Óriáspéniszt nyalogatott Miley Cyrus — fotó
2014. május 10. 10:11
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Úgy látszik, pszichológusnak képzeli magát, csak sajnos ha már játssza Freudot, legalább kinyithatna egy könyvet, hogy kész tényeket keressen ki belőle, azt idézgesse, de nem... Őneki mindenképpen rögtönzött tételeket kell kitalálnia. Ez a "mindenki meleg egy kicsit" egy akkora orbitális f*szság, hogy csodálom, nem vágta valaki fejbe, amikor ezt nyilatkozta. Én személy szerint soha nem jöttem lázba a saját nememtől, kicsit sem, és ezt rengeteg más ember is elmondhatja magáról. Csak mert őt elkapta a görcs, nem azt jelenti, hogy mindenki egy szánalomra méltó, idióta p*csa, aki azt sem tudja eldönteni, nőket vagy férfiakat szeressen. Tanulatlan senki, ami az ő szégyene, de hogy a középpontban van és hamis téziseket szajkóz, mintha három Phd-s diploma lapulna a zsebében, az meg a világé. A sok amerikai kislány, kisfiú meg még el is hiszi, hogy az élet egy KOKTÉL. Egy koktél, b*zmeg!
2014. május 10. 10:16
Tehát ha valaki nem meleg, igyon és drogozzon, hátha úgy több kedve lesz hozzá. Oké.
2014. május 10. 10:18
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Egészségére. Hogy ettől miért érzi jól magát, azt nem tudom, de csinálja. Amíg másnak nem árt vele, addig nekem mindegy mit nyalogat. De én inkább nézem Szirmai széknyalogatását.
2014. május 10. 10:25
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Haha. :3 Nem csalódtam
Engem abszolút nem zavar, az ő élete, az ő döntései. Ez a " mindenki meleg egy kicsit " dolog mondjuk szerintem abszolút nem igaz, de nem is érint meg annyira. : DD
2014. május 10. 10:32
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Engem valahogy sose zavartak a "botrányai".
2014. május 10. 10:37
Ennek a csajnak teljesen elmentek otthonról, elszívta a maradék eszét is. Hol van már az a bájos mégis felnőtt nő, aki a CBT idején volt? Egyre közelebb van ahhoz a bizonyos süllyesztőhöz és teljesen menthetetlen lesz ő és a karrierje is. Pedig a tehetsége meg lenne ahhoz, hogy azzal villogjon, de ő inkább a botrányok mellett döntött. Nagy kár, hogy ilyen könnyelműen eltékozol mindent, amit elért.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2014. május 10. 10:37
|
|
nekedcsakklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 219557 offline
|
hát ez tiszta hülye
2014. május 10. 10:38
ezen már meg se lepődöm és a cikk írója erre a cikkre is elfelejtette rátenni a 18-ast
2014. május 10. 10:44
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Remelem majd egyszer ismetlem egyszer amikor jol pofara fog esni mert mar senki nem fog mellette allni radobben hogy mekkora egy idiota is volt mindenkivel szemben foleg a rajongoival szemben, szanalmas lettel Miley
2014. május 10. 10:47
Én nem lepődök meg ezen máskor is túl lőtt a célon.tudtuk hogy milyen aki meg szereti annak bocsi de egy k'va...
2014. május 10. 10:58
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Miért van az, hogy ezen már meg sem lepődöm?
2014. május 10. 11:06
Csak az nyugtat meg, hogy olyan sz#r a menedzsmentje, hogy hamarosan magyar celeb szinten sem lesz. Remélem még mindig igazi példaképnek tartjátok
Ostoba mint a döngölt föld, látszik az interjúkon is meg a megnyilvánulásain is.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.