Ugyan ez a hónap még bőven tartogat kellemesen meleg napokat, hogy kiélvezhessük az indián nyarat, és még csobbanhassunk egyet a hazai vizekben, de immár hivatalosan is beköszöntött az ősz. És hogy mi mit szeretünk benne a legjobban? Eláruljuk!
A teljes cikkhez kattints ide!
10 dolog, amiért imádjuk az őszt
2016. szeptember 13. 10:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 13. 10:18
|
|
Pasi Imádó Csajszi4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.21. Hozzászólás: 44 Csatolások: 36 Azonosító: 258230 offline
|
A sorozatok miatt jó az ősz.
2016. szeptember 13. 11:09
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
Imádom az őszt. legjobb évszak.
2016. szeptember 13. 11:19
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ó, a forró csoki, a finom teák, a meleg pasztell színek, a csinos kis őszi kabátkák időszaka és a szülinapom...
Imádom a tavaszt, szeretem a nyarat, de az őszben túl sok jó van. Tavasszal mindig felpörgök, megyek, mint a mérgezett egér, ilyenkorra meg már kipurcanok. Jól esik az őszi lelassulás. Viszont február elején már sírok a "depitől", hogy mikor lesz már megint tavasz.
2016. szeptember 13. 13:55
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nagyon szeretem az őszt úgy ahogy van a maga sajátos furfangjaival. én már nagyon vártam.
2016. szeptember 13. 13:58
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
A ruhák miatt a legjobb!Végre nem kell a sok picsgatyás macát figyelgetnem vagy hogy éppen ki tud jobban levetkőzni az osztályba:DD
2016. szeptember 13. 15:54
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Elnézést,de nem értek egyet a cikk nagyobb részével:D
3.
Pont az ellenkezője nálam. A farmer nadrágok iszonyatosan kövérítenek engem,akármelyik fazont veszem fel,és sokszor csúfolnak érte,ráadásul szorongok benne,és kényelmetlen...mondjuk én többség ruhában szorongok,de mind1:D
5.
Mi van? Még egyszer! MIVAN????
ezen röhögtem...kellemes? Á,annyira hogy szakad az eső meg fázik az ember...
6.
Ja,persze,főleg aki sulis:D az marhára nekem egyik nap annyi házim volt,hogy este kilenckor végeztem vele,pedig ötkor kezdtem el,és nem volt nehéz!
9.
Egy újabb MIVAN? Persze,esőben tényleg kellemesebb biziklizni,vagy sétálni...főleg hintázni...
Van még 1-2 pont amin szintén röhögtem,de azokhoz nincs hozzáfűzni valóm...azonban a többi pont nagyon igaz(:
A cikk ötlete szerintem igazán jó,de a kivitelezés nem a legjobb,össze lett kavarva a nyárral és tavasszal...én,amiért szeretem az őszt:
Szülinap(pontosan 2 nap múlva:D)
Suli,és vele együtt barátok,tanulás, izgalom,lecók(lehet hülyének nézni)
Balett (nyáron nincs)
Sok verseny
De igazából az őszt utálom...
3.
Pont az ellenkezője nálam. A farmer nadrágok iszonyatosan kövérítenek engem,akármelyik fazont veszem fel,és sokszor csúfolnak érte,ráadásul szorongok benne,és kényelmetlen...mondjuk én többség ruhában szorongok,de mind1:D
5.
Mi van? Még egyszer! MIVAN????
6.
Ja,persze,főleg aki sulis:D az marhára nekem egyik nap annyi házim volt,hogy este kilenckor végeztem vele,pedig ötkor kezdtem el,és nem volt nehéz!
9.
Egy újabb MIVAN? Persze,esőben tényleg kellemesebb biziklizni,vagy sétálni...főleg hintázni...
Van még 1-2 pont amin szintén röhögtem,de azokhoz nincs hozzáfűzni valóm...azonban a többi pont nagyon igaz(:
A cikk ötlete szerintem igazán jó,de a kivitelezés nem a legjobb,össze lett kavarva a nyárral és tavasszal...én,amiért szeretem az őszt:
Szülinap(pontosan 2 nap múlva:D)
Suli,és vele együtt barátok,tanulás, izgalom,lecók(lehet hülyének nézni)
Balett (nyáron nincs)
Sok verseny
De igazából az őszt utálom...
2016. szeptember 13. 16:07
Jó cikk lett!
Én is nagyon szeretem az őszt,bár egy-két ponttal én is vitatkoznék. :/
2016. szeptember 13. 16:08
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Nagyon jó cikk lett
2016. szeptember 13. 16:28
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Ez egy remek cikk lett!
Elismerés az írójának
Elismerés az írójának
2016. szeptember 13. 16:51
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
rossz érvek, rossz érvek
az őszt nem igazán ezek miatt a dolgok miatt lehet szeretni, vannak ennél jobb indokok is.
az őszt nem igazán ezek miatt a dolgok miatt lehet szeretni, vannak ennél jobb indokok is.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: