HOGY ROHADNA MEG.
Mar bocsanat. Ember az ilyen?!
Miert?! Miert?!
Az ilyeneknek miert kell elniuk?!
Szegeny Oroszlan..
Raadasul allatkerti..
Es meg vedekezni sem tudott..
Ennyire unatkozik. Ennyire nem tud mit
kezdeni a penzevel vagy mi?!
Fhuuu.
Nem is folytatom,mert cask kiakadok es jaj.
Rászállt az internet az oroszlánvadász fogorvosra
2015. július 30. 19:13
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Fordíthatná maga felé a fegyvert, amivel megölte szegény oroszlánt! Mit gondolt ez? Hogy poén, vagy mi? Komolyan, szégyellem, hogy ilyen emberekkel kell megosztanom a bolygót! Fogorvos! El tudom képzelni, hogy végezheti a munkáját! Te utolsó senkije a világnak!!
2015. július 30. 19:25
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Amúgy, emberek, honnan jött a vega téma?? Épp kinyírtak heccből egy ártatlan állatot, ti pedig összevesztek egy világi baromságon... Közben meg a hülyéket szapuljátok...
2015. július 30. 20:25
Rohadt életbe a ki**szott emberiséggel! Miért kell bántani ártatlan állatokat?! Miért élvezet ez? Utolsó büdös f*szok.
2015. július 31. 12:01
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Azt a barmot kéne megölni, pont úgy ahogy ő végzett azzal az ártatlan oroszlánnal!
2015. július 31. 12:38
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
Látom hogy valakinek ez a hobbija.Hát gratulálok neki.
2015. július 31. 13:22
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (ImCaptainIronMan @ 2015.07.30. 19:25)
Amúgy, emberek, honnan jött a vega téma?? Épp kinyírtak heccből egy ártatlan állatot, ti pedig összevesztek egy világi baromságon... Közben meg a hülyéket szapuljátok...
Úgy, hogy veritek itt magatokat, hogy jaj, szegény oroszlán, búú, most mi lesz, de szar emberek vannak, blablabla, aztán közben nap, mint nap tömitek magatokba a húst, ami miatt ugyanúgy megszenvedett nem egy állat. Itt jelenleg egy oroszlánról volt szó... és mi van a több millió állattal, akiket legyilkolnak az emberek? Ráadásul nem is olyan kíméletes módszerrel, hogy bumm, egy lövés és viszlát...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 31. 14:19
|
|
Nksiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 217834 offline
|
Wyrd azért elég nagy baromságot írtál..igen sokan esznek húst,de nem hinném,hogy mindenki oroszlán és panda maci húsával "tömi a fejét" hanem csirke disznó igazi házi állatokat akiket direkt e célból tenyésztenek és ők egyáltalán nincsenek kihalásban mint pl lassacskán az oroszlánok. Én is állatvédő vagyok még sem vagyok vega és akár tetszik akár nem az embernek szüksége van a húsfogyasztásra amit nem tud ugyanúgy pótolni pl a tofu..
2015. július 31. 14:53
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Nksii @ 2015.07.31. 14:19)
Wyrd azért elég nagy baromságot írtál..igen sokan esznek húst,de nem hinném,hogy mindenki oroszlán és panda maci húsával "tömi a fejét" hanem csirke disznó igazi házi állatokat akiket direkt e célból tenyésztenek és ők egyáltalán nincsenek kihalásban mint pl lassacskán az oroszlánok. Én is állatvédő vagyok még sem vagyok vega és akár tetszik akár nem az embernek szüksége van a húsfogyasztásra amit nem tud ugyanúgy pótolni pl a tofu..
Szerinted egy szarvasmarha vagy akár csak egy csirke kínok kínjával akar meghalni? Vagy esetleg az orvos, aki lelőtte az oroszlánt, meg is eszi, vagy mi?
(Azt meg már csak halkan, zárójelben tenném hozzá, hogy nincs szüksége húsra a szervezetünknek, de biztos úgy van, ahogy te mondod...)
Phaedra
2015. július 31. 15:03
|
Wyrd |
|
Idézet (Nksii @ 2015.07.31. 15:01)
Azért vagyok kegyetlen gyilkos mert megmerek enni egy csirkeszárnyat?..
Ha egy embert kezét akarnám megenni, és netalántán valahogy hozzá is jutnék, gyilkosnak lennék bélyegezve. Akkor miről is beszélgetünk?
Phaedra
2015. július 31. 15:06
Idézet (Nksii @ 2015.07.31. 14:19)
állatvédő vagy, de ettől függetlenül nyugodtan megeszed például a csirkehúst, mert "pff, őt úgyis erre [lemészárlásra] tenyésztették"? példás
2015. július 31. 15:09
|
|
Nksiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 217834 offline
|
Nekem sem tetszik,hogy megölik a haszonállatokat,de valamit enni kell és nagy baromság amit írsz mert igenis kell hús a szervezetnek,bocsánata fehérjére amiből a legtöbbet a húsból lehet kinyerni,de igen biztos nincs szükségünk...és szerinted nagyapáink a földeken miért a szalonnát ették?Mert annak segítségével bírták az egész napos munkát,ha már itt tartunk a növényeknek nem fáj ha esetleg kiszedjük őket a földből étkezés gyanánt? Vagy az nem számít emrt nem tud hangot kiadni,mindegy felőlem még nyugodtan írhatod nekem a szép kommenteket nem fogom nézni,de azért el ítélni valakit mert húst eszik és ezért már állatvédő sem lehet az röhej...
2015. július 31. 15:13
Srácok hülyeségen vitáztok. Amúgy meg, ha ti nem eszitek meg, más úgy is megeszi, annak az állatnak már mindegy, hogy ki fogyasztja el, őt nem érdekli. Nem fölöslegesen halnak meg, felhasználásra kerülnek, akkor is, ha nem ez a legszebb ember-állat kapcsolat a világon.
2015. július 31. 15:13
|
Wyrd |
|
Idézet (Nksii @ 2015.07.31. 15:09)
Nekem sem tetszik,hogy megölik a haszonállatokat,de valamit enni kell és nagy baromság amit írsz mert igenis kell hús a szervezetnek,bocsánata fehérjére amiből a legtöbbet a húsból lehet kinyerni,de igen biztos nincs szükségünk...és szerinted nagyapáink a földeken miért a szalonnát ették?Mert annak segítségével bírták az egész napos munkát,ha már itt tartunk a növényeknek nem fáj ha esetleg kiszedjük őket a földből étkezés gyanánt? Vagy az nem számít emrt nem tud hangot kiadni,mindegy felőlem még nyugodtan írhatod nekem a szép kommenteket nem fogom nézni,de azért el ítélni valakit mert húst eszik és ezért már állatvédő sem lehet az röhej...
Nagyapáink lehet, hogy a földeken szalonnát ettek, de jóval előttük voltak olyan szegény emberek, sőt, állítom még most is vannak, akik húst egy évben kétszer ha ettek, és nehéz fizikai munkára (voltak) képesek, növényi alapú táplálkozással.
Majd akkor szólj, ha egy répa farkcsóválással fog eléd menni, mikor hazaérsz, akár egy kutya.
Idézet (Shadow Hunter @ 2015.07.31. 15:13)
Srácok hülyeségen vitáztok. Amúgy meg, ha ti nem eszitek meg, más úgy is megeszi, annak az állatnak már mindegy, hogy ki fogyasztja el, őt nem érdekli. Nem fölöslegesen halnak meg, felhasználásra kerülnek, akkor is, ha nem ez a legszebb ember-állat kapcsolat a világon.
Én nem akarom a világot megváltani, mindenki csinál, amit akar, csak ne álszenteskedjünk már
Phaedra
2015. július 31. 15:24
|
|
Nksiiúj tag |
|
Senki sem álszenteskedett,te kezdték egy kommentelőt kioktatni,hogy jaj húsevők mind milyen kegyetlenek stb stb.. én adományoztam már olyan közösségeknek akik állatokat mentenek,de mivel sajnos nem vagyok vegetáriánus csak egy kegyetlen gonosz ember lehetek. Na további szép napot mindenkinek és sajnálom szegény oroszlánt,remélem a pasas megkapja méltó büntetését a tettéért.
2015. július 31. 15:27
|
|
|
Wyrd kedves! Oroszlánhúst eszel? Igen, sajnálom a csirkéket is, de ezt az állatot nem azért ölték meg, mert meg akarták enni! Általában, ha levágnak egy csirkét, okkal teszik: hogy megegyék, ami nem mondom hogy sokkal megbocsáthatóbb! De Cecilt minden ok nélkül, élvezetből ölték meg! Akkor se hunynék szemet a dolog fölött, hidd el, ha azért lőtték volna le, hogy megegyék szerencsétlent. De összességében igazad van
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.