Eurovision Song Contest / Eurovíziós Dalfesztivál
2013. május 19. 16:30
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Egész jók voltak a fellépők, nekem az nagyon tetszett, mikor Petra és a kis társasága svéd színekbe öltözve mindenféle svéd cuccról énekelt.
2013. május 19. 17:33
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Azt olvastátok amúgy, hogy a németek elvileg azért adtak 12 pontot nekünk, mert a "Kedvesem"-et Geldwäsche-nek (ejtsd geldvese) értették, ami pénzmosást jelent, és ezt viccesnek találták?
2013. május 20. 16:42
Idézet (szavy @ 2013.05.19. 17:33)
Azt olvastátok amúgy, hogy a németek elvileg azért adtak 12 pontot nekünk, mert a "Kedvesem"-et Geldwäsche-nek (ejtsd geldvese) értették, ami pénzmosást jelent, és ezt viccesnek találták? 
ez elég viccesen hangzik.
amúgy mindegy, miért szavaztak ránk, a lényeg, hogy nekünk adták a 12 pontjukat.
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
2013. május 26. 19:11
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Olvastam, hát nagyot néztem rajta, de azért mondjuk ez poén, hogy mindenki meg volt róla szentül győződve, hogy valami szép és jó érzésről szól a Kedvesem című dal, erre a németek megmutatták, hogy ők mit értenek ki belőle.
2013. június 13. 22:24
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Haha, ezt a reggeli rádióműsorban a fiúk is említették...
Bátor Ventillátor
2015. május 19. 21:22
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Hú, az örmény nagyon jó volt. Kizártnak tartom, hogy ezzel ne jussanak be a döntőbe.
Törpemókus
2015. május 19. 22:11
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Hát ez igen... appropriate. Talán értékelték az őszinteségünket
2015. május 19. 22:27
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Kellemes meglepetés az idei felhozatal. Eddig minden évben úgy néztem az elődöntőket, hogy elég gyakran feltettem a kérdést, hogy "Ez most komoly? Mi ez a szar?", de most egyetlen fellépőre se tudnám azt mondani, hogy szörnyű volt. Simán döntő színvonalú az este. Remélem nem azért, mert a csütörtöki elődöntőre maradt az összes selejt.
A görög, a szerb és a fehérorosz is lenyűgöző volt, de az örmény, a holland és a macedón is megérdemli, hogy mindenképp döntőbe kerüljön. A maga műfajában a finn is jó volt, bár nem az én világom. Persze mindenképp örülnék, ha Magyarország döntőbe kerülne. Jó is volt, tehát megérdemelné, de ilyen erős mezőnyben nem lesz könnyű.
A görög, a szerb és a fehérorosz is lenyűgöző volt, de az örmény, a holland és a macedón is megérdemli, hogy mindenképp döntőbe kerüljön. A maga műfajában a finn is jó volt, bár nem az én világom. Persze mindenképp örülnék, ha Magyarország döntőbe kerülne. Jó is volt, tehát megérdemelné, de ilyen erős mezőnyben nem lesz könnyű.
2015. május 21. 23:43
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Hú, most pipa vagyok. Portugáliáért és Svájcért vérzik a szívem. Kiváló előadók, remek dalok. Megérdemelték volna a döntőt, de ugye mint tudjuk, ez nem a dalokról szól.
idone
2015. május 22. 21:24
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Nekem a fehérorosz szám tetszett a legjobban ("time is like a thunder, háhá"), de meglepetésemre az se jutott tovább (de mi igen, wtf). Amúgy meglepődtem, hogy a Korda Gyuri is fellépett (még a Gundi is megjegyezte lol) :D
Törpemókus
2015. május 22. 21:43
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Engem az észtek dala(Elina Born & Stig Rästa - Goodbye To Yesterday) nagyon megragadott. Olyan kellemes hangzása van. Volt olyan különleges a dalba. Örülök ,hogy tovább jutottak.
A grúz énekesnek is tetszett a dala, olyan egyedinek tartottam az első elődöntőbe.
A fehéroroszokat és a dánokat kissé sajnálom ,hogy nem jutottak tovább.
A második döntőből a litvánok tetszettek, olyan helyes daluk van. A letteknek meg nagyon érdekes, különleges hangzása volt ,ezért nekik is örültem.
A svéd dalt felkapták már az Eurovízió előtt, pedig én nem hallgattam meg. Valamiért szokásom lett, hogy csak akkor hallgatom meg a dalokat mikor már elkezdődött a verseny, azelőtt nem igazán hallgatok bele. és hát a svédekre kíváncsi voltam, mert ismerem az énekest is és, mint mondtam már a meghallgatás előtt is sokaknak tetszett. És nekem is tetszett mondjuk a dal. Bár nekem kissé olyan érzésem van ,hogy inkább Eric Saadeként fog járni, akinek szintén mindenki szerette a dalát, még se ő nyerte meg.
Itt szívfájdalmam, a második elődöntőbe a csehek miatt volt. Olyan szépen elénekelték a dalt, és ráadásul tényleg szép dal is volt, nagyon sajnálom ,hogy nem jutottak tovább.
Boogie...hát azt hittem ,hogy nem fog tovább jutni. A mezőny is erős volt, ezért nem csodálkoztam volna, ha nem jut tovább. De én mondjuk örülök ,hogy tovább ment, még is csak ő képviseli az országot. Szépen előadta, ez kétségtelen és úgy tűnik ,hogy azért annyian szerették a dalt, hogy bejuttassák a döntőbe.
A döntőbe nagyon kíváncsi leszek a spanyolokra. Ma egész nap az a fél perces nóta szólt a fejembe, amit megmutattak a döntőbe szóló dalokról. De az angolokra is kíváncsi leszek.
A grúz énekesnek is tetszett a dala, olyan egyedinek tartottam az első elődöntőbe.
A fehéroroszokat és a dánokat kissé sajnálom ,hogy nem jutottak tovább.
A második döntőből a litvánok tetszettek, olyan helyes daluk van. A letteknek meg nagyon érdekes, különleges hangzása volt ,ezért nekik is örültem.
A svéd dalt felkapták már az Eurovízió előtt, pedig én nem hallgattam meg. Valamiért szokásom lett, hogy csak akkor hallgatom meg a dalokat mikor már elkezdődött a verseny, azelőtt nem igazán hallgatok bele. és hát a svédekre kíváncsi voltam, mert ismerem az énekest is és, mint mondtam már a meghallgatás előtt is sokaknak tetszett. És nekem is tetszett mondjuk a dal. Bár nekem kissé olyan érzésem van ,hogy inkább Eric Saadeként fog járni, akinek szintén mindenki szerette a dalát, még se ő nyerte meg.
Itt szívfájdalmam, a második elődöntőbe a csehek miatt volt. Olyan szépen elénekelték a dalt, és ráadásul tényleg szép dal is volt, nagyon sajnálom ,hogy nem jutottak tovább.
Boogie...hát azt hittem ,hogy nem fog tovább jutni. A mezőny is erős volt, ezért nem csodálkoztam volna, ha nem jut tovább. De én mondjuk örülök ,hogy tovább ment, még is csak ő képviseli az országot. Szépen előadta, ez kétségtelen és úgy tűnik ,hogy azért annyian szerették a dalt, hogy bejuttassák a döntőbe.
A döntőbe nagyon kíváncsi leszek a spanyolokra. Ma egész nap az a fél perces nóta szólt a fejembe, amit megmutattak a döntőbe szóló dalokról. De az angolokra is kíváncsi leszek.
Törpemókus
2015. május 23. 12:16
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Meghallgattam a magyar dalt, valami agyolvasztóan unalmas.
A többit még nem hallottam, mindjárt utánanézek azoknak is.(Boggie vagy ki dalánál csak jobbak lehetnek)
A többit még nem hallottam, mindjárt utánanézek azoknak is.(Boggie vagy ki dalánál csak jobbak lehetnek)
2015. május 23. 12:28
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Annyira nem rossz az idei, mintha kétszer ilyen rossz lenne... De tényleg, sokkal rosszabbra számítottam. Azt sajnáltam, hogy Írország kiesett, nekem nagyon tetszett a csaj hangja, kár érte. Viszont a svédekért egyszerűen odavagyok
Nagyon jó a dal, örültem, hogy bekerültek. Akiket Szlovénia küldött, egy kész vicc. Tökjó dal lenne, csak attól a csajtól meg a borzalmas affektálásától herótom lesz
A magyar dal meg dettó nevetséges. Conchita meg egyszerűen nagyon aranyosan járkált ott a versenyzők között, jól áll neki a rövidebb haj, és gyönyörű volt.
2015. május 23. 16:09
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Szerintem az utóbbi pár évben (egy-két szám kivétellel) elég gyenge lett az egész műsor. Elég rákeresni néhány számra a Youtube-on és máris érezhető a különbség. Én a 60-as, 70-es és 80-as éveket imádom, és a kilencvenes években kezdett romlani (persze végig voltak jobbak meg rosszabbak) de ez csak saját vélemény.
2015. május 23. 16:23
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
A kedvencem egyértelműen Svédország (Måns
), de Belgium, Olaszország, Oroszország, Görögország (Maria-Elena olyan, mint Shakira
), Észtország, Németország, Ausztrália és az Egyesült Királyság képviselői is tetszenek.
2015. május 24. 01:36
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát itt a végére, talán mindenki saját maga dönti el ,hogy igazságos-e voltak-e vagy sem a helyezések. Én kifejezetten örülök ,hogy Svédország nyerte a Dalfesztivált. másodszorra tényleg jobban elnyerte a tetszésemet, ezért szorítottam nekik a pontozásnál. Az oroszoknak is mondjuk adtam sanszot, mert eléggé erős dal szimata volt. Ez a dal is tetszett. Még az olaszoknak is, pedig én nem vagyok odáig az operáért. Én pedig örülök ,hogy bogi végül is a 20. helyen végzett. Nem nagyon éreztem azt, hogy olyan erős lenne azért ez a dal ,hogy élmezőnybe legyünk. De ez a 20. helyezés bőven megfelel.
Kissé sajnálom a németeket és az osztrákokat, akik pont nélkül végeztek. Mióta nézem az eurovíziót, azóta még én se láttam olyat, hogy ne kapjon pontot valamelyik dal.
Én szerintem igazságos eredmény született. A győztes Mansot nagyon megdicsérem azért, hogy van színpadi tehetsége és még hangja is. Korábbról ismertem, csak sajnos oly annyira nem foglalkoztak vele, hogy még a wikipedián se tudtam korábban megnézni, hogy milyen dalai vannak az albumán. Minden joggal megérdemli az elismerést.
Nagyon várom a következő Eurovíziót!
Kissé sajnálom a németeket és az osztrákokat, akik pont nélkül végeztek. Mióta nézem az eurovíziót, azóta még én se láttam olyat, hogy ne kapjon pontot valamelyik dal.
Én szerintem igazságos eredmény született. A győztes Mansot nagyon megdicsérem azért, hogy van színpadi tehetsége és még hangja is. Korábbról ismertem, csak sajnos oly annyira nem foglalkoztak vele, hogy még a wikipedián se tudtam korábban megnézni, hogy milyen dalai vannak az albumán. Minden joggal megérdemli az elismerést.
Nagyon várom a következő Eurovíziót!
Rap4ever8
2015. május 25. 13:17
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Hát biztos én vagyok a rosszindulatú, de micsoda meglepetés, hogy minden egyes évben kiválaszt minden ország 2-3 számot, és azoknak adják a pontokat, sosincs olyan (néhány szomszédországot leszámítva), hogy más véleményen lennének, mint a másik negyven..
Egyébként én is örültem a saját helyezésünknek, ugyanis attól tartottam, egy árva pontot nem fogunk kapni.. az meg elég durva, hogy Ausztria, a házigazda ország és Németország nem kaptak, de még csak egymásnak se adtak pontokat, szegények
Egyébként én is örültem a saját helyezésünknek, ugyanis attól tartottam, egy árva pontot nem fogunk kapni.. az meg elég durva, hogy Ausztria, a házigazda ország és Németország nem kaptak, de még csak egymásnak se adtak pontokat, szegények
2015. május 25. 15:58
A háború-ellenességről énekeltek a mieink, de meg sem lepődöm, hogy háttérbe szorult. A mondanivalóját pedig sokan észre sem vették, és ez hervasztó.
2015. május 25. 16:14
Idézet (menthol @ 2015.05.23. 16:09)
Szerintem az utóbbi pár évben (egy-két szám kivétellel) elég gyenge lett az egész műsor. Elég rákeresni néhány számra a Youtube-on és máris érezhető a különbség. Én a 60-as, 70-es és 80-as éveket imádom, és a kilencvenes években kezdett romlani (persze végig voltak jobbak meg rosszabbak) de ez csak saját vélemény.
Tudod, engem pusztán az zavar, hogy egy háború ellenes dalt, aminek van mondanivalója, és figyelni kellene rá, így háttérbe szorítottak, de ha egyszer megérted és felfogod, kik irányítják valójában a világot, beleértve az egész zeneipart is, akkor meg fogod érteni, pontosan mi-miért történik a világban.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.