Idézet (Petra02 @ 2016.08.31. 23:52)
Megértettem,és igazad van!
Mondjuk azt már megszokhattuk volna,hogyha egy JB kaliberű sztár,akinek a rajongói 90%-a tinikből/kislányokból áll együtt mer járni valakivel,azt a "kedves" kis fangörlök Istenkáromlásnak tekintik!
Azon azért elképedtem,hogy Sofia édesanyjának is írtak... Szánalmas néhány ember,komolyan mondom.

Koszonom szépen.

Azért neked is igazad van! Mert nem mindenki azért szidja mert JB-vel van (,de volt olyan is ,aki ,amint meg csináltam Sofia profilját ,akkor még ez a cikk sem volt meg és már ment szidni ot) na meg a mostani cikkben részben igazuk van ,de vannak olyan kommentek ,amiket durvának tartok. Na meg szerintem nem csak Sofia hibás e miatt ,hanem Justin is. Mert amióta modellkedik addig nem volt botránya. Justinak meg elég sok volt lehet ,hogy o vitte bele persze nem mondom ,hogy ez teljesen igaz lenne.

Na meg addig tok kedves volt meg ilyenek.
Meg nos azok a vélemények láttam te is ,hogy mit írtál róla és a tiedet megis értem ,hogy miért írtad ez nem rólad szól ,de volt olyan ,aki amint megcsináltam a profilját és írt róla komment kozben még sehol semmi nem volt. Meg ,amikor jott ,hogy egyutt járnak (nem tortént meg mér a le részegedése sem) már akkor szidták.
Olvastam a véleményeidnél ,hogy ezt kommentelte Sofia
"Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol" <----Ez a komment tényleg nagyon bunkón és beképzelten hangzik igaz ,de ha jobban bele gondolok ezt azokra írta ,akik a gyulolkodo kommenteket írták és nyilván sz*rul eshetett nekije foleg ,hogy az elott nem csinált rosszat. Meg tényleg nagyon durva kommenteket írtak a családjára is meg az édesanyjának írnak olyanokat is ,hogy haljon meg szidják stb.. És szerintem nagyon durva dolog. Na meg lehet ,hogy durvábbakat is írtak.
És oszintén ha te járnál valakivel és feltennétek instagramra egy képet és olyan kommentek jonnének (akkor Sofiának sem volt semmi féle ilyen botránya csak azután torténtek ez a le részegedés stb..) ,amiben téged szidnak ,hogy mekkora ... vagy vagy ,ami rosszabb ,hogy a családodat szidnák meg az anyukádnak is írnának ilyen rosszaló kommenteket te nem lennél mérges és nem írnál nekik vissza ilyen kommentot? (Lehet nem írnál nekik vissza ilyen kommentot mindenki máshogy dolgozza fel ezeket ,de nagyon rossz lehet azt látni ,hogy olyan embert szidnak a rajongók ,aki neked azaz egyik ember ,aki a világot jelenti neked szerintem nagyon rosszul eshet na meg nem tudjuk ,hogy dolgozza fel ezt más ember mindenknek más a lelki világa lehet ,hogy pont o ezért részegedett le vagy ezért csinálta a botrányt ,hogy fájdalmat okozzon a rajongóknak ezzel akart vissza vágni nekem volt olyan ,hogy olyan személynek a szuletésnapján írkodtak az utálók ,hogy haljon meg vagy ,hogy a szuletésnapján írtak neki ,hogy koporsót fog kapni stb.. és nagyon fájt nekem ez a dolog). Na meg ,hogy nem szereti a JB rajongóit ezen se lepodok meg annyira hiszen nem is ismerték még és botrány mentes volt ,amikor feltették azokat a képeket erre elkezdik szidni a családját meg olyanokat írnak oda ,hogy p*csa, r*banc csak a hírnevért csinálja? Ez nekem is nagyon fájt volna a helyében és lehet én is írtam volna olyan kommentot csak ,hogy vissza adjam nekik. Persze nem védeni ,akarom most Sofiát mert azzal a kommentel azokat a JB rajongókat is megbántotta ,akik támogatták a kapcsolatot és azt akarták ,hogy boldog legyen mellette Justin.
Na meg biztos ,hogy elég durva dolgokat írogattak meg unezgettek Justinnak ha így torolte az instagram profilját mert nem olyannak ismertem meg így Justint ,aki nem szeretne posztolgatni magáról képeket szerintem o azért szereti ha foglalkoznak vele. Szóval nem olyan típus ,aki azért toroli a instaját mert párszor rosszat írnak a barátnojérol szerintem elég durva dolgokat írhattak nem csak kommentbe ,hanem privátban is ,hogy torolte a profilját. +Ha ez is azt bizonyítja ,hogy az Sofia anyját is zaklassák. Nem akarom védenni mert ez most tényleg durva dolog ,hanem csak próbálom az o szemszogébol is nézni a dolgokat.

Neked errol mi a véleményed?
Azoknak az embereknek ,akik ilyeneket írkodtak neki úgy ,hogy nem csinált az elott semmi rosszat nekik meg az elott elitélték ,hogy tobbet ivott volna a kelleténél meg a nyilváson egybe esés elott is olyanokat írtak neki azoknak meg gratulálok. Foleg ,hogy a családját meg ilyen halálos dolgot írtak nekik úgy ,hogy nem is ártott nekik
még ha nagyon csúnyán ártott volna nekik ,akkor megértem ,de így?

E miatt nem csodálkozok azon ,hogy JB fuggesztette a profilját meg ilyenek.