16 énekes, akinek nincs szüksége playbackre
2014. február 12. 19:08
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Nagyon szeretem őket, kivéve Justint, dehát neki is van hangja
) Ririnek és Lananak szerintem nagyon egyedi hangja van *-*
2014. február 12. 19:20
|
|
J.Lo45új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 219395 offline
|
Justin,Bruno,Beyonce,Demi,Christina,Rihanna,miley. De sok is hianyzik mert pl: Hol van Jennifer Lopez vagy Michael Jackson, nagyon sokk hianyzik a sorbol nem hiszem hogy csak 16 enekesek van akiknek nincs szükséguk playbackre !
2014. február 12. 22:20
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Shakira, Billie Joe és sok előadó van még.
De egyébként többékevésbé egyetértek... Justinnal pl pont nem, de ez megint csak az én gondom. De irritál a hangja ><
De egyébként többékevésbé egyetértek... Justinnal pl pont nem, de ez megint csak az én gondom. De irritál a hangja ><
2014. február 13. 15:25
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=Xs3DW2JqPKs Justin sosem playback-elt és ideje lenne elfogadni hogy tökéletes hangja van! :*
2014. február 13. 22:44
|
|
Betty98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 206390 offline
|
Wow , Nagyon tetszettek . Gyönyörű hangok
.Mondjuk mikor megláttam, hogy Bieber is szerepel a listán....hát szóval elég kíváncsi lettem.... Még mindig kicseszettül irritál a gyerek, nem bírok rá nézni és bár a hangja sem a legférfiasabb, nem tudom azt mondani, hogy ez szarvolt....úgyhogy leírom: EZ SZ*R volt!!
Na jó csak vicceltem, fogalmazzunk úgy, hogy 1-szer meg lehet hallgatni.
2014. február 14. 15:06
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Mindegyiknek imádom a hangát kivéve Miley-ét nem szeretem annyira. és amennyire Justin-nak kissé gyerekes hangja van,jól énekel!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: