Justin Bieber és barátnője nyilvánosan estek egymásnak – őrjöngenek a rajongók!
2016. szeptember 03. 20:48
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
sok boldogságot!!!
Igaza van a csajnak csak mindenki irigy
2016. szeptember 04. 02:11
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Mindkettő akkora idióta. Megérdemlik egymást. Ha Justin magánéletet akar, miért kinn a parton akarja a csajjal etyepetyézni? A csaj pedig csak figyelemre vágyik, másra nem. "Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol" Az ilyen hírnévéhes riherongyokat már rég eltemettem volna, ha elért volna odáig a kezem.
2016. szeptember 05. 17:34
Utálom Sofiát, nekem egyáltalán nem úgy tűnik, mintha tényleg szeretné Justint.
2016. szeptember 08. 07:26
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Fúj, de ronda ez a "lyány". Valaki visszaüzenhetné neki, hogy ha nem a feka csávó lenne az apja, neki se lenne egy kanyija sem arra, hogy randizzon ezzel a gyerekkel. Sötét, mint az éjszaka és pocsék is. Szegény kislány. Már megint egy szülő hátán felkapaszkodott ronda, sztárcsemete.
2016. szeptember 11. 09:01
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Nekem nagyon nem szimpatikus a lány, és véleményem szerint nem is szép. Bieber 100x szebbet találhatna magának, aki talán nem is lenne ilyen bunkó a rajongóival.
2016. szeptember 11. 16:12
|
|
cat32»hunter« |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1727 Csatolások: 153 Azonosító: 240731 offline
|
na igen.Eddig különösebb bajom nem volt ezzel a csajjal,de most már nekem is nagyon kezd belőle elegem lenni.A korkülömbség nem nagyon érdekel,szerintem még simán belefér.de azért sokkal több ok van arra, hogy utáljam:
1.nagyon ronda
2.beképzelt a nagy semmire
3.tulságosan is átlátszó, hogy csak a hírnév kell neki.
4.Selenát majmolja.(nem is egyszer teljesen ugyanolyan ruhában jelent meg mint ő
5.Az a szöveg amit írt az teljesen kiverte nálam a biztosítékot.És főleg, hogy egy Bieber fannak írta.
Ui.:nagyon szánalom ez a csaj,nem érdemlimeg Justint.
1.nagyon ronda
2.beképzelt a nagy semmire
3.tulságosan is átlátszó, hogy csak a hírnév kell neki.
4.Selenát majmolja.(nem is egyszer teljesen ugyanolyan ruhában jelent meg mint ő
5.Az a szöveg amit írt az teljesen kiverte nálam a biztosítékot.És főleg, hogy egy Bieber fannak írta.
Ui.:nagyon szánalom ez a csaj,nem érdemlimeg Justint.
2016. szeptember 12. 14:53
Nem vagyok Justin rajongója, de akaratlanul is elolvastam a cikket. Ez a csaj az ultraszánalmas kategória. De Justin se különb, ha lenézi a rajongóit. Példát vehetne az exéről.
2016. szeptember 12. 22:04
Egyetértek én sem rajongok Justinért de elolvastam. Hát csak annyit fűznék hozzá, hogy szánalmas egy lány..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: