10 dolog, amiért imádjuk az őszt
2016. szeptember 13. 16:57
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
például:
-NEM az ősz a kényelmes ruhák évszaka, hanem a nyár, mivel akkor nem kell nyomorogni a szűk farmerben, hanem csak magadra kapsz egy lenge kis ruhácskát és hurrá, szabadnak érzed magad
-leárazások mindig vannak.
-a hőmérséklet szar, úgy ahogy van. kora ősszel suliból jövet besülsz a szűk farmernacidba, mer reggel fázol és nem vehetsz fel rövid cuccot.
-nyugodtabban aludhat az ember mint nyáron lehet, de kevesebbet is. a diákok estig tanulnak, korán kelnek és mikor felkelünk, mosott szarnak érezzük magunkat.
-NEM az ősz a kényelmes ruhák évszaka, hanem a nyár, mivel akkor nem kell nyomorogni a szűk farmerben, hanem csak magadra kapsz egy lenge kis ruhácskát és hurrá, szabadnak érzed magad
-leárazások mindig vannak.
-a hőmérséklet szar, úgy ahogy van. kora ősszel suliból jövet besülsz a szűk farmernacidba, mer reggel fázol és nem vehetsz fel rövid cuccot.
-nyugodtabban aludhat az ember mint nyáron lehet, de kevesebbet is. a diákok estig tanulnak, korán kelnek és mikor felkelünk, mosott szarnak érezzük magunkat.
2016. szeptember 13. 18:01
Kellemes idő? Hát jó lenne, ha az lenne. Utálom ezt a 35 fokot. Jane meg mindig teázik, teljesen mindegy, hogy nyár van e vagy tél.
A főzés mindig a legjobb tevékenység, ha unom magam otthon.
Igen már lehet aludni, nincsenek szúnyogok, most jönnek a poloskák
Én ki vagyok készülve, vég az iskola kezdésnek és szeptember 2. hetében, kint vannak a halottak napi mécsesek.
Miért rohanunk ennyire? Nem tudnak még egy hónapot várni. November elején meg már karácsonyfa van a T*scoba
Semmit sem elég elkezdeni időben.
Én nem szeretem az őszt, sem a tavaszt. Bennem ambivalens érzelmek kavarognak, imádom a nyarat, de a TÉL a kedvencem.
Christmas Coming Soon
A főzés mindig a legjobb tevékenység, ha unom magam otthon.
Igen már lehet aludni, nincsenek szúnyogok, most jönnek a poloskák
Én ki vagyok készülve, vég az iskola kezdésnek és szeptember 2. hetében, kint vannak a halottak napi mécsesek.
Én nem szeretem az őszt, sem a tavaszt. Bennem ambivalens érzelmek kavarognak, imádom a nyarat, de a TÉL a kedvencem.
Christmas Coming Soon
2016. szeptember 13. 18:54
Én nem nagyon örülök hogy itt az ősz csak azért mert suli van. Egyébként semmi bajom nincs az ősszel.
2016. szeptember 13. 20:06
Hát az időjárásba beletudnék kötni... Tényleg nagyon kellemes, mikor óra közepén azt veszed észre, hogy egy izzadtság tócsában ülsz, mert majdnem megkukulsz a több, mint 35fokos osztályba.
2016. szeptember 13. 20:45
Mindez mennyire jó lenne, ha nem szólna közbe az iskola/munka és tényleg kiélvezhetnénk az őszt. Mert egyébként szeretem ezt az évszakot. Jó, hogy nincs se izzasztó hőség, se nagyon hideg, szeretem a hangulatot, amikor kint esik az eső, én pedig bent olvasok a forrócsokimmal, szeretek meleg kardigánokban és farmerban járni. Viszont utálom, amikor hajnali ötkor ki kell vánszorognom az ágyból, odakint pedig sötét és hideg van, a suliban pedig nyolc órán keresztül bambulok a félhomályban egész nap. Aztán hazamegyek, egész délután tanulok és vége a napnak. Ilyen szempontból nézve nem túl kellemes az ősz, hiába szépítjük.
2016. szeptember 13. 21:43
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Minden évszaknak megvan a maga szépsége. Mindről lehetne írni egy hasonló cikket. Szerintem az, hogy mindenben meg tudjuk látni a szépet, csak személyiség kérdése. Aki alapvetően boldog vagy jókedvű, teljesen mindegy, hogy éppen milyen idő van, meglátja benne azt ami széppé teszi.
2016. szeptember 13. 22:04
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Mindegyik évszak csodálatos a maga módján..
Szép és kirándulós az ősz. Ilyenkor a legszebbek a hegyek, dombok.(többnyire persze a fával körülöleltek).
Szép és kirándulós az ősz. Ilyenkor a legszebbek a hegyek, dombok.(többnyire persze a fával körülöleltek).
2016. szeptember 13. 23:05
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Csak a természet az, amit ilyenkor szeretek. A gyönyörű erdők. A visszaszámlálás karácsonyig, nah az amit nem várok, de nagyon nem!
2016. szeptember 14. 18:31
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Én nagyon nyárias vagyok, tehát már előre félek a hidegebb időktől. Egyébként tetszik a cikk, szépen össze vannak szedve a dolgok.
2016. szeptember 15. 03:10
Érdekes cikk lett
Bár nagyon személyfüggő, hogy ki melyik évszakot szereti vagy, hogy az indokok negatívak vagy pozitívak-e. Lehet, hogy valaki pont azért utálja, amiért más szereti...
Én pl. ki nem állhatom az őszt, a leginkább nem kedvelt az összes évszak közül. Alapjáraton nem szeretek kint lenni, a latyakos "esik, ha kell hanem" típusú időjárás nálam minden csak nem ideális, az őszi színekben pompázó természet se nyom nálam sokat a latba. Egyedül a sorozatok (azon belül is az AHS 6. évada), ami miatt viszonylag örülök az ősznek.
A 6. pont szerintem több oldalról megközelítve is döcögős... Pont, hogy ősztől alig lehet aludni, az óvodás/iskolás korúaknál újra megindul a hajtás. Időben be kell érni és az utóbbiaknál másnapra fel is kell készülni... A felnőttek meg a munka miatt vannak ilyen téren meglőve.
A 3. pontot szintén nagyon belemagyarázósnak találom... Most kinek mi a kényelmes ruha? Van, aki a lenge kis rövidnadrágokat meg topokat szereti, így nyáron érzi magát a legkényelmesebben, van aki meg a melegítőket vagy a vastagabb farmereket és a pulóvereket. Nagyon emberfüggő, hogy ki milyen szerelésben érzi jól magát...
Aki szereti is az őszt, az is akkor tudja igazán élvezni a felsorolt előnyöket, ha nem kell dolgoznia menni vagy iskolába.
A kedvencem továbbra is a tél marad
Én pl. ki nem állhatom az őszt, a leginkább nem kedvelt az összes évszak közül. Alapjáraton nem szeretek kint lenni, a latyakos "esik, ha kell hanem" típusú időjárás nálam minden csak nem ideális, az őszi színekben pompázó természet se nyom nálam sokat a latba. Egyedül a sorozatok (azon belül is az AHS 6. évada), ami miatt viszonylag örülök az ősznek.
A 6. pont szerintem több oldalról megközelítve is döcögős... Pont, hogy ősztől alig lehet aludni, az óvodás/iskolás korúaknál újra megindul a hajtás. Időben be kell érni és az utóbbiaknál másnapra fel is kell készülni... A felnőttek meg a munka miatt vannak ilyen téren meglőve.
A 3. pontot szintén nagyon belemagyarázósnak találom... Most kinek mi a kényelmes ruha? Van, aki a lenge kis rövidnadrágokat meg topokat szereti, így nyáron érzi magát a legkényelmesebben, van aki meg a melegítőket vagy a vastagabb farmereket és a pulóvereket. Nagyon emberfüggő, hogy ki milyen szerelésben érzi jól magát...
Aki szereti is az őszt, az is akkor tudja igazán élvezni a felsorolt előnyöket, ha nem kell dolgoznia menni vagy iskolába.
A kedvencem továbbra is a tél marad
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. szeptember 15. 22:32
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Az igazat megvallva, en csak a sorozatok miatt szeretem az oszt.
Mar honapok ota a TVD-re, es a Teen Wolfra varok, hogy vegre kezdodjenek mar el. Az mar mellekes, hogy mindket sorozatbol az utolso evad kovetkezik, de ezt most hagyjuk..
Az egyetlen dolog, amit utalok az oszben, az iskola.
Az ido az ugy ahogy elmegy, de mostansag rendes szauna ido van.. Nem tudod eldonteni, hogy mit vegyel fel reggel. Ha hosszu nadragot veszel, akkor delutan megsulsz, reggel viszont pont jo. Ha meg rovidgatyaba mesz, akkor reggel megfagysz, delutan mar jo. Szoval az ido is csaloka olykor, en special a langyos idot szeretem. Se nem tul meleg, se nem tul hideg. A ketto kozott.
Egyebkent Gothic01, teljesen egyetertek veled:)
Az egyetlen dolog, amit utalok az oszben, az iskola.
Az ido az ugy ahogy elmegy, de mostansag rendes szauna ido van.. Nem tudod eldonteni, hogy mit vegyel fel reggel. Ha hosszu nadragot veszel, akkor delutan megsulsz, reggel viszont pont jo. Ha meg rovidgatyaba mesz, akkor reggel megfagysz, delutan mar jo. Szoval az ido is csaloka olykor, en special a langyos idot szeretem. Se nem tul meleg, se nem tul hideg. A ketto kozott.
Egyebkent Gothic01, teljesen egyetertek veled:)
2016. szeptember 16. 22:27
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
KIHAGYTÁTOK A HALLOWEENT
imádom az őszt
végre felvehetem a kötött harisnyáimat, meg a garbóimat.
imádom az őszt
2016. szeptember 18. 18:15
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Az abszolút egyénfüggő, ki miért szeret egy adott évszakot.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.