Starity

Rászállt az internet az oroszlánvadász fogorvosra

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 29. 14:40 #41
Cintia99
Cintia99

Státuszit's a solo song and it's only for the brave
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 0
Azonosító: 148309
Ez az ember egy gusztustalan féreg, akinek korántsem a börtönben van a helye, hanem az akasztófán. Kövezzetek meg, de én az ilyen szívtelen, rohadék embernek nyugodt szívvel kívánom a halálát.
2015. július 29. 14:43 #42
DarkSilent
DarkSilent
visszatérő vendég

StátuszFuck Yeah MotherFucker!
Hozzászólás: 105
Azonosító: 244206
Remélem börtönbe jut, igen megértem azt ,hogy vannak állatok amik túlnépesednek (WTF?, na mindegy) és ezért megölik őket de egy szelíd állatot ami az emberek nagy kedvence? Hát remélem minél többet ül majd érte....
2015. július 29. 14:44 #43
DarkSilent
DarkSilent
visszatérő vendég

StátuszFuck Yeah MotherFucker!
Hozzászólás: 105
Azonosító: 244206
Cintia99 hát meg is érdemelné....
2015. július 29. 14:44 #44
Berrybaba
Berrybaba
visszatérő vendég

StátuszI'm a goddamn mermaid.
Hozzászólás: 470
Csatolások: 3
Azonosító: 91292
undorító, ocsmány, gyáva tett, az emberiség szégyenfoltjai az ilyen emberek.
2015. július 29. 14:49 #45
Girl23
Girl23

Státusz...
Hozzászólás: 754
Azonosító: 240285
Mit ártott neki az a szerencsétlen oroszlán??????????????
2015. július 29. 14:55 #46
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (caturday @ 2015.07.29. 13:33)
"Vannak életszakaszok és élethelyzetek, amikor a szervezet fehérjeigénye megnő. Például a 6. hónapot betöltött csecsemők, az intenzíven fejlődő kisdedek, a serdülők fehérjeszükséglete megemelkedik és ennek fedezéséhez a minőségi húsok nagyban hozzájárulnak. Emellett a várandósság 2. és 3. trimeszterében is nő a kismama fehérjeigénye, illetve a szoptató anyának napi átlag plusz 20 g fehérjére van szüksége."
Nyilván ezeket a fehérjéket pótolhatod a húsokat mellőzve, például szójával, de miért kellene megvonnod magadtól őket?

Olyan dolgokról írsz, amikről fogalmad sincsen. Segítségül vetted netán a wikit?
Vannak vegán kismamák, nem is egy virtuálisan is ismerek valakit. Sosen hallottam még olyanról, hogy a gyerek ezért nagyon gyenge lett volna. -vagyis de, egy beképzelt okjs gyógyszerészasszony bemagoltatott hazugságát. A vegán gyerekek teljesen egészségesek. Csak nincsenek teleetetve vénekkel, ezért picit alacsonyabbak olykor. -rgyetlen különbség.
Nem értem, mi a francnak kell mindig a szójával jönni. A szója messze nem a legnagyobb fehérjeforrás. A bab, a lencse, a brokkoli, a spenót, a paradicsom, az eper, a banán stb... mind ide tartoznak. Ezek tiszta fehérjeforrások, mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák. Ráadásul több mennyiségben, mint egy állat teteme. Ezek ténylegesen tiszta források, nincs szükség arra, hogy más szervezete árszűrje azokat. Vagy pl. a gabona 6 féle aminosavat tartalmaz, de más növénnyel fogyasztva megvan a 8 aminosav. Ezt hívják komplettálásnak. Ismerős? Nem hiába vannak vegán élsportolók és testépítők. Nekik nincs felnőtt korukban sem szükségük anyatejre, tyúkmenstruációra és rothadó tetemre. Mégis élnek. Miért döntöttek így? Belátták, hogy nincsenek húsevő ösztöneik, és testfelépítésük alkalmatlan a természetes vadászatra, nyers húsevésre. Ugye ahogyan a többi mindenevő azt szokta. És bélrendszerünk is jóval hosszabb, mellesleg az állkapcsaink is mozognak oldalra. Lehet jönni azzal, hogy a csimpánz is eszik húst. Náluk ez szintúgy döntés kérdése, mint az embereknél, mellesleg nem mindegyik példány fogyaszt húst. És nem terít le nála jóval nagyobb fajokat. Nem szívja ki a tejüket se a mellükön keresztül. És nem is öli meg annak kölykeit, hogy bébi módjára ellopja tejét. Ha már ezen az okon alapul, hogy mindenevőnrk nevezzük magunkat, együk meg a földet is, a dögöt is, más állat ürülékét is, hiszen más fajok -akár nás mindenevők- is azt teszik.
Egy kis meglepetésként. Vannak, akik kutyáikat, macskáikat is vegánul nevelik. Makk egészségesek. Ugyanis nem etetnek velük szemetet. -amiről az emberek azt gondolják, egészséges. Közben meg tele van nyomva gyógyszerekkel, hirtelen növesztő/felfújó tápszerekkel és fényt nen látott.
Nos, én itt ennyi lettem volna, kérek minden tagot, hogyha válaszolni szeretne, azt a privát üzenetek gomb segítségével tegye. Iamétlem: privát üzenetek gomb. Privát üzenetek gomb. Mert ezt nem mindig sikerül megérteni.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2015. július 29. 15:07 #47
Bogiii5
Bogiii5
visszatérő vendég

Státusz5H for life♥
Hozzászólás: 441
Csatolások: 2019
Azonosító: 244934
És még képes mosolyogni,úgy vicsorítanak a képen mintha ez olyan csuda jó dolog lenne..az ilyen embereket nem börtönbe kéne zárni,meg pénz büntetést adni neki,hanem megkínoztatni,addig míg bírja..komolyan mondom felháborító ezeknek az embereknek a viselkedése!
2015. július 29. 15:33 #48
- törölt felhasználó -    
Remélem elitélik és jól rács mögé kerül..
2015. július 29. 15:38 #49
Izzy2011
Izzy2011
visszatérő vendég

StátuszJutyuka vagyok.
Hozzászólás: 156
Azonosító: 204291
fuhhh bazmeg ha én egyszer egy ilyet a kezem közé kapnék.... levágnám a végtagjait szép lassan hogy szenvedjen és közben azt kéne néznie ahogy a szeme elött a számára legfontosabb embereket kínzom, majd bedobnám egy pincébe ahol folyamatos sikítás játszódna le és ő pedig hol jég hideg vízbe hol tűzforróba feküdne. Mindig annyi kaját, meg innivalót kapna, hogy épphogycsak túlélje a következő napig és a legvégén egy zsákba kötném és tóba dobnám. Ez uszke 1hónap lenne. És élvezném minden percét!!!!!!!!!!!!
De amig ez nem valósulhat meg a halál büntetést újra törvénybe kéne hozni!
2015. július 29. 15:43 #50
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Mi lenne,ha befejeznétek végre ezt a hús vs. vega vitát? wtf.gif Komolyan,szánalmas amit itt műveltek. bolond.gif Egy szerencsétlen oroszlánt csak úgy megöltek,ti meg itt veszekszetek hogy ki a jobb. Tudjátok melyikőtök a jobb? Egyikőtök sem!! Ha húst eszel,akkor egyél húst,ha vega vagy,akkor legyél vega. Mindkettő, épp olyan egészséges. Ha bármilyen állatról poszt van,már rögtön jönnek a hús vs. vega veszekedések.Komolyan,ilyenkor néha nem gondolkoztok el egy kicsit? Szegény állat,ártatlanul halt meg,ti meg vitáztok. Ha olyan nagy probléma,beszéljétek meg privátban,vagy csináljatok fórum témát belőle,és ott veszekedjetek. Köszönöm.
(Kérlek,ne kezdjetek el velem vitázni,inkább kicsit szálljatok magatokba,és gondolkozzatok el,hogy milyen hülyeségen marjátok egymást folyton. Ha bármiféle megjegyzésed van,tőlem közöld itt,de ne csodálkozz,hogy ha privát üzit kapsz vissza. )
1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2015. július 29. 15:48 #51
- törölt felhasználó -    
Én nem értem, mire volt jó ez, hogy megölje ezt a szerencsétlen állatot! Megérte? Nem. Remélem kap büntetést...
2015. július 29. 16:29 #52
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Úgy tudtam, hogy előjön a vegás téma is, pedig ehhez aztán semmi köze sincs.
2015. július 29. 16:52 #53
- törölt felhasználó -    
Szerintem ebben a dologban a park dolgozóinak is benne van a keze, hogy lehetett "észrevétlenül" kicsalogatni egy oroszlánt egy nemzetiparkból? Szerintem sehogy.

Gureka 10, szerintem igenis jobbak a vegetáriánusok a hagyományosan étkezőknél, az EQ szintjük legalább is biztos magasabb. Mert mind a két beállítottságú ember tisztában van a húsukért tenyésztett állatok, siralmas tartásáról és haláláról, csak a hagyományosan étkezók megsajnálgassák őket egy kicsit aztán jöhet bifsteks meg a csirke combi, mert előbbre tartják a kulináris kielégülésüket, hogy degeszre ehessék magukat, mint egy másik élőlény sorsát. A vegetáriánus meg úgy gonolkodik, hogy azért,hogy ő vacsorázzon egy királyt, ne haljon meg és ne szenvedjen senk és semmi. Mert annyit nem ér.....
Ezt egy hagyományosan étkező írta le neked, aki attól, hogy túlönző a vegetarianizmushoz, tudja tisztelni, mások akaraterejét.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Phaedra
2015. július 29. 16:55 #54
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
az összes hülyének, aki szerint védett oroszlánt ölni a természet rendje, mert nyilván rengetegen esznek oroszlánhúst [el ne hidd -.-], menjen oda egy oroszlánhoz és ölesse meg magát -.-" gyűlölöm a buta embereket
"Aki csak azt tudja hajtogatni, hogy gyűlöli az embereket, az gondolkozzon egy picit, és inkább csak azt gyűlölje, aki megérdemli...mert ugyebár nem minden ember olyan gusztustalan, hogy élvezetből öl.
A másik meg: a haszonállatokat még mindig nem élvezetből öljük meg, hanem azért, mert húsra szüksége van az emberi szerezetnek."
Igen, teljesen egyértelmű, hogy ez a szituáció megegyezik az általad leírttal -.-" A vegás témának meg végképp semmi köze nincs ehhez, intézzétek el privátban, senkit ne érdekel, ahogy próbáljátok a hozzászólásaitok számát gyarapítani -.-"
2015. július 29. 17:20 #55
ebihal
ebihal

StátuszI've told you time and time again I'm not as think as you drunk I am
Hozzászólás: 798
Azonosító: 150583
Egyetértek Eroszi
2015. július 29. 17:26 #56
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Azonosító: 243591
Idézet (Pocok2001 @ 2015.07.29. 16:55)
az összes hülyének, aki szerint védett oroszlánt ölni a természet rendje, mert nyilván rengetegen esznek oroszlánhúst [el ne hidd -.-], menjen oda egy oroszlánhoz és ölesse meg magát -.-" gyűlölöm a buta embereket
"Aki csak azt tudja hajtogatni, hogy gyűlöli az embereket, az gondolkozzon egy picit, és inkább csak azt gyűlölje, aki megérdemli...mert ugyebár nem minden ember olyan gusztustalan, hogy élvezetből öl. 
A másik meg: a haszonállatokat még mindig nem élvezetből öljük meg, hanem azért, mert húsra szüksége van az emberi szerezetnek."
Igen, teljesen egyértelmű, hogy ez a szituáció megegyezik az általad leírttal -.-" A vegás témának meg végképp semmi köze nincs ehhez, intézzétek el privátban, senkit ne érdekel, ahogy próbáljátok a hozzászólásaitok számát gyarapítani -.-"

Az utolsó üzenetemben kifejtettem, és leírtam háromszor, hogy nem írok ide többet, és akár folytatom privátban. De ha öten jöttök ide azzal, hogy a "vega"ságomat rakjam fénymentes helyre -érdekes, ezt hagyományos életmódúaknak nem mondjátok-, se fogok többet ideírni azzal kapcsolatban. biggrin.gif De kár is volt, nyakamat ráteszem, hogy te is csak idejöttél elküldeni melegebb éghajlatra, és mint a szemellenzős ló, aki a társadalom által évszázadokon át magoltatott zagyvaságot folyatja magából, elhaladtál az irományom felett.
ui: nem, nem gyűjtöm a hsz-eimet, köszönöm. Remélem igaz a mondás, hogy mindenki magából indul ki.
Köszönöm, további szép napot mindenkinek! smileeee.gif
2015. július 29. 18:18 #57
caturday
caturday
visszatérő vendég

Státuszholy chimichanga!!!!!!
Hozzászólás: 485
Azonosító: 221365
@Phaedra: Igazából a szóját azért írtam példának, mert az jutott eszembe először (és ezt most azért írom ide, mert annyira nem hozott lázba a téma, hogy pmet írjak, viszont így neked sem kell válaszolni ide). A többire meg már tényleg írok novellát, lényeg a lényeg, hogy sosem elleneztem a vegák-veganok életmódját/gondolkodását, sőt még csak nem is érdekelt, és továbbra sem érdekel, csak ők se kritizálják az enyémet. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. július 29. 18:33 #58
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Egyetlen egy dolog szúrta a szemem: komolyan olyan értelmes a társadalom, hogy azért, mert a szabadidejében hobbiból (eltérve most attól, hogy ez pontosan mi) tett illegális cselekményét a SZAKMÁJÁHOZ tartozó oldalon rójják fel? Ebben egyedül én nem látok logikát? Rendben, törvényt sértett, a cikknek ettől a részétől elzárkózom, de azért ez nálam tényleg kiveri a biztosítékot. Oké, felháborodottak, de nem hinném, hogy ezt egy fogászati rendelő vendégkönyvébe kéne ecsetelgetni. Személyes levelekkel szerintem hatékonyabb egyébként, azzal nem tud mit kezdeni az illető, itt lazán megnyomja a "törlés" gombot, és annyi. Így simán tűnhet úgy, hogy csak a gép előtt pötyögő emberkék szája nagy, az igazi tiltakozást hatszor drasztikusabb módon is lehetne végezni, csak ugye ahhoz fizikai erő is kéne - nem csak billentyűpötyögtetés.
De ez megint csak saját vélemény/nézőpont.
2015. július 29. 18:40 #59
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (Gureka10 @ 2015.07.29. 12:26)
Már ne is haragudjatok,de csodálkoztok rajta,hogy félnek tőlünk az állatok,vagy épp megtámadnak minket??

Jó, azért azt a fajta támadást is vegyük figyelembe, amikor a híradó attól zeng, hogy egy xy éves pitbull/bármilyen kutya széttépett egy kisgyereket/kisbabát. Van eset, amikor valóban az ember hergeli az állatot, és ezért az állat ösztönből rátámad, de amikor egy egyéves gyerek a kanapén van, vagy egy kisgyerek játszik a kertben és a kutya pikk-pakk szétkapja, az a szerencsétlen gyerkőc mit tett? Elképzelhető, hogy zavarta az állatot, na de 2-3 éves gyerek biztosan nem tudatosan idegesítette fel a kutyát.
De hogy a gyerektől eltérjünk: felnőttre is ugyanúgy rátámad egy kóbor állat. Az a felnőtt, aki hazafele megy a munkából, sétál a járdán, és jön egy kutya a semmiből, bumm, rátámad, azaz ember mit vétett? Azt senki ne mondja nekem, hogy ilyen esetre nem volt példa, elég kb. 1 hónapon keresztül lesni a híradót.
2015. július 29. 19:17 #60
- törölt felhasználó -    
Kedves Ag_laja!

Az első kérdésem az lenne, jogy mi az az EQ?Ha ezzel, az intelligenciahányadosra gondolsz, akkor a kérdésem a következő:
Mégis miért lenne magasabb az ember IQ-ja, ha vegetáriánus?
De ha ezt szeretnéd hinni, akkor hidd ezt. Hiszen, akik húst esznek, azok nyilván ostobák. Hiszen a szervezetnek nincs szüksége fehérjére....

Ami viszont ezt a pasit illeti, erre már nem tudok mit mondani. Az embernek muszáj megölni a természetet, és beszennyezni a Földet. Nem tudjuk becsülni azt, amink van. Mikor érti már meg a fajunk, hogy nincs egy tartalék Föld?! De folytassuk csak, majd csak kinyírjuk magunkat...
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!