Starity

Eurovision Song Contest / Eurovíziós Dalfesztivál

39 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 27. 13:05 #521
- törölt felhasználó -    
Idézet (Johinna @ 2012.05.27. 12:53)
Nekem már évek óta nagy csalódás ez a verseny. Régóta nem a dal számít, hanem csak a különleges fellépés, szórakoztatás. Hát erről szólna a zene? Kétlem. Persze jó produkciók is akadnak, de a nagyik hiába aranyosak, egy dalversenyre ez nem való. 
Mondjuk azon is ki voltam akadva, hogy mennyire keverdnek a nemzetek, ahogy a norvégnál, a svéd hölgyeménynél sem a saját országuk képviselete volt előtérben, hanem egyből nyomatták, hogy ki hol született, hogy kavircolt át északra, vagy bárhová. És ilyenkor az ember máris tud azonosulni a norvég mészárlóval, aka mindenki maradjon a popóján és ott akarjon érvényesülni, a saját kultúrájában és ne költözzön be Európába, csak mert ott és akkor jobb volt a megélhetés mellow.gif zárójel bezárva
Azt hiszem a mi produkciónk is megütötte azt a szintet, amivel a többi előadó a 10-be került. Az albán hölgynek nagyon örültem, gyönyörű hangja van, bár maga a dal nem a kedvencem, a vége nálam kicsit kisiklott. A norvég fiúnak talán túlzás volt az utolsó hely, ha Mandinga és hasonlóan "magas kvalitású" produkciók meg előbbre végeztek. Egyesült Királyság pedig kiküldött egy legendát és kapott érte egy utolsó előtti helyet, ami szintén nem érdemel további szócséplést, gondolom az előadók nagy része nem is tudta mi fán terem, akkor a többi embertől mit várunk. Szerintem Izlandnak is bőven a 10-be lett volna a helye, de persze akik nem ismerik az Í Svörtum Fötum-ot, azok nem tudnak Jónsi csodás zenei munkásságáról, amit ebbe a produkcióba is belevittek, és őszintén szólva a verseny egyik legjobb dala volt. Szerbia jó helyezésének nagyon örültem, a dal nagyon rendben volt, kitűnő hang, kitűnő zene, de ezt tőle már megszokhattuk. Végeredménybe örülök, hogy Loreen győzött /azért nem repesek/, tehetséges, kis magának való lány, talán a nem túl élettel teli jelensége az, ami megfogott benne. Nem mondom, hogy nem volt jobb dal az övénél, de azért kellemes lesz a jövő év Stockholmban.

Északon elég sok az arab, ez kb gondolom olyan lehet, mint Németországban a törökök, tudnak egymás mellett élni. Eric Saade sem az a tipikus svéd srác, de nem hiszem hogy ez számítana. Nem az tesz valakit azzá aki, hogy hol született, vagy hogy milyen felmenői vannak, hanem hogy milyen kulturkörben nőtt fel, vagy hogy később be tud-e illeszkedni egy másikba - ha szeretne.

A pontozás: igen, szerintem is kicsit fura volt, de örülök hogy nem a bábuskák vagy szerb csávó nyert, az kb az idei ESC mélyrepülése lett volna. Azt mondjuk egy viccnek tartom hogy Azerbajdzsán is tök elől, meg a top 10 fele balkáni ország. De ők körbeszavazták egymást, nincs mit csodálkozni, meg a volt jugoszláv tagállamok is.

Jövőre küldjük Fluort, vagy a Veresegyházi Asszonykórust, Bagi-Nacsát, vagy az irigy Hónajmirigyet, hogy csak néhány tippet mondjak akikkel nagyobb sikert aratnánk mint a színvonalas produkcióinkkal rohog.gif
9 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Johinna, thunderbird, dóóra, Fonzie, Black Hearth2, Lizania, Kyra99, Törpemókus
2012. május 27. 13:12 #522
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2012.05.27. 13:05)
Északon elég sok az arab, ez kb gondolom olyan lehet, mint Németországban a törökök, tudnak egymás mellett élni. Eric Saade sem az a tipikus svéd srác, de nem hiszem hogy ez számítana. Nem az tesz valakit azzá aki, hogy hol született, vagy hogy milyen felmenői vannak, hanem hogy milyen kulturkörben nőtt fel, vagy hogy később be tud-e illeszkedni egy másikba - ha szeretne.
A pontozás: igen, szerintem is kicsit fura volt, de örülök hogy nem a bábuskák vagy szerb csávó nyert, az kb az idei ESC mélyrepülése lett volna. Azt mondjuk egy viccnek tartom hogy Azerbajdzsán is tök elől, meg a top 10 fele balkáni ország. De ők körbeszavazták egymást, nincs mit csodálkozni, meg a volt jugoszláv tagállamok is.
Jövőre küldjük Fluort, vagy a Veresegyházi Asszonykórust, Bagi-Nacsát, vagy az irigy Hónajmirigyet, hogy csak néhány tippet mondjak akikkel nagyobb sikert aratnánk mint a színvonalas produkcióinkkal rohog.gif

A balkáni országok elég jól ismerik egymás zenéit, többek között ezért is szavaznak egymásra. Ha Árpád apánkék nem üldözik azt a csodaszarvast a Baltikumon túlra is, akkor a kedves lett, litván, észt és finn szomszédainknak köszönhetően bizonyára mi is előrébb végzünk. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Johinna, Rap4ever8, Black Hearth2, Lizania
2012. május 27. 13:24 #523
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Idézet (Cynthia @ 2012.05.27. 13:05)

Igen, tudom, több ott lakó ismerősöm is tanusította már, de azért ezt az én lelkem nem minden esetben veszi be. Németország és a törökök szerintem már más szituácó, mert ők tényleg békében élnek egymás mellett, ám északon a norvég mészárló esete is mást támaszt alá és sok esetben hiába születnek már oda, a kultúrájukat megtartják/ami nincs rendben/, ellenben, ha mi európaiak megyünk az ő földjükre, akkor mellőznük kell a saját kultúránkat.
Mondom, ez a körbeszavazósdi nem szimpatikus, persze mi is a romániai magyaroktól kaptunk pontokat, de a Ciprus-Görögország is szép egy párosítás volt, csakúgy, mint ahogy mondod a volt Jugoszlávia, meg az azeri nép és a törökök.
A szerbbel nekem semmi bajom nem volt, sőt tetszett, nagyon is, bár a szerb-magyar "barátság" miatt azért szavazni nem szavaztam rá rohog.gif
Haha, határozottan előbbre végeznénk az tuti rohog.gif
2012. május 27. 14:17 #524
- törölt felhasználó -    
Tegnap éjjel óta borzasztóan érzem magam, nem csak ez, most minden összejött.
És mi az, hogy Svédország??? omg.gif Ha legalább nem nyerhetünk, nyert volna Dánia a gyönyörű dalával. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2012. május 27. 14:26 #525
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (thunderbird @ 2012.05.27. 14:17)
Tegnap éjjel óta borzasztóan érzem magam, nem csak ez, most minden összejött.
És mi az, hogy Svédország??? omg.gif Ha legalább nem nyerhetünk, nyert volna Dánia a gyönyörű dalával. heart.gif

Szerintem az egésznek már csak akkor lenne értelme, ha a nézők nem tudnák, melyik versenyző honnan jött, csak az eredményhirdetés után derülne ki. Akkor nem lenne ez a szimpátiaszavazás, és tényleg a dalokat értékelnék, nem az országok közötti viszonyt. Persze ezt soha nem fogják bevezetni mellow.gif
8 felhasználónak tetszik: thunderbird, Rap4ever8, Black Hearth2, Eszter655, Kyra99, Fonzie, Lizania, Minimanó94
2012. május 27. 14:28 #526
- törölt felhasználó -    
Idézet (hana001 @ 2012.05.27. 14:26)
Szerintem az egésznek már csak akkor lenne értelme, ha a nézők nem tudnák, melyik versenyző honnan jött, csak az eredményhirdetés után derülne ki. Akkor nem lenne ez a szimpátiaszavazás, és tényleg a dalokat értékelnék, nem az országok közötti viszonyt. Persze ezt soha nem fogják bevezetni mellow.gif

Igen, én is pont ezt mondtam tegnap. Nem írnák ki, hogy melyik produkció melyik ország, és a neten sem lehetne elárulni, csak meg lenne számozva mindegyik dal. Na, akkor top5-ben lettünk volna.
3 felhasználónak tetszik: hana001, Kyra99, Lizania
2012. május 27. 14:40 #527
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (thunderbird @ 2012.05.27. 14:28)
Igen, én is pont ezt mondtam tegnap. Nem írnák ki, hogy melyik produkció melyik ország, és a neten sem lehetne elárulni, csak meg lenne számozva mindegyik dal. Na, akkor top5-ben lettünk volna.

Az biztos. Teljesen máshogy alakulnának az eredmények, jóval igazságosabb lenne smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, Lizania, Kyra99
2012. május 27. 16:16 #528
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (thunderbird @ 2012.05.27. 14:28)

Azért a Top5 szerintem túlzás, de talán a Top10 összejött volna.
1 felhasználónak tetszik: Kyra99
2012. május 27. 17:18 #529
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2012.05.27. 16:16)
Azért a Top5 szerintem túlzás, de talán a Top10 összejött volna.

Miért lenne túlzás? Magasan a legjobb dalok között volt a miénk.
2012. május 27. 17:37 #530
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet (thunderbird @ 2012.05.27. 17:18)
Miért lenne túlzás? Magasan a legjobb dalok között volt a miénk.

Nem volt rossz, hozta az elvárt színvonalat, de voltak sokkal jobbak. Nem vagyok elfogult attól, hogy magyar vagyok még nem feltétlenül a legjobbnak a CD dalát. Az én Top5 listámban nincs benne, de az tény, hogy a 24. helynél jobbat érdemelt volna. Az első helyezettel viszont elégedett vagyok. Loreen maximálisan megérdemelte a győzelmet.
2012. május 27. 17:42 #531
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Csatolások: 0
Azonosító: 156653
Attól, hogy más országok rendszeresen tisztára nyalják egymás fenekét, vagy kell, vagy sem, Magyarországnak egyáltalán nem kell követni a példájukat. Még akkor sem, ha az pozíció vesztést eredményezhet. Tévút minden olyan megközelítés, hogy „mert minket mindenki utál”. Ha ez igaz, akkor most a britek vagy a norvégok joggal gondolhatnák, hogy ha a magyarokat utálja Európa, akkor őket egyenesen gyűlölik biggrin.gif …hiszen rosszabb pozícióval zárták az estét, mint mi biggrin.gif

szerintem sokkal prózaibb a dolog:
A ruszkikra a produkciójuktól teljesen függetlenül, kizárólag a korukra való tekintettel ki kegyeletből, ki szánalomból, ki poénból tolta a voksot.
A norvégok pedig dupla vagy semmit játszottak, már megint, és talán most elgondolkodnak rajta, hogy ez a gagyi, multikulti katyvasz, amivel próbálkoztak, mitől is nem jött be. (szerencsére) biggrin.gif A kivétel persze ez esetben is erősíti a szabályt, mégpedig a svédek révén, mivel az a prekoncepció, ami a svédek promója körül volt az elmúlt hetekben, az úgy látszik működött. Az a szakállas vicc jut róla az eszembe, amikor az öreg indián azt jósolja, hogy nagyon kemény tél várható, ezért megkérdezik az indiánt, hogy honnan veszi ezt, mire az indián azt feleli, hogy minden előjel erre utal, mivel a favágók már ezerrel vágják a fát, pedig még csak nyár eleje van. Így megkérdezik a favágókat is, hogy miért vágják ilyen rettentő mértékben a fát, mire azt válaszolják: mert úgytűnik kemény tél várható, mivel még az öreg indián is ezt jósolja biggrin.gif Na, tökre ugyan ez a helyzet az idei „győztessel”. A svédek sem voltak túlzottan bevizelve az idei indulójuktól, még az elején, hiszen egy tök tucat olcsó kilencvenesévekbeli hangzású diszkó fos az egész biggrin.gif …de onnantól kezdve, hogy a fogadóirodák elkezdték túlpozíciónálni, a svéd média a szokott mértéknél is jobban kezdett vele foglalkozni. Persze a média az érdeklődést a fogadóirodák és az ilyen-olyan ködös közvéleménykutatásokra alapozta, a fogadóirodák pedig arra, hogy ez valami nagyon komoly dolog lehet, hiszen a svéd média még a szokotnál is többet foglalkozik a témával laugh.gif Hát jah! A tyúk, vagy a tojás… biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

…és pont emiatt a pszicho-tézis miatt, hogy mindenki a győztes mellé akar állni, a prekoncepció működött, hiszen egy ponton túl már teljesen mindegy, hogy ki indult volna el a svéd lobogó alatt, mert már nem az volt a lényeg, hogy kicsoda, hanem hogy micsoda. Vagyis ha a svédek indították volna a nagyikat, akkor azokkal is nyertek volna, ha a két homár-ikret indítják, vagy a „norvég” feka gyereket, azzal is, mivel Svédország mostanság tagadhatatlanul divatország/bezzegország, még a sznobiknak is szimpik, még akkor is, ha korábban még irritálta őket minden ami nordik.

…hiszen ha valaminek nem lehet ellentállni, akkor van aki megpróbál az élére…
(mint az a sztaritis cikk nyomán is látható) rohog.gif

pedig hát…: maradsz aki voltál, és leszel aki vagy.
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, Hustler
2012. május 27. 21:06 #532
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Most sikerült megnéznem, de már bánom. El se hiszem, hogy ez a svéd borzalom nyert. Szerintem ultra gáz volt! Már az elődöntőbe néztem, hogy olyan a csaj, mint valami beszívott hippi aki valami wodoo szertartást tart éppen...
Aki nekem nagyon bejött az az Ukrán nő volt, hihetetlen hangja van, beleszerettem, pedig általában nem szeretem a női énekhangot. A szám az már kevésbé jött be, de második meghallgatásra már egész jó volt. Sejtettem, hogy ő nem nyerhet, de a Top10-be simán befért volna...
Aki még tetszett az a Görög volt ott viszont pont, hogy az alap zene tetszett. Jó volt, hogy ilyen görögös ritmusa volt, de az énekes csaj meg elég középszerű volt. Viszont legalább a legszebb lány ő volt. biggrin.gif A Ciprusi lánynak meg a hangja volt jó, de az a tingli-tangli dal...
Még a német úgy ahogy szódával elment és itt ki is fújt. Ez az idei Eurovizió igazi mély repülés, nem hittem, hogy a tavalyinál lesz rosszabb. Nem is tudom, hogy jövőre meg akarom-e nézni...
2012. június 03. 00:43 #533
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Én még mindig "Eurovízió lázban" égek és az előbb nézegettem Wikipédián a szavazatok számát, stb.-t.
Az első döntőben mi voltunk az utolsók, akik bekerültek, 52 ponttal. A 9. bekerülő Dánia volt 63 ponttal.
Akik pedig majdnem bejutottak; Svájc 45 ponttal. Tehát ha nem mi jutunk tovább, azaz ha a Sinplus összeszed még 7-8 pontot, mi nem kerülünk be, de ők igen..
Szerintem elég szomorú, hogy két ilyen jó szám ilyen kevés ponttal be sem kerül|épphogy bekerül, miközben egy romániai "zálejlálejlálé", vagy egy nagymamacsapat majdnem 150 ponttal simán bekerül. blink.gif

Egyébként itt vannak a táblázatok, ha valakit rajtam kívül érdekelne még a téma..
2 felhasználónak tetszik: Hustler, Törpemókus
2012. június 06. 21:17 #534
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
Hozzászólás: 2126
Csatolások: 85
Azonosító: 159879
Nem voltam annyira megelégedve a végeredménnyel, mivel Loreen egy kicsit alulteljesített a Melodifestivalenhez képest.

Nekem 6 győztesem van a toplistámban: Dánia, Málta, Ciprus, Moldova, Görögország és Törökország (persze ez a 6-os csoport egyrészt szimpátia alapján lett első)...akiknek pedig döntőbe kellett volna jutniuk: Lettország és Finnország az első ED-ből (Oroszország és Albánia helyett), a 2. ED-ből pedig Szlovénia, Hollandia és Portugália (Ukrajna, Norvégia és Bosznia helyett...bár Hollandiát nem "sajnálom" annyira, és Boszniát is el tudtam még fogadni)
1 felhasználónak tetszik: Törpemókus
2012. október 09. 16:07 #535
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Lehet, hogy furcsa. Tél közepén járunk, és valaki még mindig Eurovízió-mániában szenved. Jelen esetben szerény személyemről beszélünk. biggrin.gif ÚÚÚgy örülök, hogy ennek is van topikja! laugh.gif

Nos, akkor bele is kezdenék... smileeee.gif
Már nagyon kicsi koromban foglalkoztatott a Dalverseny, de akkor még nem szántam rá több figyelmet. Most ezekben az években néztem át alaposabban az Eurovíziót, no meg a versenyzőket is. Kedvenceim akadnak jócskán, talán közülük Alexander Rybak lenne az, akit a végsőkig tisztelek és elismerek. De a versenyeredménnyel én sem vagyok megelégedve - valószínűleg egy kicsit közrejátszik a politikai helyzet is. Az idén Loreen valóban megérdemelte a győzelmet, sőt azt mondom, az idei ESC volt az egyik legjobb, sok ország indult nagyon jóval, ám most IS akadtak kivételek, akiken csak a hasamat, de még a fülemet is fogtam. rohog.gif A magyar válogatón a Compact mellett Caramelnek szurkoltam, mert egyszerűen beleszerettem a dalába. smileeee.gif

És még azt bánom, hogy amíg itt Magyarországon sokszor híre-hamva sincsen az egész cullangnak, Skandináviában ez már egy kultusz. pardon.gif

(Felélesztettem a topikot. rohog.gif)
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, Kyra99, Alison Lerman, NikiBlack
2013. január 28. 22:42 #536
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Véleményem az idei indulóinkról:

A Flash Travel, Mrs. Columbo, Bogi, Palcsó Tamás, United, Rami, Burai Krisztián, Brasch Bence, Odett, Cserpes Laura, Hoffman Mónika és Völgyesi Gabi dalok - szerintem - értékelhetetlenek. (30/12)
Vastag Tomi, Rácz Gergő és a ByeAlex számok aranyosak, de kétlem, hogy ha esetleg kikerülne valamelyik, ne aludna el rajtuk mindenki... (30/15)
Éliás Gyula, Szabó Ádám, Janicsák Veca számok nem rosszak, de nekem egyik sem tetszik. (30/18)
A Kállay-Saunders gyerek idén nem olyan rossz, mint tavaly volt, de még mindig biztos vagyok benne, hogy semmit sem érnénk el azzal, ha őt küldenénk ki. (30/19)
Baricz Gergő száma nem rossz, de tutira nem kerül ki vele az Fesztiválra. (30/20)
A Background - Neonzöld maximum a fiatalok körében arathatna valamilyen szintű sikert, bár még ott sem, ha az énekescsajszi élőben nem tud énekelni - amire én amúgy számítok, mert a dal alapján nincs valami erőteljes hangja. (30/21)
Keresztes Ildivel talán elérhetnénk valamit, mivel hangilag eléggé erős nő, és a dal sem rossz, habár nem is egy fantasztikum.. (30/22)
Gyurcsík Tibi idén szerintem nem olyan jó, mint tavaly volt, és akkor még nem is került ki, úgyhogy valszeg most sem fog. (30/23)
Puskás Peti az eddig felsoroltak számainál jobban bejön, és hangilag is lehet bízni benne, bár ez sem egy egyértelműen nyerő dal. (30/24)
Gáspár Laciéktól nem számítottam jó dologra, mivel sosem szerettem a csávót, de ahhoz képest egész jó a dal. (30/25)
Fatima száma elsőre nem tetszett, de többször hallgatás után már kezdett megtetszeni, viszont még mindig nem úgy gondolom, hogy ki kéne küldenünk. (30/26)
Fehér Zoli száma tetszik, de szegény srác tényleg elég homo külsővel és viselkedéssel rendelkezik, amivel nem sok plusz szavazatot tudnánk begyűjteni - sajnos. (30/27)
Polyák Lilla egész jó, az utóbbi pár számhoz viszonyítva pedig teljesen oké. (30/28)
Két olyan versenyző van, akikkel esetleg tudnánk mire menni Malmöben;
Radics Gigit nem szeretem, sosem szerettem, és a száma is egy megszokott "összetörtaszívemdal", de mégis jobb mint a többi (, kivéve egyet). A lány hangja tényleg jó, és a többi országban híresek vagyunk sajnos a romagyűlölő rasszista dolgainkról, ezért is lenne egy pozitívum kiküldeni őt. (30/29)
Akiket én egyértelműen választanék, az Pál Dénes és Agárdi Szilvi. Félig vak lány egy "Szíveddel láss" című dallal eleve nagyon jó ötlet, főleg ha ilyen hangja van a csajnak, és mellette van egy tehetségkutatót nyert, szép szemű helyes fiú, akinek amúgy atombrutál hangja is van. yes.gif A dalon még lehetett volna dolgozni, de ha nem is lennének benne a top 15-ben, sokan megjegyeznék őket.

Igazából kábé 5 olyan dalt tudok mondani, amit kiküldhetnénk és nem szégyellném el magam miatta, amíg tavaly legalább 15 közül válogattam kedvenceket, mert legalább annyi tetszett. Ha lehetne ilyet csinálni, a tavalyiak felét kéne visszahívni.
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Shenayla, Minimanó94
2013. március 04. 08:06 #537
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
Hozzászólás: 3669
Csatolások: 40065
Azonosító: 158683
Idézet (Kyra99 @ 2013.01.28. 22:42)
Véleményem az idei indulóinkról:
A Flash Travel, Mrs. Columbo, Bogi, Palcsó Tamás, United, Rami, Burai Krisztián, Brasch Bence, Odett, Cserpes Laura, Hoffman Mónika és Völgyesi Gabi dalok - szerintem - értékelhetetlenek. (30/12)
Vastag Tomi, Rácz Gergő és a ByeAlex számok aranyosak, de kétlem, hogy ha esetleg kikerülne valamelyik, ne aludna el rajtuk mindenki... (30/15)
Éliás Gyula, Szabó Ádám, Janicsák Veca számok nem rosszak, de nekem egyik sem tetszik. (30/18
A Kállay-Saunders gyerek idén nem olyan rossz, mint tavaly volt, de még mindig biztos vagyok benne, hogy semmit sem érnénk el azzal, ha őt küldenénk ki. (30/19)
Baricz Gergő száma nem rossz, de tutira nem kerül ki vele az Fesztiválra. (30/20)
A Background - Neonzöld maximum a fiatalok körében arathatna valamilyen szintű sikert, bár még ott sem, ha az énekescsajszi élőben nem tud énekelni - amire én amúgy számítok, mert a dal alapján nincs valami erőteljes hangja. (30/21)
Keresztes Ildivel talán elérhetnénk valamit, mivel hangilag eléggé erős nő, és a dal sem rossz, habár nem is egy fantasztikum.. (30/22)
Gyurcsík Tibi idén szerintem nem olyan jó, mint tavaly volt, és akkor  még nem is került ki, úgyhogy valszeg most sem fog. (30/23)
Puskás Peti az eddig felsoroltak számainál jobban bejön, és hangilag is lehet bízni benne, bár ez sem egy egyértelműen nyerő dal. (30/24)
Gáspár Laciéktól nem számítottam jó dologra, mivel sosem szerettem a csávót, de ahhoz képest egész jó a dal. (30/25)
Fatima száma elsőre nem tetszett, de többször hallgatás után már kezdett megtetszeni, viszont még mindig nem úgy gondolom, hogy ki kéne küldenünk. (30/26)
Fehér Zoli száma tetszik, de szegény srác tényleg elég homo külsővel és viselkedéssel rendelkezik, amivel nem sok plusz szavazatot tudnánk begyűjteni - sajnos. (30/27)
Polyák Lilla egész jó, az utóbbi pár számhoz viszonyítva pedig teljesen oké. (30/28)
Két olyan versenyző van, akikkel esetleg tudnánk mire menni Malmöben;
Radics Gigit nem szeretem, sosem szerettem, és a száma is egy megszokott "összetörtaszívemdal", de mégis jobb mint a többi (, kivéve egyet). A lány hangja tényleg jó, és a többi országban híresek vagyunk sajnos a romagyűlölő rasszista dolgainkról, ezért is lenne egy pozitívum kiküldeni őt. (30/29)
Akiket én egyértelműen választanék, az Pál Dénes és Agárdi Szilvi. Félig vak lány egy "Szíveddel láss" című dallal eleve nagyon jó ötlet, főleg ha ilyen hangja van a csajnak, és mellette van egy tehetségkutatót nyert, szép szemű helyes fiú, akinek amúgy atombrutál hangja is van. yes.gif A dalon még lehetett volna dolgozni, de ha nem is lennének benne a top 15-ben, sokan megjegyeznék őket. 
Igazából kábé 5 olyan dalt tudok mondani, amit kiküldhetnénk és nem szégyellném el magam miatta, amíg tavaly legalább 15 közül válogattam kedvenceket, mert legalább annyi tetszett. Ha lehetne ilyet csinálni, a tavalyiak felét kéne visszahívni.

Hát teljesen egyet értek veled, szerintem az idei 'mezőny' nagyon gyenge volt, ha jó volt a szám az előadó nem passzolt és fordítva, én személy szerint vagy Vecát vagy Gigit küldtem volna, úgy, hogy én sem vagyok Rdics Gigi fan, viszont Veca hangját imádom. Nem tudom mi lesz ByeAlexxel, úgy őszintén elhallgatom szívesen a dalt, de Eurovízióra nem való.
2013. március 16. 09:19 #538
Heya
Heya
új tag

Státusz♪♥ "Lázad még, s legyőzi majd a holtak démonát..." ♥♪
Hozzászólás: 79
Azonosító: 174677
Hihetetlen, hogy ilyen ember került ki képviselni az országunkat.. egyértelműen Polyák Lillának kellett volna kijutnia..
2013. május 14. 21:50 #539
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Úgy látom az idei felhozatal is elég gyenge...
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. május 14. 21:51 #540
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Rap4ever8 @ 2013.05.14. 21:50)
Úgy látom az idei felhozatal is elég gyenge...

Nekem eddig csak a montenegroi tetszett. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
39 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!