Döbbenet! Kim Kardashian hároméves lánya már festi magát
2016. október 17. 22:07
Nem nagy dolog. Szerintem nincs olyan lány aki kiskorában egyszer ki ne próbálná a sminkelést.
2016. október 18. 06:45
Mint valami prosti. Nem is értem hogy gondolták. Fuj /szarkazmus/
Miaf**z a szerkesztő mire gondolhatott mikor azt írta hogy már festi magát? Mint a "Justin Timberlake-t megütötték a testőrei előtt." Kedvencem. Egyszerűen sosem tudom megunni. xD
Miaf**z a szerkesztő mire gondolhatott mikor azt írta hogy már festi magát? Mint a "Justin Timberlake-t megütötték a testőrei előtt." Kedvencem. Egyszerűen sosem tudom megunni. xD
2016. október 18. 09:36
|
RebekaBerkovitzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 259702 offline
|
Szerintem aranyosak, csak játszottak ettől még North és a másik kislány nem sminkeli magát istenem. Kylie pedig egy szóval sem buzdította őket arra, hogy sminkeljék magukat, szimplán csak beszállt a kislányok játékába. Most őszintén melyikünk ne akarta volna kipróbálni az idősebbek cuccait?
2016. október 18. 15:06
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy festik magukat, hiszen ez csak játék!
kiskoromba engem is kifestettek a nővéreim, meg néha én is magam de azt se tudtam akkor még hogy mi az!
kiskoromba engem is kifestettek a nővéreim, meg néha én is magam de azt se tudtam akkor még hogy mi az!
2016. október 18. 16:04
|
|
Réka Bieber 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.18. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 260398 offline
|
Ez a Kardashian család. Amúgy aranyos kislány.
2016. október 18. 17:26
Az, hogy egyszer Kylie jóvoltából egyszer kipróbálták a kicsik, az nem azt jelenti, hogy ez állandó szokás lenne náluk. Csak játszottak és nagyon aranyosak voltak, szerintem ezt nem kéne felfújni.
2016. október 18. 18:49
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Ez nem sminkelés... Ez játék. Kifestjük magunkat, fotózkodunk, lemossuk. Nem azért csinálják, hogy jobban nézzenek ki, csak mert jó érzés nagylánynak lenni. Én is ,,döbbenetes" gyerek lehettem, azóta ,,sminkelem" magam, hogy felértem anyukám rúzsait.
2016. október 18. 20:49
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
ügyesebbek, mint én
XD azt meg már sokan leírták előttem, de én is leírom mégegyszer, a gyerekek szeretnek utánzósat játszani, és kifesteni magukat, ez egy játék, ha nekik tetszik, legyenek boldogok vele
2016. október 19. 18:12
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Amúgy ez tényleg nem számít komoly sminkelésnek, azt hittem ilyen alapozó meg minden franc lesz rajta, de ez csak játék ilyet én is csináltam kiskoromban, hogy minden rúzst meg ilyeneket magamra kentem.
Az lenne a durva ha rendesen lenne sminkje utcára is meg minden érted..
Az lenne a durva ha rendesen lenne sminkje utcára is meg minden érted..
2016. október 22. 22:25
|
|
Orsayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 6 Azonosító: 234780 offline
|
North agyon aranyos
végül is csak kipróbálták, nem hiszem hogy festeni fogja magát..
D az viszont szerintem tény hogy ez a család előbb-utóbb rossz hatással lesz rá (pl. plasztikai műtét)
végül is csak kipróbálták, nem hiszem hogy festeni fogja magát..
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: