Starity

Rászállt az internet az oroszlánvadász fogorvosra

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 30. 17:36 #81
Vandaa7
Vandaa7

StátuszRohadt agyamban szűköl és günyög fekete sávok közt a sárga hold.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 662
Csatolások: 0
Azonosító: 218286
HOGY ROHADNA MEG.
Mar bocsanat. Ember az ilyen?!
Miert?! Miert?!
Az ilyeneknek miert kell elniuk?!
Szegeny Oroszlan..
Raadasul allatkerti..
Es meg vedekezni sem tudott..
Ennyire unatkozik. Ennyire nem tud mit
kezdeni a penzevel vagy mi?!
Fhuuu.
Nem is folytatom,mert cask kiakadok es jaj.
2015. július 30. 19:13 #82
ImCaptainIronMan
ImCaptainIronMan
visszatérő vendég

StátuszAm I the only one Zen around here? Good Lord!
Hozzászólás: 177
Azonosító: 246794
Fordíthatná maga felé a fegyvert, amivel megölte szegény oroszlánt! Mit gondolt ez? Hogy poén, vagy mi? Komolyan, szégyellem, hogy ilyen emberekkel kell megosztanom a bolygót! Fogorvos! El tudom képzelni, hogy végezheti a munkáját! Te utolsó senkije a világnak!!
2015. július 30. 19:25 #83
ImCaptainIronMan
ImCaptainIronMan
visszatérő vendég

Amúgy, emberek, honnan jött a vega téma?? Épp kinyírtak heccből egy ártatlan állatot, ti pedig összevesztek egy világi baromságon... Közben meg a hülyéket szapuljátok...
2015. július 30. 20:25 #84
- törölt felhasználó -    
Rohadt életbe a ki**szott emberiséggel! Miért kell bántani ártatlan állatokat?! Miért élvezet ez? Utolsó büdös f*szok.
2015. július 30. 22:06 #85
- törölt felhasználó -    
Jézusom. ohmy.gif Nem normális ez az ember...
2015. július 31. 12:01 #86
LilaSzamóca
LilaSzamóca
új tag

StátuszWe all go a little mad sometimes. -Norman Bates
Hozzászólás: 82
Azonosító: 223650
Azt a barmot kéne megölni, pont úgy ahogy ő végzett azzal az ártatlan oroszlánnal! reklamalo.gif
2015. július 31. 12:38 #87
arianaforever
arianaforever
visszatérő vendég

StátuszCryBaby
Hozzászólás: 402
Csatolások: 300
Azonosító: 230539
Látom hogy valakinek ez a hobbija.Hát gratulálok neki.sad.gif
2015. július 31. 13:14 #88
Vilu459
Vilu459

StátuszIsmét látni foglak!
Hozzászólás: 557
Azonosító: 233969
Ez olyan szomorú. sad.gif Már szánalmas. De az oroszlánt nagyon sajnálom.
2015. július 31. 13:22 #89
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (ImCaptainIronMan @ 2015.07.30. 19:25)
Amúgy, emberek, honnan jött a vega téma?? Épp kinyírtak heccből egy ártatlan állatot, ti pedig összevesztek egy világi baromságon... Közben meg a hülyéket szapuljátok...

Úgy, hogy veritek itt magatokat, hogy jaj, szegény oroszlán, búú, most mi lesz, de szar emberek vannak, blablabla, aztán közben nap, mint nap tömitek magatokba a húst, ami miatt ugyanúgy megszenvedett nem egy állat. Itt jelenleg egy oroszlánról volt szó... és mi van a több millió állattal, akiket legyilkolnak az emberek? Ráadásul nem is olyan kíméletes módszerrel, hogy bumm, egy lövés és viszlát...
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. július 31. 14:19 #90
Nksii
Nksii
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 217834
Wyrd azért elég nagy baromságot írtál..igen sokan esznek húst,de nem hinném,hogy mindenki oroszlán és panda maci húsával "tömi a fejét" hanem csirke disznó igazi házi állatokat akiket direkt e célból tenyésztenek és ők egyáltalán nincsenek kihalásban mint pl lassacskán az oroszlánok. Én is állatvédő vagyok még sem vagyok vega és akár tetszik akár nem az embernek szüksége van a húsfogyasztásra amit nem tud ugyanúgy pótolni pl a tofu..
2015. július 31. 14:53 #91
Wyrd
Wyrd

Idézet (Nksii @ 2015.07.31. 14:19)
Wyrd azért elég nagy baromságot írtál..igen sokan esznek húst,de nem hinném,hogy mindenki oroszlán és panda maci húsával "tömi a fejét" hanem csirke disznó igazi házi állatokat akiket direkt e célból tenyésztenek és ők egyáltalán nincsenek kihalásban mint pl lassacskán az oroszlánok. Én is állatvédő vagyok még sem vagyok vega és akár tetszik akár nem az embernek szüksége van a húsfogyasztásra amit nem tud ugyanúgy pótolni pl a tofu..

Szerinted egy szarvasmarha vagy akár csak egy csirke kínok kínjával akar meghalni? Vagy esetleg az orvos, aki lelőtte az oroszlánt, meg is eszi, vagy mi? wtf.gif Szép kis állatvédő lehetsz, ha ugyan közvetlenül nem is, de részt veszel az állatok mészárlásában. Talán csak a kutya, meg a macska az állat? Vagy talán a kihalófélben lévő fajok? A haszonállatok nem állatok, csak tárgyak? Ennyi erővel ehetnénk embert is, az is hús, és még csak kihalófélben sincs a fajunk...
(Azt meg már csak halkan, zárójelben tenném hozzá, hogy nincs szüksége húsra a szervezetünknek, de biztos úgy van, ahogy te mondod...)
2015. július 31. 14:56 #92
- törölt felhasználó -    
Wyrd "te etetsz, én etetlek".
2015. július 31. 15:01 #93
Nksii
Nksii
új tag
Azért vagyok kegyetlen gyilkos mert megmerek enni egy csirkeszárnyat?..biggrin.gif
2015. július 31. 15:03 #94
Wyrd
Wyrd

Idézet (Nksii @ 2015.07.31. 15:01)
Azért vagyok kegyetlen gyilkos mert megmerek enni egy csirkeszárnyat?..biggrin.gif

Ha egy embert kezét akarnám megenni, és netalántán valahogy hozzá is jutnék, gyilkosnak lennék bélyegezve. Akkor miről is beszélgetünk?
2015. július 31. 15:06 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nksii @ 2015.07.31. 14:19)

állatvédő vagy, de ettől függetlenül nyugodtan megeszed például a csirkehúst, mert "pff, őt úgyis erre [lemészárlásra] tenyésztették"? példás smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Wyrd, Phaedra
2015. július 31. 15:09 #96
Nksii
Nksii
új tag
Nekem sem tetszik,hogy megölik a haszonállatokat,de valamit enni kell és nagy baromság amit írsz mert igenis kell hús a szervezetnek,bocsánata fehérjére amiből a legtöbbet a húsból lehet kinyerni,de igen biztos nincs szükségünk...és szerinted nagyapáink a földeken miért a szalonnát ették?Mert annak segítségével bírták az egész napos munkát,ha már itt tartunk a növényeknek nem fáj ha esetleg kiszedjük őket a földből étkezés gyanánt? Vagy az nem számít emrt nem tud hangot kiadni,mindegy felőlem még nyugodtan írhatod nekem a szép kommenteket nem fogom nézni,de azért el ítélni valakit mert húst eszik és ezért már állatvédő sem lehet az röhej...biggrin.gif
2015. július 31. 15:13 #97
- törölt felhasználó -    
Srácok hülyeségen vitáztok. Amúgy meg, ha ti nem eszitek meg, más úgy is megeszi, annak az állatnak már mindegy, hogy ki fogyasztja el, őt nem érdekli. Nem fölöslegesen halnak meg, felhasználásra kerülnek, akkor is, ha nem ez a legszebb ember-állat kapcsolat a világon.
2015. július 31. 15:13 #98
Wyrd
Wyrd

Idézet (Nksii @ 2015.07.31. 15:09)
Nekem sem tetszik,hogy megölik a haszonállatokat,de valamit enni kell és nagy baromság amit írsz mert igenis kell hús a szervezetnek,bocsánata  fehérjére amiből a legtöbbet a húsból lehet kinyerni,de igen biztos nincs szükségünk...és szerinted nagyapáink a földeken miért a szalonnát ették?Mert annak segítségével bírták az egész napos munkát,ha már itt tartunk a növényeknek nem fáj ha esetleg kiszedjük őket a földből étkezés gyanánt? Vagy az nem számít emrt nem tud hangot kiadni,mindegy felőlem még nyugodtan írhatod nekem a szép kommenteket nem fogom nézni,de azért el ítélni valakit mert húst eszik és ezért már állatvédő sem lehet az röhej...biggrin.gif

Nagyapáink lehet, hogy a földeken szalonnát ettek, de jóval előttük voltak olyan szegény emberek, sőt, állítom még most is vannak, akik húst egy évben kétszer ha ettek, és nehéz fizikai munkára (voltak) képesek, növényi alapú táplálkozással.
Majd akkor szólj, ha egy répa farkcsóválással fog eléd menni, mikor hazaérsz, akár egy kutya. wink.gif

Idézet (Shadow Hunter @ 2015.07.31. 15:13)
Srácok hülyeségen vitáztok. Amúgy meg, ha ti nem eszitek meg, más úgy is megeszi, annak az állatnak már mindegy, hogy ki fogyasztja el, őt nem érdekli. Nem fölöslegesen halnak meg, felhasználásra kerülnek, akkor is, ha nem ez a legszebb ember-állat kapcsolat a világon.

Én nem akarom a világot megváltani, mindenki csinál, amit akar, csak ne álszenteskedjünk már rolleyes.gif
2015. július 31. 15:24 #99
Nksii
Nksii
új tag
Senki sem álszenteskedett,te kezdték egy kommentelőt kioktatni,hogy jaj húsevők mind milyen kegyetlenek stb stb.. én adományoztam már olyan közösségeknek akik állatokat mentenek,de mivel sajnos nem vagyok vegetáriánus csak egy kegyetlen gonosz ember lehetek. Na további szép napot mindenkinek és sajnálom szegény oroszlánt,remélem a pasas megkapja méltó büntetését a tettéért. sad.gif
2015. július 31. 15:27 #100
ImCaptainIronMan
ImCaptainIronMan
visszatérő vendég

Wyrd kedves! Oroszlánhúst eszel? Igen, sajnálom a csirkéket is, de ezt az állatot nem azért ölték meg, mert meg akarták enni! Általában, ha levágnak egy csirkét, okkal teszik: hogy megegyék, ami nem mondom hogy sokkal megbocsáthatóbb! De Cecilt minden ok nélkül, élvezetből ölték meg! Akkor se hunynék szemet a dolog fölött, hidd el, ha azért lőtték volna le, hogy megegyék szerencsétlent. De összességében igazad van
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!