevör
BeckyGforevör
Hozzászólás: 501
Azonosító: 258339
Dehogy sminkel
Csak hülyéskedtek
2016. október 30. 12:53 #87
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
A cím láttán teljesen felháborodtam. Majd elolvastam a teljes cikket,és mit ne mondjak...röhögtem! Nagyon!
A cikk címe teljesen félrevezető. A cím mintha azt akarná hangsúlyoztatni,hogy minden áldott napon sminkeli magát a kislány,azonban egyáltalán nem erről van szó. Egyszer történt meg.
Őszintén: ki az,aki kislány korában nem tartott sminkkészletet? Nekem volt 3 db szemhéjra felkenhető,meg 2 rúzs volt (az már más kérdés,hogy magamat sose festettem,hanem vagy anyut,vagy a póniaimat vagy a babáimat,meg hogy mű volt az egész)
Nyilván ez a család megteheti,hogy igazi sminkkel csinálják...DE
Kileynek azért enedélyt kellettt volna kérnie Kimtől,hogy kisminkelhesse a lányOKAT, és fel is rakhassa
PLUSZ Kim lányának a barátnője is ott volt...az ő szüleitől is engedélyt kellett volna kérnie,mert a szülők akár be is perelhetik Kileykét
De egyébként ezt leszámítva,meg azt hogy fel is töltötte Kiley,semmi nagy hűhó nem történt
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok