16 énekes, akinek nincs szüksége playbackre
2014. február 10. 19:00
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Miley Cyruson nem csodálkozok tudom,hogy milyen remek a hangja.
2014. február 10. 19:50
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Az a helyzet...,hogy JB ,Miley tuti, hogy playback-elnek... Pink viszont remek hanggal rendelkezik, ráadásul a koncerteken mindenfélee mutatványt csinál..ügyes
2014. február 10. 20:02
Jesszus.Most vagy a cikk szerzőjének nincs füle,hogy ne hallja meg a playback-et -bocs kérlek ne vedd túl magadra- vagy csak én vagyok túlságosan sötét és hülye?
Kezdjük ott,hogy az egyik magazinban benne volt,hogy kik PlayBack-elnek.
Justin és Miley tuti,hogy benne voltak.Sőt Lady Gaga se bírja ki anélkül.Mondjuk Lady-nak úgy sincs valami jó hangja,ha PlayBack-el ha nem.
Justin és Miley tuti,hogy benne voltak.Sőt Lady Gaga se bírja ki anélkül.Mondjuk Lady-nak úgy sincs valami jó hangja,ha PlayBack-el ha nem.
2014. február 10. 21:04
Hát,Justi Biebernek nem ártana a playback az biztos!mert az mindent tud de ÉNEKELNI BIZTOS NEM!!!
2014. február 10. 21:27
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
na ők tényleg tudnak énekelni,persze minden körülménytől függ,hiszen egy végigtáncolt,ugrabugrált számot lehetetlen jól elénekelni
a tehetségkutatósok amúgy is kell,h tudjanak élőben énekelni,mert azt nekik régebben adásról adásra kellett
a tehetségkutatósok amúgy is kell,h tudjanak élőben énekelni,mert azt nekik régebben adásról adásra kellett
2014. február 10. 21:38
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (fruzsikaah @ 2014.02.10. 20:02)
Jesszus.Most vagy a cikk szerzőjének nincs füle,hogy ne hallja meg a playback-et -bocs kérlek ne vedd túl magadra- vagy csak én vagyok túlságosan sötét és hülye?
Most vagy süket vagy, vagy nem tudsz szöveget értelmezni, vagy szándékosan kötsz bele mindenbe.
2014. február 10. 22:23
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Az biztos, hogy itt mindenkinek gyönyörű hangja van.
2014. február 11. 10:08
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Kb mindegyikkel egyetértek, kivéve biber-t. annak a gyereknek semmi hangja, minden második ember tud így énekelni, ráadásul állandóan playbacket használ. az egyetlen dolog, ami miatt híres, hogy a sok 10-14 éves tinisuna rá van izgulva
2014. február 11. 14:05
|
orgonakenguruúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.18. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 213648 offline
|
nem tudom nekem furcsa de ...........
2014. február 11. 16:28
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
meg kell hagyni, hogy tényleg jó hangjuk van. bár én Demivel nem értek ennyire egyet, de nem lényeg.
és lale, Jessiet én is hiányoltam..
és lale, Jessiet én is hiányoltam..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: