Óriáspéniszt nyalogatott Miley Cyrus — fotó
2014. május 11. 17:30
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
És mégegyszer; egy felnőtt nő, aki azt csinál amit akar, és nem tesz kárt senkiben, emellet dolgozik és éli az életét. Sokkoló.
2014. május 11. 23:16
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Undorito gusztustalan es felhaborito amit ez a no csinal. Bar eve meg o volt a tolltartomon, Hannah Montanas polom volt, o volt a peldakepem most megy egy orias peniszt nyalogat. Mi lett veled Miley?
2014. május 12. 00:00
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
SZánalmas, és ennyi. többet nem akarok ezzel a p*csával foglalkozni, nem is értem, mások miért teszik. A rajongói sikitozása ösztönzi az ilyen szarságokra, nem is értem, miért kell így majmolni ezt a r*bancot.
2014. május 12. 09:55
azt hittem ennél mélyebbre nem süllyedhet!tévedtem...pff!!!
2014. május 12. 12:51
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Miley egyre betegebb...
2014. május 12. 13:19
Mi mást várnánk el MÁJli-tól...
Ha így érez, minek kell mutogatnia magát? Az egyik barátnőm kiskora óta szereti MÁJli-t ,és most, hogy így megváltozott, ő is ilyen félpucér sztár akar lenni...
Hallottam (tőle) hogy menni szeretne egy koncertjére, de a koncertre csak 18 éven felüliek mehetnek!
Botrány...
Én nem kérem vissza a régi MÁJlit, mert a Hannah Montana-t sem szerettem, de ennek a nőnek nem kéne a riban* énjét mutogatnia...
Az ő hibája, hogy Liam elhagyta, ennyi!
És nem vallja be önmagának, hogy igenis, te csináltad a bajt, és igenis, rendbe tudod hozni...
Miért kell itt magát csodásítani?
Ha így érez, minek kell mutogatnia magát? Az egyik barátnőm kiskora óta szereti MÁJli-t ,és most, hogy így megváltozott, ő is ilyen félpucér sztár akar lenni...
Hallottam (tőle) hogy menni szeretne egy koncertjére, de a koncertre csak 18 éven felüliek mehetnek!
Botrány...
Én nem kérem vissza a régi MÁJlit, mert a Hannah Montana-t sem szerettem, de ennek a nőnek nem kéne a riban* énjét mutogatnia...
Az ő hibája, hogy Liam elhagyta, ennyi!
És nem vallja be önmagának, hogy igenis, te csináltad a bajt, és igenis, rendbe tudod hozni...
Miért kell itt magát csodásítani?
2014. május 12. 15:48
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Ezt meddig fogja még csinálni? Ez már nagyon sok...
2014. május 12. 17:14
|
|
crazy06új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 194779 offline
|
Nem érthetem, hogy tudja bárki is szeretni őt. Mármint például Katy Perry is mutogatja magát valamennyire, én mégis imádom, mert amellett fel tud mutatni bölcsességet és jó zenéket. Mileynak meg annyi a full bölcsessége, hogy mindenki meleg. Szánalmas. -.-" És figyelembe véve, hogy én olvastam a könyvét (Az én sztorim), és kedveltem, hogy annyi bölcs mondat volt benne, ahhoz képest ez most még szánalmasabb. Bah. -.-
Én már igazából nem is foglalkozok vele, ha meglátok róla egy hírt, csak átugrom, mert úgyis tudom, mi lesz benne: fű vagy pénisz vagy mellbimbó. Ennyi.
Én már igazából nem is foglalkozok vele, ha meglátok róla egy hírt, csak átugrom, mert úgyis tudom, mi lesz benne: fű vagy pénisz vagy mellbimbó. Ennyi.
2014. május 12. 17:44
|
|
dodo101visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.22. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 215681 offline
|
Botrány,botrány és botrány.
Igazából örülök hogy nem Amerikai vagyok,mert ha az lennék akkor most szégyenembe a pokolnál is méllyebre süllyednék.
Felháborító hogy nem csinálnak valamit az emberek.
Ezt a fajta "stílust" már rég be kellett volna tiltani.
Te jó és,egyesek hova süllyednek.......
Igazából örülök hogy nem Amerikai vagyok,mert ha az lennék akkor most szégyenembe a pokolnál is méllyebre süllyednék.
Felháborító hogy nem csinálnak valamit az emberek.
Ezt a fajta "stílust" már rég be kellett volna tiltani.
Te jó és,egyesek hova süllyednek.......
2014. május 12. 18:06
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Idézet (Bettó23 @ 2014.05.11. 15:46)
Amíg nem éltétek át amit ő addig ne ítélkezzetek felette.
Ígérem, amíg nem nyalogattam én is egy mű férfi nemi szervet egy melegbár közepén, addig nem fogok ítélkezni.
2014. május 12. 18:52
mit kell ezen csodalkozni? ez csak Miley..nem mindenki tudja fekezni magat..
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: