Starity

Justin Bieber és barátnője nyilvánosan estek egymásnak – őrjöngenek a rajongók!

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 30. 18:08 #41
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 822
Csatolások: 0
Azonosító: 132765
Azért érdekes a kommentje kb elárulta hogy felhasználja Justint, Meg mi az hogy a rajongók féltékenyek? Mikor más nővel van miért nem féltékenyek és miért nem bántják a választottját? Érdekes egy hölgy ez.. biggrin.gif Tényleg azt várom mikor bukik meg mindkettő.
2016. augusztus 30. 18:19 #42
Divergent
Divergent
Dark witch

Státuszimmersed in the frenzy
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Sztem úgy is számítani fognak...
2016. augusztus 30. 18:20 #43
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Idézet

Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol

Hidd el, azt az összeget inkább elajándékoznám a mentális betegek kezelésére, mint rá, és rád. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. augusztus 30. 18:23 #44
SellyFan92
SellyFan92
visszatérő vendég

Státusz"Like a goddamn soldier that just can't forget the battle, i am stained by you"
Hozzászólás: 269
Azonosító: 257855
Hát a szememben egyre szánalmasabb ez a csaj. Jó, előre leszögezném, legyenek boldogok együtt, összeillenek..... Mindegy is annyit akarnék írni, hogy ez a kis, khm, jobb lenne ha nem pattogna itt mert az apja és Dzsásztin nélkül sehol sem lenne és ő se tudná kifizetni azt a 3000 dolcsit. Ilyen aljas embert még sosem láttam. Viszont nem tűnik fel hogy teljes mértékben Selenát utánozza? Pl. az a fekete felső-fehér alsó szett, meg a fekete úszódress. És ahogy belenéz a kamerába ezzel a "Hé Selena és Hailey, nézzétek csak kivel enyelgek!?". Felháborító.
2016. augusztus 30. 18:28 #45
- törölt felhasználó -    
Nem mintha védeni szeretném akármelyiküket is, de szerintem az apartman terasza még a helyhez tartozik, ami akkor az övéké volt. Oké, hogy be is mehettek volna, de most őszintén, hány pár esik egymásnak az udvaron vagy a teraszon nap mint nap? biggrin.gif Az egy másik dolog, hogy a csajról süt, mennyire imád a figyelem középpontjában lenni, ezért nem is zavartatta magát a paparazzik miatt, de ha egyszer a saját házukban vagy annak területén vannak - amely mellesleg ahogy láttam, nem egy olyan hely, ahová az utcáról csak úgy be lehet nézni -, miért ne intézhetnék ott a dolgaikat, ahol akarják? Inkább a lesifotósok kezdenek számomra túlmenni minden határon. Hogy ezek soha nem fogják fel a magánélet fogalmát...
2016. augusztus 30. 18:37 #46
Girl23
Girl23

Státusz...
Hozzászólás: 754
Azonosító: 240285
Borzalmas csaj. Tuti csak a hírnévért van Justinnal. Lefogadom, hogy egy hónap múlva szakítanak
2016. augusztus 30. 18:40 #47
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet
Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol

Csak úgy kíváncsiságból megnéztem az USA dollár valutaárfolyamát, és átváltottam forintba. Az összeg kicsivel több, mint 810 000 Ft (szóval még egy millió sincsen), tehát az ottani fizetéseket alapul véve simán meg tudja fizetni egy olyan család is, akik nem az elit milliomosok színvonalán élnek. Van némi sejtésem, hogy ez a lány sem az eszéről híres... unsure.gif
2016. augusztus 30. 18:52 #48
zspocok
zspocok
új tag

Státusz"Some of them want to abuse you..."
Hozzászólás: 44
Azonosító: 257662
hát, ehhez csak gratulálni tudok...főleg ahhoz a kommenthez.dry.gif
2016. augusztus 30. 19:00 #49
VanesszaPauló
VanesszaPauló
új tag

Státusz-nincs megadva-
Hozzászólás: 9
Azonosító: 259426
Borzalmasak
2016. augusztus 30. 19:31 #50
mikaelah
mikaelah
visszatérő vendég

Státuszi protect the family
Hozzászólás: 312
Azonosító: 257820
Nem szokásom elítélni senkit, de ez már egyszerűen felkavaró... És nem csak a csaj, hanem Justin is. Ha már Selenát azzal vádolta hogy csak a hírnév miatt volt vele, lehetne annyi esze, hogy rájöjjön hogy ez a kiscsaj sem tesz mást. Oké, hogy a terasz Justiné ez tény. De nekik is sokkal jobb lett volna, ha bent csinálják a négy fal köt, nem hiszem hogy kint a teraszon túl kényelmes lenne, ráadásul ilyen képek sem születtek volna - bár láthatólag ezt még élvezik is. Azt meg nem hiszem, hogy nem bírták ki, amíg bemennek a kanapéig / ágyig, ez már a feltűnősködés netovábbja. Meg ez a "csak azért nem bírtok mert féltékenyek vagytok" dolog is egy marhaság. Persze, biztos vannak olyan emberek, akik féltékenyek rá, nem tagadom, de akkor hogyhogy a rajongók közt annyi Jelena shipper van? Ennyi erővel, akkor ugyanúgy féltékenyek lehettek volna Selenára (tudom hogy voltak olyanok is) is, ellenben szerintem a rajongók közt szinte egy sincs, aki különösebben örülne ennek a kettőnek.
Idézet (Dia28 @ 2016.08.30. 16:31)
Jaaaj Istenem. Ez nektek az egymásnak esés? Mert csak a házban lehet csókolózni, ezt törvény írja elő?

Már bocsi, de a csókolózás meg aközött, amit ezek csináltak elég nagy különbség van. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. augusztus 30. 19:45 #51
H.Vivien
H.Vivien

StátuszLife isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Hozzászólás: 567
Azonosító: 205328
Ez a beképzelt, kisebbség komplexusos csaj, most nagyon nagyon kivágta nálam a biztosítékot! Ez az egész jelenet meg felháborító!
2016. augusztus 30. 19:55 #52
emma1234567890
emma1234567890

StátuszKi itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel
Hozzászólás: 745
Azonosító: 196652
Na jó, ezen duplán kiakadtam. Az első: utálom a nyilvános nyelvhokimérkőzéseket. Ez senkire nem tartozik, csinálják négy fal közt. A második: MI EZ A KOMMENT! Ha ez a kis hozzászólás tükrözi Sofia személyiségét, akkor egy öntelt, analfabéta kretén.
2016. augusztus 30. 20:12 #53
VictoriaPolice
VictoriaPolice
visszatérő vendég

StátuszMíg remeg a húr, a zene az úr, minden nyelven egyet jelent.
Hozzászólás: 142
Csatolások: 2
Azonosító: 250535
Ekkora bunkóságot is rég olvastam.
Richie valóban nem a legkedveltebb barátnő lesz a rajongók szemében.
2016. augusztus 30. 20:50 #54
DomiNikka
DomiNikka
új tag

StátuszForever
Hozzászólás: 23
Azonosító: 258064
Ez már több a soknál! Mire veri magát ennyire?? Még ha nézne ki valahogy, de szerintem vissza maradt a fejlődésben és úgy néz ki mint egy majom! Ha ez modell akkor bárki lehet!!
2016. augusztus 30. 20:53 #55
Evangline.
Evangline.
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 251939
olyan, mint Arzaylea... Csak ugye Asparagus fotókat szivárogtat ki, de azért ő is mond ilyeneket a rajongóknak! nem... Arz még mindig rosszabb...
2016. augusztus 30. 21:17 #56
Zs00
Zs00

StátuszFeel the fear in my enemy's eyes
Hozzászólás: 935
Azonosító: 205886
egy pénzes p****, aki a híres és pénzes szülők miatt lett modell...
2016. augusztus 30. 21:20 #57
- törölt felhasználó -    
Ekkora pénzéhes ribancot...Justinnak komolyan ennyire ízlése egy ideje?
2016. augusztus 30. 21:21 #58
- törölt felhasználó -    
Jézusom. Ki az az ember aki védi ezt a csajt? És mi ez a hozzáállás Justin rajongóihoz? Erre nem is tudok mit mondani annyira meglepődtem a hozzászólásán laugh.gif Ilyen gáz lányt.. Justin meg egy hülye,hogy egy csaj miatt elveszíti a rajongóit.Nem vesz észre semmit ebből az egészből,vagy ennyire nem érdekli?
Ahogy az előttem hozzászóló is írta: öntelt, analfabéta kretén.
És nagyon csúnya ,amit nem bírok elégszer elmondani és nem bírom felfogni,hogy hogy modellkedhet.Egyáltalán nem irigykedésből írom ,hiszen hogy lennék irigy egy csúnya emberre,illetve Justint rémálmomba se kívánom. xD Én se vagyok egy szépség,de ettől még én is szebb vagyok rohog.gif Justinnak nem vagyok rajongója ,de ez a csaj kiakasztó és átérzek a fanokkal.
2016. augusztus 30. 21:27 #59
- törölt felhasználó -    
ennek a ribinek csak megszületnie volt nehèz biggrin.gif
2016. augusztus 30. 21:32 #60
- törölt felhasználó -    
Dia28 : Idéznék neked egy hozzászólást ami a cikkben is található és a hozzászólásokban is,de ezek szerint nem olvastad.:
"Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol "
Még mindig véded ezt a csajt? Ez a szöveg HOZZÁD is szól és minden Bieber fanhoz. Ha neked ez jól esik és ezek után is véded,akkor nem szóltam. rohog.gif De ebben Justin is hibás,hogy hagyja ezt neki és,hogy neki ez a csaj fontosabb mint a rajongói.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok