Starity

Rászállt az internet az oroszlánvadász fogorvosra

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 29. 12:25 #21
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Idézet (caturday @ 2015.07.29. 12:10)
@Darkness, valóban elítélendő, hogy az ilyen állatokat élvezetből levadásszák és trófeaként kiteszik őket, viszont ne legyél olyan buta, hogy az élelmezés céljából megölt állatokat is ideveszed, mert ilyen alapon bizony az állatok sem különbek akkor. Az, hogy az egyébként ILYEN CÉLRA tartott állatokat (haszonállatok, rémlik?) levágod, nem bűn és nem is élevezet. Nyilván az oroszlán, orrszarvú, stb nem tartoznak a haszonállatok közé.

Sajnálom, hogy olyan buta vagyok, hogy minden életet értékesnek tekintek és nem kínzok, ölök, pusztítok. sorry.gif
Másfelől mutass nekem egy olyan "haszonállatot", mely jószántából megy a vágóhídra (vagy a darálóba, vagy a ketrecbe...)
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, Jolie_77
2015. július 29. 12:26 #22
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Már ne is haragudjatok,de csodálkoztok rajta,hogy félnek tőlünk az állatok,vagy épp megtámadnak minket?? Én az ilyen undorító embernek nem nevezhető,gusztustalan,retardált idiótát,bedobnám az éhes oroszlánok közé,és popcorn-nal a kezemben,és nyugodt tekintettel nézném végig,ahogyan szétmarcangolják. Egyik faj,sem öl csupán élvezetből,még a dinók idején sem volt ilyen. Megjelent az ember,és mindent tönkre tett. Több százezer fajt pusztítottunk ki,és mivel lassan már nincs mit kipusztítani,ezért saját magunkat,és másokat pusztítunk el. Gondolok a környezetszennyezésre és a hasonlókra. Az ember kínjában már nem tud mit csinálni,csak irtani. reklamalo.gif
Most komolyan,jobb és menőbb leszel attól,hogy megölöd azt a szerencsétlen állatot. Hiszen nekik köszönhetjük azt,hogy vagyunk!! Nagyon szánalmas,amiket mi emberek csinálunk. reklamalo.gif
És az a legborzasztóbb,hogy hiába van annyi környezetvédős szervezet,ezeket mind leszarják! rtfm.gif
Az embereknek,csak a saját fajtája a fontos. Nem azt mondom,hogy ne adományozz az afrikai gyerekeknek!! De,igenis adományozz!! De jusson az is eszedbe,hogy nem csak az emberek vannak! Hanem a környezetünk,és az élővilágunk is van. De ez senkit nem érdekel. grrr.gif
Mindent olyan természetesnek veszünk,pedig nem az. Az,hogy élsz,hogy van oxigén,hogy egyáltalán te vagy,az egyáltalán nem természetes. grrr.gif
De az a baj,hogy félek ezt kiírni,mert szerintem,nagyon senki se ért velem egyet. sad.gif sad.gif sorry.gif
Emberek,kérlek szépen benneteket! Tiszteljétek a növény-és állatvilágot! És mikor adományoztok,ne csak a szegény gyerekeknek,hanem az élővilágra is gondoljatok! Nagyon sajnálom,szegény oroszlánt,nem ezt érdemelte. cry.gif
2015. július 29. 12:35 #23
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Nem akarok sokat írni, nem is fogok. A véleményemet ki tudom fejteni röviden, ami talán ténylegesen visszatükrözi az elolvasottak után a kedvem. Azt mondjuk 'ne legyél állat', de inkább azt kéne mondani, hogy 'ne legyél ember'.
2015. július 29. 12:36 #24
- törölt felhasználó -    
Nem győzöm törölni a könnyeimet. Szégyellem, hogy embernek születtem, és ezzel mindent elmondtam.
2015. július 29. 12:37 #25
ScreamQueens
ScreamQueens
ITZY? ITZY!

Státusz»2019.03.05 - A.C.E concert~
Hozzászólás: 1007
Csatolások: 1457
Azonosító: 246374
Mi ez már mit ártott neki az a szegény állat?Vannak hülye emberek szegény oroszlán nyugodj békében... sad.gif
2015. július 29. 12:46 #26
ArianaGrandeforever
ArianaGrandeforever
Potterhead (͡° ͜ʖ ͡°)

Státusz2 0 1 9
Hozzászólás: 987
Csatolások: 42
Azonosító: 246896
Ez a szegény állat mit tett hogy igy végezzenek vele? Barátságos volt, szerette az embereket. DE CSAK VOLT. És ez szomorú hogy már csak volt, mert meg kellet ölni.
2015. július 29. 13:00 #27
- törölt felhasználó -    
hülye emberek, az biztos..
2015. július 29. 13:03 #28
caturday
caturday
visszatérő vendég

Státuszholy chimichanga!!!!!!
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 221365
@Phaedra,Darkness: Az, hogy te vega/vegan vagy, a te dolgod, szép dolog az élet tisztelete, de hiszed vagy sem, az egészséges táplálkozás része, hogy eszel húst is. Pótolhatod mással, de már maga a pótlás szükségessége is csak azt jelenti, hogy KELL a szervezetednek. Ilyenre lettünk teremtve (vagy fejlődtünk, ki miben hisz). Hallottatok már a táplálékláncról? Az állatok is ugyanúgy megeszik a náluk kisebb, gyengébb állatokat, akkor ők is felsőbbrendűnek hiszik magukat?
Kicsit sem érdekelnek az étkezési szokásaitok, vagy másoké, viszont nem kellene lenézni vagy megfeddni azokat, akik nem értenek veletek egyet (kinek nem inge, ne vegye magára).
És nem, bárhogy csűröd-csavarod vagy bármilyen nyálas maszlagot körítesz, akkor sem számít élvezeti ölésnek, ha azért ölsz, hogy a létszükségleteidet elégítsd ki.
2015. július 29. 13:07 #29
AriG.Fan
AriG.Fan
bãbÿgírł

StátuszPlay whit my hair not my feelings.
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 377
Azonosító: 244176
Úristen!Szegény oroszlán.Hogy képes egy ilyen állatot megölni bárki is?Egyszerűen felháborító, hogy miket csinálnak manapság az emberek.Hát normális az ilyen?!?Miért kell kínozni őket, nem is ártott semmit neki, és megölte..főleg egy fogorvos..Komolyan mondom hányinger és undorító az ilyen ember aki ilyet tesz..
2015. július 29. 13:15 #30
Eroszi
Eroszi
visszatérő vendég

StátuszWhy so serious?
Hozzászólás: 241
Azonosító: 232003
Komolyan, erre csak azt tudom mondani, hogy undorító. Gyűlölöm a vadászatot, főleg mikor ilyen állatokat ejtenek el. Mert itt már nincs kifogás, csak a pénz és az élvezet mozgatja őket. Hogy képesek arra, hogy egy halott állattal pózoljanak vigyorral az arcukon?? Felfordul a gyomrom.
2015. július 29. 13:20 #31
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
caturday: Szügsége??biggrin.gif biggrin.gif Ez vicces. az egyik ismerösömnek az apja vega és most tölti be a hatvankilencedik életévét,, és köszöni , jólvan. wink.gif teljesen egézséges.. szóval ez az egész hülyeség..biggrin.gif még hogy ez az egézséges táplálkozás része.. hagyjuk már..Nehogy már azok legyenek lealacsonyítva akik nem esznek húst.. biggrin.gif [Néha, mindenki ezel jön.] rohejes..
2015. július 29. 13:23 #32
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Ezek az állatok is amugy a Kihalás szélén állnak.. de persze, folytassuk..
2015. július 29. 13:28 #33
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Milyen szörnyeteg emberek vannak???!!! Abba nem gondol bele, hogy egy életet vett el, sőt szegény állat nem tett semmi rosszat....Pontosan ezért tart itt a világ ahol most...az ilyen kegyetlen emberek miatt...sleep.gif
2015. július 29. 13:33 #34
caturday
caturday
visszatérő vendég

Senki nem alacsonítja le azokat, akik nem esznek húst, ahogy azt sem mondta senki, hogy a vegák rövidebb ideig élnek vagy hajlamosabbak a betegségekre (vagy legalább is én nem gondolom így). "Vannak életszakaszok és élethelyzetek, amikor a szervezet fehérjeigénye megnő. Például a 6. hónapot betöltött csecsemők, az intenzíven fejlődő kisdedek, a serdülők fehérjeszükséglete megemelkedik és ennek fedezéséhez a minőségi húsok nagyban hozzájárulnak. Emellett a várandósság 2. és 3. trimeszterében is nő a kismama fehérjeigénye, illetve a szoptató anyának napi átlag plusz 20 g fehérjére van szüksége."
Nyilván ezeket a fehérjéket pótolhatod a húsokat mellőzve, például szójával, de miért kellene megvonnod magadtól őket? Én pl csak csirkét és disznót eszek, meg általában véve kevés húst, és nem alszok rosszabbul ettől.
Lehet engem szívtelennek gondolni, vagy más kevésbé kulturált jelzőkkel illetni, nem érzem úgy, hogy a vega az én "utam".
2015. július 29. 13:34 #35
- törölt felhasználó -    
Szerencsétlen, szegény állat:( miért csinaltak ezt sleep.gif mekkora hulyek az emberek fuj-_-
2015. július 29. 13:40 #36
caturday
caturday
visszatérő vendég

És mielőtt még valaki rámfogná, hogy megrögzött, lelketlen állatgyilkos vagyok, elmondanám, hogy én sem pártolom az ilyen szórakoztatási célall történő állatmészárlást. Sőt, nagyon sok faj esetében semmilyen céllal történő állatölést nem tartok indokoltnak (pl kihalóban levő állatok, egyéb "egzotikus" állatok, kedvencek [pl kutya, macska, ló *khm khm kínaiak*]. Javítom magam, mert halat is eszek, bár azt borzasztóan ritkán (havi 1-nél kevesebbszer).
2015. július 29. 13:49 #37
SoooGood
SoooGood

StátuszVagy őszinte vagyok, vagy kedves. A kettő együtt nem megy.
Hozzászólás: 888
Csatolások: 44
Azonosító: 231042
Istenem ez tobb mint gusztustalan, undorito es meg sorolhatnam tovabb a jelzoket. Mindig mondjak hogy jaj az allatok milyen gonoszak mert megolnek meg blabla es pontosan miert is ol? Csak azert hogy ehessen. Persze nem az mondom hogy nem tortennek balesetek de ennyi erovel mondhatnam hogy az o teruleten voltal mit is kerestel ott?
Mindegy moat nem akarok elterni a tergytol szoval tovabbra is annyit tudok mondani hofy az emberen undoritoak es gyulolom oket. Hiaba vannak olyanok akik probaljak megmenteni az allatvilagot ha egyszer ekkora hanyadek emberek le se szarjak hogy a kihalas szelen all nehany faj. Gyulolom az embereket ilyenkor es rendkivul csalodott es duhos vagyok hogy ilyen undormanyok vesznek korul. De ahogy mondani szokas: barmit teszel jot vagy rosszat az elettol ugyis visszakapod. Biztos vagyok benne hogy ez a "dragasag" is vissza fogja kapni
2015. július 29. 13:51 #38
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Ez egyszeruen hihetetlen.Hogy lehet abban oromet lelni,hogy megolsz egy életet?!?!?! Soha a büdös életbe nem fogom megérteni a vadaszátot.Rádasul így is nagyon kevés oroszlán van már a vadászat miatt.Undorito az osszes ember aki ilyet csinál.Es szegeny állat még szelíd is volt.Remélem takarodik a börtönbe...
2015. július 29. 14:01 #39
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 793
Azonosító: 197734
Aki csak azt tudja hajtogatni, hogy gyűlöli az embereket, az gondolkozzon egy picit, és inkább csak azt gyűlölje, aki megérdemli...mert ugyebár nem minden ember olyan gusztustalan, hogy élvezetből öl.
A másik meg: a haszonállatokat még mindig nem élvezetből öljük meg, hanem azért, mert húsra szüksége van az emberi szerezetnek.
2015. július 29. 14:24 #40
- törölt felhasználó -    
Az ilyennek börtönben a helye!
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!