Ugyan ez a hónap még bőven tartogat kellemesen meleg napokat, hogy kiélvezhessük az indián nyarat, és még csobbanhassunk egyet a hazai vizekben, de immár hivatalosan is beköszöntött az ősz. És hogy mi mit szeretünk benne a legjobban? Eláruljuk!
A teljes cikkhez kattints ide!
10 dolog, amiért imádjuk az őszt
2016. szeptember 13. 10:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. szeptember 13. 10:18
|
|
Pasi Imádó Csajszi4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.21. Hozzászólás: 44 Csatolások: 36 Azonosító: 258230 offline
|
A sorozatok miatt jó az ősz.
2016. szeptember 13. 11:09
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
Imádom az őszt. legjobb évszak.
2016. szeptember 13. 11:19
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ó, a forró csoki, a finom teák, a meleg pasztell színek, a csinos kis őszi kabátkák időszaka és a szülinapom...
Imádom a tavaszt, szeretem a nyarat, de az őszben túl sok jó van. Tavasszal mindig felpörgök, megyek, mint a mérgezett egér, ilyenkorra meg már kipurcanok. Jól esik az őszi lelassulás. Viszont február elején már sírok a "depitől", hogy mikor lesz már megint tavasz.
2016. szeptember 13. 13:55
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nagyon szeretem az őszt úgy ahogy van a maga sajátos furfangjaival. én már nagyon vártam.
2016. szeptember 13. 13:58
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
A ruhák miatt a legjobb!Végre nem kell a sok picsgatyás macát figyelgetnem vagy hogy éppen ki tud jobban levetkőzni az osztályba:DD
2016. szeptember 13. 15:54
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Elnézést,de nem értek egyet a cikk nagyobb részével:D
3.
Pont az ellenkezője nálam. A farmer nadrágok iszonyatosan kövérítenek engem,akármelyik fazont veszem fel,és sokszor csúfolnak érte,ráadásul szorongok benne,és kényelmetlen...mondjuk én többség ruhában szorongok,de mind1:D
5.
Mi van? Még egyszer! MIVAN????
ezen röhögtem...kellemes? Á,annyira hogy szakad az eső meg fázik az ember...
6.
Ja,persze,főleg aki sulis:D az marhára nekem egyik nap annyi házim volt,hogy este kilenckor végeztem vele,pedig ötkor kezdtem el,és nem volt nehéz!
9.
Egy újabb MIVAN? Persze,esőben tényleg kellemesebb biziklizni,vagy sétálni...főleg hintázni...
Van még 1-2 pont amin szintén röhögtem,de azokhoz nincs hozzáfűzni valóm...azonban a többi pont nagyon igaz(:
A cikk ötlete szerintem igazán jó,de a kivitelezés nem a legjobb,össze lett kavarva a nyárral és tavasszal...én,amiért szeretem az őszt:
Szülinap(pontosan 2 nap múlva:D)
Suli,és vele együtt barátok,tanulás, izgalom,lecók(lehet hülyének nézni)
Balett (nyáron nincs)
Sok verseny
De igazából az őszt utálom...
3.
Pont az ellenkezője nálam. A farmer nadrágok iszonyatosan kövérítenek engem,akármelyik fazont veszem fel,és sokszor csúfolnak érte,ráadásul szorongok benne,és kényelmetlen...mondjuk én többség ruhában szorongok,de mind1:D
5.
Mi van? Még egyszer! MIVAN????
6.
Ja,persze,főleg aki sulis:D az marhára nekem egyik nap annyi házim volt,hogy este kilenckor végeztem vele,pedig ötkor kezdtem el,és nem volt nehéz!
9.
Egy újabb MIVAN? Persze,esőben tényleg kellemesebb biziklizni,vagy sétálni...főleg hintázni...
Van még 1-2 pont amin szintén röhögtem,de azokhoz nincs hozzáfűzni valóm...azonban a többi pont nagyon igaz(:
A cikk ötlete szerintem igazán jó,de a kivitelezés nem a legjobb,össze lett kavarva a nyárral és tavasszal...én,amiért szeretem az őszt:
Szülinap(pontosan 2 nap múlva:D)
Suli,és vele együtt barátok,tanulás, izgalom,lecók(lehet hülyének nézni)
Balett (nyáron nincs)
Sok verseny
De igazából az őszt utálom...
2016. szeptember 13. 16:07
Jó cikk lett!
Én is nagyon szeretem az őszt,bár egy-két ponttal én is vitatkoznék. :/
2016. szeptember 13. 16:08
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Nagyon jó cikk lett
2016. szeptember 13. 16:28
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Ez egy remek cikk lett!
Elismerés az írójának
Elismerés az írójának
2016. szeptember 13. 16:51
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
rossz érvek, rossz érvek
az őszt nem igazán ezek miatt a dolgok miatt lehet szeretni, vannak ennél jobb indokok is.
az őszt nem igazán ezek miatt a dolgok miatt lehet szeretni, vannak ennél jobb indokok is.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: