Starity

Eurovision Song Contest / Eurovíziós Dalfesztivál

39 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 19. 16:30 #701
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Egész jók voltak a fellépők, nekem az nagyon tetszett, mikor Petra és a kis társasága svéd színekbe öltözve mindenféle svéd cuccról énekelt. rohog.gif
2013. május 19. 17:33 #702
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Azt olvastátok amúgy, hogy a németek elvileg azért adtak 12 pontot nekünk, mert a "Kedvesem"-et Geldwäsche-nek (ejtsd geldvese) értették, ami pénzmosást jelent, és ezt viccesnek találták? biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: Kyra99, Rap4ever8, Minimanó94, JadeB, Bátor Ventillátor, LaDySmIth
2013. május 20. 16:42 #703
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2013.05.19. 17:33)
Azt olvastátok amúgy, hogy a németek elvileg azért adtak 12 pontot nekünk, mert a "Kedvesem"-et Geldwäsche-nek (ejtsd geldvese) értették, ami pénzmosást jelent, és ezt viccesnek találták?  biggrin.gif

ez elég viccesen hangzik. biggrin.gif
amúgy mindegy, miért szavaztak ránk, a lényeg, hogy nekünk adták a 12 pontjukat. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Kyra99
2013. május 26. 19:11 #704
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Azt olvastátok amúgy, hogy a németek elvileg azért adtak 12 pontot nekünk, mert a "Kedvesem"-et Geldwäsche-nek (ejtsd geldvese) értették, ami pénzmosást jelent, és ezt viccesnek találták?  biggrin.gif

Olvastam, hát nagyot néztem rajta, de azért mondjuk ez poén, hogy mindenki meg volt róla szentül győződve, hogy valami szép és jó érzésről szól a Kedvesem című dal, erre a németek megmutatták, hogy ők mit értenek ki belőle. rohog.gif Köszönjük. Amúgy mindegy, hogy mit értett ki belőle vagy mit nem akkor is hozzánk vágták azt a 12 pontot. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: JadeB, Bátor Ventillátor
2013. június 13. 22:24 #705
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609

Haha, ezt a reggeli rádióműsorban a fiúk is említették... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. május 19. 21:22 #706
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Hú, az örmény nagyon jó volt. Kizártnak tartom, hogy ezzel ne jussanak be a döntőbe. w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: Törpemókus
2015. május 19. 22:11 #707
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680

Hát ez igen... appropriate. Talán értékelték az őszinteségünket biggrin.gif
2015. május 19. 22:27 #708
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Kellemes meglepetés az idei felhozatal. Eddig minden évben úgy néztem az elődöntőket, hogy elég gyakran feltettem a kérdést, hogy "Ez most komoly? Mi ez a szar?", de most egyetlen fellépőre se tudnám azt mondani, hogy szörnyű volt. Simán döntő színvonalú az este. Remélem nem azért, mert a csütörtöki elődöntőre maradt az összes selejt.

A görög, a szerb és a fehérorosz is lenyűgöző volt, de az örmény, a holland és a macedón is megérdemli, hogy mindenképp döntőbe kerüljön. A maga műfajában a finn is jó volt, bár nem az én világom. Persze mindenképp örülnék, ha Magyarország döntőbe kerülne. Jó is volt, tehát megérdemelné, de ilyen erős mezőnyben nem lesz könnyű.
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Bessie, Törpemókus
2015. május 21. 23:43 #709
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Hú, most pipa vagyok. Portugáliáért és Svájcért vérzik a szívem. Kiváló előadók, remek dalok. Megérdemelték volna a döntőt, de ugye mint tudjuk, ez nem a dalokról szól. tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: idone
2015. május 22. 21:24 #710
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Nekem a fehérorosz szám tetszett a legjobban ("time is like a thunder, háhá"), de meglepetésemre az se jutott tovább (de mi igen, wtf). Amúgy meglepődtem, hogy a Korda Gyuri is fellépett (még a Gundi is megjegyezte lol) :D
2015. május 22. 21:43 #711
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Engem az észtek dala(Elina Born & Stig Rästa - Goodbye To Yesterday) nagyon megragadott. Olyan kellemes hangzása van. Volt olyan különleges a dalba. Örülök ,hogy tovább jutottak.
A grúz énekesnek is tetszett a dala, olyan egyedinek tartottam az első elődöntőbe.
A fehéroroszokat és a dánokat kissé sajnálom ,hogy nem jutottak tovább.
A második döntőből a litvánok tetszettek, olyan helyes daluk van. A letteknek meg nagyon érdekes, különleges hangzása volt ,ezért nekik is örültem.
A svéd dalt felkapták már az Eurovízió előtt, pedig én nem hallgattam meg. Valamiért szokásom lett, hogy csak akkor hallgatom meg a dalokat mikor már elkezdődött a verseny, azelőtt nem igazán hallgatok bele. és hát a svédekre kíváncsi voltam, mert ismerem az énekest is és, mint mondtam már a meghallgatás előtt is sokaknak tetszett. És nekem is tetszett mondjuk a dal. Bár nekem kissé olyan érzésem van ,hogy inkább Eric Saadeként fog járni, akinek szintén mindenki szerette a dalát, még se ő nyerte meg.
Itt szívfájdalmam, a második elődöntőbe a csehek miatt volt. Olyan szépen elénekelték a dalt, és ráadásul tényleg szép dal is volt, nagyon sajnálom ,hogy nem jutottak tovább.
Boogie...hát azt hittem ,hogy nem fog tovább jutni. A mezőny is erős volt, ezért nem csodálkoztam volna, ha nem jut tovább. De én mondjuk örülök ,hogy tovább ment, még is csak ő képviseli az országot. Szépen előadta, ez kétségtelen és úgy tűnik ,hogy azért annyian szerették a dalt, hogy bejuttassák a döntőbe.
A döntőbe nagyon kíváncsi leszek a spanyolokra. Ma egész nap az a fél perces nóta szólt a fejembe, amit megmutattak a döntőbe szóló dalokról. De az angolokra is kíváncsi leszek.
2015. május 23. 12:16 #712
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Meghallgattam a magyar dalt, valami agyolvasztóan unalmas.
A többit még nem hallottam, mindjárt utánanézek azoknak is.(Boggie vagy ki dalánál csak jobbak lehetnek)
2015. május 23. 12:28 #713
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Annyira nem rossz az idei, mintha kétszer ilyen rossz lenne... De tényleg, sokkal rosszabbra számítottam. Azt sajnáltam, hogy Írország kiesett, nekem nagyon tetszett a csaj hangja, kár érte. Viszont a svédekért egyszerűen odavagyok laugh.gif Nagyon jó a dal, örültem, hogy bekerültek. Akiket Szlovénia küldött, egy kész vicc. Tökjó dal lenne, csak attól a csajtól meg a borzalmas affektálásától herótom lesz rolleyes.gif A magyar dal meg dettó nevetséges. Conchita meg egyszerűen nagyon aranyosan járkált ott a versenyzők között, jól áll neki a rövidebb haj, és gyönyörű volt. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Törpemókus, Bátor Ventillátor
2015. május 23. 16:09 #714
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Szerintem az utóbbi pár évben (egy-két szám kivétellel) elég gyenge lett az egész műsor. Elég rákeresni néhány számra a Youtube-on és máris érezhető a különbség. Én a 60-as, 70-es és 80-as éveket imádom, és a kilencvenes években kezdett romlani (persze végig voltak jobbak meg rosszabbak) de ez csak saját vélemény.
2015. május 23. 16:23 #715
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
A kedvencem egyértelműen Svédország (Måns wub.gif), de Belgium, Olaszország, Oroszország, Görögország (Maria-Elena olyan, mint Shakira cool.gif), Észtország, Németország, Ausztrália és az Egyesült Királyság képviselői is tetszenek.
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, LaDySmIth
2015. május 24. 01:36 #716
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Hát itt a végére, talán mindenki saját maga dönti el ,hogy igazságos-e voltak-e vagy sem a helyezések. Én kifejezetten örülök ,hogy Svédország nyerte a Dalfesztivált. másodszorra tényleg jobban elnyerte a tetszésemet, ezért szorítottam nekik a pontozásnál. Az oroszoknak is mondjuk adtam sanszot, mert eléggé erős dal szimata volt. Ez a dal is tetszett. Még az olaszoknak is, pedig én nem vagyok odáig az operáért. Én pedig örülök ,hogy bogi végül is a 20. helyen végzett. Nem nagyon éreztem azt, hogy olyan erős lenne azért ez a dal ,hogy élmezőnybe legyünk. De ez a 20. helyezés bőven megfelel.
Kissé sajnálom a németeket és az osztrákokat, akik pont nélkül végeztek. Mióta nézem az eurovíziót, azóta még én se láttam olyat, hogy ne kapjon pontot valamelyik dal.
Én szerintem igazságos eredmény született. A győztes Mansot nagyon megdicsérem azért, hogy van színpadi tehetsége és még hangja is. Korábbról ismertem, csak sajnos oly annyira nem foglalkoztak vele, hogy még a wikipedián se tudtam korábban megnézni, hogy milyen dalai vannak az albumán. Minden joggal megérdemli az elismerést.
Nagyon várom a következő Eurovíziót! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2015. május 24. 10:18 #717
- törölt felhasználó -    
Ezzel a dallal kellett volna indulnunk. blush.gif blush.gif

2015. május 25. 13:17 #718
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Hát biztos én vagyok a rosszindulatú, de micsoda meglepetés, hogy minden egyes évben kiválaszt minden ország 2-3 számot, és azoknak adják a pontokat, sosincs olyan (néhány szomszédországot leszámítva), hogy más véleményen lennének, mint a másik negyven.. rolleyes.gif
Egyébként én is örültem a saját helyezésünknek, ugyanis attól tartottam, egy árva pontot nem fogunk kapni.. az meg elég durva, hogy Ausztria, a házigazda ország és Németország nem kaptak, de még csak egymásnak se adtak pontokat, szegények biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor, Betti90, Bessie
2015. május 25. 15:58 #719
- törölt felhasználó -    
A háború-ellenességről énekeltek a mieink, de meg sem lepődöm, hogy háttérbe szorult. A mondanivalóját pedig sokan észre sem vették, és ez hervasztó. sad.gif
2015. május 25. 16:14 #720
- törölt felhasználó -    
Idézet (menthol @ 2015.05.23. 16:09)
Szerintem az utóbbi pár évben (egy-két szám kivétellel) elég gyenge lett az egész műsor. Elég rákeresni néhány számra a Youtube-on és máris érezhető a különbség. Én a 60-as, 70-es és 80-as éveket imádom, és a kilencvenes években kezdett romlani (persze végig voltak jobbak meg rosszabbak) de ez csak saját vélemény.

Tudod, engem pusztán az zavar, hogy egy háború ellenes dalt, aminek van mondanivalója, és figyelni kellene rá, így háttérbe szorítottak, de ha egyszer megérted és felfogod, kik irányítják valójában a világot, beleértve az egész zeneipart is, akkor meg fogod érteni, pontosan mi-miért történik a világban.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, menthol
39 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!