Óriáspéniszt nyalogatott Miley Cyrus — fotó
2014. május 11. 12:41
eszter17: furcsálom, hogy még mindig nem utáltam meg
2014. május 11. 12:43
|
|
KiwyLavigneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 225898 offline
|
Túlmegy a jóízlés határán, könyörgöm hogy lehet valaki ekkora lúzer, hogy így lecsússzon???
2014. május 11. 13:04
|
|
White-Chocolate23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 225899 offline
|
Elég! Azt hittem, hogy már javul de miért ilyen idióta!? Ha fel akarja hívni magára a figyelmet énekeljen egy SZÉP, NEM UNDORÍTÓ dalt! Hihetetlen.. Mi lett veled? :'( Én pedig nagyon szerettem.. Most: RÜHELLEM!!!
2014. május 11. 13:06
Rohadtul nem ér semmit a "munkássága", nem is ért semmihez ezen kívül, úgyhogy meg sem lepődtem. Már nem is lehet őt "énekesnőnek" hívni, inkább csak egy kiégett celebnek, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy nem a hangjával igyekszik felhívni magára a figyelmet, hanem ilyesmikkel. Próbál bölcselkedni a szerencsétlen, holott köze nincs az igazsághoz, annak, amit ő papol. Kívánom neki, hogy nyilatkozzon és csináljon még hasonlókat, talán így hamarabb eltűnik abban a süllyesztőben, mert már ideje lenne.
2014. május 11. 13:12
Idézet (GAGAFAN @ 2014.05.11. 01:22)
Hát szerintem úgy bulizik ahogy akar ha ennyire idegesít titeket akkor ne olvassátok a cikket mert ha valakit valami ennyire idegesít azzal nem foglalkozik:) mindenki úgy bulizik ahogy akar:P
Te annyira buta vagy, hogyha lenne kekszem a morzsájából sem kapnál
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. május 11. 13:21
Idézet (Jolie_77 @ 2014.05.11. 12:08)
Elég nagy hozzá a kiskésed? 
Hát lehet hosszabb a nyelve.
2014. május 11. 13:40
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Agyára ment a hír név. -.- ezt a fajta magamutogatást tanulni se lehetne annyira profin csinálja XD utálom Mileyt,pedig tudom,hogy még a "Hannah Montana"-s korszaka idejében én is oda voltam tőle.
Egyszerűen szörnyű,hogy mekkora egy idióta lett belőle. :/
Egyszerűen szörnyű,hogy mekkora egy idióta lett belőle. :/
2014. május 11. 14:12
|
|
BellaThorne7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.26. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 223253 offline
|
Komolyan?
Emberek!
Ez már botrányos!!!!VAN OLYAN ezek után aki még szereti?
Emberek!
Ez már botrányos!!!!VAN OLYAN ezek után aki még szereti?
2014. május 11. 14:46
Az normális hogy ezen én már abszolút nem lepődök meg? Most vagy minden fellépés előtt lerészegedik, vagy eleve ilyen:D
2014. május 11. 14:53
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
BellaThorne7: Igen én még mindig imádom Miley-t!!!! Csak mert felnőtt még nem kell elítélni egyből. Legalább Ő nem az a fajta sztár aki csinál egy albumot 1-2 évig jól megy aztán utána meg elfelejtik.
2014. május 11. 15:09
|
|
Nina11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 205617 offline
|
Hagyjátok már ezt abba de komolyan! Minden Mileys cikk alá oda írjátok, hogy: "A régi Mileyt akarom", "Utálom", "Undorító",..
1.Nem hinném, hogy valaha is lesz "régi Miley", mert még ha abba is hagyja a botrányokat akkor is már felnőtt nő, és nem egy tini kislány!
2.Ha utáljátok és undorítónak tartjátok miért követitek végig az összes cikket amiben ott van, hogy MILEY CYRUS...
3.Tényleg engem is néha idegesít már a sok hülyesége de az már még jobban, hogy minden cikkhez oda kell írni, hogy "de utálom" stb... És még ha nem botrányról van szó akkor is.
1.Nem hinném, hogy valaha is lesz "régi Miley", mert még ha abba is hagyja a botrányokat akkor is már felnőtt nő, és nem egy tini kislány!
2.Ha utáljátok és undorítónak tartjátok miért követitek végig az összes cikket amiben ott van, hogy MILEY CYRUS...
3.Tényleg engem is néha idegesít már a sok hülyesége de az már még jobban, hogy minden cikkhez oda kell írni, hogy "de utálom" stb... És még ha nem botrányról van szó akkor is.
2014. május 11. 16:22
|
lájoliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 224467 offline
|
ez mindennek a teteje! szerintem ennek mileynek zárdába kéne vonulnia nem hittem de mégis vannak a földön ilyen emberek mármint talán emberek mert az ő esetében nem lehet tudni!!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.