Úgy tűnik, a Kardashian családban semmit nem lehet elég korán kezdeni, még a sminkelést sem.
A teljes cikkhez kattints ide!
Döbbenet! Kim Kardashian hároméves lánya már festi magát
2016. október 17. 17:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 17. 17:28
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Ezt csak játékból csinálták szerintem
2016. október 17. 17:32
Szerintem ez aranyos volt Kylietól,én ezt még nem hívnám festésnek
2016. október 17. 17:33
Nem is "festi magát".
Egyébként azt hiszem, kijelenthetjük (bármennyire nem kedvelem a Kardashian családot), hogy minden kislánynak volt sminkkészlete kiskorában (még ha csak a gyerekeknek készült változat, akkor is), amivel előszeretettel játszottak. Ez voltaképp majdnem ugyanaz.
2016. október 17. 17:36
Bármennyire nem szeretem az egész famíliát úgy, ahogy van, azt azért kicsit túlzásnak tartom, hogy ezen kiakadjon bárki is. Amikor kicsi voltam, néha én is megkértem keresztanyumat, hogy sminkeljen ki, sőt, volt hogy én is kirúzsoztam magam, csak úgy poénból. Szerintem ebbe semmi megdöbbentő nincs...
2016. október 17. 17:37
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
17 éves korában jöhet a plasztika
2016. október 17. 17:37
|
|
Dory013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 211277 offline
|
Tiszta aranyosak ^^ én is mikor 3-4 éves voltam, nekem alap volt a szájfény és az nagyon, de nagyon nem festés. Akkor festi magát valaki, ha van rajta alapozó, szempillaspirál meg ilyenek
és igen, ami Kylie néninél történik, az ott is marad
2016. október 17. 17:39
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ez csak játék volt. Minden kislány szereti kifesteni magát, hogy olyan legyen, mint a nagyok. Szerintem aranyos!:')
2016. október 17. 17:40
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Ez hülyeség, engem is kifestett nővérem meg unokatesóm, és ez tök sok másik emberrel is megtörtént. Ez csak szórakozás. Inkább Kylie jó fej, hogy leült és foglalkozott a gyerekekkel, amire manapság más szülőnek türelme sincs.
2016. október 17. 17:46
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Most jöhettek azzal hogy csak játék volt de szerintem egy ilyen kicsi kislánynak még csak babázgatni kéne nem sminkelni. És akkor csodálkoznak hogy miért van ennyi picsa amikor már kiskorukban elkezdik utána meg komolyan veszik és az ilyenekből lesznek a plasztik cicák. Hát gratulálok hogy erre van tanítva a gyerek. Mondjuk mit is lehetne várni a Kardashian féléktől?
2016. október 17. 17:46
Pff. Ne mond már, hogy te kiskorodban nem nyaggattad anyukád/nővéred, hogy fessen ki..
Szerintem kicsit túlzás ez a cikk. Csak játékból volt, nem csinálnak belőle rendszert.
Szerintem kicsit túlzás ez a cikk. Csak játékból volt, nem csinálnak belőle rendszert.
2016. október 17. 17:50
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Nagyon édes videók, szerintem semmi rossz nincs ebben. Nem ez fogja eldönteni azt, hogy milyen "plázacica" lesz valaki majd a későbbiekben..
2016. október 17. 17:50
Idézet (BLulu88 @ 2016.10.17. 17:46)
Most jöhettek azzal hogy csak játék volt de szerintem egy ilyen kicsi kislánynak még csak babázgatni kéne nem sminkelni. És akkor csodálkoznak hogy miért van ennyi picsa amikor már kiskorukban elkezdik utána meg komolyan veszik és az ilyenekből lesznek a plasztik cicák. Hát gratulálok hogy erre van tanítva a gyerek. Mondjuk mit is lehetne várni a Kardashian féléktől?
Nem védeni szeretném a Kardashian családot, mert egyáltalán nem kedvelem őket, mindössze a kiemelt mondatodra szeretnék reagálni. Kiskoromban volt sminkkészletem, előszeretettel csináltam meg a hajam, felvettem anya ruháit, anya magassarkúit, most pedig zenekaros pólókat hordok, a sminket csak hírből ismerem, a hajam megcsinálása nagyjából annyit jelent, hogy megfésülöm, és vagy összefogom, vagy nem. Igen, vannak, akikből plasztik cicák lesznek, de ez nem feltétlenül vezethető vissza arra, hogy kiskorukban mit csináltak. De ez persze csak az én szubjektív véleményem, nem kell egyetértened velem.
1 felhasználónak tetszik:
InoriGothGirl
2016. október 17. 17:51
Rájuk kente Kylie a rúzsainak egy-egy árnyalatát, ne legyen már ezért megkövezve.:') a kommentelők nagy részének igaza van, ez csak szórakozás.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.