Óriáspéniszt nyalogatott Miley Cyrus — fotó
2014. május 10. 12:10
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
De azért ez gáz.
2014. május 10. 12:11
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Sőt hatalmas!
2014. május 10. 12:16
Jesszusom,ez nagyon nagy!Ilyet....Ez nem normális...
2014. május 10. 12:18
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
És én még azt hittem már nem tud durvát mutatni,de tévedtem.És még őt nevezik példaképnek!?Egyre undorítóbb ez a nő.
2014. május 10. 12:20
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ne reklámozza már, hogy ennyire f@rok hiánya van. Biztos talál majd magának valami drogos csávót -vagy csajt, mert legbelül mindenki meleg!!!- aki kielégíti.
2014. május 10. 12:20
Elképzelni nem tudom, mi lelte... Ezt a menedzsere mondja neki, vagy most komolyan ilyen elmebeteg dolgokra képes azért, mert "megváltozott" és "eredetileg ilyen"???
2014. május 10. 12:25
Egyszerűen nem értem, hogy mire jó ez. Ha így folytatja, valóban a süllyesztőben végzi pár éven belül egy kiélt k*rvaként, pedig a tehetsége meg van ahhoz, hogy botrányok nélkül szépen levetkőzze a diznis Hannah Montana szerepét, és komolyabb filmekben kezdjen el szerepelni, illetve felnőttesebb hangzású dalai legyenek. Ehelyett ezt az utat választotta. Pár hónapnyi figyelemért, komolyan? Egy év múlva már senkit sem fog érdekelni, és ezt úgy mondom, hogy szeretem. Mint a rajongója, igyekszem kiállni mellette, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogyan képes erre a sok felháborító dologra, amit nap mint nap csinál. Legalább a fiatal fanjait szem előtt tartaná, akik ész nélkül másolják Őt...
2014. május 10. 12:39
|
|
SophieCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 222709 offline
|
Szerintem szimplán feltűnési viszketegsége van, ami már egy jó ideje baromi unalmas és nevetséges, az emberek így vagy úgy, de el fogják felejteni. Én nem látom mi a szórakoztató benne, de biztos nem ezért kedvelték/kedvelik a rajongói, mert iszonyat, hogy mi lett belőle... Egy nyakleves tényleg nem ártana neki vagy egy pszichológus. Liam egy ilyen nőnél jobbat érdemel.
2014. május 10. 12:43
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Ez azért, már tényleg durva!
2014. május 10. 12:46
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
Jézusom, és ennek 10 éves, vagy talán még fiatalabb rajongói is vannak... Erre már ne mondjátok, hogy "azt csinál, ami akar", mert ha a fél világ téged istenít, akkor nem azt csinálod, amit akarsz. Erről a csajról ezrek vesznek példát, és csodálkozunk, hogy ennyi a r.banc...
2014. május 10. 12:48
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Egyre szánalmasabb és nevetségesebb lesz. Olyan mint egy kukihiányos ribi.
Egy jó nagy néger kuki kellene neki aki úgy istenigazából elintézi... Feltűnési viszketegségben szenvedő majom. Nem csodálom, hogy Liam elhagyta. Biztos szégyenli is magát, hogy egy ilyennel volt együtt.
1 felhasználónak tetszik:
SophieC
2014. május 10. 12:49
Valaki vágja már pofán hátha észhez tér, bár amilyen mélyre süllyedt, már ez is kevés lenne a számára. Szépen elindult a süllyesztő felé, ami azért kicsit szomorú, mert fiatalabb koromban iszonyatosan szerettem, mostanra viszont eljutottam arra a pontra, hogy egyenesen undorodok minden mozdulatától.
2014. május 10. 13:02
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Mondanám, hogy meglep, de sajnos nem így van. Billy Ray lekeverhetne neki már egy jókora pofont, hátha attól észhez térne. Nem azt mondom, hogy térjen vissza a régi diznicsenöl-Mileyhoz, ha nem akarja, de legalább viselkedne visszafogottan, a sok befolyásolható rajongója miatt.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.