Döbbenet! Kim Kardashian hároméves lánya már festi magát
2016. október 17. 19:28
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
OMG, itt nem arról van szó, hogy rendszeresen, napi szinten tetőtől-talpig sminkben járnak szegény lánykák; megint úgy fel van fújva az egész, mint annak a rendje.
2016. október 17. 19:33
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Húha, ez aztán a botrány a javából!
fel lehet fogni ezt a dolgot úgy, hogy "jahh, már most kezdi, mi lesz belőle néhány év múlva??" ; de, és itt van a nagy DE, hogy ez szerintem csak egy ártalmatlan játék volt. Nagy dől össze a világ, csak mert egy ilyen családból származó kicsit kirúzsosztak. Ilyen korba szerintem a kislányok nagy része annyira be volt zsongva ettől, hogy kiharcolta magának. (:
2016. október 17. 19:39
Tényleg oltári nagy botrány! Én is csináltam ilyet kiskoromban, és? Ártalmatlan kis játék, ennyi az egész.
2016. október 17. 19:44
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Szerintem aranyosak, mellesleg Kylie sem hiszem hogy komolyan gondolná... Én 3 évesen anya meggyes labellóját nyomtam bele a gépe billentyűzetébe úgy, hogy ki kellett dobni, akkor már inkább ez!
2016. október 17. 19:53
Kylie tuti nem gondolta komolyan. És mellesleg melyik 3-4 éves kislány nem sminkeli néha ki magát? Ennek a cikknek is sok értelme volt
2016. október 17. 19:56
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
valójában teljesen mindegy, mert ha csupa plasztikázott, kifestett "hölgyet" lát a kislány maga mellett, arra fog szocializálódni, és az lesz neki a természetes
szóval hogy játékból kifestik, nem is akkor durranás
ja meg nem is érdekel lol
szóval hogy játékból kifestik, nem is akkor durranás
ja meg nem is érdekel lol
2016. október 17. 20:07
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Ki nem sminkelte ki magát kiskorában az anyukája sminkjeivel vagy játék sminkkel? Miért hiszik azt az emberek hogy ők mindent halálosan komolyan gondolnak?
2016. október 17. 20:32
Szerintem tök cukik kifestett szájjal
Amúgy nyilván Kylie sem gondolta komolyan, csak szórakoztak egy kicsit...
Amúgy nyilván Kylie sem gondolta komolyan, csak szórakoztak egy kicsit...
2016. október 17. 20:33
Más sminkeli és nem saját magát. A másik meg, hogy ez egy ilyen poénos reklám lenne,nem kéne mindenkinek véresen komolyan venni ezt. xd Sőt,akkor se lenne baj,ha magát sminkelné.Én saját magam sminkeltem óvodás koromban (persze csak otthonra,de nagyon durván xD) mégis normális ember lett belőlem
Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2016. október 17. 20:54
|
|
Evangline.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251939 offline
|
uramisten! egy három éves kislány száját kifestették, ezért hatalmas felháborodást kell kelteni! Már festi magát? Persze... Egyszer kifestették a száját, már azt jelenti, hogy "kész vége! már ez is sminkeli magát!" KI NEM SMINKELTE MAGÁT KI HÁROM ÉVES KORÁBAN??????????????????????????
2016. október 17. 21:00
|
|
Rika17171új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 152322 offline
|
Döbbenet! Szórakozásból egy kis festék került egy kislányra. Pontosan ez történik akkor is, amikor egy pillangót vagy más rajzot felfestenek gyerekek arcára, az viszont mindenki által elfogadott és cuki...
2016. október 17. 21:26
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Huha most miert ne kiskorban meg ez aranyos ... En 2 evesen katam egy Barbie smink keszletett meg azon a delelotton magamra kentem az egeszet na es akkor mi van meg pici gyerek ... Persze h sorakozasbol ki sminkelheti magat .....szerintem minden lany vestette magat kiskoraban (en legalabbis mindig) mellesleg vannak ezek a Barbie smink keszeltek erre lettek ki talava
(pont ilyen idos kislanyokabak lett ki talava) es ugyan olyan mintha egy alarcot festettek vlna a kislanyra.. Oldtari nagy botranx haddjuk mar. ..
2016. október 17. 21:32
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Jaj, ez nem azt jelenti, hogy már festi magát, de a gyerekek szeretik kipróbálni az ilyen dolgokat. Nyilván nem kell túlzásba esni, de ez még nem a világvége.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: