16 énekes, akinek nincs szüksége playbackre
2014. március 12. 18:12
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Beyoncé, Demi és Hayley <3 Olyan egyedi és tiszta hangjuk van, hogy az valami csodálatos... Szerintem még Whitney Houston-t is ide kellett volna írni, de nagyon jó cikk lett így is.
2014. március 13. 11:28
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Igen, Bieber még akkor is tisztán énekel, ha közben összehányja magát.
Amúgy még van egy csomó ember, akinek csodálatos hangja van és nem kell neki playback. Pl. Nate Ruess (a fun. énekese) annyira jól énekel, hogy én azt el se hiszem.
2014. március 14. 19:55
|
|
sweetcatyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 197589 offline
|
Ed Sheeran, istenem. Imádom azt a csávót! Gyönyörű, különleges hangja van, állandóan kiráz a hideg. Beyoncé és Christina egyértelmű, hihetetlen hangjuk van. Akit nem értek, az Justin Bieber... én nem ide soroltam volna. És sokkal, de sokkal több van, például a Little Mix...
2014. március 20. 15:05
Ez mind szép és jó, de arra senki sem gondol, hogy mégmielőtt leadnak egy adást, a hangot javítják? Jó, itt van Ed Sheeran, Ariana Grande, Demi Lovato és Christina... meg a többiek... de hogy Rihanna és Justin Bieber mi a sz*rt keres itt, azt nem tom.
És még valami: Hol van a Little Mix és One Direction?
És még valami: Hol van a Little Mix és One Direction?
2014. március 21. 18:08
|
|
ArianaFan77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221182 offline
|
Én realista leszek, és nem úgy mondok véleményt, hogy kit hogy szeretek, és nem:
Ariana hangja tényleg bájos, szerintem élőben nagyon szépen tud énekelni.
Beyonce hangja tetszik, igazán különleges.
Lady Gaga. Mindenki tudja, hogy tud élőben énekelni, megvana a tehetsége.
Mileynak jó-jó, de szerintem ezt az élőben éneklés dolgot mostanában nem csinálja olyan szépen.
Justin. Sokan írták, hogy nem értik mit keres itt. Nos, igen, de szerintem igenis szépen énekelte ezt a dalt, de igen persze tény hogy feljavítják a hangot.
Demi hangja tényleg nagyon tetszik, szép, erős hangja van.
Többit nem írnám le.
Hiányolom: Little Mix. Ők tényleg jók!
Ariana hangja tényleg bájos, szerintem élőben nagyon szépen tud énekelni.
Beyonce hangja tetszik, igazán különleges.
Lady Gaga. Mindenki tudja, hogy tud élőben énekelni, megvana a tehetsége.
Mileynak jó-jó, de szerintem ezt az élőben éneklés dolgot mostanában nem csinálja olyan szépen.
Justin. Sokan írták, hogy nem értik mit keres itt. Nos, igen, de szerintem igenis szépen énekelte ezt a dalt, de igen persze tény hogy feljavítják a hangot.
Demi hangja tényleg nagyon tetszik, szép, erős hangja van.
Többit nem írnám le.
Hiányolom: Little Mix. Ők tényleg jók!
2014. március 27. 14:59
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
alonetoogether teljes mértékben egyetértek! Patricket akarjuk
<3
2014. március 27. 14:59
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Idézet (alonetoogether @ 2014.02.23. 21:01)
Érdekes, hogy a cikk írója elfelejtette megemlítenni Patrick Stumpet.
Pedig ő aztán nem hasznal playbacket. Különleges hanggal megáldott énekes. De ezt bizonyítják cappellai és a Fall Out Boy-os koncertjei.Csak ezért furcsálom hogy őt kihagytátok, és betettétek helyette mileyt, és rihannat.
. Ők se rosszak, de vannak náluk 100x jobb énekesek.
alonetoogether teljes mértékben egyetértek! Patricket akarjuk
2014. március 27. 19:47
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
Nekem az összes nagyon tetszett mivel tényleg be tudták bizonyítani hogy igazából is csodálatos, különleges hangjuk van!!! Senkit nem akarok meg sérteni, de aki azt mondja hogy itt valamelyiknek nincs itt helye akkor az nagyon téved, bár lehet hogy néhány embert kifelejtettek ebből de ezeknek a sztároknak nagyon jó hangjuk van igazából is ami nagy dolog a mai világban!!!!!
2014. április 05. 19:37
|
|
Whittemore37_Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 138 Csatolások: 247 Azonosító: 223784 offline
|
Egytől egyig mindnek jó hangja van. Irigyelem is egy kicsit őket de csodálom is!
2014. április 17. 12:58
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Lana és Demi...
2014. április 21. 11:22
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Na ne röhögtessetek már... Itt rohadjak meg, ha ebből az 40 százalék még soha nem playbeckelt. Nem mondok neveket, mert van itt bőven elég rajongó, de legalább 3-at tudnék mondani a cikkből, akik már legalább egyszer használták a playbecket. Nem melesleg P!nk úgy nem playbeckelt, hogy köteleken ugrált, vagy a levegőben rángatták jobbra-balra az akrobaták, Selena gomeznek meg azért kell, mert túl nehéz a táncikálás a színpadon...
2014. április 21. 14:41
Nagyából egyet értek, a cikkben felsorolt személyekkel. Aki egy kicsit zavar az bíbőr, az ő helyére berakhatták volna Ryan Teddert, aki köröket ver rá... de mindegyis.
2014. május 18. 15:18
|
|
holczi96919új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 1 Azonosító: 128352 offline
|
Ellie Goulding ??
2014. június 06. 11:25
Demetria Devonne Lovato
Gyönyörű, a hangja valami eszméletlen és egy csodás ember! Kell ennél több ?
2014. június 15. 17:17
alonetoogether egyet értek. Patricknek tényleg jó hangja van és a My Song Know című számuk jobb élőben, mint a videón.
Birdyt is odaírhatták volna.
Birdyt is odaírhatták volna.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: