Döbbenet! Kim Kardashian hároméves lánya már festi magát
2016. október 17. 17:57
Kylie alapból ezzel foglalkozik, nem meglepő, hogy a gyerekfelügyelet alatt is előkerül a sminkkészlet, pláne, hogy a saját kollekciójáról beszélünk. Ez még ártalmatlan, az már más tészta, hogy mi lesz majd később.
2016. október 17. 18:12
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nem döbbenet. Beismerem, hogy még én magam is könyörögtem kiskoromba, hogy fesse ki a körmömet, illetve rúzsozzon ki. A kislányok többsége ilyen. És hogy mi van most velem? Egyáltalán nem sminkeltem magam 17 éves koromig. Onnantól fogva alkalomadtán, de amúgy ha nagyon nincs kedvem akkor nem teszek magamra semmit. Magyarul nem lettem plasztikcica meg olyan, aki egy kiló vakolatot rak el magára.
Ettől függetlenül az alma nem esik messze a fájától ,szóval meglátjuk még ,hogy mennyire fog hasonlítani a mamára.
Ettől függetlenül az alma nem esik messze a fájától ,szóval meglátjuk még ,hogy mennyire fog hasonlítani a mamára.
2016. október 17. 18:14
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
A cikk címe alapján másra gondoltam,de úgy gondolom,hogy ez egy egyszeri eset volt én is csináltam ilyet kisebb koromban...
2016. október 17. 18:25
Ezen igazán nem kellene felkapni a vizet. Egy kis rúzs még messze nem meríti ki a sminkelés fogalmát.
2016. október 17. 18:52
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Ez még nem igazán mondható sminkelésnek szerintem!
2016. október 17. 18:53
Idézet (ilus1996 @ 2016.10.17. 18:12)
Nem döbbenet. Beismerem, hogy még én magam is könyörögtem kiskoromba, hogy fesse ki a körmömet, illetve rúzsozzon ki. A kislányok többsége ilyen. És hogy mi van most velem? Egyáltalán nem sminkeltem magam 17 éves koromig. Onnantól fogva alkalomadtán, de amúgy ha nagyon nincs kedvem akkor nem teszek magamra semmit. Magyarul nem lettem plasztikcica meg olyan, aki egy kiló vakolatot rak el magára.
Adom!
2016. október 17. 18:54
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
Ez aztán tényleg döbbenetes.. A kedves cikkírójának volt egyáltalán gyerekkora? Nagyon sok kislány szereti utánozni a felnőtt nőket, ezért megkérik anyut hogy hadd vegye fel a ruháit meg kicsit sminkelje ki stb. Egyébként meg szerintem irtó cukik a kislányok
2016. október 17. 18:56
hát sztem nem nagyon bűn ha kifesti a száját... csak jövőhéten ne legyen szemfesték! xdd
2016. október 17. 19:00
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Már most jól áll neki, mi lesz vele később?:3
Viccet félretéve: nagyon édes és biztosan boldog is volt, mikor kifestették
Ez egy kislány számára egy igazi élmény.
Viccet félretéve: nagyon édes és biztosan boldog is volt, mikor kifestették
2016. október 17. 19:04
Olyan cuki kislány, szerintem ezzel nincs semmi baj, minden kislány kikönyörögte legalább egyszer hogy fessék ki.
Amúgy meg az még csak festésnek sem mondható el, azt hittem úgymond durvább, de ez még a tájékán sem van a durvának.
2016. október 17. 19:22
|
|
fluorinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.21. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 240624 offline
|
Hát ilyet, micsoda bréking! Most már nem azért fogok szívinfarktust kapni, mert felment az alma ára a piacon, hanem mert egy kislány kirúzsozta magát! Szentisten ássátok a síromat.
2016. október 17. 19:23
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
na, latszik ki irta a cikket.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: