Idézet (Nksii @ 2015.07.31. 15:24)
Senki sem álszenteskedett,te kezdték egy kommentelőt kioktatni,hogy jaj húsevők mind milyen kegyetlenek stb stb.. én adományoztam már olyan közösségeknek akik állatokat mentenek,de mivel sajnos nem vagyok vegetáriánus csak egy kegyetlen gonosz ember lehetek. Na további szép napot mindenkinek és sajnálom szegény oroszlánt,remélem a pasas megkapja méltó büntetését a tettéért. 
Tudod, én nem gondolom, hogy a húsevők kegyetlenek. Mert egyszerűen nem érdekel. Egyétek csak, ti tudjátok. A legtöbb nagyon jó barátom se nem vega, se nem vegán. De amikor azok ítélnek el valakit, akik kvázi ugyanúgy nem kímélik több állat életét is, akár a vadász tette, az igenis álszentség, főleg, ha valaki még azt is állítja, hogy ő mekkora nagy állatvédő
Idézet (ImCaptainIronMan @ 2015.07.31. 15:27)
Wyrd kedves! Oroszlánhúst eszel? Igen, sajnálom a csirkéket is, de ezt az állatot nem azért ölték meg, mert meg akarták enni! Általában, ha levágnak egy csirkét, okkal teszik: hogy megegyék, ami nem mondom hogy sokkal megbocsáthatóbb! De Cecilt minden ok nélkül, élvezetből ölték meg! Akkor se hunynék szemet a dolog fölött, hidd el, ha azért lőtték volna le, hogy megegyék szerencsétlent. De összességében igazad van
Állatokat nem csak a húsukért ölnek, a prémjeikért, a bőrükért, a csontjaikért, stb.

1 felhasználónak tetszik: