Starity

10 dolog, amiért imádjuk az őszt

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 13. 16:55 #21
léda00
léda00

Státusz"Elbújok egy fűszál mögött s innen figyelem, hány dimenziós ez a világ"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 650
Csatolások: 0
Azonosító: 211915
Nekem is az ősz a kedvenc évszakom*.*
2016. szeptember 13. 16:57 #22
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
például:
-NEM az ősz a kényelmes ruhák évszaka, hanem a nyár, mivel akkor nem kell nyomorogni a szűk farmerben, hanem csak magadra kapsz egy lenge kis ruhácskát és hurrá, szabadnak érzed magad happy.gif
-leárazások mindig vannak.
-a hőmérséklet szar, úgy ahogy van. kora ősszel suliból jövet besülsz a szűk farmernacidba, mer reggel fázol és nem vehetsz fel rövid cuccot.
-nyugodtabban aludhat az ember mint nyáron lehet, de kevesebbet is. a diákok estig tanulnak, korán kelnek és mikor felkelünk, mosott szarnak érezzük magunkat.
2016. szeptember 13. 17:14 #23
sziszi0
sziszi0
új tag

StátuszEveryone lives in a dream world
Hozzászólás: 72
Azonosító: 258515
Remek cikk smileeee.gif
2016. szeptember 13. 17:51 #24
tweeety
tweeety
visszatérő vendég

Státusz"Oh it's too good to be young and stupid, baby..."
Hozzászólás: 404
Csatolások: 2
Azonosító: 207212
Nagyon jó cikk lett! smileeee.gif Sorozatok, csodás színek, színes tájak, divatos nadrágok, fincsi forró italok heart.gif Imádom az őszt! smileeee.gif
2016. szeptember 13. 18:01 #25
- törölt felhasználó -    
Kellemes idő? Hát jó lenne, ha az lenne. Utálom ezt a 35 fokot. Jane meg mindig teázik, teljesen mindegy, hogy nyár van e vagy tél. rohog.gif
A főzés mindig a legjobb tevékenység, ha unom magam otthon.
Igen már lehet aludni, nincsenek szúnyogok, most jönnek a poloskák rohog.gif
Én ki vagyok készülve, vég az iskola kezdésnek és szeptember 2. hetében, kint vannak a halottak napi mécsesek. omg.gif Miért rohanunk ennyire? Nem tudnak még egy hónapot várni. November elején meg már karácsonyfa van a T*scoba rohog.gif Semmit sem elég elkezdeni időben.
Én nem szeretem az őszt, sem a tavaszt. Bennem ambivalens érzelmek kavarognak, imádom a nyarat, de a TÉL a kedvencem.
Christmas Coming Soon rohog.gif
2016. szeptember 13. 18:54 #26
- törölt felhasználó -    
Én nem nagyon örülök hogy itt az ősz csak azért mert suli van. Egyébként semmi bajom nincs az ősszel.
2016. szeptember 13. 20:06 #27
- törölt felhasználó -    
Hát az időjárásba beletudnék kötni... Tényleg nagyon kellemes, mikor óra közepén azt veszed észre, hogy egy izzadtság tócsában ülsz, mert majdnem megkukulsz a több, mint 35fokos osztályba.
2016. szeptember 13. 20:45 #28
- törölt felhasználó -    
Mindez mennyire jó lenne, ha nem szólna közbe az iskola/munka és tényleg kiélvezhetnénk az őszt. Mert egyébként szeretem ezt az évszakot. Jó, hogy nincs se izzasztó hőség, se nagyon hideg, szeretem a hangulatot, amikor kint esik az eső, én pedig bent olvasok a forrócsokimmal, szeretek meleg kardigánokban és farmerban járni. Viszont utálom, amikor hajnali ötkor ki kell vánszorognom az ágyból, odakint pedig sötét és hideg van, a suliban pedig nyolc órán keresztül bambulok a félhomályban egész nap. Aztán hazamegyek, egész délután tanulok és vége a napnak. Ilyen szempontból nézve nem túl kellemes az ősz, hiába szépítjük.
2016. szeptember 13. 21:43 #29
Lia7
Lia7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 419
Csatolások: 43
Azonosító: 75039
Minden évszaknak megvan a maga szépsége. Mindről lehetne írni egy hasonló cikket. Szerintem az, hogy mindenben meg tudjuk látni a szépet, csak személyiség kérdése. Aki alapvetően boldog vagy jókedvű, teljesen mindegy, hogy éppen milyen idő van, meglátja benne azt ami széppé teszi. smileeee.gif
2016. szeptember 13. 21:46 #30
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
A Starbucks Pumpkin Spice Lattéját kifelejtették! Számomra az maga az ősz! smileeee.gif
2016. szeptember 13. 22:04 #31
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Mindegyik évszak csodálatos a maga módján.. smileeee.gif
Szép és kirándulós az ősz. Ilyenkor a legszebbek a hegyek, dombok.(többnyire persze a fával körülöleltek).
2016. szeptember 13. 23:05 #32
Dreamchibi
Dreamchibi

StátuszHate, is a feeling Miss Addams
Hozzászólás: 784
Azonosító: 193823
Csak a természet az, amit ilyenkor szeretek. A gyönyörű erdők. A visszaszámlálás karácsonyig, nah az amit nem várok, de nagyon nem!
2016. szeptember 14. 18:28 #33
RoMack
RoMack
visszatérő vendég

StátuszBREAKING: a reliable source has confirmed that none of you know shit
Hozzászólás: 222
Azonosító: 256845
Ezek alapján tök jó lenne az ősz de hát suli is van...:/
2016. szeptember 14. 18:31 #34
kaliforhnia
kaliforhnia
=

Státuszpeople go but how they left always stays.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
Én nagyon nyárias vagyok, tehát már előre félek a hidegebb időktől. Egyébként tetszik a cikk, szépen össze vannak szedve a dolgok.
2016. szeptember 15. 03:10 #35
- törölt felhasználó -    
Érdekes cikk lett smileeee.gif Bár nagyon személyfüggő, hogy ki melyik évszakot szereti vagy, hogy az indokok negatívak vagy pozitívak-e. Lehet, hogy valaki pont azért utálja, amiért más szereti...
Én pl. ki nem állhatom az őszt, a leginkább nem kedvelt az összes évszak közül. Alapjáraton nem szeretek kint lenni, a latyakos "esik, ha kell hanem" típusú időjárás nálam minden csak nem ideális, az őszi színekben pompázó természet se nyom nálam sokat a latba. Egyedül a sorozatok (azon belül is az AHS 6. évada), ami miatt viszonylag örülök az ősznek.

A 6. pont szerintem több oldalról megközelítve is döcögős... Pont, hogy ősztől alig lehet aludni, az óvodás/iskolás korúaknál újra megindul a hajtás. Időben be kell érni és az utóbbiaknál másnapra fel is kell készülni... A felnőttek meg a munka miatt vannak ilyen téren meglőve.

A 3. pontot szintén nagyon belemagyarázósnak találom... Most kinek mi a kényelmes ruha? Van, aki a lenge kis rövidnadrágokat meg topokat szereti, így nyáron érzi magát a legkényelmesebben, van aki meg a melegítőket vagy a vastagabb farmereket és a pulóvereket. Nagyon emberfüggő, hogy ki milyen szerelésben érzi jól magát...

Aki szereti is az őszt, az is akkor tudja igazán élvezni a felsorolt előnyöket, ha nem kell dolgoznia menni vagy iskolába.
A kedvencem továbbra is a tél marad biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2016. szeptember 15. 22:32 #36
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
Az igazat megvallva, en csak a sorozatok miatt szeretem az oszt. biggrin.gif Mar honapok ota a TVD-re, es a Teen Wolfra varok, hogy vegre kezdodjenek mar el. Az mar mellekes, hogy mindket sorozatbol az utolso evad kovetkezik, de ezt most hagyjuk..
Az egyetlen dolog, amit utalok az oszben, az iskola.
Az ido az ugy ahogy elmegy, de mostansag rendes szauna ido van.. Nem tudod eldonteni, hogy mit vegyel fel reggel. Ha hosszu nadragot veszel, akkor delutan megsulsz, reggel viszont pont jo. Ha meg rovidgatyaba mesz, akkor reggel megfagysz, delutan mar jo. Szoval az ido is csaloka olykor, en special a langyos idot szeretem. Se nem tul meleg, se nem tul hideg. A ketto kozott.
Egyebkent Gothic01, teljesen egyetertek veled:)
2016. szeptember 16. 00:21 #37
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Alig vártam már, hogy ősz legyen. A kedvenc évszakom. heart.gif
2016. szeptember 16. 19:19 #38
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Nem értek mindenben egyet a cikkel, de a kedvenc évszakom az ősz, szóval már nagyon vártam.
2016. szeptember 16. 22:27 #39
Rose Rowan
Rose Rowan
living doll

StátuszI am Loki, of Asgard, and I'm burdened with glorious purpose
Hozzászólás: 3045
Csatolások: 2846
Azonosító: 257763
KIHAGYTÁTOK A HALLOWEENT heart.gif

imádom az őszt heart.gif végre felvehetem a kötött harisnyáimat, meg a garbóimat.
2016. szeptember 18. 18:15 #40
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Az abszolút egyénfüggő, ki miért szeret egy adott évszakot.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!