Starity

Justin Bieber és barátnője nyilvánosan estek egymásnak – őrjöngenek a rajongók!

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 30. 16:12 #21
- törölt felhasználó -    
Huhu Justin.. De..Amúgy..De akkor.. áá már nem is tudom hogy mit írjak.. De először is; magánéletet akar, közben meg annyira nem veszi a fáradságot hogy bemenjen abba a k*rva házba (már bocsánat) dugni.? Szerintem ezt direkt csinálta. Mindkettő. Sofia meg.. nem tudom hogy honnan a francból jött a csaj, de biztos csak hírnevet akar csinálni.. Jó, lehet hogy tényleg tetszik neki Justin, de akkor is. Szerintem ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani. Mint például Taylor és Tom.. Ők róluk is azt hitték hogy "Úristen össze házasodnak meg lesz vagy 8 gyerekük" aztán mégis szakítottak.
2016. augusztus 30. 16:12 #22
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Ez a lány minden, csak nem szép... Ez a húzása meg roppant előkelő, nyilván ezzel rengeteg nőtársa és legalább ennyi férfi tiszteletét vívta ki.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. augusztus 30. 16:14 #23
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
mindig is utáltam a nyilványos enyelgést, pláne ha még több is van azon kívül (elég prűd tudok lenni néha xd), na ez már rosszabb mint a részegen parádézás...tuti ez járt a fejükben:'mutassunk valamit a népnek!=p'
2016. augusztus 30. 16:19 #24
Gabicacska2014
Gabicacska2014
új tag
Hozzászólás: 69
Azonosító: 227418
ez a csaj még rosszabb mint Justin
2016. augusztus 30. 16:26 #25
- törölt felhasználó -    
Igazi úrinő ez a Sofia,mondhatom...
Idézet
Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol

Ezzel nálam durván elásta magát.Eléggé szomorú hogy más emberek anyagi helyzetéből űz tréfát.Szánalom.
Különben neki sem kéne a fene nagy jólétre vernie magát,ugyanis -gondolom- ha apucidrága nem lenne híres,akkor nemhogy modellként nem alkalmazná senki,hanem még a létezéséről se tudnánk.

Hülye k*csög vagyok,igen,I know,de a karomat tenném rá,hogyha nem sztárcsemete lenne,akkor ma nem lenne ott,ahol. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. augusztus 30. 16:29 #26
- törölt felhasználó -    
Pusztuljanak, rohadjanak el/meg !! Patkányok.....
És ezek vannak még tisztelve....Szégyen!
Hányingerem van tőlük!!
2016. augusztus 30. 16:30 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (Coreline @ 2016.08.30. 15:27)
Óristen ohmy.gif
Na ez már tényleg pofátlanság,netovábbja. dry.gif 
Elhiszem hogy fiatalok,és hogy rettentő "szerelmesek"  wtf.gif (??)
De nem igaz hogy nem tudtak szobára menni,vagy legalább elbújni valahová  mellow.gif 
Látszik hogy csak a figyelemre vadászik mindkettő..Vagy ha nem is mind a ketten de az egyikük tuti..(Khhmm Sofia) dry.gif
Ráadásul az meg amit írt rohadt szánalmas.. dry.gif Elég szégyen az hogy egy rajongónak 3000 dollárt kell fizetnie azért hogy találkozhasson kedvencével/példaképével.... unsure.gif Eddig is utáltam,de ezzel a kijelentésével,húzásával egy életre elásta magát a szememben..Szívből kívánom hogy Justin csalja meg valakivel,és akkor majd talán ráébred hol kell meghúzni azokat a bizonyos határokat.. dry.gif

Mindenben igazad van! meghajolo.gif
2016. augusztus 30. 16:31 #28
Dia28
Dia28
Hozzászólás: 566
Azonosító: 248868
Jaaaj Istenem. Ez nektek az egymásnak esés? Mert csak a házban lehet csókolózni, ezt törvény írja elő? Nektek mindenbe bele kell kötni? Hagyjátok már szerencsétleneket végre békén. Az még hogy csak a hírnév miatt van vele együtt.. gyerekek.. folyamatosan szidják ezt a csajt csak rosszat tesz a hírnevének, már hogy lenne Justinnal csak a hírneve miatt?? Már unalmas hogy folyton belekottok Justin életébe. Láthatóan boldog Sofiaval, probléma ez? Bármit csinál az rosszxdd
És látom nem vagytok a nyilvanos kifejezéssel tisztában
Szalljatok már le róla kérlek, mert hogy már az is baj hogyha a barátnőjével élvezik a nyaralást, az már szanalmas.
2016. augusztus 30. 16:36 #29
Kymea
Kymea
új tag
Hozzászólás: 40
Azonosító: 259319
Idézet (Dia28 @ 2016.08.30. 16:31)
Jaaaj Istenem. Ez nektek az egymásnak esés? Mert csak a házban lehet csókolózni, ezt törvény írja elő? Nektek mindenbe bele kell kötni? Hagyjátok már szerencsétleneket végre békén. Az még hogy csak a hírnév miatt van vele együtt.. gyerekek.. folyamatosan szidják ezt a csajt csak rosszat tesz a hírnevének, már hogy lenne Justinnal csak a hírneve miatt?? Már unalmas hogy folyton belekottok Justin életébe. Láthatóan boldog Sofiaval, probléma ez? Bármit csinál az rosszxdd 
Szalljatok már le róla kérlek, mert hogy már az is baj hogyha a barátnőjével élvezik a nyaralást, az már szanalmas.

Hát képzeld el, hogy nyugodtan csókolózhatnak az udvaron vagy ahol akarnak, de nem seggeket meg ilyen perverz dolgokat mutogatni... jogos, hogy mindenki ki van akadva! Szóval attól, hogy JB fan vagy attól ez az igazság! dry.gif
2016. augusztus 30. 16:42 #30
Dia28
Dia28
Hozzászólás: 566
Azonosító: 248868
Kymea
Mintha még nem láttatok volna Justin fenekét joparszor.. xdd
Amúgy ha én fan vagyok akkor már hozza sem szolhatok? Mert itt csak szidni lehet? Szerintem jogosan védem meg.
2016. augusztus 30. 16:50 #31
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Idézet (Dia28 @ 2016.08.30. 16:31)

"Nektek mindenbe bele kell kötni?"
XDDDDDDDDDDDDDD rohog.gif Elég fura ezt tőled hallani,hiszen te is napi szinten megjegyzéseket teszel illetve belekötsz a cikkeimbe,de am okéka laugh.gif

Képzeld,lehet az utcán csókolózni meg fogdosni a másik fenekét vagy ilyesmi,de úgy gondolom ha ezt teszed mértékkel tedd..Attól mert te szereted ezt a pojácát még nem kell,egyből mindenben neki adni igazat..Ő egy "sztár" még is lehúzott gatyával állt a nyilvánosság elé.Persze fiatal meg szerelmes,ráadásul nyaralt is,de mindenhol és mindenben vannak határok.. Gondolom ha Selena,Kylie vagy Kim csinálta volna ugyan ezt egyből írtad volna hogy de "szánalmas" vagy akármi..Ráadásul az meg eléggé gáz dolog és gyerekes hogy jól tudták hogy fotózzák őket még is megmerték tenni.. dry.gif + Attól mert ez a kigyó boldog és együtt van Bieberrel még akkor sincs joga a "pénzével" menősködni (ami ráadásul nem is az övé) dry.gif
2016. augusztus 30. 16:52 #32
- törölt felhasználó -    
Tejóég...először is, Justin hírnevén már nincs mit rontani.biggrin.gif Másodszor pedig, nagyon jót nevettem a fenti képeken, a kedvencem a "Amit online rendelsz, és amit valójában kapsz" biggrin.gifD
Én tényleg nem értem, hogy miért kell Sofiának ennyire alattomosan viselkedni másokkal. Lehet a barátnőivel nagyon jól szórakozott azon a beszóláson, de a rajongóknak ezzel csak azt bizonyított be, hogy mennyire undorító személyisége van.
Amúgy abban tényleg igazad lehet Dia28, hogy Justin boldog vele...hiszen tökre összeillenek. Mindketten gyerekesek és tiszteletlenek a rajongókkal, akik nélkül egyébként nem lennének ott, ahol most vannak.
2016. augusztus 30. 16:53 #33
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Felvágos r*banc. Ha az apja nem lenne híres, akkor valószínű, hogy ő is egyike lenne azoknak ,akiknek nem lenne rá pénze, hogy Biberkével találkozzon. Úgy könnyű beszélni, ha a szülők pénzelik.
Magam se tudom ,hogy Bieber vagy a csaj a rosszabb. Vagy mindkettő. Egyedül a rajongókat sajnálom, amiért ilyet beszólt nekik.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Coreline
2016. augusztus 30. 17:08 #34
CimFam
CimFam

Státusz#ShawnMendesToHungary Kérlek használd ezt a hashtaget minden közösségi oldalon!
Hozzászólás: 517
Azonosító: 256999
Pfff.... Szegény JB...
2016. augusztus 30. 17:15 #35
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Na jó eddig nem érdekelt ez a csaj meg az ,hogy Justinnal van,de most nagyon felbosszantott.Ez szó szerint egy kis felvágós tinip*csa.És az a komment amit hagyott Justin rajongoinak..szánalmas.Justin pedig hagyja,hogy ilyet írjon azoknak akiknek köszönheti,hogy itt tart.Szánalmas ez az egész.Selena után egy ilyen kis felvágós,beképzelt kis..nem szidom inkább,mert nem ismerem,de az a viselkedés amit csinál nagyon unszimpatikus.
A képeken meg jót nevettem,főleg azon,hogy Amit rendelsz és amit kapsz biggrin.gif
2016. augusztus 30. 17:21 #36
vancuci
vancuci
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 247836
Már nem azért, de mi az a komment amit írt Sophie??? Neki 0 hírneve lenne ha az apja vagy JB nélkül.... idióta picsa
2016. augusztus 30. 17:43 #37
- törölt felhasználó -    
én eddig kb leszartam mit művelt Justin a barátnőjével, de az, hogy engedi, hogy ilyet irjon egy rajongójának az egyszerűen hányingert keltő. hogy képzeli? egy szánalomkupac ez a nő.
2016. augusztus 30. 17:52 #38
- törölt felhasználó -    
Most mit kell felfuvalkodni azon hogy ez a senki, undorító ribizli próbálja magát felkarolni azzal a tehetségtelen gyerekkel? Majd előbb utóbb a süllyesztőbe kerül mindkettő.
2016. augusztus 30. 17:56 #39
N_évi024
N_évi024
visszatérő vendég
Hozzászólás: 124
Azonosító: 254541
Az egyetlen kérdés,ami megfogalmazódott bennem,mikor ezt olvastam az az volt,hogy Justin HOGY A FENÉBE ENGEDHETI EZT? Ennyire nem tiszteli/szereti a rajóngóit? Justin megint zuhanórepülésben van a pöcegödör felé,egyre kevesebb Belieber van mellette,és szerintem ezt megérdemli,ezek után.
2016. augusztus 30. 18:05 #40
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Ez a lány ennyire jó csak hogy nyilvánosan sexeljenek vele aztán majd sír hogy mindenki csak megfektetni akarja majd de nem fogják komolyan venni. Justin pedig egyre szánalmasabb várom hogy mikor bukik meg a karrierje a lány miatt, mivel a rajongók ahogy látom kezdenek elfordulni tőle.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok