Starity

Justin Bieber és barátnője nyilvánosan estek egymásnak – őrjöngenek a rajongók!

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 31. 18:18 #81
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 962
Csatolások: 0
Azonosító: 213748
Én kedvelem Sofiát!
És igen megtudom értenni ,hogy nem tetszennek nektek.
A negatívkommenteket is elfogadom ,de szerintem egyes kommentek túl messzire mennek azért állítsatok magatokon foleg ,akik féltékenységbol írnak mert a Justinkájuknak nem értuk dobog a szíve. omg.gif Ezekenek uzenem: Hisztis p*csák.
Akik meg normálisan leírták és nem abból az okból utálják Sofiát azzal nincs bajom ez ,akkor nem nektek szól.
2016. augusztus 31. 20:02 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miss.Vicious @ 2016.08.31. 18:18)
Én kedvelem Sofiát!
És igen megtudom értenni ,hogy nem tetszennek nektek. 
A negatívkommenteket is elfogadom ,de szerintem egyes kommentek túl messzire mennek azért állítsatok magatokon foleg ,akik féltékenységbol írnak mert a Justinkájuknak nem értuk dobog a szíve. omg.gif Ezekenek uzenem: Hisztis p*csák. 
Akik meg normálisan leírták és nem abból az okból utálják Sofiát azzal nincs bajom ez ,akkor nem nektek szól.

Idézet
Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol

A legtöbben -szerintem- nem féltékenységből hülye p*csázzák le,vagy szidják,hanem azért,mert felháborítónak tartják,hogy arra a pénzre veri magát,amihez apuci és Justin segítette hozzá...
-valszeg ha nem Lionel Richie gyereke lenne,akkor még a létezéséről sem tudna egyetlen ügynökség sem,és háát...Justinnak köszönhetően ismerte meg 100-ból 99 ember.

P.S.: Természetesen tiszteletben tartom a véleményed,csak egy kicsit szúrta a szemem ez a "féltékenységből írnak mert Justinkájuknak nem értük dobog a szíve" mondat. smileeee.gif
2016. augusztus 31. 20:20 #83
DrectionFanGirl
DrectionFanGirl
visszatérő vendég

StátuszOne Dream...One Band...One Direction
Hozzászólás: 186
Azonosító: 255979
"Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol"

Na ezen a lányon mit eszik Justin. Jobb esetben senki sem tehet az anyagi gondjairól. Egy ilyen szöveget, hogy "ti nem engedhetitek meg magatoknak" csak öntelt picsák írnak ki. Ő mit tudja, hogy ki milyen munkával szerzi meg azt a kevés pénzt, amit kap? Kéne egy fél óra neki kint a mezőn, ahol kapál a tűző napon. Merthogy még sajnos vannak emberek, akik így keresik meg a megélhetésüket. Ki is nyúlna. Mert az "apuci gazdag kislánya" életet szokta meg. És ez elég nagy baj. Azt hiszi, hogy ő a hercegnő, ő a világmindenség közepe. Ribi.
2016. augusztus 31. 20:41 #84
Josh_
Josh_
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Bármennyit is lehet ekézni Biebert, de megértem őket. 22 éves felnőtt ember, nyilván csajozik és van, volt, lesznek is barátnői. Ha egy szimpla barátnő miatt ilyen támadásokat kap, mi lesz a feleségével vagy netán a nővel, aki gyereket szül neki? Szép dolog a rajongás, de sok embernek egyszerűen elborult az agya. Bármilyen is a csaj, de látszólag odavan érte. A fotósokat meg nem ő rendelte oda. Jó, hogy nem bujkál, mert valakinek nem tetszik, hogy kapcsolata van.
2016. augusztus 31. 20:51 #85
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1475
Csatolások: 377
Azonosító: 233579
Amikor az ember azt gondolná hogy már nem tud min meg lepődni és mégis dry.gif
Nem vagyok rajongója Justinnak de ez a Sofia lány ez szerintem rossz választás volt Justin részéről. Egyébként meg Sofiának hogy van képe ilyen felháborító dolgot le írni a ralyongoknak. (Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol) Csak úgy mellékesen mondom hogy se Justin se Sofia nem lenne az aki ha nem lenne egy rajongója sem !! Szóval a rajongóknak köszönhetnek mindent!
2016. augusztus 31. 23:06 #86
Miss.Vicious
Miss.Vicious

Idézet (Petra02 @ 2016.08.31. 20:02)
A legtöbben -szerintem- nem féltékenységből hülye p*csázzák le,vagy szidják,hanem azért,mert felháborítónak tartják,hogy  arra a pénzre veri magát,amihez apuci és Justin segítette hozzá...
-valszeg ha nem Lionel Richie gyereke lenne,akkor még a létezéséről sem tudna egyetlen ügynökség sem,és háát...Justinnak köszönhetően ismerte meg 100-ból 99 ember.
P.S.: Természetesen tiszteletben tartom a véleményed,csak egy kicsit szúrta a szemem ez a "féltékenységből írnak mert Justinkájuknak nem értük dobog a szíve" mondat.  smileeee.gif

Megértem és koszonom ,hogy ezt normálisan leírtad és nem kotottél belém. Igen nyilván vannak olyanok is ,akik nem féltékenységbol mondják rá ezt. De sokan csak azért csinálják példának okáért volt szerencsém találozni egy 12-13éves káslányal ,aki nos azért hordta le Sofiát mert Justin barátja volt. Én meg ezt szánalmasnak tartom komolyan ,hogy lehenek ilyen buták az emberek? omg.gif Nem is csinált nekik semmit a csaj és azért szidják mert JB-vel jár. Mert pont egy 12évessel fog járni nem? lolhit.gif Akik meg azért szidják mert ezt csinálta nem azért mert JB-vel jár azzal nincs semmi bajom- És igen van olyan is ,aki nem amiatt szidja azrt megértem mert ez azért durvább volt (a részeges dolgot meg hát elnézem mert mindenki hibázik meg szerintem nem nagy dolog) ,de nyilván van olyan is ,aki csak az miatt szidja. Amikor Selenával járt ,akkor sok ember Selenát szidta. Meg volt egy eset ,amikor Harry-t rajta kaptak Carával és mindjárt az lett belole ,hogy járnak az elvetemult Harry szerelmesek meg már mentek írni negatív kommentett pedig addig nem is hallottak róla. Aztán kiderult ,hogy nem is járnak. rolleyes.gif
Na meg hallottam ,hogym pár elvetmult rajongó írt Soifa anyukajának pár szép dolgot (irónia) ,na azok sem normálisak. omg.gif
2016. augusztus 31. 23:20 #87
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Bajos egy lany... smileeee.gif
2016. augusztus 31. 23:49 #88
samteatime
samteatime
visszatérő vendég

StátuszJFK
Hozzászólás: 128
Csatolások: 63
Azonosító: 213364
Soha nem voltam Belieber, vagy bármilyen Justin fan, de ez a lány úgy ahogy van NEM SZIMPATIKUS. Mióta látom címlapokon, hírekben, cikkekben őt, azóta vált ki belőlem egyfajta ellenszenvet. Nem szeretek előre ítélkezni, épp ezért sem mondtam rá egy rossz szót sem, de ez a primitív, flegma, határokat feszegető bunkó megszólalása számomra kiverte a biztosítékot. A rajongók ellenkező, poénkodós kommentjeiviccesek, szerintem leír mindent a lányról, és a kapcsolatról is.
2016. augusztus 31. 23:52 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miss.Vicious @ 2016.08.31. 23:06)
Megértem és koszonom ,hogy ezt normálisan leírtad és nem kotottél belém. Igen nyilván vannak olyanok is ,akik nem féltékenységbol mondják rá ezt. De sokan csak azért csinálják példának okáért volt szerencsém találozni egy 12-13éves káslányal ,aki nos azért hordta le Sofiát mert Justin barátja volt. Én meg ezt szánalmasnak tartom komolyan ,hogy lehenek ilyen buták az emberek?  omg.gif Nem is csinált nekik semmit a csaj és azért szidják mert JB-vel jár. Mert pont egy 12évessel fog járni nem?  lolhit.gif Akik meg azért szidják mert ezt csinálta nem azért mert JB-vel jár azzal nincs semmi bajom- És igen van olyan is ,aki nem amiatt szidja azrt megértem mert ez azért durvább volt (a részeges dolgot meg hát elnézem mert mindenki hibázik meg szerintem nem nagy dolog)  ,de nyilván van olyan is ,aki csak az miatt szidja. Amikor Selenával járt ,akkor sok ember Selenát szidta. Meg volt egy eset ,amikor Harry-t rajta kaptak Carával és mindjárt az lett belole ,hogy járnak az elvetemult Harry szerelmesek meg már mentek írni negatív kommentett pedig addig nem is hallottak róla. Aztán kiderult ,hogy nem is járnak.  rolleyes.gif 
Na meg hallottam ,hogym pár elvetmult rajongó írt Soifa anyukajának pár szép dolgot (irónia) ,na azok sem normálisak.  omg.gif

Megértettem,és igazad van! smileeee.gif
Mondjuk azt már megszokhattuk volna,hogyha egy JB kaliberű sztár,akinek a rajongói 90%-a tinikből/kislányokból áll együtt mer járni valakivel,azt a "kedves" kis fangörlök Istenkáromlásnak tekintik! biggrin.gif

Azon azért elképedtem,hogy Sofia édesanyjának is írtak... Szánalmas néhány ember,komolyan mondom. bolond.gif

2016. szeptember 01. 02:03 #90
Miss.Vicious
Miss.Vicious

Idézet (Petra02 @ 2016.08.31. 23:52)
Megértettem,és igazad van!  smileeee.gif 
Mondjuk azt már megszokhattuk volna,hogyha egy JB kaliberű sztár,akinek a rajongói 90%-a tinikből/kislányokból áll együtt mer járni valakivel,azt a "kedves" kis fangörlök Istenkáromlásnak tekintik!  biggrin.gif 
Azon azért elképedtem,hogy Sofia édesanyjának is írtak... Szánalmas néhány ember,komolyan mondom.  bolond.gif

Koszonom szépen. smileeee.gif Azért neked is igazad van! Mert nem mindenki azért szidja mert JB-vel van (,de volt olyan is ,aki ,amint meg csináltam Sofia profilját ,akkor még ez a cikk sem volt meg és már ment szidni ot) na meg a mostani cikkben részben igazuk van ,de vannak olyan kommentek ,amiket durvának tartok. Na meg szerintem nem csak Sofia hibás e miatt ,hanem Justin is. Mert amióta modellkedik addig nem volt botránya. Justinak meg elég sok volt lehet ,hogy o vitte bele persze nem mondom ,hogy ez teljesen igaz lenne. unsure.gif Na meg addig tok kedves volt meg ilyenek. unsure.gif
Meg nos azok a vélemények láttam te is ,hogy mit írtál róla és a tiedet megis értem ,hogy miért írtad ez nem rólad szól ,de volt olyan ,aki amint megcsináltam a profilját és írt róla komment kozben még sehol semmi nem volt. Meg ,amikor jott ,hogy egyutt járnak (nem tortént meg mér a le részegedése sem) már akkor szidták.
Olvastam a véleményeidnél ,hogy ezt kommentelte Sofia "Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol" <----Ez a komment tényleg nagyon bunkón és beképzelten hangzik igaz ,de ha jobban bele gondolok ezt azokra írta ,akik a gyulolkodo kommenteket írták és nyilván sz*rul eshetett nekije foleg ,hogy az elott nem csinált rosszat. Meg tényleg nagyon durva kommenteket írtak a családjára is meg az édesanyjának írnak olyanokat is ,hogy haljon meg szidják stb.. És szerintem nagyon durva dolog. Na meg lehet ,hogy durvábbakat is írtak. unsure.gif
És oszintén ha te járnál valakivel és feltennétek instagramra egy képet és olyan kommentek jonnének (akkor Sofiának sem volt semmi féle ilyen botránya csak azután torténtek ez a le részegedés stb..) ,amiben téged szidnak ,hogy mekkora ... vagy vagy ,ami rosszabb ,hogy a családodat szidnák meg az anyukádnak is írnának ilyen rosszaló kommenteket te nem lennél mérges és nem írnál nekik vissza ilyen kommentot? (Lehet nem írnál nekik vissza ilyen kommentot mindenki máshogy dolgozza fel ezeket ,de nagyon rossz lehet azt látni ,hogy olyan embert szidnak a rajongók ,aki neked azaz egyik ember ,aki a világot jelenti neked szerintem nagyon rosszul eshet na meg nem tudjuk ,hogy dolgozza fel ezt más ember mindenknek más a lelki világa lehet ,hogy pont o ezért részegedett le vagy ezért csinálta a botrányt ,hogy fájdalmat okozzon a rajongóknak ezzel akart vissza vágni nekem volt olyan ,hogy olyan személynek a szuletésnapján írkodtak az utálók ,hogy haljon meg vagy ,hogy a szuletésnapján írtak neki ,hogy koporsót fog kapni stb.. és nagyon fájt nekem ez a dolog). Na meg ,hogy nem szereti a JB rajongóit ezen se lepodok meg annyira hiszen nem is ismerték még és botrány mentes volt ,amikor feltették azokat a képeket erre elkezdik szidni a családját meg olyanokat írnak oda ,hogy p*csa, r*banc csak a hírnevért csinálja? Ez nekem is nagyon fájt volna a helyében és lehet én is írtam volna olyan kommentot csak ,hogy vissza adjam nekik. Persze nem védeni ,akarom most Sofiát mert azzal a kommentel azokat a JB rajongókat is megbántotta ,akik támogatták a kapcsolatot és azt akarták ,hogy boldog legyen mellette Justin. unsure.gif
Na meg biztos ,hogy elég durva dolgokat írogattak meg unezgettek Justinnak ha így torolte az instagram profilját mert nem olyannak ismertem meg így Justint ,aki nem szeretne posztolgatni magáról képeket szerintem o azért szereti ha foglalkoznak vele. Szóval nem olyan típus ,aki azért toroli a instaját mert párszor rosszat írnak a barátnojérol szerintem elég durva dolgokat írhattak nem csak kommentbe ,hanem privátban is ,hogy torolte a profilját. +Ha ez is azt bizonyítja ,hogy az Sofia anyját is zaklassák. Nem akarom védenni mert ez most tényleg durva dolog ,hanem csak próbálom az o szemszogébol is nézni a dolgokat. unsure.gif Neked errol mi a véleményed?

Azoknak az embereknek ,akik ilyeneket írkodtak neki úgy ,hogy nem csinált az elott semmi rosszat nekik meg az elott elitélték ,hogy tobbet ivott volna a kelleténél meg a nyilváson egybe esés elott is olyanokat írtak neki azoknak meg gratulálok. Foleg ,hogy a családját meg ilyen halálos dolgot írtak nekik úgy ,hogy nem is ártott nekik még ha nagyon csúnyán ártott volna nekik ,akkor megértem ,de így? reklamalo.gif E miatt nem csodálkozok azon ,hogy JB fuggesztette a profilját meg ilyenek. unsure.gif
2016. szeptember 01. 07:04 #91
Ritya
Ritya
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Huu de undorítóak -.-
2016. szeptember 01. 13:06 #92
Brigike0109
Brigike0109
visszatérő vendég

StátuszEverybody seems a world a little differently, When It's Dark Out.
Hozzászólás: 479
Azonosító: 202486
Gusztustalan Ez a nőszemély... Miket kommentelget itt? atyaég, de szánalmas és beképzelt egy p*csa...
Nemhiszem el, hogy Justin ezt nem látja benne...
2016. szeptember 01. 14:05 #93
Mária Maslow
Mária Maslow
visszatérő vendég
Hozzászólás: 348
Azonosító: 221185
Ki nem állhatom ezt a "Fióna" fejű csajt...-.-
2016. szeptember 01. 14:28 #94
cicacsajszii
cicacsajszii
új tag

StátuszSuli. Utolsó év. Ki kell használni... :'(
Hozzászólás: 9
Azonosító: 259148
Gazdag, beképzelt p*csa. Nem bírom JB-t, de most sajnálom ezért a döntéséért...
2016. szeptember 01. 14:53 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miss.Vicious @ 2016.09.01. 02:03)
Koszonom szépen. smileeee.gif Azért neked is igazad van! Mert nem mindenki azért szidja mert JB-vel van (,de volt olyan is ,aki ,amint meg csináltam  Sofia profilját ,akkor még ez a cikk sem volt meg és már ment szidni ot) na meg a mostani cikkben részben igazuk van ,de vannak olyan kommentek ,amiket durvának tartok. Na meg szerintem nem csak Sofia hibás e miatt ,hanem Justin is. Mert amióta modellkedik addig nem volt botránya. Justinak meg elég sok volt lehet ,hogy o vitte bele persze nem mondom ,hogy ez teljesen igaz lenne.  unsure.gif Na meg addig tok kedves volt meg ilyenek.  unsure.gif 
Meg nos azok a vélemények láttam te is ,hogy mit írtál róla és a tiedet megis értem ,hogy miért írtad ez nem rólad szól ,de volt olyan ,aki amint megcsináltam a profilját és írt róla komment kozben még sehol semmi nem volt. Meg ,amikor jott ,hogy egyutt járnak (nem tortént meg mér a le részegedése sem) már akkor szidták.
Olvastam a véleményeidnél ,hogy ezt kommentelte Sofia "Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol" <----Ez a komment tényleg nagyon bunkón és beképzelten hangzik igaz ,de ha jobban bele gondolok ezt azokra írta ,akik a gyulolkodo kommenteket írták és nyilván sz*rul eshetett nekije foleg ,hogy az elott nem csinált rosszat. Meg tényleg nagyon durva kommenteket írtak a családjára is meg az édesanyjának írnak olyanokat is ,hogy haljon meg szidják  stb.. És szerintem nagyon durva dolog. Na meg lehet ,hogy durvábbakat is írtak.  unsure.gif 
És oszintén ha te járnál valakivel és feltennétek instagramra egy képet és olyan kommentek jonnének (akkor Sofiának sem volt semmi féle ilyen botránya csak azután torténtek ez a le részegedés stb..) ,amiben téged szidnak ,hogy mekkora ... vagy vagy ,ami rosszabb ,hogy a családodat szidnák meg az anyukádnak is írnának ilyen rosszaló kommenteket te nem lennél mérges és nem írnál nekik vissza ilyen kommentot? (Lehet nem írnál nekik vissza ilyen kommentot mindenki máshogy dolgozza fel ezeket ,de nagyon rossz lehet azt látni ,hogy olyan embert szidnak a rajongók ,aki neked azaz egyik ember ,aki a világot jelenti neked szerintem nagyon rosszul eshet na meg nem tudjuk ,hogy dolgozza fel ezt más ember mindenknek más a lelki világa lehet ,hogy pont o ezért részegedett le vagy ezért csinálta a botrányt ,hogy fájdalmat okozzon a rajongóknak ezzel akart vissza vágni nekem volt olyan ,hogy olyan személynek a szuletésnapján írkodtak az utálók ,hogy haljon meg vagy ,hogy a szuletésnapján írtak neki ,hogy koporsót fog kapni stb.. és nagyon fájt nekem ez a dolog). Na meg ,hogy nem szereti a JB rajongóit ezen se lepodok meg annyira hiszen nem is ismerték még és botrány mentes volt ,amikor feltették azokat a képeket erre elkezdik szidni a családját meg olyanokat írnak oda ,hogy p*csa, r*banc csak a hírnevért csinálja? Ez nekem is nagyon fájt volna a helyében és lehet én is írtam volna olyan kommentot csak ,hogy vissza adjam nekik. Persze nem védeni ,akarom most Sofiát mert azzal a kommentel azokat a JB rajongókat is megbántotta ,akik támogatták a kapcsolatot és azt akarták ,hogy boldog legyen mellette Justin.  unsure.gif 
Na meg biztos ,hogy elég durva dolgokat írogattak meg unezgettek Justinnak ha így torolte az instagram profilját mert nem olyannak ismertem meg így Justint ,aki nem szeretne posztolgatni magáról képeket szerintem o azért szereti ha foglalkoznak vele. Szóval nem olyan típus ,aki azért toroli a instaját mert párszor rosszat írnak a barátnojérol szerintem elég durva dolgokat írhattak nem csak kommentbe ,hanem privátban is ,hogy torolte a profilját. +Ha ez is azt bizonyítja ,hogy az Sofia anyját is zaklassák. Nem akarom védenni mert ez most tényleg durva dolog ,hanem csak próbálom az o szemszogébol is nézni a dolgokat.  unsure.gif Neked errol mi a véleményed? 
Azoknak az embereknek ,akik ilyeneket írkodtak neki úgy ,hogy nem csinált az elott semmi rosszat nekik meg az elott elitélték ,hogy tobbet ivott volna a kelleténél meg a nyilváson egybe esés elott is olyanokat írtak neki azoknak meg gratulálok. Foleg ,hogy a családját meg ilyen halálos dolgot írtak nekik úgy ,hogy nem is ártott nekik még ha nagyon csúnyán ártott volna nekik ,akkor megértem ,de így?  reklamalo.gif E miatt nem csodálkozok azon ,hogy JB fuggesztette a profilját meg ilyenek.  unsure.gif

Teljesen igazad van!
Röstellem,én sem gondoltam bele Sofia helyzetébe,csak azt láttam,hogy eléggé otrombán beszólt a Beliebereknek..
Ám ahogyan Te is írtad,ki tudja,mit írhattak JB-nek és neki -sőt mi több,az édesanyjának,ami teljesen nonszensz blink.gif -privátban, ami kiverte náluk a biztosítékot.
Lehet,hogy Sofiának a hócipője tele lett a gyűlölködőkkel,és úgy gondolta: "hát bazeg ha akkor is utálnak,amikor csak létezem,akkor legalább adok nekik okot!".
Báár...sejthette volna,hogyha Justin Bieber barátnője lesz,akkor egyetlen fangirl sem megy el mellette szó nélkül-ezt sajnos meg kell szoknia,ha tartós kapcsolatot szeretnének... Ha ezeket nem tudja majd megfelelően kezelni,akkor az nem lesz pozitív hatással sem az idegeikre,sem a kapcsolatukra. :/
A hozzászólása(i)...így belegondolva,lehet hogy nem is gondolkodott,csak -gyönyörű kifejezéssel- elöntötte a sz*r az agyát,és írt olyanokat,amiket ő maga sem gondolt komolyan...

Bieberről szólva: nekem eléggé hisztisnek tűnik, -lásd: konfrontációk a paparazzikkal,rajongók leköpése- de valószínűleg ha csak a pitiáner "tiszta gáz a csajod" jellegű hozzászólásokat kapta volna,akkor egy vállvonással,esetleg egy figyelmeztetéssel elintézte volna az ügyet,de ha törölte a fiókot,akkor ott már biztos elég komoly dolgokat írhattak nekik-ahogyan Te magad is említetted smileeee.gif .

2016. szeptember 01. 15:52 #96
Miss.Vicious
Miss.Vicious

Idézet (Petra02 @ 2016.09.01. 14:53)
Teljesen igazad van! 
Röstellem,én sem gondoltam bele Sofia helyzetébe,csak azt láttam,hogy eléggé otrombán beszólt a Beliebereknek..
Ám ahogyan Te is írtad,ki tudja,mit írhattak JB-nek és neki -sőt mi több,az édesanyjának,ami teljesen nonszensz blink.gif -privátban, ami kiverte náluk a biztosítékot.
Lehet,hogy Sofiának a hócipője tele lett a gyűlölködőkkel,és úgy gondolta: "hát bazeg ha akkor is utálnak,amikor csak létezem,akkor legalább adok nekik okot!".
Báár...sejthette volna,hogyha Justin Bieber barátnője lesz,akkor egyetlen fangirl sem megy el mellette szó nélkül-ezt sajnos meg kell szoknia,ha tartós kapcsolatot szeretnének... Ha ezeket nem tudja majd megfelelően kezelni,akkor az nem lesz pozitív hatással sem az idegeikre,sem a kapcsolatukra. :/
A hozzászólása(i)...így belegondolva,lehet hogy nem is gondolkodott,csak -gyönyörű kifejezéssel- elöntötte a sz*r az agyát,és írt olyanokat,amiket ő maga sem gondolt komolyan...
Bieberről szólva: nekem eléggé hisztisnek tűnik, -lásd: konfrontációk a paparazzikkal,rajongók leköpése- de valószínűleg ha csak a pitiáner "tiszta gáz a csajod" jellegű hozzászólásokat kapta volna,akkor egy vállvonással,esetleg egy figyelmeztetéssel elintézte volna az ügyet,de ha törölte a fiókot,akkor ott már biztos elég komoly dolgokat írhattak nekik-ahogyan Te magad is említetted  smileeee.gif .

Hát igen. Meg igazad van ,hogy Sofiának meg kellene tanulnie ezt kezelni. unsure.gif Mondjuk neki is elég nehéz lehez mert 2014-ig nem is volt híres és ez így az elso utálkozások nála és így még nem tudja ,hogy mit is kellene tennie ezzel. Hát láttam pár durva kommentot is ott szóval szerintem voltak olyanok ,akik nem olyat írtak ,hogy hisztis p*csa. unsure.gif Meg ,amit az anyjára írtak eszem megáll nagyon buta emberek vannak.
2016. szeptember 02. 10:23 #97
arlene
arlene
új tag

StátuszThe mind is everything. What you think you become.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 5
Azonosító: 256997
Idézet (Miss.Vicious @ 2016.09.01. 02:03)
"Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol" <----Ez a komment tényleg nagyon bunkón és beképzelten hangzik igaz ,de ha jobban bele gondolok ezt azokra írta ,akik a gyulolkodo kommenteket írták és nyilván sz*rul eshetett nekije foleg ,hogy az elott nem csinált rosszat. Meg tényleg nagyon durva kommenteket írtak a családjára is meg az édesanyjának írnak olyanokat is ,hogy haljon meg szidják  stb.. És szerintem nagyon durva dolog. Na meg lehet ,hogy durvábbakat is írtak.  unsure.gif 
És oszintén ha te járnál valakivel és feltennétek instagramra egy képet és olyan kommentek jonnének (akkor Sofiának sem volt semmi féle ilyen botránya csak azután torténtek ez a le részegedés stb..) ,amiben téged szidnak ,hogy mekkora ... vagy vagy ,ami rosszabb ,hogy a családodat szidnák meg az anyukádnak is írnának ilyen rosszaló kommenteket te nem lennél mérges és nem írnál nekik vissza ilyen kommentot? (Lehet nem írnál nekik vissza ilyen kommentot mindenki máshogy dolgozza fel ezeket ,de nagyon rossz lehet azt látni ,hogy olyan embert szidnak a rajongók ,aki neked azaz egyik ember ,aki a világot jelenti neked szerintem nagyon rosszul eshet na meg nem tudjuk ,hogy dolgozza fel ezt más ember mindenknek más a lelki világa lehet ,hogy pont o ezért részegedett le vagy ezért csinálta a botrányt ,hogy fájdalmat okozzon a rajongóknak ezzel akart vissza vágni nekem volt olyan ,hogy olyan személynek a szuletésnapján írkodtak az utálók ,hogy haljon meg vagy ,hogy a szuletésnapján írtak neki ,hogy koporsót fog kapni stb.. és nagyon fájt nekem ez a dolog).

Húha, azért álljon meg a fáklyás menet. Értem én, hogy elfogadóak vagyunk meg empatikusak és szegény csaj, de itt azért már átbillentünk egy kicsit a ló túloldalára, ha elfogadjuk egy (valakik számára példakép értékű) nő unintelligens, sőt kifejezetten bunkó és sértegető válaszát, mert őt is megbántották azelőtt. omg.gif Ez konkrétan olyan, mintha Pistike meghúzná Julcsika copfját és akkor teljesen elfogadott, hogy Julcsika dettó agresszióval reagál, ahelyett, hogy okosabb lenne és az ő esetében szólna bárkinek az esetről. Ezzel kizárólag azt bizonyította, hogy őt igenis fel lehet húzni az ilyen kommentekkel, sőt olvassa őket és kiváltja azt a dühöt, amit az elvakult Dzsásztin rajongók el akarnak érni (arról nem is beszélve, hogy bizonyítottan lealacsonyodik a rajongók szintjére). Tudom én, nehéz egy nagy híresség barátnőjének lenni, de azért, a többség mégis megoldja publicisták és egyéb segítség nélkül. Példának okáért sosem voltam egy hatalmas ván dájreksön rajongó, de elhallgatom a mai napig a dalaikat és bizony Eleanor Calder és Danielle Peazer is kifinomultan és intelligensen le tudta szerelni azokat, akik a halálukat kívánták. Mert bizony ezt így is meg lehet oldani, akármilyen megdöbbentő. cool.gif Én éppen ezért nem tudok azzal egyetérteni, hogy azért, mert a rajongók bántják neki joga lenne ilyesmit írni, hogy jól megmutassa ki is Ő. Hamarabb békén hagynák őt, ha semmit nem írna. Ha annyi esze van, hogy rázza a rongyot a születésnapján és mekkora nagylány, akkor ne csináljon már magából komplett idiótát azáltal, hogy egy híresség gyerekeként se tudja normálisan lekezelni ezt a szitut. Ilyen szintű baromságot sértésre még a 10 éves öcsém se írt volna, szóval érthetőnek tartom azoknak a rajongóknak a felháborodását, akik nem szúrtak oda a csajnak. Elvakult rajongók amúgy is lesznek mindig, Sofia egy top listás celebgyerekkel van, tessék hozzászokni, hogy ez az életstílus grátiszba jár Dzsásztin mellé. pardon.gif
2016. szeptember 02. 18:02 #98
Rose Rowan
Rose Rowan
living doll

StátuszI am Loki, of Asgard, and I'm burdened with glorious purpose
Hozzászólás: 3045
Csatolások: 2846
Azonosító: 257763
Ez a csaj valami hihetetlenül irritáló és antipatikus, Justin ugyanúgy.
Gusztustalan.
2016. szeptember 03. 18:31 #99
sz.csenge
sz.csenge
visszatérő vendég

StátuszEurovision Song Contest <3
Hozzászólás: 379
Azonosító: 214123
Meg is érdemlik egymást
2016. szeptember 03. 19:37 #100