Justin Bieber és barátnője nyilvánosan estek egymásnak – őrjöngenek a rajongók!
2016. augusztus 30. 18:08
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Azért érdekes a kommentje kb elárulta hogy felhasználja Justint, Meg mi az hogy a rajongók féltékenyek? Mikor más nővel van miért nem féltékenyek és miért nem bántják a választottját? Érdekes egy hölgy ez..
Tényleg azt várom mikor bukik meg mindkettő.
2016. augusztus 30. 18:20
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet
Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol
Hidd el, azt az összeget inkább elajándékoznám a mentális betegek kezelésére, mint rá, és rád.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. augusztus 30. 18:23
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Hát a szememben egyre szánalmasabb ez a csaj. Jó, előre leszögezném, legyenek boldogok együtt, összeillenek..... Mindegy is annyit akarnék írni, hogy ez a kis, khm, jobb lenne ha nem pattogna itt mert az apja és Dzsásztin nélkül sehol sem lenne és ő se tudná kifizetni azt a 3000 dolcsit. Ilyen aljas embert még sosem láttam. Viszont nem tűnik fel hogy teljes mértékben Selenát utánozza? Pl. az a fekete felső-fehér alsó szett, meg a fekete úszódress. És ahogy belenéz a kamerába ezzel a "Hé Selena és Hailey, nézzétek csak kivel enyelgek!?". Felháborító.
2016. augusztus 30. 18:28
Nem mintha védeni szeretném akármelyiküket is, de szerintem az apartman terasza még a helyhez tartozik, ami akkor az övéké volt. Oké, hogy be is mehettek volna, de most őszintén, hány pár esik egymásnak az udvaron vagy a teraszon nap mint nap?
Az egy másik dolog, hogy a csajról süt, mennyire imád a figyelem középpontjában lenni, ezért nem is zavartatta magát a paparazzik miatt, de ha egyszer a saját házukban vagy annak területén vannak - amely mellesleg ahogy láttam, nem egy olyan hely, ahová az utcáról csak úgy be lehet nézni -, miért ne intézhetnék ott a dolgaikat, ahol akarják? Inkább a lesifotósok kezdenek számomra túlmenni minden határon. Hogy ezek soha nem fogják fel a magánélet fogalmát...
2016. augusztus 30. 18:40
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol
Csak úgy kíváncsiságból megnéztem az USA dollár valutaárfolyamát, és átváltottam forintba. Az összeg kicsivel több, mint 810 000 Ft (szóval még egy millió sincsen), tehát az ottani fizetéseket alapul véve simán meg tudja fizetni egy olyan család is, akik nem az elit milliomosok színvonalán élnek. Van némi sejtésem, hogy ez a lány sem az eszéről híres...
2016. augusztus 30. 19:00
|
|
VanesszaPaulóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 259426 offline
|
Borzalmasak
2016. augusztus 30. 19:31
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Nem szokásom elítélni senkit, de ez már egyszerűen felkavaró... És nem csak a csaj, hanem Justin is. Ha már Selenát azzal vádolta hogy csak a hírnév miatt volt vele, lehetne annyi esze, hogy rájöjjön hogy ez a kiscsaj sem tesz mást. Oké, hogy a terasz Justiné ez tény. De nekik is sokkal jobb lett volna, ha bent csinálják a négy fal köt, nem hiszem hogy kint a teraszon túl kényelmes lenne, ráadásul ilyen képek sem születtek volna - bár láthatólag ezt még élvezik is. Azt meg nem hiszem, hogy nem bírták ki, amíg bemennek a kanapéig / ágyig, ez már a feltűnősködés netovábbja. Meg ez a "csak azért nem bírtok mert féltékenyek vagytok" dolog is egy marhaság. Persze, biztos vannak olyan emberek, akik féltékenyek rá, nem tagadom, de akkor hogyhogy a rajongók közt annyi Jelena shipper van? Ennyi erővel, akkor ugyanúgy féltékenyek lehettek volna Selenára (tudom hogy voltak olyanok is) is, ellenben szerintem a rajongók közt szinte egy sincs, aki különösebben örülne ennek a kettőnek.
Már bocsi, de a csókolózás meg aközött, amit ezek csináltak elég nagy különbség van.
Idézet (Dia28 @ 2016.08.30. 16:31)
Jaaaj Istenem. Ez nektek az egymásnak esés? Mert csak a házban lehet csókolózni, ezt törvény írja elő?
Már bocsi, de a csókolózás meg aközött, amit ezek csináltak elég nagy különbség van.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. augusztus 30. 19:55
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Na jó, ezen duplán kiakadtam. Az első: utálom a nyilvános nyelvhokimérkőzéseket. Ez senkire nem tartozik, csinálják négy fal közt. A második: MI EZ A KOMMENT! Ha ez a kis hozzászólás tükrözi Sofia személyiségét, akkor egy öntelt, analfabéta kretén.
2016. augusztus 30. 20:12
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Ekkora bunkóságot is rég olvastam.
Richie valóban nem a legkedveltebb barátnő lesz a rajongók szemében.
Richie valóban nem a legkedveltebb barátnő lesz a rajongók szemében.
2016. augusztus 30. 20:50
|
|
DomiNikkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.15. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 258064 offline
|
Ez már több a soknál! Mire veri magát ennyire?? Még ha nézne ki valahogy, de szerintem vissza maradt a fejlődésben és úgy néz ki mint egy majom! Ha ez modell akkor bárki lehet!!
2016. augusztus 30. 20:53
|
|
Evangline.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251939 offline
|
olyan, mint Arzaylea... Csak ugye Asparagus fotókat szivárogtat ki, de azért ő is mond ilyeneket a rajongóknak! nem... Arz még mindig rosszabb...
2016. augusztus 30. 21:20
Ekkora pénzéhes ribancot...Justinnak komolyan ennyire ízlése egy ideje?
2016. augusztus 30. 21:21
Jézusom. Ki az az ember aki védi ezt a csajt? És mi ez a hozzáállás Justin rajongóihoz? Erre nem is tudok mit mondani annyira meglepődtem a hozzászólásán
Ilyen gáz lányt.. Justin meg egy hülye,hogy egy csaj miatt elveszíti a rajongóit.Nem vesz észre semmit ebből az egészből,vagy ennyire nem érdekli?
Ahogy az előttem hozzászóló is írta: öntelt, analfabéta kretén.
És nagyon csúnya ,amit nem bírok elégszer elmondani és nem bírom felfogni,hogy hogy modellkedhet.Egyáltalán nem irigykedésből írom ,hiszen hogy lennék irigy egy csúnya emberre,illetve Justint rémálmomba se kívánom. xD Én se vagyok egy szépség,de ettől még én is szebb vagyok
Justinnak nem vagyok rajongója ,de ez a csaj kiakasztó és átérzek a fanokkal.
Ahogy az előttem hozzászóló is írta: öntelt, analfabéta kretén.
És nagyon csúnya ,amit nem bírok elégszer elmondani és nem bírom felfogni,hogy hogy modellkedhet.Egyáltalán nem irigykedésből írom ,hiszen hogy lennék irigy egy csúnya emberre,illetve Justint rémálmomba se kívánom. xD Én se vagyok egy szépség,de ettől még én is szebb vagyok
2016. augusztus 30. 21:32
Dia28 : Idéznék neked egy hozzászólást ami a cikkben is található és a hozzászólásokban is,de ezek szerint nem olvastad.:
"Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol "
Még mindig véded ezt a csajt? Ez a szöveg HOZZÁD is szól és minden Bieber fanhoz. Ha neked ez jól esik és ezek után is véded,akkor nem szóltam.
De ebben Justin is hibás,hogy hagyja ezt neki és,hogy neki ez a csaj fontosabb mint a rajongói.
"Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol "
Még mindig véded ezt a csajt? Ez a szöveg HOZZÁD is szól és minden Bieber fanhoz. Ha neked ez jól esik és ezek után is véded,akkor nem szóltam.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.