10 dolog, amiért imádjuk az őszt
2016. szeptember 18. 19:56
Szeretem az őszt.Régebben nem szerettem de most már imádom.Számomra mindig is az új dolgok felé irányulást jelenette az ősz.Jó cikk lett amúgy
2016. szeptember 18. 20:03
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
A Gyilkos elméket nagyon várom
Nem is tudom... Régebben nem voltam oda az őszért. De mára megszerettem. Nagyon elegem van ebből a melegből
2016. szeptember 25. 11:17
Nekem is az egyik kedvenc hónapom, hiszen ősszel születtem.
2016. szeptember 25. 15:19
Kétség kívül az ősz a legjobb évszak, nekem legalább is.
Tea, pulcsik, hűvös, sorozatok... ~ Valami megmagyarázhatatlan vonzalmam van az őszhöz. xD
Tea, pulcsik, hűvös, sorozatok... ~ Valami megmagyarázhatatlan vonzalmam van az őszhöz. xD
2016. szeptember 26. 15:44
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Imádom, legjobb <3 ♥
Úgy utálom a nyarat, nem győztem kivárni az őszt
Úgy utálom a nyarat, nem győztem kivárni az őszt
2016. október 08. 09:07
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
Minden évbe írnak egy ilyen cikket, és minden évbe elolvasom, valamint belekötök az utálkozókba, tehát ezt idén se felejtem el:
Hajni és Gézacica:
3. Ha minden ruhába szorongsz, akkor miért pont az őszi ruhákba kötsz bele? a kényelmes ruha mindenkinek mást jelent.
Nekem a kényelmes azt jelenti, hogy egy farmer. A rövid gatyákba (nyáron) mindig félek, nem merek kimenni. És amikor 45 fok van, és kénytelen vagyok rövidet húzni, még akkor is inkább 3/4-est veszek fel. Mert nekem a rövid az kényelmetlen. De ősszel nem tudnak belém kötni emiatt.
Ha kényelmesre vágysz, akkor vegyél háremgatyát, vagy mackót. A szoknya is jó választás lehet.
5. Ugyan már! lehet ha szeptember eleje ilyen, de októberbe már süt a nap, és szárad az idő. Novemberbe megint jön a köd és eső, de ne feledd, hogy ez csak halloweeni hangulatot idéz elő.
6. Én kollégiumba vagyok, és napi 4 óra kijárásom van, de ebbe a 4 órába benne van az evés, tusolás, és alap kellékek bevásárlása a boltba. + még kell tanuljak emellett, mert 2 óra szilencium nem elég. Reggel 6-kor keltenek a nevelők, és fáradt vagyok egész nap, néha még a kávém megcsinálására sincs időm.
És amikor hétvégén hazamegyek. És kipihenem magam. Rendesen. Sokat alszok. Az valami fantasztikus érzés. Visszagondolva régebb is jó volt itthon, de most, mikor hétvégente végre haza tudok jönni, az fantasztikus érzés. Tehát ne hidd, hogy csak te szenvedsz a házikkal, és tanulnivalókkal. szombat-vasárnap én is tanulok, és leckét írok, DE attól még tudok kellemesen aludni 2 nap.
Ezen kívül rengeteg program van, amit csak ekkor tudsz csinálni.
Hajni és Gézacica:
3. Ha minden ruhába szorongsz, akkor miért pont az őszi ruhákba kötsz bele? a kényelmes ruha mindenkinek mást jelent.
Nekem a kényelmes azt jelenti, hogy egy farmer. A rövid gatyákba (nyáron) mindig félek, nem merek kimenni. És amikor 45 fok van, és kénytelen vagyok rövidet húzni, még akkor is inkább 3/4-est veszek fel. Mert nekem a rövid az kényelmetlen. De ősszel nem tudnak belém kötni emiatt.
Ha kényelmesre vágysz, akkor vegyél háremgatyát, vagy mackót. A szoknya is jó választás lehet.
5. Ugyan már! lehet ha szeptember eleje ilyen, de októberbe már süt a nap, és szárad az idő. Novemberbe megint jön a köd és eső, de ne feledd, hogy ez csak halloweeni hangulatot idéz elő.
6. Én kollégiumba vagyok, és napi 4 óra kijárásom van, de ebbe a 4 órába benne van az evés, tusolás, és alap kellékek bevásárlása a boltba. + még kell tanuljak emellett, mert 2 óra szilencium nem elég. Reggel 6-kor keltenek a nevelők, és fáradt vagyok egész nap, néha még a kávém megcsinálására sincs időm.
És amikor hétvégén hazamegyek. És kipihenem magam. Rendesen. Sokat alszok. Az valami fantasztikus érzés. Visszagondolva régebb is jó volt itthon, de most, mikor hétvégente végre haza tudok jönni, az fantasztikus érzés. Tehát ne hidd, hogy csak te szenvedsz a házikkal, és tanulnivalókkal. szombat-vasárnap én is tanulok, és leckét írok, DE attól még tudok kellemesen aludni 2 nap.
Ezen kívül rengeteg program van, amit csak ekkor tudsz csinálni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: