Starity

10 dolog, amiért imádjuk az őszt

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 18. 19:56 #41
- törölt felhasználó -    
Szeretem az őszt.Régebben nem szerettem de most már imádom.Számomra mindig is az új dolgok felé irányulást jelenette az ősz.Jó cikk lett amúgy
2016. szeptember 18. 20:03 #42
BeatlesFan9
BeatlesFan9
új tag

StátuszCaptain America, tho
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 76
Csatolások: 0
Azonosító: 253794
A Gyilkos elméket nagyon várom biggrin.gif Nem is tudom... Régebben nem voltam oda az őszért. De mára megszerettem. Nagyon elegem van ebből a melegből mad.gif
2016. szeptember 25. 11:17 #43
- törölt felhasználó -    
Nekem is az egyik kedvenc hónapom, hiszen ősszel születtem.smileeee.gif
2016. szeptember 25. 15:19 #44
- törölt felhasználó -    
Kétség kívül az ősz a legjobb évszak, nekem legalább is. heart.gif
Tea, pulcsik, hűvös, sorozatok... ~ Valami megmagyarázhatatlan vonzalmam van az őszhöz. xD
2016. szeptember 26. 15:44 #45
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Imádom, legjobb <3 ♥
Úgy utálom a nyarat, nem győztem kivárni az őszt heart.gif
2016. szeptember 29. 20:34 #46
starvok
starvok
visszatérő vendég
Hozzászólás: 220
Azonosító: 243537
Szerintem a nyár a legjobb. De ősszel van a szülinapom. smileeee.gif
2016. október 02. 09:01 #47
- törölt felhasználó -    
Szeretem az őszt. Akkor van a Szülinapom.
2016. október 08. 09:07 #48
Madame
Madame
visszatérő vendég

StátuszEgy jó könyv társaságában kikapcsolódni: ez a hygge gondolatának egyik sarokköve
Hozzászólás: 109
Azonosító: 242739
Minden évbe írnak egy ilyen cikket, és minden évbe elolvasom, valamint belekötök az utálkozókba, tehát ezt idén se felejtem el:
Hajni és Gézacica:
3. Ha minden ruhába szorongsz, akkor miért pont az őszi ruhákba kötsz bele? a kényelmes ruha mindenkinek mást jelent.
Nekem a kényelmes azt jelenti, hogy egy farmer. A rövid gatyákba (nyáron) mindig félek, nem merek kimenni. És amikor 45 fok van, és kénytelen vagyok rövidet húzni, még akkor is inkább 3/4-est veszek fel. Mert nekem a rövid az kényelmetlen. De ősszel nem tudnak belém kötni emiatt.
Ha kényelmesre vágysz, akkor vegyél háremgatyát, vagy mackót. A szoknya is jó választás lehet.
5. Ugyan már! lehet ha szeptember eleje ilyen, de októberbe már süt a nap, és szárad az idő. Novemberbe megint jön a köd és eső, de ne feledd, hogy ez csak halloweeni hangulatot idéz elő.
6. Én kollégiumba vagyok, és napi 4 óra kijárásom van, de ebbe a 4 órába benne van az evés, tusolás, és alap kellékek bevásárlása a boltba. + még kell tanuljak emellett, mert 2 óra szilencium nem elég. Reggel 6-kor keltenek a nevelők, és fáradt vagyok egész nap, néha még a kávém megcsinálására sincs időm.
És amikor hétvégén hazamegyek. És kipihenem magam. Rendesen. Sokat alszok. Az valami fantasztikus érzés. Visszagondolva régebb is jó volt itthon, de most, mikor hétvégente végre haza tudok jönni, az fantasztikus érzés. Tehát ne hidd, hogy csak te szenvedsz a házikkal, és tanulnivalókkal. szombat-vasárnap én is tanulok, és leckét írok, DE attól még tudok kellemesen aludni 2 nap.

Ezen kívül rengeteg program van, amit csak ekkor tudsz csinálni.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!