Óriáspéniszt nyalogatott Miley Cyrus — fotó
2014. május 10. 20:26
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
hm szeretem őt de közönségesnek mutatja magát..
2014. május 10. 21:14
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
nem hinném, hogy bárki is meglepődött, de véleményem szerint kezd kicsit erőltetett lenni ez a stílus, amit Miley kitalált magának...
a képen akár egy virsli is lehetne, azt meg az emberek enni szokták
a képen akár egy virsli is lehetne, azt meg az emberek enni szokták
2014. május 10. 21:30
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Én ennek ellenére szeretem..
imádom,hogy ilyen szabad és nem törődik a dolgokkal, hogy másik milyen véleménnyel vannak róla.. igaz, hogy ez kicsi nagyon "durva", de már ő is bele fáradt abba, hogy mások mondják meg mit csináljon és a szerint éljen... örülök,hogy magát adja és én így is elfogadom<33
2014. május 10. 21:37
Idézet (mogyeszka @ 2014.05.10. 13:22)
Annyira látszik,hogy már ki van fáradva,csak kényszerből csinálja,hogy mindig figyeljenek rá... A beképzelt emberektől már csak a túlzott feltűnési viszketegségben szenvedő embereket rühellem jobban!
Egyre biztosabb,hogy a haja lenyírásával már a józan eszét is elvesztette!
Egyre biztosabb,hogy a haja lenyírásával már a józan eszét is elvesztette!
A hajában volt az esze!
Egyébkén furcsa is volt, hogy már régen volt botránya, és kezdtem remélni, hogy megjavul, de hát jött ez a cikk... Felfordul tőle a gyomrom
2014. május 10. 21:56
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Egy kicsit sem lepődök meg ezen.
2014. május 10. 22:05
|
|
MileyC fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 223351 offline
|
Éli az életét, na és akkor mi van?! Baj van vele?!
2014. május 10. 22:14
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Csak ennyi?
Csak a szokásos...
Nekem mindegy,hogy b@ssza el az életét,ameddig ő nem szól bele az enyémbe,ezt én sem teszem.Támogatni nem fogom,de ellenkezni sem fogok vele.
Csak a szokásos...
Nekem mindegy,hogy b@ssza el az életét,ameddig ő nem szól bele az enyémbe,ezt én sem teszem.Támogatni nem fogom,de ellenkezni sem fogok vele.
2014. május 10. 22:36
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Kedves Miley fanok!
Oké, hogy szabad, élvezi az életét, stb. Tegye! De tudjátok van a hírnévnek egy olyan velejárója amit FELELŐSSÉGnek hívunk. Emberek milliói ismerik Mileyt és tini vagy még annál is fiatalabb lányok százezreinek a példaképe és igenis FELELŐSSÉGGEL tartozik azért, hogy milyen hatást gyakorol ezekre a gyerekekre.
Szép dolog a szabadság, de lehet némi józanésszel is ugyanúgy élvezni a szabadságot.
Oké, hogy szabad, élvezi az életét, stb. Tegye! De tudjátok van a hírnévnek egy olyan velejárója amit FELELŐSSÉGnek hívunk. Emberek milliói ismerik Mileyt és tini vagy még annál is fiatalabb lányok százezreinek a példaképe és igenis FELELŐSSÉGGEL tartozik azért, hogy milyen hatást gyakorol ezekre a gyerekekre.
Szép dolog a szabadság, de lehet némi józanésszel is ugyanúgy élvezni a szabadságot.
2014. május 10. 22:42
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Van itt olyan, aki még nem unja ezt? >_>
2014. május 10. 22:53
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (GAGAFAN @ 2014.05.10. 20:26)
Amúgy ha ennyire nem tetszik rá se kelk tattintani a cikkre.Miley egy fiatal csajszi aki csak jólérzi magát élvezi az életet ez most miért bűn?
1) MINDIG van róla cikk, lehetetlen, hogy egy nap ne úgy töltsön be a Starity, hogy ne legyen írva erről a senkiről. Egyébként ezzel már e lehetne állni az íróknak is, mert kezd baromi unalmas lenni.
2) Én is fiatal vagyok, én is kezdjek el nyávogni és álljak ki az utcasarokra? A fiatalság felelősséghozatallal is jár, nem csak a bulizással.
3) Bulizás: normálisan is lehet csinálni, ez az állat nem úgy csinálja. Szerintem ennek egy-egy buliban tökmindegy, hogy nő vagy férfi, csak minden testnyílása legyen betömve, és ennyi.
Kicsit gondolkozzál már...
2014. május 10. 23:44
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
Azoknak, akik ilyeneket írogatnak, hogy "fiatal, azt csinál, amit akar", üzenem, hogy rohadtul nem csinálhatja azt, amihez kedve van, mert a rajongói egy része még a 10-et sem töltötte be. Értem én, nagyon "lázadó" meg "szabad" amit csinál, de ha egyszer gyerekei is lesznek (Isten ments..), fogalmam sincs, hogyan reagálják majd le, ha előkerül az anyjukról egy iylen kép. És nem példaértékű, ha csak azzal tudja felhívni magára a figyelmet, ha egy óriási mű...t szopogat. Egy egész világ előtt cseszi el az életét
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. május 11. 00:56
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
oké, hogy fiatal, de kérem...én is az vagyok, mégsem csinálok ilyeneket. eléggé rossz érv az h fiatal...akkor minden fiatal legyen ilyen? mert bocsi, de hála az égnek nem mindenki ilyen! Én régen szerettem őt, mostmár csak szánom, de tény, h a dalai még jók
2014. május 11. 01:22
|
|
GAGAFANvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 219150 offline
|
Hát szerintem úgy bulizik ahogy akar ha ennyire idegesít titeket akkor ne olvassátok a cikket mert ha valakit valami ennyire idegesít azzal nem foglalkozik:) mindenki úgy bulizik ahogy akar:P
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.