Starity

Eurovision Song Contest / Eurovíziós Dalfesztivál

39 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 31. 17:22 #741
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
A Boggie dala még elmegy, de az a nőszemély, inkább vele volt nagyobb bajom.
A Dalfesztivállal egy gondom van, a műfaji szegénység, vagy csak én vagyok süket-vaksi, hogy lassan a 99%a pop?
Így kapásból nem emlékszem, de általában csak a németek merik bevállalni a rocko(sabba)t.
És igen, Gundi volt a best az egészben, rajta lehetett néha nevetni.
Egyébként, a saját listám egyáltalán nem egyezik a végeredménnyel, nálam a Makemakes az abszolút favorit. blush.gif De kétszer az atyaúristen sem nyer, tehát megint felhőket kergettem. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2016. május 13. 10:58 #742
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Az idei küldöttünkre ránézésre/hallgatásra azt mondanám, hogy top5-ös, de tudjuk hogy itt nem a dal számít elsősorban, csak na, annyira tetszik Freddie (és a) dala thumbsup.gif És ahogy nézem, a nézők szerint is megkapó egy egyéniség laugh.gif
Amúgy nekem az izraeli tetszik a legjobban, de van még pár kellemes szerzemény (pl a holland), ami pozitív csalódás, mert az elmúlt egy-két évben szerintem nagyon alacsony volt a színvonal. De ezt lehet csak én látom így rolleyes.gif
2016. május 13. 11:44 #743
Leila46
Leila46
új tag
Hozzászólás: 64
Csatolások: 29
Azonosító: 255808
Nekem az idei a legjobb magyar.

Nálam a top5 kedvencem:
1. Magyarország (Freddie)
2. Ausztrália (Dami Im)
3. Málta (Ira LOsco)
4. Örményország (Iveta Mukucyhan)
5. Bulgária (POli Genova)
2016. május 14. 18:12 #744
Inori
Inori
visszatérő vendég

StátuszLéket kapott a létezésem hülye hajója.
Hozzászólás: 116
Csatolások: 0
Azonosító: 202686
Nekem nem nagyon tetszik az idei felhozatal, de mondjuk ez betudható annak is, hogy igen sokat változott a zenei ízlésem. Freddie száma egész jó, és úgy hallottam, esélyesnek tartják. Rajta kívül bejön még Bulgária, Lengyelország, és Csehország is.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Leila46
2016. május 15. 10:41 #745
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

**Irónia alert**

Ismét nem csalódtam, a politika győzedelmeskedett. Nem is tudom miért gondoltam, hogy most talán kevésbé fog (vagy Orbánka benyal és jó helyezést érünk el). Olyan szomorú, hogy az Eurovízión már nem a dalok, hanem az országok számítanak sad.gif Értsd: ha Freddie ausztrálként adta volna elő a Pioneert, a koreai-ausztrál csaj meg magyarként azt a kicsit se tucat műalkotást, akkor is ugyanez lett volna a kimenetel. Interesting wink.gif Amúgy nézem, idén még nem engedték meg Ausztráliának a győzelmet, na de szerintem pár év és ez is bekövetkezik (az EUROvízión).
Továbbá, annyira szembeötlő és átlátszó (ezt tényleg csak az nem látja aki nem akarja látni), hogy tök véletlenül, minden egyes európai (és ausztrál) országnak ugyanaz a 2-3-4 ország dala tetszett a 26-ból, ráadásul a szakmai zsűrinek és a nézőknek is! Ennyi erővel mindenki zenei szakértő rofl.gif És ez minden egyes évben így megy. Biztos én lakom elszigetelve és az én ismerőseim hallása visszamaradott, de valahogy sose azokat az országokat emelik ki kimagasló teljesítményként, mint amit a többi párszázmillió néző #kicsitsegyanús rolleyes.gif Pl Németországot most nem szereti egyik főnök se, szegények össz-vissz 12 pontot kaptak (bár a tavalyi 0-hoz képest ez már hatalmas ugrás rohog.gif ) De persze egyik "szakértő" és néző sem tartotta érdemesnek egyetlen pontra sem, mert mindenkinek annyira ugyanolyan (szakmai) ízlése van rolleyes.gif
Annyira szégyen. És amúgy hogy fogja Ukrajna finanszírozni a megrendezést? Nem véletlenül lépett tavaly vissza, kissé még mindig háborús övezetként van számon tartva, dehát a rendkívüli dalírói tehetséggel megáldott énekesnő (ésvagy csapata) olyan mélyenszántó háborús szöveget írt a nagymuterhoz, hogy mindenki tud vele azonosulni (és véletlenül se szakad be a dobhártyád a csaj kínlódásától), és támogassuk már szegény Ukrajnát, hisz elég nagy szarban vannak -rendeztessünk meg velük egy redvás nagy költségvetésű rendezvényt! Persze a mi tök semmilyen tavalyi, szintén háború-béke körül forgó, unalmas dalát senki nem értékelte -meglepő? smileeee.gif
9 felhasználónak tetszik: hana001, Szandi0820, Shenayla, CandUs, MissTiniStoessel, Jody, ilus1996, kaliforhnia, dalmata20
2016. május 15. 12:16 #746
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
LaDySmIth
Beletaláltál a közepébe. Mi is tavaly Boggiet küldtük, hasonló dallal, erre hanyadik lett: az utolsók között volt. És ez felfoghatatlan számomra. Akkor nem jött be, most meg igen.
Persze sajnáljuk Ukrajnát, ami velük történt a háború alatt, de könyörgöm ,ez politika. A dal maga nagyon közömbös volt és az előadásmódja is. De ennyi erővel jövőre mi is mehetnénk olyan dallal, ami arról szól ,hogy milyen sok magyar ember került határon kívülre. Persze, az már senkit nem érdekelne.
Szerintem Európa már megint azt akarta jelezni, hogy mennyire megértő és összetartó népek vagyunk, és utáljuk a háborút stb.. ,de akkor is: Ez egy dal verseny.
Amúgy ránéztem csak kíváncsiságból ma reggel az ukránoknak videójára a youtubon: 15 ezer dislike és 16 ezer like....ha ennyire akarták ,hogy nyerjen, akkor mi a francért szavazták ennyire le.
Ez megint egy olyan győzelem volt, mint Conchitáé anno, mikor Európa beakarta bizonyítani ,hogy: igen, képesek elfogadni a tranvesztitákat. Az elmúlt 3 évben a 2. eset, ahol nem maga a dal a tényező és ezért már megint kiábrándultam.
Freddiet meg nagyon sajnálom a 19. helyért. Többet érdemelt volna és nem tudom mi történt, hogy ennyire hátra sorolták őt, mikor az elődöntőbe 4. helyezett lett. Komolyan, az idei Eurovízión egyedül a mi versenydalunk tetszett igazán, és ezt elfogultság nélkül mondom. Azóta ránéztem egy és más dolgokra: sok külföldi sem érti ,hogy miért végzett 19. helyen.
Szóval ahhoz képest nagyon megoszlottak a vélemények, közben a közönség szavazatait is elárulták. Mi is például a közönség szavazáson 12 pontot adtunk Ukrajnának. What? Komolyan, ma végig néztem egy-két magyar kommentet, de eddig egy emberrel sem találkoztam, akiknek tetszettek az ukránok. Hogy a fenébe adhattunk 12 pontot?
Hiába, ismét csalódtam az Eurovízióban. Freddie pedig számunkra, magyaroknak igazi győztes!
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Shenayla, CandUs, MissTiniStoessel, Jody, LaDySmIth
2016. május 15. 14:18 #747
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Szigorúan a zene figyelembevételével, szerintem a tegnap este: joker.gif

1. Magyarország
2. Hollandia
3. Lengyelország
4. Ciprus
5. Grúzia
6. Lettország
7. Olaszország
8. Oroszország
9. Franciaország
10. Németország
11. Horvátország
12. Szerbia
13. Csehország
14. Ausztria
15. Azerbajdzsán
16. Spanyolország
17. Ausztrália
18. Bulgária
19. Belgium
20. Örményország
21. Svédország
22. Málta
23. Ukrajna
24. Litvánia
25. Izrael
26. Egyesült Királyság

Nem mellesleg egy véleményen vagyok az előttem hozzászólókkal. A 'Wars For Nothing' egy gyönyörű szám, hangsúlyos üzenettel. Tényleg érdekes, hogy Jamala mondanivalóját megértette Európa és szörnyen nagy együttérzést mutatott, de Boggiet nem. Persze szomorú Ukrajna helyzete, de ez egy dalverseny. Legalábbis egyszer az volt. Megértem Freddie csalódottságát, de 100%-ot teljesített az elődöntőben és a döntőben is. A többi pedig már nem az ő hibája. Azt javaslom jövőre induljunk egy 1956 c. dallal, akkor már hátha Amerika is jelen lesz.

Ja amúgy Észtországért még mindig haragszom.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Shenayla, CandUs, Inori, Arcee23
2016. május 15. 15:22 #748
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Ha már politika, akkor jövőre én megyek ki, egy 1848-as című számmal, a 12 ponttal a kezemben, kokárdával a szívem felett, és a háttérben pedig Petőfi képeit fogják vetíteni. Remélem megnyerjük... dry.gif
6 felhasználónak tetszik: Lovatics04, hana001, Szandi0820, CandUs, Shireen, Arcee23
2016. május 15. 21:49 #749
Dorykaaa
Dorykaaa
Crystal Sky
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 53
Azonosító: 161375
Akkor én leszek az ellenpélda.
Nagyon imádom az ukrán dalt,Jamala nem csak a története miatt nyert,a dal nagyívű, és a maga nevében művészi volt.Már a amikor megnyerte a nemzetit akkor éreztem,hogy ez a nő jó helyezést fog elérni.
A show pedig döbbenetes volt..2014es és a 2011 es évnél is jobban tetszett. Petra nagyon jól vezette az egész hetet,és a döntőre Mans is ügyes lett mint műsrvezető. Cseheket nagyon sajnálom (bár nekik már az is jó hogy döntőztek) az ő daluk volt a kedvencem ebben az évben. A németeket szintén...kétszer egymás után,két jó dallal utolsó lenni,nem a legkellemesebb.
Kövezzetek meg,viszon Freddie szerintem sokkal jobb volt az elődöntőben,most én valahogy kevésnek éreztem,ennek ellenére szívből gratulálok neki!
2016. május 15. 22:08 #750
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Csináltam egy Ctrl C - Ctrl V -t a "Mivel van tele a tököd?" topikból, mert ma hajnalban már kidühöngtem magam egyszer. Sok szeretettel küldöm a kommentem mindenkinek wink.gif

Ukrajna nyert. Ukrajna. Egy szar számmal. Biztos velem van a baj, hogy nem lehet engem kilóra megvenni ezzel a love and peace and sunshine dumával, de még a zenei alap is idegesített. Még annak is jobban örültem volna, hogy ha Ausztrália nyer, az jó mindfucking lett volna. Az új rendszert meg utálom, hogy nem tudni, ki szavazott ránk és hány ponttal, csak a szakmai zsűri pontjait darálják le a helyi tv bemondói. Értem én, hogy most gebasz van Ukrajna meg Oroszország között, de akkor is... Én csalódott vagyok, egyáltalán nem ilyen eredményt vártam a mai este után.

Az meg a másik, hogy Freddie 19. helyezése kurrrvára méltatlan volt hozzá, a számhoz, meg mindenhez. Mert tényleg jó volt, mindenféle elfogultság nélkül. Én olyan 8-9. hely környékére legalább számítottam -persze megnyerni sosem nyerünk majd meg egy ilyen versenyt, ami lehet, hogy jobb is, mert egy államcsődhöz már csak egy ESC kéne...

Amúgy nem is gondoltam volna, hogy ez a szám továbbjut az elődöntőből -bff-fel néztük együtt és már akkor azt mondtam, hogy ez mi ez... Hol van már a jó kis Lena Satellite meg Emmelie de Forestes Only Teardrops korszak, amikor még tényleg a jó zenét díjazták?
Szerintem ez a dal még megosztóbb lett, mint Conchita, pedig utána sem volt semmi a kommentáradat biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Kincses Bogi, Szandi0820, LaDySmIth, MissTiniStoessel, ilus1996, Jody, Arcee23
2016. május 16. 00:01 #751
- törölt felhasználó -    
Szánalom az egész már komolyan.
bokkod.gif
- Ukrajna dala egy nagy csillag,csillag,csillag,csillag volt. Idejött nyervákolni ez a nőnek nevezett valami, meg hogy mennyire kell őt sajnálni a refrénben meg énekli hogy "mindenki meghal". A dallammal amúgy nem volt különösképpen bajom, de az, hogy ez a nő idejön 0 énektudással egy "jaj de nagyon kell sajnálni, mert nagyon szomorú a számom, és zihálás nélkül végig sem tudom énekelni, mert annyira megindít engem ez a dal" stílussal, hát gáz nagyon.
- Esküszöm a végén már úgy szurkoltam, hogy Oroszország nyerjen! Engem pont nem érdekelt az ukrán hiszti (itt elolvashatjátok mi az), csak azért is az orosznak kellett volna nyernie! spiteful.gif
- Az meg hogy majdnem Asztrália nyert egy ázsiai (vagy tököm tudja milyen) versenyzővel egy EURÓPAI versenyen... Szent jó ég szánalom! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Mindenesetre én gratulálok heart.gif Polinak heart.gif a csodás 4. helyért, ami ha csak az EURÓPAI országokat nézzük akkor harmadik. blush.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Direction Rajongo6, Arcee23
2016. május 16. 00:13 #752
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.

StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 666
Azonosító: 218747
Nagyon durva, hogy egy ilyen erős magyarországi dal 19. helyen végez.
Az ausztrálnak, bulgáriának, máltának és örmények-nek örülök.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. május 16. 10:51 #753
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Minap az origón ebbe a cikkbe botlottam.
Aha...nincs semmi köze a politikának, hisz a minisztereknek fontosabb dolguk akad. És egy cseppet sem kell belekeverni a Krím fél-szigetet.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, LaDySmIth
2016. május 16. 13:18 #754
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

Idézet (ilus1996 @ 2016.05.16. 10:51)
Minap az origón ebbe a cikkbe botlottam.
Aha...nincs semmi köze a politikának, hisz a minisztereknek fontosabb dolguk akad. És egy cseppet sem kell belekeverni a Krím fél-szigetet.

Meg ez a rekordmagas pontszám.. jah bameg, korábban nem tudtak ennyire a hátunk mögött csalni, mivel nem indokolatlan számokkal dobálóztak az országok felé (tán Csehország volt az, akik a közönségtől 0 azaz nulla pontot kaptak blink.gif ). Remélem hogy ezt a pontozást elfelejtik, mert elég felháborító, és tényleg ott szednek rá minket a nagyemberek, ahol csak akarnak.
2 felhasználónak tetszik: hana001, CandUs
2016. május 16. 14:41 #755
- törölt felhasználó -    
A végén már Ausztráliáért szorítottam, nehogy már Ukrajna nyerjen... Nem is a politikai helyzet miatt (mert hát nagyon hihető az "Itt minden a zenéről szól, köze nincs a politikához" duma), hanem, mert a dal egyszerűen fájdalmas volt. Amikor már majdnem vonaglott a színpadon, akkor mondtam, hogy "Kész elég, elmegyek inni, csak ne várjam itt meg, míg transzba esik.." Mint már előttem is írták: bezzeg Boggie hasonló üzenetét nem pont így fogadták.
Az új szavazás sem tetszett, főleg, hogy a végén már bele is zavarodtam az egészbe.
A pozitívum idén: a műsorvezetők és az ő előadásaik...
4 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, LaDySmIth, Arcee23
2016. május 16. 15:07 #756
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Sem Ukrajna, sem AUSZTRÁLIA (wtf) nem érdemelte (volna) meg a győzelmet az idei Eurovízión. Bár Sergey nem a fő kedvencem volt, a végén már őérte szorítottam, ami egy kicsit furcsa azok után, hogy mindenhol, főleg az oddsoknál győztesnek kiáltották ki. Freddie 19. helye valóban elkeserítő, de hát ez ellen nem tudunk semmit sem tenni. A zsűrit kéne piszkosul, két lábbal kirúgni az egész showból, mivel ők azok, akik behozzák a politikát a versenybe és ők azok, akik egymással lepaktálva csak bizonyos 3-4 dalra adnak 10 és 12 pontot. A nézők (televoting) szavazatainak kellene egyedül számítania, mivel mi, laikusok vagyunk többen, és a legtöbbünk csak a dalfesztivál elődöntőin / döntőn hallja először a versenydalokat (kivéve a hardcore fanokat mint én rohog.gif). Nálu(n)k pedig az első benyomás, az első impresszió a lényeg, az, hogy kinek a dala / látványvilága / stílusa fog meg a legjobban abban a nyomorult három percben, nem az, hogy "júúúj ez most Ukrajna, mijjen jó (???), akkor Oroszországra nem szavazunk". Elmondom, az orosz televoting 10 pontot adott UKRAJNÁNAK, az ukrán televoting 12 pontot adott OROSZORSZÁGNAK. Most akkor mi a helyzet?

Nekem személyes kedvenceim a francia Amir, az osztrák Zoe (hejcegno <3), a lengyel Jézus, a lett Justs (heart.gif) és Iveta Mukuchyan voltak. Meg hát Freddie. A svéd gyerek is jól tolta (Frans és France laugh.gif)

Amúgy csak szerintem volt Justin Timberlake egy kalap k@ki? Komolyan, ennél még az elődöntőkben kiesett versenyzők is jobbak voltak. Jüri Pootsmannért még mindig vérzik a szívem, főleg azóta, hogy abszolút utolsó lett az SF1-ben. sad.gif cray.gif

Hát asszem ennyi. Látom Ti is jócskán kiadtátok magatokból a véleményt. wink.gif Találkozzunk Kievben! rohog.gif

LOVE LOVE PEACE PEACE
2 felhasználónak tetszik: hana001, CandUs
2016. május 16. 15:39 #757
- törölt felhasználó -    
Egy új dühös kommentelő

Komolyan, az ukrán csaj, borzalmas volt. Najó tudjuk mi történt velük meg minden. De azt ne mondjátok, hogy csak nekem tűnt fel, hogy a vége meg a közepe táján nyomták alá a csaj hangját, közben meg valamit ott orditozott vagy mit csinált. Ahhoz kêpest hogy Freddie-t alkalmatlannak találtam eleinte az eurovíziós "politika"dalfesztiválra, egyenesen a legjobb előadást az összes közül ő nyúltotta. Szerintem még Olaszország ês Bulgária volt jó, de Magyarország volt a legjobb!!

5 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel, hana001, CandUs, LaDySmIth, Dead Outcast
2016. május 16. 15:46 #758
Dead Outcast
Dead Outcast
új tag

StátuszTo cry is to know that you're alive, but my river of tears has run dry
Hozzászólás: 39
Csatolások: 0
Azonosító: 254802
Idézet (Konvektor @ 2015.05.31. 17:22)
A Boggie dala még elmegy, de az a nőszemély, inkább vele volt nagyobb bajom. 
A Dalfesztivállal egy gondom van, a műfaji szegénység, vagy csak én vagyok süket-vaksi, hogy lassan a 99%a pop? 
Így kapásból nem emlékszem, de általában csak a németek merik bevállalni a rocko(sabba)t. 
És igen, Gundi volt a best az egészben, rajta lehetett néha nevetni. 
Egyébként, a saját listám egyáltalán nem egyezik a végeredménnyel, nálam a Makemakes az abszolút favorit.  blush.gif De kétszer az atyaúristen sem nyer, tehát megint felhőket kergettem.  mellow.gif

Azért a Lordit ne felejtsd el. A Lordi rock és meg is nyerték 2006ban, amikor nem a politikai oldalát nézték..
3 felhasználónak tetszik: hana001, LaDySmIth, CandUs
2016. május 16. 17:15 #759
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Az idei évben felcsillant bennem a remény, hogy most biztos igazságosabb lesz a verseny, mint tavaly és a politika sem jelent majd semmit. Hát, Ukrajna győzelmével jól pofára is estem rohog.gif

Sajnáltam Freddie-t, a produkciója alapján minimum a top 10-ben lett volna a helye. Nagyon ügyes volt, én hihetetlenül büszke vagyok rá. Magyar indulók közül ő volt az eddigi legjobb.

Egyébként hihetetlenül undorító, amit Ukrajna, meg a nemzetközi zsűri művelt az oroszokkal... Mindezt úgy, hogy Sergey egy 2014-es interjúban nyíltan kijelentette, ő nem hajlandó részt venni egyetlen olyan eseményen sem fellépőként, amelyen hazája a Krím megszerzését ünnepli. Szóval pont vele nem kellett volna kicseszniük. De csak megtették.

Na de nem mérgelődök tovább biggrin.gif biggrin.gif Nekem a francia, orosz, fehérorosz és ciprusi dalok voltak a kedvenceim. De a győzelmet Freddie-nek adtam volna smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, LaDySmIth
2016. május 16. 22:35 #760
- törölt felhasználó -    
Én már 2012-ben feladtam az Eurovíziót, akkor is az orosz nagyiknak szurkoltam, persze nem nyerték meg. Azóta úgy vagyok vele, hogy fájdalmas erőlködés az egész. Viszont amikor meghallottam valami borzasztó vonyítást a tévében, meg a szüleim botránkozását, belenéztem. A dalok többsége nekem nem tetszett, viszont Freddie szerintem igazán kiemelkedett, tényleg tehetséges a srác. Sajnálom, hogy ilyen hátra került, de mind tudjuk, hogy itt nem a zenét nézik.
4 felhasználónak tetszik: CandUs, hana001, LaDySmIth, Direction Rajongo6
39 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!